Modelism - RHC Forum: Casete audio, casete video - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Casete audio, casete video

#1 Useril este offline   Bobo shipyard 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1315
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Interests:Navomodele. A state of trance . Armada music .

Postat 22 May 2013 - 10:37 PM

Salutare la toata lumea , dupa cum spune si titlul topicului si cred ca fiecare are pe acasa aceste lucruri eu personal am cateva zeci de casete audio si video care zac nefolosite de mult timp, pentru ca vremea lor a trecut in afara de le arunca la gunoi as vrea sa gasesc o noua intrebuintare pentru acestea . Deci , ce putem face cu ele ?
Personal as putea folosi carcasele din plastic topite cu diluant pentru etansarea modelelor navo pe interior , dar mai raman benzile pe care nu stiu cum le putem utiliza .
Toate cele bune si multa ,multa bafta .
0

#2 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 24 May 2013 - 07:02 AM

Vezi postareadj.bobo, la 22 May 2013 - 10:37 PM, a spus:

Salutare la toata lumea , dupa cum spune si titlul topicului si cred ca fiecare are pe acasa aceste lucruri eu personal am cateva zeci de casete audio si video care zac nefolosite de mult timp, pentru ca vremea lor a trecut in afara de le arunca la gunoi as vrea sa gasesc o noua intrebuintare pentru acestea . Deci , ce putem face cu ele ?
Personal as putea folosi carcasele din plastic topite cu diluant pentru etansarea modelelor navo pe interior , dar mai raman benzile pe care nu stiu cum le putem utiliza .
Toate cele bune si multa ,multa bafta .

daca ai casete audio noi din urmatoarele tipuri: Tdk MA, MA-xg, Sa, Sa-x sau Maxell Mx, Mx-s, xl, xl-II, le cumpar eu.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro