Modelism - RHC Forum: Intalniri Fun-Fly in aceeasi perioada.... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »

Intalniri Fun-Fly in aceeasi perioada.... Pro si Contra

#331 Useril este offline   furios 

• RAPTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1172
  • Inregistrat: 30-May 08
  • Interests:Heli

Postat 17 May 2013 - 08:10 PM

scuze pentru postarea gresita

Aceasta postare a fost editata de furios: 17 May 2013 - 08:15 PM

T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!

---------Alexe Gabriel----------
0

#332 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 501
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:0727620967

Postat 17 May 2013 - 08:13 PM

Vezi postarearenatoa, la 17 May 2013 - 08:09 PM, a spus:

Nu zau ? :unsure: Asta s-a predat la FlowerPower ?

Daaaaaa, de ce va roade ???
0

#333 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 17 May 2013 - 08:45 PM

Eu credeam ca subiectul nu mai e de actualitate de mult .. speram sa vad postari ale Rapasilor in posturile legate de noile intruniri aero si sa citesc ca pun la cale
sa vina cu drag la ele, gazdele convins fiind ca ar fi fost tare bucuroase de oaspeti .

Speram ca poate au avut ceva de impartit doar cu FlyFlower si organizatorii respectivi .. dar vad ca desii gazdele altor intruniri nu au fost implicate in vre-un fel
in suprapunerea evenimentelor amintite, linistea domneste si tot impatimitii zborului ordonat se agita ... asta este .. dar sper ca inca o data pentru a nu stiu cata oara
sa se realizeze ca nu are nimeni dintre proscrisii denumiti " greii " nimic de impartit cu ceilaltii .. " usorii " .. ci este un complex ce nu va dispare decat o data cu
aeromodelismul ....

As propune sa va abtineti .. si greii si usorii, ca nu se ajunge la nici un rezultat ci in cel mai fericit caz, la intepaturile acide ale mele la care singurul raspuns
in lipsa de imaginatie vor fi injuraturile in direct ale altora sau strangerea jucariilor si plecarea in tarile calde .

Si ca o tema de studiu .... sper ca ati remarcat inaugurarea complex Automodelistic Hobby Arena - Frumusani !

Nu comentez efortul , calitatea ( si a realizarii dar si a celor implicati ) .. ci doar pe cei dornici de " aventura" si dezordine sa studieze ( asa cum am spus .. asta ar fi tema ) .. deci sa studieze conditiile de acces, de comportament, de echipament , de incaltari ( pantofi ) etc .. poate studiati si aflati ce se intampla nu daca te dai cu masinuta asa aiurea pe aleile pietonale .. nuuu .. ci doar ce se intampla daca aruncii chistoacul de tigara la intamplare .. asa ca la romani ..

Dupa ce aflati deci rezolvati tema .. mai discutam si de ce va roade pe voi ... una sau alta .. poate si ghetele sau pantofii va rod, ca si aia mai rod cate odata ..

Hai pa ! si spor la studiu ... cine vrea .. cine nuuuu ! .. tot repetent ramane !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#334 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 17 May 2013 - 09:33 PM

Vezi postareapinti2d, la 17 May 2013 - 08:13 PM, a spus:

Daaaaaa, de ce va roade ???

Pentru ca sunt doar niste hateri miiiici.

Era sa scriu mitici, da' s-ar fi suparat.

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#335 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 17 May 2013 - 11:15 PM

Bineinteles, si nu vorbim doar de zbor. In linii mari asta e libertatea ideala, sa faci ce vrei, cand vrei, unde vrei cu o singura conditie: toate actiunile tale sa nu deranjeze libertatea celui de langa tine.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#336 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 18 May 2013 - 02:46 AM

Dedicatie speciala pentru ofticosi:

0

#337 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 06:24 AM

Data viitoare o se ne conformam :

... Stimata asistenta ... :

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: simpozion.jpg

0

#338 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 06:40 AM

No Comment !

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: renatoa.jpg

0

#339 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 18 May 2013 - 07:49 AM

Vezi postareaMLGore, la 17 May 2013 - 11:15 PM, a spus:

Bineinteles, si nu vorbim doar de zbor. In linii mari asta e libertatea ideala, sa faci ce vrei, cand vrei, unde vrei cu o singura conditie: toate actiunile tale sa nu deranjeze libertatea celui de langa tine.

