Aceasta postare a fost editata de lazardominte: 07 May 2013 - 04:36 PM
Pagina 1 din 1
De ce nu imi vad topicele?
Postat 07 May 2013 - 04:36 PM
Am o mica problema, cand intru la rubrica "My Contet" la mine pe profil, nu imi vad toate topicele deschise de mine. Desi ele exista, cand setez "View all topics lazardominte started" nu imi apar toate topicele deschise de mine. Si nu e vorba de topice vechi, sunt topice in care s-a postat chiar acum cateva zile. Exemplu nu imi vad anunturile deschise de mine in rubrica "Debara" si in rubrica "Vanzari Aeromodelism". De ce oare?
Modele montate:
Aeromodele: Cessna 182 Arttech, Wing Dragon 3 Arttech, Hobby King Bixler Epo 1400,Hobby King EPO Seaplane, Thunder Tiger Dragon Fly .15;
Navomodele: Robbe Sea Diamond;
Automodele: Turnigy 1/16 Brushless 4WD Short Course Truck;
Modele aproape montate: Sedona-Black Horse;
Modele nemontate(in cutie):Extra 300S-Electrifly;
Statie: Turnigy 9X, Hobbyking HK310 (navo si auto);
Simulator Real Flight Basic (original) pentru antrenament;
Aeromodele: Cessna 182 Arttech, Wing Dragon 3 Arttech, Hobby King Bixler Epo 1400,Hobby King EPO Seaplane, Thunder Tiger Dragon Fly .15;
Navomodele: Robbe Sea Diamond;
Automodele: Turnigy 1/16 Brushless 4WD Short Course Truck;
Modele aproape montate: Sedona-Black Horse;
Modele nemontate(in cutie):Extra 300S-Electrifly;
Statie: Turnigy 9X, Hobbyking HK310 (navo si auto);
Simulator Real Flight Basic (original) pentru antrenament;
Postat 08 May 2013 - 01:18 PM
Functiile acestea nu au functionat bine niciodata, in noua versiune de forum. Mai bine ar scoate butoanele ca nu fac decat sa creeze confuzie.
Multa, multa bafta.
Multa, multa bafta.
Postat 08 May 2013 - 10:08 PM
Se pare ca nu cauta sau intoarce rezultate decat de la o data anume, situata cam cu doi ani in urma. Ca moderator am observat acest lucru mai demult, cand n-am mai reusit sa gasesc anumite postari ale unor membri, postari de care eram sigur ca exista. Pana la urma le gasesc cu google/site dar cu efort (trebuie sa introduc anumiti termeni cheie care nu-mi vin totdeauna usor in minte)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1