Modelism - RHC Forum: Intalniri Fun-Fly in aceeasi perioada.... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »

Intalniri Fun-Fly in aceeasi perioada.... Pro si Contra

#361 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 19 May 2013 - 08:46 PM

Stim noi? :nea: ...

Daca e din spuma, nu te lasam, ca costa prea putin.

Ceaun zici!

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#362 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 08:54 PM

Vezi postareafurios, la 18 May 2013 - 06:48 PM, a spus:

Hai ca deja esti si nesimtit...pe cine scarpini? si cui ii vorbesti asa ?....esti ceva smardoi si eu nu am prins idea sau cum?
E a 2-a oara consecutiva cand ai interventi dinastea cu..."valea baaaa","va scarpinam noi",eu zic sa iti pastrezi calmul ca sa nu mi-l pierd eu.

Ps.Am vrut sa te intreb dupa prima postare daca ai mancat ceva jaratic dar am sters postarea in idea ca a fost doar o scapare si te potolesti...
Dragule,

Iarta-ne ca te intrebam, ai de gand sa scrii in limba materna, sau mai bine scrii in bulgareste?

...ca ceafa lata vad ca v-a dat 'la toti'...

0

#363 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 501
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:0727620967

Postat 19 May 2013 - 08:58 PM

E cam liniste pe aici, vad ca ne-am atins scopul, v-am intimidat ???
0

#364 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 19 May 2013 - 09:01 PM

Incep cu doua postari de la allen si zod de anul trecut (din topicul AEROPOWER FLY-IN 2012):

Vezi postareaALLEN, la 07 May 2012 - 11:48 AM, a spus:

toata lumea este bine-venita. nu conteaza cu ce zboara, nu asta este important. noi va asteptam cu drag pe toti.

imi pare tare rau ca s-a suprapus cu evenimentul Napoca Air 2012, a fost o lipsa de comunicare, dar pe viitor nu se va mai intampla.
Pt cei de la Cluj: facem o transmisie live incrucisata???

Vezi postareaZOD, la 02 May 2012 - 09:37 AM, a spus:

Atunci e bine.

Mi-as dori sa incerce intalnirea de la bucuresti mai multa lume. Suntem in continuare in cu eticheta pe noi "aia cu avioane mari si fitzosi", totusi nu stiu cum se face ca cine trece pe la noi nu mai pleaca :blink: . Sper ca pe masura ce trece timpul si intalnirea devine o aparitie constanta in calendarul modelistic , aeromodelistii care isi doresc mai mult zbor mai multe avioane si sigurata la terenul de zbor sa inceapa sa apara si la intalnirea asta.

Anul trecut a fost multa lume si pentru o prima intalnire eu zic ca numarul participantilor a depasit asteptarile noastre.

Anul asta nu o sa ne mai deranjeze praful de sub umbrar si am invatat multe din experienta intalnirii de anul trecut asa ca anul asta o sa fie si mai bine si mai frumos.

Inca odata va asteptam cu mic cu mare cu spume, lemne, compozite sau orice oratanie care zboara sa impartasiti live experientele voastre sa invatam unii de la altii si sa ne bucuram de hobby-ul nostru extraordinar.

Topicul a degenerat in diverse atacuri nasoale. Intrebarea e cine ce doreste si ce interese are ? Din partea forumistilor galagiosi nemultumiti de suprapunere nu e mare lucru de pierdut. In cel mai rau caz renato, vlad1, gunman, etc (si eventual toti amicii lor) nu o sa mai calce la intalnirile DreamTeam. Mare branza.

Dar ce castiga DreamTeam daca intr-un efort colectiv si bine pus la punct ii desfinteaza pe frustrati ?

Ca tot vorbea Bogdan Stancu de PR, cand gestionezi un modelodrom putina strategie de PR nu strica caci e o diferenta intre un modelodrom si o tarla pe Chitila.
0

#365 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 09:17 PM

Stefane (ca tot te cheama ca pe bunicu-meu)!