Da, faimoasa definitie a libertatii, care ar fi sublima daca nu ar fi contracarata de efectul butterfly (sau domino)...

Un exemplu minor, ce conteaza un caz izolat la suta de participanti, dar cine stie cati altii la fel nu or fi necunoscuti in umbra lui... un membru care a postat intamplarea intr-unul din topicele initiale, dar s-a pierdut in zgomotul de fond, isi rezervase deja camera la RR, si s-ar fi dus prima oara la o intalnire de profil. Dar dat fiind ca era aproape Brasov, a zis sa dea o raita cu o saptamana inainte sa vada si locatia din Sanpetru. La aerodrom a intrebat de sef, i-a fost aratat cineva cu parul alb, a intrebat cuvincios de FPFF, la care respectivul a ridicat din umeri si i-a zis ca nu stie de asa ceva. In we dinainte de Florii !
A facut cateva poze pe ici pe colo, si s-a intors acasa, dar cazuse pe ganduri... daca intalnirile astea sunt niste fasaieli de fapt, incepuse sa il roada indoiala, chit ca vazuse pana atunci poze de la editiile anterioare, erau totusi niste bani care se cheltuiau. Si a anulat la RR, si nu s-a mai dus nicaieri...
Libertatea lui de a decide, ce sa ii fac... tot libertate se cheama si cand ti-o faci cu mana ta, dar depinde cum esti influentat. Daca intreba pe careva a doua zi, poate ne vedeam la RR. Asa, mi-a povestit la o saptamana dupa evenimente, si cand mi-a aratat poza personajului care ridicase din umeri la intrebarea lui... pauza... era flypol !

Ma indoiesc ca organizatorii FPFF s-au gandit un moment la deranjarea "libertatii" celor de la RR cand au organizat asta, ba din contra, ma tem ca a fost planificat cu atentie ca deranjul sa fie major.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#340 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 08:29 AM

Vezi postarearenatoa, la 18 May 2013 - 07:49 AM, a spus:

... tot libertate se cheama si cand ti-o faci cu mana ta, dar depinde cum esti influentat. ...

0

#341 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 08:43 AM

ma tem ca a fost planificat cu atentie ca deranjul sa fie major.

Ai evaluat posibilitatea de a te apara de interventiile nedorite ale celor care vor sa faca rau umanitatii? Uite un site pentru tine. Urmeaza aparatul care developeaza pozele facute de fulger. Tot cu soft open.Imagine atasata: afdbwp86.jpg

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 18 May 2013 - 08:46 AM

0

#342 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 18 May 2013 - 08:56 AM

@renatoa.Cum adica sa fiu eu ala care da din umeri ,domnule draga? Orbul gainii e boala grava dar se trateaza la oameni.In plus de asta ,cine cere informatii trebuie sa stie unde,la organizator.Pe Sanpetru zboara multi aeromodelisti care nu se implica in organizari de evenimente.
Usurel cu soparlele .
Bine ca zboara si....insectele !
0

#343 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 09:15 AM

Si domnule,ai mai reusit o performanta.Ati enervat un om de mare bunsimt si daruire pentru modelism,Pinti.Arunca domnule cu venin in mine,nu in tinerii astia minunati care au descoperit viitorul in modelism.Ai fost membru PCR? Activist?Secretar UTC......ceva acolo?
0

#344 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 09:58 AM

In 2014 intalnirea FlyFlowerPower se va tine de.....Florii, 11,12,13.04.2014. Ca sa- l enervez pe renatoa ,se da urmatorul anunt:
"In caz ca prognoza meteo e nefavorabila,intalnirea FFP se va organiza in....duminica Tomii 25,26,27.04.2014" De ce? " Ai vazut si ai crezut.Ferice de cei ce n-au vazut si vor crede".Pentru mine aceasta sarbatoare,cu simbolistica ei colosala,este majora,peste nastere si inviere,care erau proorocite si acceptate cu doua sute de ani inainte. :excl:
0

#345 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 18 May 2013 - 10:05 AM

Da, faimoasa definitie a libertatii, care ar fi sublima daca nu ar fi contracarata de efectul butterfly (sau domino)...

