HIGH FLY - 2013
Postat 15 April 2013 - 04:55 PM
din Alba IuliaÂ
are deosebita placere sa va invite in perioadaÂ
30 Mai - 02 Iunie 2013
pe A-51 la Alba Iulia,
sa participati la intalnirea aeromodelistica anuala
HIGH FLY 2012
* aeromodelodrom cu ~2ha de gazon
* gestionare frecvente de zbor
* delimitare spatiu si zona de zbor
* utilitati* acces cu masina etc
* loc de campare organizat
* hotelui si moteluri incepind de la 2-3km
* bla, bla... stiti voiÂ
Conditiile sint bune pentru orice tip si marime de aeromodel.
Sant invitati toti aeromodelistii seriosi indiferent de nivelul de experienta.
Referinte: la cei care au participat si anii trecuti.
Info: 0723 434 404 - Lucian
Inscrierile incepind de joi dimineata devreme la aeromodelodrom.
Atasat aveti regulamentul de participare.
Fly High, Fly safe!Â
Postat 15 April 2013 - 06:41 PM
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 16 April 2013 - 01:12 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 16 April 2013 - 01:54 PM
Ne vedem la Luci Enache.Daca accepti,vom dezbate idei....si vom manca: Tocanitza de capritza !!!!Asa, s-o dam pe pace.
Nu am niciun merit la infiintarea RR,poate ceva merite la FFP derivat din zapacelile flypolice ,curentul Turbyna,Hobby
Construct,Uliada si Leopardonmania,FlyAutonomia,LaserMania,si orice altceva ca sa creasca iarba ca s-o calcam bland
cu roti de 2,3,4 inchi.
Cu zburatul la gramada....o facem si noi dar mai bland.Vezi poze cu 2 x CAP232 Blach Horse identice.Sa fii iubit cu tot cu
RR care imi e draga si mie!
Postat 16 April 2013 - 09:44 PM
http://www.rhcforum....-high-fly-2011/
Aceasta postare a fost editata de Adi-GVA: 16 April 2013 - 09:47 PM
Postat 17 April 2013 - 09:42 PM
wabo1, la 17 April 2013 - 05:27 PM, a spus:
Cele in FM obligatoriu DA (35,MHz,banda A si B, 45 MHz) spun asta si pentru cei care nu au mai participat, nu stiu si vin pentru prima data: Statiile vor fi predate la organizator pe durata evenimentului si vor fi inmanate pentru fiecare zbor pe baza unui ID (ecuson) dupacare se vor innapoia la organizator. Acesta din urma va asigura gestionarea frecventelor si canalelor pentru statiile in FM.
Statiile in 2,4 GHz nu mai e cazul.
Postat 18 April 2013 - 08:12 AM
Postat 19 April 2013 - 06:59 AM
flypol, la 18 April 2013 - 08:12 AM, a spus:
..cu o singura conditie, sa o ancorezi bine de data aceasta..
Groapa, sa fie destul de adanca si pentru alte aplicatii, daca i se apleaca la careva de la tocanita, cica numai pamantul il drege :)
Postat 22 April 2013 - 07:42 PM
Postat 02 May 2013 - 12:06 PM
Se pare ca daca bate vantul ca anul trecut vom gati in ciuda mamaliga cu branza proaspat framantata de Ciucas,cu smantana de Alba...act;stiti voi care.Daca bate sau nu bate ,sambata, iedul( mascul de 16 kg,viril ca mi-a cocosat caprinele de s-au bucurat ca pleaca la munte in Ciucas de unde se zice ca izvoraste berea Ciucas....sau Ciuc?).
Intrucat reteta operata de AdyC la FlyFlowerPower a fost superlativ culinar,il rugam sa si-o aminteasca intocmai,mai ales finalul apoteotic cu frunze de stevie(sau ce mama lui de macris a fost :clapping: )
Farfuriile vor fi personalizate si se va scrie in hrisoave cate portii a cerut fiecare. La fel paharele de plastic pentru bere.
La Sanpetru s-au folosit 250 pahare/participantii sub 100.Jos polistirenul si polietilena si polipropilena si polivinilul pe care-l zboara vantul si-mi sperie ulii!
Postat 02 May 2013 - 05:29 PM
flypol, la 02 May 2013 - 12:13 PM, a spus:
A fugarit-o FlypPol pe Sanpetru azi de dimineatza si...se pare ca a prins-o! :rolleyes: Zboara!
Eu cred ca s-a ...... impiedicat ! :rofl:
Postat 03 May 2013 - 07:09 AM
Necazul e ca daca pun 22x8 cum cere motorul ,la aterizare, amortizorul de fata destul de moale,face ca palele sa cam tunda "cartitzele" si....sa impiedice frumusete de model.In rest toate bune!Pe 17 si 18 mergem la AdunatiiCopaceni sa zburam Hurricane,in fine centrat perfect + 600 gr.in bot !!!!