PR cu incapatanatii nu se poate; eu nu sunt de acord cu obiceiurile celor ce se cheama PR.

Nu vreau sa readuc aminte de certurile de pe vremea Clinceniului, cand (cel putin) un Kitilian imi reprosa ca el zboara cum vrea el (de fapt, cum se duce modelul...) si ca el nu vrea reguli. Daca ai timp cauta, eu doar tin minte cazul, fara sa mai stiu care dintre furiosii timp-ului erau ei... (sa imi aduci aminte sa iti spun bancu' cu timpu', daca nu cumva il stii).

Asa ca, daca vreti, bine, daca nu, nu. Nici macar nu vrem sa va iubim.

Lasam la o parte obiceiul dacic de a ne lauda cu 'care are mai multi musafiri la nunta', ca nu se pune: non multa sed multum. Asta e din izvorul limbii romane, daca cumva nu v-au convins vatrasii ca, de zece mii de ani (lumina, frate!) sunteti leaganul civilizatiei mondiale.

"Multa", pentru inmatriculatorii de masini bulgariene, nu e 'amenda' in limba italiana (s'tem siguri ca si de pe acolo ati ciordit cate ceva..), e altceva, dar nu va obosim noi cu detalii...

Aceasta postare a fost editata de Flying Kettle: 19 May 2013 - 09:19 PM

0

#366 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 19 May 2013 - 09:34 PM

De pilda regula de bun simt de a nu suprapune doua intalniri funfly. Sau daca o faci din nebagare de seama ceri scuze precum a facut Allen cu un an in urma.

Unii gresesc si isi cer scuze. E bine sa iti alegi bataliile, unele sunt pierdute din start si cu cat le lungesti cu atat pierzi mai mult.

Vezi postareaFlying Kettle, la 19 May 2013 - 09:17 PM, a spus:

Stefane (ca tot te cheama ca pe bunicu-meu)!

PR cu incapatanatii nu se poate; eu nu sunt de acord cu obiceiurile celor ce se cheama PR.

Nu vreau sa readuc aminte de certurile de pe vremea Clinceniului, cand (cel putin) un Kitilian imi reprosa ca el zboara cum vrea el (de fapt, cum se duce modelul...) si ca el nu vrea reguli. Daca ai timp cauta, eu doar tin minte cazul, fara sa mai stiu care dintre furiosii timp-ului erau ei... (sa imi aduci aminte sa iti spun bancu' cu timpu', daca nu cumva il stii).

0

#367 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 09:37 PM

Vezi postareastiganas, la 19 May 2013 - 09:01 PM, a spus:

Dar ce castiga DreamTeam daca intr-un efort colectiv si bine pus la punct ii desfinteaza pe frustrati ?
Ca tot vorbea Bogdan Stancu de PR, cand gestionezi un modelodrom putina strategie de PR nu strica caci e o diferenta intre un modelodrom si o tarla pe Chitila.

Si acum, la subiect:

Cred ca DreamTeam nu castiga nimic daca desfiinteaza cativa oameni care s-au luat constant, prin ura si frustrarile proprii, de curente de ordonare a evolutiilor de zbor. Dar nici nu pierde nimic. Si nici macar (daca asta era capcana), nu incearca nimeni (din partea noastra) sa desfiinteze pe nimeni. Doar ei sunt hateri miiici.

Eu nu sunt responsabil de PR; nici macar la DT, nici macar la vreun modelodrom ( inafara de modelele alea cu picioare luuuungi).

Banuiesc (dar ar trebui sa ii intrebi pe galacticii aia onerosi de la DT) ca lor li se cam rupe de oameni prosti.

Din pacate pentru prosti, ma simt ca facand parte din DreamTeam.