Un exemplu minor, ce conteaza un caz izolat la suta de participanti, dar cine stie cati altii la fel nu or fi necunoscuti in umbra lui... un membru care a postat intamplarea intr-unul din topicele initiale, dar s-a pierdut in zgomotul de fond, isi rezervase deja camera la RR, si s-ar fi dus prima oara la o intalnire de profil. Dar dat fiind ca era aproape Brasov, a zis sa dea o raita cu o saptamana inainte sa vada si locatia din Sanpetru. La aerodrom a intrebat de sef, i-a fost aratat cineva cu parul alb, a intrebat cuvincios de FPFF, la care respectivul a ridicat din umeri si i-a zis ca nu stie de asa ceva. In we dinainte de Florii !
A facut cateva poze pe ici pe colo, si s-a intors acasa, dar cazuse pe ganduri... daca intalnirile astea sunt niste fasaieli de fapt, incepuse sa il roada indoiala, chit ca vazuse pana atunci poze de la editiile anterioare, erau totusi niste bani care se cheltuiau. Si a anulat la RR, si nu s-a mai dus nicaieri...
Libertatea lui de a decide, ce sa ii fac... tot libertate se cheama si cand ti-o faci cu mana ta, dar depinde cum esti influentat. Daca intreba pe careva a doua zi, poate ne vedeam la RR. Asa, mi-a povestit la o saptamana dupa evenimente, si cand mi-a aratat poza personajului care ridicase din umeri la intrebarea lui... pauza... era flypol !

Ma indoiesc ca organizatorii FPFF s-au gandit un moment la deranjarea "libertatii" celor de la RR cand au organizat asta, ba din contra, ma tem ca a fost planificat cu atentie ca deranjul sa fie major.

Renatoa, te respect din cauza varstei pe care o ai. daca ai fi fost mai apropiat de varsta ca mine, pana acum aveai toate gaurile si frigiderul umplut. te intreb un sg lucru: neuronii tai, aia "open" functioneaza la toti patametrii? sau a mai ramas unul singur si se plictiseste? faci niste afirmatii total idioate, cam ca toate postarile tale legate de acest subiect.

asa cum s-a mai spus pe udeva, romanul s-a nascut poet, dau unul prost. si ca orice roman, bag de seama ca intelegi total gresit idea de libertate si de siguranta. in fine, acest subiect trebuia sa ramana inchis, daca ar fi fost dupa mine. vad ca unii se incapataneaza pe idei preconcepute, sau impinsi de la spate de altii. cred ca cel mai bine era daca BIG ar fi avut o parere legata de cele 2 "evenimente"

sa fim intelesi, ODATA PENTRU TOTDEAUNA": ce a fost la Bv, a fost alegerea noastra, nimic planificat cu rea vointa, ci doar din dorinta de a fi cativa prieteni impreuna. di nu trebuie sa iti dau alte explicatii nici tie, nici altcuiva despre cum si unve vreau eu sa zbor.

aaa, si ca sa nu uit, ca ma macina rau: se pare ca de practicile de "activist PCR" nu ai sa scapi, iti este muuult prea inoculate in neuroni. vrei atentie, vrei sa fii intrebat daca pot sa berg la baie? sau ce?
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#346 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 18 May 2013 - 10:48 AM

@Allen, nu am reusit sa imi dau seama ce varsta ca sa fii prins PCR-ul, ca sa poti emite astfel de pareri, poate ASC-ul, dar ma mir da Flypol care scoate si el soparla cu PCR-ul nu isi da seama ca nu as fi putut fi niciuna din cele enumerate tocmai din cauza ca am gura prea sloboda, astfel de "personalitati" erau filtrate chiar de la intrare. Si, in general, cei sub 35 ani sa se abtina de la a face astfel de comparatii, nu au cea mai vaga idee ce a fost.

"sa fim intelesi, ODATA PENTRU TOTDEAUNA": ce a fost la Bv, a fost alegerea noastra, nimic planificat cu rea vointa, ci doar din dorinta de a fi cativa prieteni impreuna. "
Era sublim sa fi ramas atat ! Fara anunturi si alta publicitate.
Ce era de preferat, sa fiti boscoroditi ca ati hotarat sa faceti o iesire si nu ati anuntat, sau ce a urmat ?
Chiar va faceti publice toate iesirile?