0

#368 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 19 May 2013 - 09:40 PM

Mai fratilor, sa moara Gibilan daca va inteleg ... ce tot va contrati atata?
Mai Stefane, tu esti pus aici sa bagi strambe? In legatura cu ce a spus Allen, iti explic eu , ai inteles gresit, el s-a referit strict la intalnirile organizate la Cluj. In cele din urma ce tot faci atata caz? Daca vrei sa ai subiect de scandal, ia d-aici... intalnirea de la Alba se suprapune cu intalnirea celor de la Luica... apropo, pentru High Fly tot eu am propus data chiar daca stiam ca si la Luica se organizeaza o intalnire. Organizeaza si tu una la Chitila in aceeasi perioada sa vedem cine se supara.
0

#369 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 09:43 PM

Vezi postareastiganas, la 19 May 2013 - 09:34 PM, a spus:

De pilda regula de bun simt de a nu suprapune doua intalniri funfly.
Fane, Stefane!Noi stateam linstiti; a trebuit sa se debloceheze topicul si sa apara the Vlad1, care statea cu sticla de gaz pregatita, sa se bucure de lumina.. cam ca zambetul la scanteia de la tramvai...

In concluzie, Stefane, tu altceva mai stii?

...Ca noua ni se rupe exact fix, de ce se intampla paralel cu HF. Nu facem spume, ca altii...Edit:

Adyc, am postat in acelasi timp...scuze.

Aceasta postare a fost editata de Flying Kettle: 19 May 2013 - 09:44 PM

0

#370 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 19 May 2013 - 10:28 PM

Eu m-am prins de mult cum sta treaba, nu faptul ca s-au suprapus cele doua intalniri a constituit o problema, DT e problema! De ce? Nu stiu, sa mor daca inteleg.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#371 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 10:33 PM

Vezi postareaMLGore, la 19 May 2013 - 10:28 PM, a spus:

Eu m-am prins de mult cum sta treaba, nu faptul ca s-au suprapus cele doua intalniri a constituit o problema, DT e problema! De ce? Nu stiu, sa mor daca inteleg.

Ce-ai prefera sa iti fredonez?

C-asa-i romanu, cand se-nveseleste...

sau

Cu caciulili pe frunte..

Furios, roger, vezi cum se scrie? Ei, asta se invata la scoala!

0

#372 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 19 May 2013 - 10:43 PM

Vezi postareaMLGore, la 19 May 2013 - 10:28 PM, a spus:

Exact !

De ce ? Simplu ...

Daca un neamt isi deschide o terasa cu bere si carnati in NewYork ... toti nemtii din oras acolo vor servii masa
Daca un romanas d'al nostru isi deschide si el un gratar cu mititei si pulpe de pui .. sa dea draq daca romanasii
de acolo nu or sa prefere sa moara de foame decat sa il viziteze si macar doar in weekend ....

De unde astea .. nu stiu .. dar in nici un caz din prea multa iluminare ... si unitatea
deranjedaza , spiritul de echipa care a dus la realizarile care ESTE ... deranjeaza de asemenea ...

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 19 May 2013 - 10:47 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#373 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 11:22 PM

Vezi postareastiganas, la 19 May 2013 - 09:34 PM, a spus:

De pilda regula de bun simt de a nu suprapune doua intalniri funfly. Sau daca o faci din nebagare de seama ceri scuze precum a facut Allen cu un an in urma.

Unii gresesc si isi cer scuze. E bine sa iti alegi bataliile, unele sunt pierdute din start si cu cat le lungesti cu atat pierzi mai mult.

ALOOOOOO am facut-o si eu , reciteste topicul si ai sa vezi ca am dreptate... in fond si la urma urmei, despre ce batalie e vorba "Maria Ta" ?
Ce vrei sa spui, ca data viitoare cand vom organiza noi , are sa ne ocoleasca lumea?
Probabil, cei care nu vor sa se conformeze regulilor sau ceilalti care ne considera fitosi pentru ca avem avioane mari si scumpe.
Din fericire, batalia la care te referi a fost una castigata, am reusit sa trecem in calendar inca o intalnire de care se vor bucura toti cei care vor participa in anii urmatori.
0

#374 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 11:49 PM

Vezi postareaadyc, la 19 May 2013 - 11:22 PM, a spus:

Din fericire, batalia la care te referi a fost una castigata, am reusit sa trecem in calendar inca o intalnire de care se vor bucura toti cei care vor participa in anii urmatori.
Ca si HF, care a fost indelung hulita...de cine crezi?

Aceasta postare a fost editata de Flying Kettle: 19 May 2013 - 11:53 PM

0

#375 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 11:55 PM

Dar ia uite cum cad in plasa ta... tu ai vazut-o ca pe o batalie, pentru noi a fost o intalnire de placere ca asa a vrut muschii nostri. Singura batalie se da aici, intre noi cei care am participat la FFP si voi, oameni de bine care vor sa promoveze aeromodelismul romanesc.

"Jane", ti-o spun cinstit , imi pare rau ca s-a ajuns la astfel de discutii, da ma jur ca pe viitor daca voi avea puterea si fondurile necesare sa pot organiza 10 intalniri pe an asa cum imi place mie sa se simta lumea bine, sa mor eu daca nu le suprapun pe toate numai de-al dracu.

Stiu, oftica e mare... pentru ca eu Gica necunoscutu' am aparut pe Chitila si am reusit sa incheg o echipa de oameni minunati cu care am realizat multe.
Da-mi voie sa-ti spun un secret mai "Jane" , nu totul consta in cat de sus zbori, cat de des si cat de mare e tiripliciul pe care il pilotezi, oamenilor trebuie sa le faca placere sa se intalneasca, sa spuna o gluma, sa isi spuna pasurile, sa fie sinceri si sa aiba incredere unul in celalalt. Calitatea asta o gasesti la cei care fac parte din DreamTeam iar DreamTeam creste pe zi ce trece.
Nu imi pasa de ce zice lumea atata timp cat stiu ca ceea ce fac, fac bine cu si pentru prieteni.

Cer scuze celor pe care nu am apucat sa-i cunosc, caci ei nu imi sunt prieteni inca!
0

#376 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 11:56 PM

Vezi postareaadyc, la 19 May 2013 - 09:40 PM, a spus:

Daca vrei sa ai subiect de scandal, ia d-aici... intalnirea de la Alba se suprapune cu intalnirea celor de la Luica... apropo, pentru High Fly tot eu am propus data chiar daca stiam ca si la Luica se organizeaza o intalnire. Organizeaza si tu una la Chitila in aceeasi perioada sa vedem cine se supara.
Chiar, Stiganas, tu la care mergi? Ma refeream la intalniri, nu la fete. Ca Doamna face sporturi!

0

#377 Useril este offline   furios 

• RAPTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1172
  • Inregistrat: 30-May 08
  • Interests:Heli

Postat 20 May 2013 - 12:30 AM

Vezi postareaFlying Kettle, la 19 May 2013 - 10:33 PM, a spus:

Ce-ai prefera sa iti fredonez?

C-asa-i romanu, cand se-nveseleste...

sau

Cu caciulili pe frunte..

Furios, roger, vezi cum se scrie? Ei, asta se invata la scoala!

Bogdane iti multumesc pentru atentionare,am sa incerc sa fiu atent alta data,eu...scriu mai prost....dar zbor mai bine,nu poti fi bun la toate.
T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!

---------Alexe Gabriel----------
0

#378 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 07:50 AM

Vezi postareafurios, la 20 May 2013 - 12:30 AM, a spus:

eu...scriu mai prost....dar zbor mai bine...
Da, ai dreptate, chiar si eu zbor mai bine decat mine, uneori.

Stii, eu nu ma intrec decat cu mine insumi...