Si mai lasa falsul respect cu varsta...

@Flypol, nu am fost destul de explicit ca respectivul a facut poze cand a avut acea vizita la Sanpetru cu o saptamana inainte si mi-a aratat pe cel care a ridicat din umeri ? Da, erau cam 20 zburatori in momentul acela pe teren, cateva avioane in aer, si a venit la dumneata fiindca te-au indicat ca organizator.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#347 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 11:02 AM

De vreo 2-3 ani se mai face o intalnire (La zbor- alaturi de prieteni) care se suprapune cu HF-Alba Iulia. Nu am vazut pe niciunul din "justitiarii de gang" care miorlaie pe aici sa ia atitudine, ba unul din croncanitori e DJ la respectivul eveniment. Sa inteleg ca problema cu intalnirile suprapuse apare doar daca e implicat Dream Team-ul ?
Pe noi ne-a durut fix in gaura din gard de respectiva suprapunere, ba chiar am salutat initiativa organizatorului.

Aceasta postare a fost editata de MLGore: 18 May 2013 - 11:04 AM

0

#348 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 11:04 AM

Vezi postarearenatoa, la 18 May 2013 - 10:48 AM, a spus:

Ce era de preferat, sa fiti boscoroditi ca ati hotarat sa faceti o iesire si nu ati anuntat, sau ce a urmat ?
...................

Si mai lasa falsul respect cu varsta...

De preferat ar fi fost sa apelati la ajutorul unui profesionist, nu sa va lasati frustrarile sa scape, in felul in care au scapat.

Falsul respect cu varsta: Il cunosc un pic pe Allen si imi permit sa traduc ce voia el sa spuna:

Citeaza

numai pentru faptul ca ai varsta pe care o ai, nu iti raspund asa cum ai merita

0

#349 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2652
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 18 May 2013 - 03:39 PM

Ma bucur ca si la ripa (ca la Arad sau Cluj, de altfel), oamenii au fost egali. C-ai avut parapanta in spinare sau caricatura (F3P parca), iti luai modelul, asteptai la pista si; asta e. Vrei, poti, zbori; nu... e treaba ta. Eu m-as fi simtit sa vina cineva si sa zica, mai astia cu scirt-uri, ia zburati voi in coltul ala sa nu deranjati artistii. De altfel eu n-am mai revenit la nici o intilnire unde nu am avut statut egal, indiferent de motiv. (n-am scos scirt, printre altele)

Aceasta postare a fost editata de vlad1: 18 May 2013 - 03:42 PM

0

#350 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 04:36 PM

@renatoa.Istorie.Cu o saptamana inaintea evenimentului tulburarii universale,s-a serbat ziua de nastere a lui ZoliJet.Am zburat cu pofta,am avut si aventuri cu Edge mare naravas,a fost si Alex si Stefano,gashka de maestri,tineri si...nelinistiti.Singurul care m-a intrebat de FFP a fost sarbatoritul.
Intrebare: De ce te-ai apucat asa brusc sa faci intalnirea?
Raspuns: Uite asa de-al dracului secui ce sunt! :rolleyes: ( l-a pufnit rasul).Vin bucurestenii la Brasov si oricum comandantul vrea activitate.
La Rapa eu nu mai merg de cand am aterizat Wilga pe jeepul unui tampit care facea drifturi pe pista.
Intrebare: De-ai nostri multi se duc la Rapa.As merge si eu sa vad cum e.Te-ai supara daca as merge?
Raspuns: Pe naiba,cum sa ma supar.Fiecare merge unde-i place.E frumos ,dar e cam imbulzeala.Cred ca te-ai distra sa mergi doar ca sa te uiti.
Comentariu: Vin multi saptamana viitoare,sunt convins.Ai dato-n forta si cred ca si ai nostri vor fi langa tine.A fost asa,surpriza.Cred ca pentru multi
e departe si daca nu avem planoare mari,conditiile vor fi excelente; vreme e buna.
Apoi am taiat ceapa,am curatat tzelina,morcovi.pastarnac.....am povestit si am degustat Balantinul de aniversare....am mai povestit si am mai zburat
Toata lumea stia de eveniment.Toti se hotarasera sa ramana la Brasov desi ,din interes sau din curiozitate,unii ar fi mers la RR
Sa inteleg ca e doar solidaritate? Nu,e mai mult!
Concluzia.Omul tau n-a nimerit persoana.Si mai e o treaba. Eu,de obicei,nu dau din umeri .
0