0

#379 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 20 May 2013 - 08:13 AM

bai baieti, eu zic asa: ce a fost a fost, ce va fi va fi.

doua intalniri suprapuse, sunt bine-venite, lasand participantilor libertatea de a allege unde sa zboare si alaturi de cine sa zboare.

va dau un exemplu, si va rog sa bagati bine la cap acest lucru: sa zicem ca din anumite cause/motive, nu as fi putut ajunge la Alba, unde credeti ca m-as fi dus in acel WE? DA, la Park Luica!!! de ce? pentru ca acolo sunt niste conditii care pe mine personal ma satisfac (ca si conditii de zbor, organizare etc) si DA, ar fi fost un WE placut alaturi de prieteni vechi. s-ar fi suparat cineva pe mine? fiti siguri ca NU.

strict pt Stefan: man, daca nu stii (si nu stii) ce s-a intamplat cu suprapunerea ce Clujul) te rog sa nu mai pui in discutie acest subiect. eu am vb cu Andras la vremea respective si ne-am inteles exact ce si cum. si am ramas aceeasi buni prieteni din prima zi in care ne-am cunoscut!

jumatate din tara a mers la Cluj (si ce bine s-au simtit), jumatate au venit la Adunati (si ce show a iesit). a fost ok ca lumea sa aibe alternative? hai raspundeti voi. dar strict pe subiect, sa va vad daca sunteti in stare.

Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 20 May 2013 - 08:15 AM

_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#380 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 20 May 2013 - 08:48 AM

Eu credeam ca vorbim de evenimente nu de intalnirile care au loc in fiecare WE unele dintre ele foarte reusite in care se zboara, se vorbeste, eventual se face un gratar la sfarsit.

De asta au si sectiune separata pe forum, sunt evenimente: Fun-fly (intalniri), cupe, concursuri. Sectiumea asta are doar 8 pagini din 2002 incoace pentru ca sunt evenimente, nu e ceva ce se intampla in fiecare WE.

Daca dam la o parte cupele, concursurile (la care din pacate participa doar concurentii si nici aceia cateodata) raman cateva funfly in fiecare an.

Daca sapam mai departe vedem ca sunt trei cu traditie si continuitate: RapaRosie, HighFly si HobbyConstruct la care vin pasionati din intrega tara (eventual si din afara tarii) si inca doua-trei-patru intalniri care sunt mai tinere, mai putin constante, mai locale, etc.

Nicaieri, niciodata nu iti doresti sa suprapui evenimete, nici macar daca nu au nimic in comun (o finala de fotbal cu eurovision), cu atat mai putin daca sunt in acelasi domeniu si participa aceeasi oameni.

Fiecare eveniment are un spatiu in timp in care creste, este asteptat, intalnirea are loc, punem poze, comentam si incet, incet se stinge si lasa loc agitatiei pentru urmatorul eveniment.

Eu am fost anul trecut la toate cele trei enumerate (am ratat Adunatii Copaceni caci nu am fost in tara) si m-am bucurat de fiecare in parte. M-am bucurat de la distanta si de cel de la Adunatii Copaceni.

Evenimentele nu sunt in opozitie si nu au nevoie de alternative. Daca nu iti place eurovision te uiti la un film, daca nu mergi la HighFly zbori unde vrei si te bucuri pentru cei care sunt acolo.
0

#381 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 09:29 AM

Vezi postareastiganas, la 20 May 2013 - 08:48 AM, a spus:

Eu credeam ca vorbim de evenimente nu de intalnirile care au loc in fiecare WE unele dintre ele foarte reusite in care se zboara, se vorbeste, eventual se face un gratar la sfarsit.

De asta au si sectiune separata pe forum, sunt evenimente: Fun-fly (intalniri), cupe, concursuri. Sectiumea asta are doar 8 pagini din 2002 incoace pentru ca sunt evenimente, nu e ceva ce se intampla in fiecare WE.

Daca dam la o parte cupele, concursurile (la care din pacate participa doar concurentii si nici aceia cateodata) raman cateva funfly in fiecare an.

Daca sapam mai departe vedem ca sunt trei cu traditie si continuitate: RapaRosie, HighFly si HobbyConstruct la care vin pasionati din intrega tara (eventual si din afara tarii) si inca doua-trei-patru intalniri care sunt mai tinere, mai putin constante, mai locale, etc.

Nicaieri, niciodata nu iti doresti sa suprapui evenimete, nici macar daca nu au nimic in comun (o finala de fotbal cu eurovision), cu atat mai putin daca sunt in acelasi domeniu si participa aceeasi oameni.

Fiecare eveniment are un spatiu in timp in care creste, este asteptat, intalnirea are loc, punem poze, comentam si incet, incet se stinge si lasa loc agitatiei pentru urmatorul eveniment.

Eu am fost anul trecut la toate cele trei enumerate (am ratat Adunatii Copaceni caci nu am fost in tara) si m-am bucurat de fiecare in parte. M-am bucurat de la distanta si de cel de la Adunatii Copaceni.

Evenimentele nu sunt in opozitie si nu au nevoie de alternative. Daca nu iti place eurovision te uiti la un film, daca nu mergi la HighFly zbori unde vrei si te bucuri pentru cei care sunt acolo.

Din punct de vedere TEORETIC ( ca la carte ) ai perfecta dreptate .
Dar cum de asemenea este stiut, teoriile trebuiesc aplicate functie de conditiile , traditiile
concrete ale fiecarui caz in parte .

Aceste evenimente NU SUNT nici Eurovision, NU SUNT nici Cupa Campionilor NICI vre-un Grand Prix de Formula, si ce este mai important NU SUNT DICTATE DE INTERESE .. de obicei FINANCIARE .

De asemenea nu pot fi comparate sau inlocuite nici cu zborul de fiecare week-end pe care il practica fiecare
la terenul lui de zbor de pe langa casa .

Ca sa pot merge (cazul meu concret ) la o intrunire mai ampla decat zborul cotidian .. nu o pot face asa oricand.
Nu fiecare poate dispune de concediu .. fara numar, fara numar ... dar o pot face cu placere in zile libere legale :

de 1 MAI, de Florii, de Pasti ( dar ar fi de ras sa pleci in ziua sfanta de langa familie ca sa bazaii vre-o bazaconie )
de Ziua Nationala, de Craciun .... in rest doar cu eforturi foarte mari si sanse de reusita mici ..

Acum ... la Rapa nu merg si nu o sa merg .. prea departe ( nu mi-as face griji de securitate pentru
ca nu as lua nici un model cu mine si nu ar fi nici prima si nici ultima data plus ca as fi foarte atent ).

Daca nu ar fi fost FlyFlower .. probabil jucam berbunca in fata blocului necajit de lipsa alternativelor ..

Un lucru e clar .. din toata tevatura asta au iesit la iveala " simpatiile " si "regionalizarea gastilor" inaintea
ca ea sa fie legiferata - poate ca e mai bine ...

Cine vine la HF sau la Luica ? .. doua locatii super !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 20 May 2013 - 09:33 AM

0

#382 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 20 May 2013 - 09:39 AM

Nu vor veni prea multi pt. ca:
-La cele doua intalniri se sta la coada pt. zbor
-Vin toti "smecherii" cu avioane mari, deci ce sa caut eu cu scartul
- Nu am voie sa zbor ca musca betiva peste lume si masini
- Daca merg, ce o sa zica baietii?
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#383 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 09:53 AM

Vezi postareaMLGore, la 20 May 2013 - 09:39 AM, a spus:

Nu vor veni prea multi pt. ca:
-La cele doua intalniri se sta la coada pt. zbor
-Vin toti "smecherii" cu avioane mari, deci ce sa caut eu cu scartul
- Nu am voie sa zbor ca musca betiva peste lume si masini
- Daca merg, ce o sa zica baietii?