#351 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 04:38 PM

Eu cu spuma m-am dat cand am avut chef, dar nu pe pista, ci in afara ei si a zonei de zbor adiacente, si asta la oricare intalnire. (bineinteles, am cerut voie). Daca am vrut sa ma dau cu scartul pe pista neaparat, am stat la coada ca toti ceilalti. Nu s-a pus niciodata problema sa ma traga cineva de maneca. Nu inteleg cum vine asta cu egalitatea intre modelisti, ma sacaie in scamb cand altii vor sa fie mai egali decat toti.
0

#352 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 04:56 PM

Intervin inca o data, si sper sa fie ultima oara.

Domnule ... se simte el singur ... v-a mancat sa faceti acest topic? Sa luati multa lume la misto? Sa va bateti joc de unii si de altii? Nici o problema, va scarpinam noi pana va saturati. Abea astept sa ne mai intalnim candva si cu alte ocazii ca sa reluam subiectul, pe principiul "te iert dar nu te uit" ... :good:
0

#353 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 04:58 PM

@vlad1.Domnule,te rog sa te maturizezi.Lasa-o moarta cu problema egalitatii dintre "fiorosi" si polistirenici( observi ca evit sincer cuvantul scartz).Egalitatea exista ! Tre buie s-o vezi ! Sa participi la ea! Globalizare! Toleranta! Scenariile le fac ,poate,guvernantii,FMI-ul,banca mondiala,masonii,extraterestii.Aeromodelistii sunt naivi si ei ca toti naivii;isi inchipuie(si probabil isi doresc din suflet) ca pot aranja altfel lumea.
Azi m-am dat cu calul prin Poiana Brasov.Vreme de vis,lume putina,linistita,satisfacuta de natura.Era si "Bunutzu" prin raiul poienii.Se gandea la soarta omenirii. Am vorbit mult cu calul;bland m-a inteles.I-am spus ca anul viitor as putea pune FlyFlower de duminica Tomii.N-a zis nimic.A tresarit putin inspirand un aer crud de mai cu gust de papadie.Si Rapa Rosie? Rapa,e bine,tot acolo,cu iarba ei.
0

#354 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 05:19 PM

Si mai intreba calul."Voi,cand zburati dalea mari,de se sperie fratii mei din Sanpetru,vi se face asa o foame d-a noastra,animalica ??? Da, dar sa-i spunem aeromodelistica. Da' aia care zboara spume, nu mananca? Ba da,iti inchipui ca se opresc la cipsuri cu apa minerala?
M-am dat jos si,la pas,eu inainte,calul dupa mine rasuflandu-mi in ureche....dintre brazi ,Bunutzu,shugui usor: "Al dracu' tu,mai FlyPol,rumegasi mult chestia cu "Duminica Tomii"Crezi ca astia,cum le ziceti voi,spumantii sau polistirenicii,nu cunosc oranduirea ce-am facut-o eu, Toma cade cam aproape de Rapa Rosie.Bag de sama ca te consultasi cu al'lalt,spurcaciunea,zazanitorul universal,opozantul meu,....aeromodelistu' ala.
Rase calul,ca-l auzii,....veni o ploicica usurea si apoi........soare.
0

#355 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2652
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 18 May 2013 - 05:49 PM

Fly,

Cu niste ani in urma, cind n-aveam numai ripa, eu am propus sa ne intilnim mai des (pe alt forum din considerente de control al conversatiei). Eram cei din Bistrita, Cluj, Alba (ca nu era Sebes-ul separat), Arad, Timisoara si noi Oradenii. Cam 200 km intre noi. Am propus sa ne intilnim in fiecare luna (o data pe luna) alt undeva, fara protocol, dar cu tema specifica. La unii ripa, la altii panta, la altii baloane, limbo... Noi, la Oradea am facut castron (ceaun), si la zbor am avut pylon racing. Probabil ca l-am facut mai 'ardeleneste', asa ca ma distrez si eu de castronul vostru. Stiu cum e, te rog sa nu te superi.
0

#356 Useril este offline   furios 

• RAPTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1172
  • Inregistrat: 30-May 08
  • Interests:Heli

Postat 18 May 2013 - 06:48 PM

Vezi postareapinti2d, la 18 May 2013 - 04:56 PM, a spus:

Intervin inca o data, si sper sa fie ultima oara.

Domnule ... se simte el singur ... v-a mancat sa faceti acest topic? Sa luati multa lume la misto? Sa va bateti joc de unii si de altii? Nici o problema, va scarpinam noi pana va saturati. Abea astept sa ne mai intalnim candva si cu alte ocazii ca sa reluam subiectul, pe principiul "te iert dar nu te uit" ... :good:

Hai ca deja esti si nesimtit...pe cine scarpini? si cui ii vorbesti asa ?....esti ceva smardoi si eu nu am prins idea sau cum?
E a 2-a oara consecutiva cand ai interventi dinastea cu..."valea baaaa","va scarpinam noi",eu zic sa iti pastrezi calmul ca sa nu mi-l pierd eu.

Ps.Am vrut sa te intreb dupa prima postare daca ai mancat ceva jaratic dar am sters postarea in idea ca a fost doar o scapare si te potolesti...
T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!

---------Alexe Gabriel----------
0

#357 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 07:25 PM

Vezi postareafurios, la 18 May 2013 - 06:48 PM, a spus:

Hai ca deja esti si nesimtit...pe cine scarpini? si cui ii vorbesti asa ?....esti ceva smardoi si eu nu am prins idea sau cum?
E a 2-a oara consecutiva cand ai interventi dinastea cu..."valea baaaa","va scarpinam noi",eu zic sa iti pastrezi calmul ca sa nu mi-l pierd eu.

Ps.Am vrut sa te intreb dupa prima postare daca ai mancat ceva jaratic dar am sters postarea in idea ca a fost doar o scapare si te potolesti...

In primul rand, eu nu am jignit pe nimeni, dar vad ca tu o faci. Poate ca sunt, ce, si pe tine te roade ???
0

#358 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 18 May 2013 - 10:15 PM

Vezi postareavlad1, la 18 May 2013 - 05:49 PM, a spus:

Fly,

Cu niste ani in urma, cind n-aveam numai ripa, eu am propus sa ne intilnim mai des (pe alt forum din considerente de control al conversatiei). Eram cei din Bistrita, Cluj, Alba (ca nu era Sebes-ul separat), Arad, Timisoara si noi Oradenii. Cam 200 km intre noi. Am propus sa ne intilnim in fiecare luna (o data pe luna) alt undeva, fara protocol, dar cu tema specifica. La unii ripa, la altii panta, la altii baloane, limbo... Noi, la Oradea am facut castron (ceaun), si la zbor am avut pylon racing. Probabil ca l-am facut mai 'ardeleneste', asa ca ma distrez si eu de castronul vostru. Stiu cum e, te rog sa nu te superi.

Poate ca Flypol nu se supara dar eu ma supar... cum poti sa faci comparatie intre ceaunul nostru si castronul vostru? E o diferenta de cateva zeci de litri... si inca o diferenta enorma ar fi ca noi la Sanpetru nu am facut castron, am facut bors de peste si tocanita de caprita. :)
0

#359 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 08:10 AM

@Vlad1.Hai domnule draga,pune de-o intalnire la Oradea,punem si noi umarul,.....ce,ne-ar strica o baitza caldutza in Felix.Cred ca inca mai plang gagicile din Hidisel dupa.........Nevasta-mea e oradeanca si a zis ca atare intalnire ar fi singura la care ar veni cu interes.
0

#360 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 19 May 2013 - 08:38 PM

breeee... mi-am luat ceaun. ii pun un motor de 50cc si o sa-l zbor la Alba: domniii... am voie, sau ma suprapun peste voi?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: WC.JPG

Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

Arata acest topic

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »

21 useri citesc topicul
0 membri, 21 vizitatori, 0 utilizatori anonimi