Pacat .. si eu am zburat ca musca fara cap, dar vazand pa' " smecheri " parca, parca as fi vrut si eu sa pot macar 10-20%
din ce faceau ei ( nu stiu daca am ajuns la 10% dar .. tot imi doresc ) .... mergand la astfel de intruniri nu ai nimic de pierdut caci bazaiala fara sens poti face oricunde .... chiar si la aceste intruniri daca se respecta minimul impus de organizator sau un consens al participantilor .....

E suficient sa se " rasfoiasca " pozele de la jurnal de zbor Mai 2013 unde pe langa avioanele " smecherilor " , pe langa antrenamentele de F3A ( tot cu modele smechere ) se vad si polistirene, si Alule, si Aripi si ..

DA OARE O SA AIBA CAREVA OCHI SA VADA ? .. va zic eu .. NU !!! cum nici pana acum nu am primit raspuns la toate intrebarile puse in acest topic .. ( Hobby Arena - Frumusani si altele )
0

#384 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 09:56 AM

Usile sunt 400x800 fiecare? Daca da, sunt tare, daca nu, n-am inteles bine enuntul...

0

#385 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 20 May 2013 - 10:07 AM

Pai asta am zis si eu acum multe posturi. Parca iarba nu mai e la fel de verde, termica nu trage si e asa, un gol in suflet fix in acel WE cand avea loc RR.

Se simtea acut nevoia de un eveniment, altul, master, se simtea nevoia de FlyFlower.

Lasand la o parte misto-ul, fix pentru ca nu sunt interese financiare nu trebuie suprapuse intalnirile. Din respect e bine sa adaugi un gram de precautie fix la acele intalniri cu care nu ai nimic in comun.

Allen cu Andras sunt in relatii excelente, discuta inainte si decid sa faca intalnirea simultan. Ar aparea zero comentarii sau ar fi unele absolut beningne.

Flypol, Allen sau Adyc nu au vorbit cu BIG inainte (si cred ca nici dupa)

Cat despre gasti acum pare cum zici tu dar din ce am vazut in ultimii ani lucrurile sunt mai fluide, nu e chiar alb/negru. Cei mai multi isi pierd dupa un timp interesul pentru modelism (dar mai activeaza pe partea sociala) iar altii cu cat sunt mai lipiti cu atat se cearta mai tare pe urma. Sunt exemple pe forum cat cuprinde, unele celebre.

Daca anul asta nu aparea FlyFlower Sanpetru peste Rapa Rosie lucrurile mergeau linistit ca si pana acum (cu simpatiile si antipatiile de rigoare).

M-am gandit ca e mai bine sa o tin langa anul asta (cu efectele care se vad) dacat sa avem scandal si priviri urate in fiecare an.

Exista si alternativa frumoasa in care putem avea de acum incolo, in fiecare an, an de an, scandal si priviri urate si o separare foarte, foarte clara in gasti.

Vezi postareaREAL DESIGN, la 20 May 2013 - 09:29 AM, a spus:

Daca nu ar fi fost FlyFlower .. probabil jucam berbunca in fata blocului necajit de lipsa alternativelor ..

Un lucru e clar .. din toata tevatura asta au iesit la iveala " simpatiile " si "regionalizarea gastilor" inaintea
ca ea sa fie legiferata - poate ca e mai bine ...

Cine vine la HF sau la Luica ? .. doua locatii super !

0

#386 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 10:09 AM

Vezi postareaFlying Kettle, la 20 May 2013 - 09:56 AM, a spus:

Usile sunt 400x800 fiecare? Daca da, sunt tare, daca nu, n-am inteles bine enuntul...

Latime Usi :

(800:2)-3 = 397 mm fiecare .. asta ca sa ai " luft " de 3 mm intre usi si 1,5 mm la fiecare usa fata de lateral si daca vei mai atasa inca un corp care si el va avea 1,5 mm fata de lateral " luftul " de 3 mm dintre usi se va perpetua si intre usile a doua corpuri diferite

Inaltime usi .. ramane cum am stabilit

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 20 May 2013 - 10:11 AM

0

#387 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 10:13 AM

Vezi postareastiganas, la 20 May 2013 - 10:07 AM, a spus:

Pai asta am zis si eu acum multe posturi. Parca iarba nu mai e la fel de verde, termica nu trage si e asa, un gol in suflet fix in acel WE cand avea loc RR.

Se simtea acut nevoia de un eveniment, altul, master, se simtea nevoia de FlyFlower.

Lasand la o parte misto-ul, fix pentru ca nu sunt interese financiare nu trebuie suprapuse intalnirile. Din respect e bine sa adaugi un gram de precautie fix la acele intalniri cu care nu ai nimic in comun.

Allen cu Andras sunt in relatii excelente, discuta inainte si decid sa faca intalnirea simultan. Ar aparea zero comentarii sau ar fi unele absolut beningne.

Flypol, Allen sau Adyc nu au vorbit cu BIG inainte (si cred ca nici dupa)

Cat despre gasti acum pare cum zici tu dar din ce am vazut in ultimii ani lucrurile sunt mai fluide, nu e chiar alb/negru. Cei mai multi isi pierd dupa un timp interesul pentru modelism (dar mai activeaza pe partea sociala) iar altii cu cat sunt mai lipiti cu atat se cearta mai tare pe urma. Sunt exemple pe forum cat cuprinde, unele celebre.

Daca anul asta nu aparea FlyFlower Sanpetru peste Rapa Rosie lucrurile mergeau linistit ca si pana acum (cu simpatiile si antipatiile de rigoare).

M-am gandit ca e mai bine sa o tin langa anul asta (cu efectele care se vad) dacat sa avem scandal si priviri urate in fiecare an.

Exista si alternativa frumoasa in care putem avea de acum incolo, in fiecare an, an de an, scandal si priviri urate si o separare foarte, foarte clara in gasti.

Si pentru ca ne cunoastem am rugamintea ..

Eu si cei dragi mie ( nevasta, copil . ) ce sa facem de Florii de acum inainte tinand cont ca e sarbatoare , e liber si probabil vine primavara ?
Cand nu aveam microbul asta cu aeromodelismul stiam ce am de facut si nu deranjam cu intrebari ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 20 May 2013 - 10:14 AM

0

#388 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 10:17 AM

Vezi postareastiganas, la 20 May 2013 - 10:07 AM, a spus:

Ramane cum vrei tu.

Noi vom merge fiecare unde o sa avem chef.

0

#389 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 20 May 2013 - 10:29 AM

Daca nu poti sa pleci prea departe de Bucuresti sunt cateva locuri minunate in care poti sa mergi cu intrega familie si sa te bucuri de hobby.

Poti sa mergi la Adunatii Copaceni, este un loc foarte placut, cu oameni excelenti. Poti sa mergi la Luica, alt loc care pare fabulos - mult in afara orasului (eu inca nu am ajuns)

Daca timpul este limitat si mai ai si alte obligatii poti sa mergi la Chitila sau la CET Vest.

De Florii e liber ?

Vezi postareaREAL DESIGN, la 20 May 2013 - 10:13 AM, a spus:

Si pentru ca ne cunoastem am rugamintea ..

Eu si cei dragi mie ( nevasta, copil . ) ce sa facem de Florii de acum inainte tinand cont ca e sarbatoare , e liber si probabil vine primavara ?
Cand nu aveam microbul asta cu aeromodelismul stiam ce am de facut si nu deranjam cu intrebari ..

0

#390 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 10:52 AM

Vezi postareaFlying Kettle, la 19 May 2013 - 09:43 PM, a spus:

Nu facem spume, ca altii....

noi le zburam :good:

O completare pe care n-am mai apucat sa o fac aseara.

0

Arata acest topic

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi