Modelism - RHC Forum: Intalniri Fun-Fly in aceeasi perioada.... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »

Intalniri Fun-Fly in aceeasi perioada.... Pro si Contra

#301 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 08 May 2013 - 09:10 PM

Mami, mami, pot sa ma joc cu prietenul meu Flypol cu havioanele pe cer? Cica ne duelam barbateste fara sa ne lovim ... nu conteaza cine castiga ca tot praf ne facem!

Aceasta postare a fost editata de adyc: 08 May 2013 - 09:12 PM

0

#302 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2103
  • Inregistrat: 02-November 05
  • Interests:Avioane Ultrausoare, Planoare, Aeromodele , Heli

Postat 08 May 2013 - 09:13 PM

adyc,

domnule Sorin Caius,
daca erai atent la postarile mele ai fi inteles ca nu a fost nimic premeditat si nici concurenta cu RR nu ne-am dorit. Nu stiu de ce e asa greu de inteles lucrul acesta. Hai sa o luam altfel, daca s-ar fi intors in tara bunul nostru prieten comun ZOZO si te-ar fi sunat rugandu-te sa aduni gasca de odinioara, sa faceti un zbor impreuna ca pe timpuri si sa stati la povesti savurand un spritz bun, explicandu-ti ca se afla in Brasov si nu se poate deplasa in alta localitate din motive personale, ce-ai fi facut?
Dupa ce imi vei raspunde la intrebarea aceasta, putem discuta despre orice si accept chiar si mistocareala.

Indiferent cine s-ar fi intors in tara chiar si Hristos, daca ar fi fost stabilita o intalnire in data respectiva, mai ales una ca RR care e foarte populara, nu as fi organizat o intalnire in aceeasi data. Din pacate eu sunt un om care are niste principii si nu le incalc pentru nimeni.
In plus nu poate fi unul mai important decat 100 sau 200 de aeromodelisti.

Si Zoli sigur ar fi inteles,si nu numai el ci si altii , nici macar nu ar fi comentat pe tema asta.Una este sa aduni o gasca, alta este sa faci o intalnire peste una foarte populara deja programata dinainte, cum spunea si Stefan multi s-ar fi dus la ambele.
La asemenea chestii, nu cred ca orgolii de genul lasa ca lasa ca la mine vor veni mai multi si mai buni, mai de calitate, etc. , isi au rostul, pana la urma sunt asa de putini aeromodelisti in Romania incat dezbinarea asta chiar nu aduce nimic bun ,din contra.
Oricum faptul este consumat, raman la parerea mea,ca nu a fost o actiune eleganta si pentru ca am fost crescut de mic, de la gradinita (germana) in spirit german, Deutsche Ordnung und Disziplin,nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa organizez o intalnire in aceeasi data.
Asa sunt eu un om cu principii si cu coloana vertebrala , indiferent daca am de pierdut sau nu, nu fac compromisuri. Poate de aia sunt singurul din tara asta care face piese pentru motoare si avioane ultrausoare pentru 2 firme germane.
Pentru mine e egal eu nu particip la competitii, eu ma distrez cu aeromodelele, asa cum am inceput la varsta de 12 ani (cand am trecut de la porumbei, postasi , calatori , la aeromodele).
Sunt sigur ca Aeroclubul Romaniei nu are nici o legatura cu aeromodelele (a se cauta pe siteul aeroclubului) dar daca comandantii ca Stelu (prietenul meu care desi a avut o perioada in care a fost cam sabotat a reusit sa se ridice din nou) sprijina aeromodelismul e foarte bine ,asa era si la Arad pana acum cativa ani. In plus de la aeromodelisti vine masa de elevi piloti pentru Aeroclubul Romaniei.
Fara SUPARARE .
Hai ca mai vorbim.
Ciao Sorin
0

#303 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 08 May 2013 - 09:16 PM

Dupa ce ne-au facut ingineri tamplari si ne-au repartizat prin tara am dat de un om mare la Pipera,la scaune.Un sef care mi-a spus: "Bai copile vezi cum tragi ca astia( secretarii de partid) nu ne fac noua de.cat statui de rumegus.Si ce e rau in asta,e rumegus de-al nostru.Da,da' nu vezi tu cum asteapta potaile astea sa-si goleasca basicile pe socluri.Pai nu-i bai tov.Stefanescu,sunt animale nevinovate,ce stiu ele.Ele nu ,dar uite la aia cum se uita la ce fac ei de dupa perdelele birourilor.Dar cine sunt ei? Copile,n-o sa sti niciodata si eu nu-ti spun.Kafka,domnilor!
Bine ca zboara si....insectele !
0

#304 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 08 May 2013 - 09:20 PM

Vezi postareaSORIN CAIUS, la 08 May 2013 - 09:13 PM, a spus:

Indiferent cine s-ar fi intors in tara chiar si Hristos

eu sunt un om care are niste principii si nu le incalc pentru nimeni.

...raman la parerea mea,ca nu a fost o actiune eleganta si pentru ca am fost crescut de mic, de la gradinita (germana) in spirit german, Deutsche Ordnung und Disziplin,nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa organizez o intalnire in aceeasi data.
Asa sunt eu un om cu principii si cu coloana vertebrala , indiferent daca am de pierdut sau nu, nu fac compromisuri. Poate de aia sunt singurul din tara asta care face piese pentru motoare si avioane ultrausoare pentru 2 firme germane.
Pentru mine e egal eu nu particip la competitii, eu ma distrez cu aeromodelele, asa cum am inceput la varsta de 12 ani (cand am trecut de la porumbei, postasi , calatori , la aeromodele).
Fara SUPARARE .
Hai ca mai vorbim.
Ciao Sorin

Da ma piticule, se cheama gramatica si e grea. Are viiirgule, are puuuuncte, are muuulte semne.

Si are si un diagnostic etilic.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#305 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 09:31 PM

Domnu' Caius.Ia da mata un telefon numitului de mai sus si te lamureste cum sta chestia cu aeromodelismul in Aeroclubul Romaniei .E sectie cu statut recunoscut si cu obligatii .Crezi ca ne "balaceam" noi 3 zile( cum spunea un antescriitor) pe terenul statului asa de fuduli ce suntem.Program de activitate,aprobare de folosire a aerodromului,regulament de zbor, bla,bla,.....
0

#306 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 08 May 2013 - 09:36 PM

Poata sa inchida adminul orice, poate sa stearga adminul orice .. atata timp cat niste minti sunt si ele sterse de mult ,
tot degeaba pentru aeromodelismul romanesc .

Se repeta a nu stiu cata oara IDIOTENIA asta cu modele scumpe sau ieftine , cu dotare de firma sau no name, lucru care naste furii oarbe din partea unora in mod sistematic si impartirea pe tabere ...

Bai fratilor da io care am inceput cu 10 Cessna de la ArtTech ca le rupeam ca un bou una dupa alta si facusem abonament la Sierra de modele noi, sau repere , motoare , ESC-uri ca deee eram fudul si zburam de unu singur la Teghes sa nu ma vada lumea ... adunasem ca idiotu 4 statii d'alea basite care veneau la pachet cu Cessne-le ..
Ce mucii mei credeti, ca m-a fatat mama cu Futaba 14 MZ si benzinare legate de gat ?

Credeti ca daca am avut scarturile de mai sus lipite cu jdemii de scotch-uri si m-am dus la un coleg, director de club cu dotare de top el si colegii sai , pe care nici macar nu stiam cum il cheama dar i-am vazut avioanele la camp pe Chtila , si l-am rugat sa ma sfatuiasca si pe mine una alta, sa imi zica si mie de unde sa iau un model mai bun , sa imi arate cum se asambleaza si eventual sa imi faca maiden-ul si trimajul .. ce credeti buey disperatilor , pustnicilor .. ca mi-a tras un sut in cur ca deeeee el era fitos frate si io milog ???

Nu buey speriatilor de bombe .. mi-a spus intai ca nu trebuie sa investesc direct intr-un model scump , ca una alta .. cand putea foarte bine sa se frece pe maini da vorba aia .. gataaa .. am prins fraieruu .. composit de 3 m direct si oarba pe el ...
M-a invatat sa zbor drept , m-au invatat si altii considerati de voi .. da sa mor io daca stiu de ce .. fitosi .. sa stau dracu intr-un loc ca statia bate frate si nu trebuie sa ma plimb pe camp cu ea in brate dupa avion ca popa cu botezu prin cartier pana m-a lua ameteala .. da bai frustratilor .. m-au invatat, mi-au aratat, m-au consiliat si m-au primit cu drag sa le stau alaturi .. nu am avut decat de invatat .. si nu am fost singurul .. au fost multi .. si nu toti si-au modernizat flotila , au ramas la polistirene si ne simtim bine impreuna

La cat de orgolios sunt credeti ca daca eram tratat de sus mai ma prindeau pe la ei ... muiu direct si poe net si in fata ca nu canta cocosu meu pe cardu lor .. am propriul gard ..

Terminati cu idioteniile astea ca de la voi pleaca toata prosteala si va umplu 100 de pagini cu exemple pana maine
si inca 100 pana poimaine si tot asa ..

"isi ia unu o statie medie si cand e si el mandru .. hopa RenatoaA .. "Da ce stie buey sa faca da' banii aia " si mai baga niste completari cu jigniri directe sau indirecte cu bataie lunga ( asa e cu fraierii care nu se pricep sau mai pe direct .. luati prostilor luati ! .. de ce nu sta dracu in banca lui sa isi laude marfa in liniste sau sa isi spuna parerea cu bune si rele la obiect fara gandiri d'astea staliniste ... dupa aia incep in topicurile de prostii de statii carora le cad butoanele sa dezvolte jignirile alaturi de discipoli .. daca intru si bat seaua sa priceapa iapa mi se reproseaza ca sunt acid si fac misto .. eee uite ca acu nu am mai facut misto .. o spun pe sleau ca a dracu iapa e grea de cap ...

Ati incercat vre-unul sa apelati , sa rugati, sa intrebati pe un coleg .. pe Florin 100% sa va arate cum face el , sau pe
Zoli_Jet sa va arata cum functioneaza o turbina chiar daca nu aveti intntia achizitionarii .. ci doar asa de curiozitate ..

Si in cazul cu FlyFlower tot voi ati sarit la gatul lui FlyPol sa isi ceara scuze ... si restu sa stea dracu acasa ca ce pastele masii sa mearca la zbor ca doar era pelerinaj la MECA Aeromodelistica .. abia mai tarziu dupa aberatii profunde a sarit tandara mai multora si s-a ajuns la asa vrea muschii mei ...

Aveti curajul si spuneti pe fata ca va omoara invidia , va creste tensiunea si scade glicemia cand vedeti modelele de pe pistele de la A51, Sanpetru si altele ...

Terminati cu scenaritele astea idioate ca sunteti mari, vaccinati, unii cu familii , cu copii .. oricum sa nu va bateti copii cum recomanda un Sef cu Secretara si Angajati pe spranceana ( apropo .. inca astept cota usilor de la dulapul
800x800 mm de la domnul SEF )

Auziti voi idiotenie .. " NU MA DUC LA NATIONALE CA CRED IO CA NU MA PRIMESTE PE MODELODROM ! " te ia capul frateeee !

Da ce gura masii .. esti declarat persoana indezirabila mentionata in Monitorul Oficial ? .. minti bolnave tata ..

P.S.

Va tin asa pana maine da tot nu o sa intelegeti nimic .. io imi bag picioarele in ele de intalniri si gata ! ...
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#307 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 09:51 PM

Luati ba distrusilor de cititi, ca inca nu va nascuseti:

topic

Era pe vremea cand inca voi mai sugeati de la tata, noi ne certam cu Chitilienii sa zboare ordonat, ca ne dadeau aia afara de la Clinceni. Furios si alti oligofreni strigau: noi zburam cum vrem noi, nu cum ne puneti voi!

Cum imi spunea prietenul meu de la Satu Mare:

Citeaza

Eu stiu ca ai dreptate, dar daca fac cum zici tu, ce o sa zici tu, ca nu am personalitate...

0

#308 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 09:52 PM

@REAL_DESIGN. Subscriu si eu cuvant cu cuvant. Si semnez langa dumneavoastra.
0

#309 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 09:56 PM

Vezi postareaflypol, la 08 May 2013 - 09:52 PM, a spus:

@REAL_DESIGN. Subscriu si eu cuvant cu cuvant. Si semnez langa dumneavoastra.

Et moi aussi.

Doar sa nu inteleaga pescaru' cerului altceva si sa ne ameninte cu ale lui o suta de kile de prostie karaoke.

0

#310 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 09:59 PM

Alex99,tinere draga,du-te si te culca.Voi sunteti tineri curatiNu luati in seama ce e aici.Marihuana nu e buna!
0

#311 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 09:59 PM

Nu e nici o suparare, poate asta e diferenta dintre noi, eu unul tin la prietenii mei. Cei care aveau in plan sa mearga la RR, nu s-au rasucit cand am facut noi publica intalnirea noastra, deci e clar ca buna ziua ca cei care au mers acolo nu au fost afectati de intalnirea noastra. Sigur ca o parte din ei si-ar fi dorit sa fie in doua locuri insa despre dorintele fiecaruia putem vorbi mult timp de acum inainte. Nu vreau sa te conving ca ceea ce am facut am facut bine, ptr ca timpul le va pune pe toate in ordine. Cu toate balacarelile prin care am trecut, eu ma declar multumit ca am putut pune bazele unei noi intalniri anuale de care se vor bucura toti aeromodelistii carora le va face placere sa ni se alature. In cele din urma, scopul scuza mijloacele. Daca tragem linie si facem socoteala la cati au fost nemultumiti fata de cei care au fost si vor fi multumiti si fericiti pentru acest eveniment, vom vedea ca dracu nu e chiar asa de negru.
Evenimentul FlyFlowerPower nu s-a nascut pentru a ucide alte evenimente, el s-a nascut din dragoste pentru prieteni. Cei care ne sunt prieteni, ii stim, ne sunt aproape, cei care vor sa ne fie prieteni ii asteptam, le oferim ca si prietenilor veci tot ce putem pentru a ramane cu amintiri frumoase, insa ce te faci cu cealalta categorie de aeromodelisti care ne injura pe la colturi, baga strambe si orice ai face nu ai cum sa le fi pe plac.... ei bine, cu aceasta categorie de aeromodelisti nu prea ai ce face decat sa ii lasi in pace, cu speranta ca intr-o zi poate vor intelege ca tot ceea ce faci, cu sudoarea ta, pe banii tai, faci pentru ei. Pana cand vor intelege, tu te alegi doar cu ura, injuraturi, balacareli.... f...t si cu banii luati. Probabil de aceea la Bistrita s-a cam ales praful, a primat raca si invidia in detrimentul prieteniei.
Un lucru e clar, intre Fly-Free DreamTeam si Flypol Aerogrup s-a legat o prietenie pe care nimic n-o poate desface, cum nu se poate desface prietenia dintre Fly-Free DreamTeam ,RedSky, HobbyConstruct si Flying Vampires...si lista ramane deschisa .

Ce am obtinut? O intalnire anuala in sarbatoarea de Florii de care se vor bucura multi aeromodelisti.
Acestea toate fiind spuse, ma puteti injura cum si cat vreti, nimic nu mai conteaza!
0

#312 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 10:02 PM

Vezi postareaflypol, la 08 May 2013 - 09:59 PM, a spus:

Alex99,tinere draga,du-te si te culca.Voi sunteti tineri curatiNu luati in seama ce e aici.Marihuana nu e buna!

Ai' sa mori tu (cu cine iti place, in brate)!. Da alcoolu ala, de la 10 dimineata e bun? Ca la 6 seara se apuca de baut... Si la 8 isi bate nevasta...

0

#313 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 10:04 PM

Daca unul mai incepe cu "eu".........va sinucid de nervi!
0

#314 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 10:07 PM

Pasiune,passion,dragule te repezisi si uite ce-a iesit.Salutari perechii tale.Sunt amorezat de.....arta acestei fete talentate.
0

#315 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 10:09 PM

Gata, va pup in noroc, eu ma duc la nani. Il las pe lipitoru sa isi dovedeasca ficatu tare.

Pacat, ca ne-am cunoscut odata la Luica, iti datoram un primus, da' ma cac pe el, mai bine il dau la tiganii care aduna cupru, macar aia sunt niste fiinte omenesti.

Primusul ala era de la TATA, dar stiu ca tu nu meriti sa il ai, cantaret de duzina !

0

#316 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 10:23 PM

RD mititelule,
cred ca pe tine daca te batea taticul erai si tu om normal, asa ca mai ia o pauza, deja ai debitat destule idiotenii chiar nu te jenezi de atata prostie ?Nefericiti trebuie sa fie aia care te cunosc si care te vad zilnic.
Din cate posturi ai peste 4000 nu cred ca ai ceva inteligent in vreunul.

Hai Pa.
0

#317 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 10:34 PM

Bogdan Stancu,

Da ma piticule, se cheama gramatica si e grea. Are viiirgule, are puuuuncte, are muuulte semne.

Si are si un diagnostic etilic.

Ce nu iti place iarasi ? tu oricum nu stii romaneste prea bine, ca sa ma critici pe mine.

Iarasi ma musti ? Nu te-ai lamurit ca estei prea inapoiat ca sa te angajez la pionieri? asta e esti prea slab pregatit, m-am interesat de la niste colegi de-ai tai,esti foarte slab pregatit nu te ajuta bibilica mai mult, ce mai latri atata nu vezi ca esti pe langa?
Sau ai consumat ceva mai mult alcool etilic?

It doresc tot ce imi doresti tu, dar inzecit.

Hai Pa.
0

#318 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 10:37 PM

Are domnu'Caius.Cel mai bun lucru a fost venirea la Fly Flower .Ati reusit cu totii sa enervati un om minunat.Puteti dormi in noaptea asta? Linistiti,fara griji,bebelusi nevinovati? Fac un voodo sa va treaca somnul si sa va ingrijorati de Rapa Rosie.Scriu pe forum ,langa mostra de Feteasca, pana se taie curentul si dupa.....cuplez niste LiFe A123....de la mama lor ca sa moara de ciuda aia cu Zippy :yahoo:
0

#319 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 10:38 PM

Sorin Caius, mai subtire tati cu insultele la persoana ca uneori face rau la mandibula .

Bogdane, doreste-i s-o aibe se 2 cm ca te scoti :) !

Aceasta postare a fost editata de adyc: 08 May 2013 - 10:40 PM

0

#320 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 10:44 PM

Vezi postareaSORIN CAIUS, la 08 May 2013 - 10:23 PM, a spus:

RD mititelule,
cred ca pe tine daca te batea taticul erai si tu om normal, asa ca mai ia o pauza, deja ai debitat destule idiotenii chiar nu te jenezi de atata prostie ?Nefericiti trebuie sa fie aia care te cunosc si care te vad zilnic.
Din cate posturi ai peste 4000 nu cred ca ai ceva inteligent in vreunul.

Hai Pa.

Domnu Caius eu nu v-am facut prost , nici anormal .. ar fi fost un pleonasm ... faptul ca nu vedeti logica in posturile mele
nu ma mira .. ma intristeaza .. asa de timpuriu ?

Cand postati pe forum .. tineti laptopul in fata aragazului ? ... am inteles ca va place sa va priviti in luciul sticlei termo de la capacul cuptorului .. oglinda e prea severa .. arata realitatea .. capacul cu efect mirror imblanzeste putin
tulburarea din priviri .. si va arata bine ..

Incercati sa nu va mai laudati in toate posturile dumoavoastra cu realizarile personale sau macar concentratile intr-unul singur gen C.V. .. ca cine stie poate va ia la NASA si scapam .. freeee ! libertate !

Ai uitat semnatura coane ..

.. cartea in care esti trecut
.. gradinita nemteasca
.. numarul de repere de motor pe care le faci eventual si pretul
.. numele secretarei si dimensiunile

P.S.

Daca parca ieri te distra .. ai renuntat asa repede ?
Apopos .. ai terminat de calculat cota usilor de la dulapul 800x800 mm ? daca nu .. vezi la spate .. ai raspunsurile ..
Care spate ? ala al secretarei ca atat mai poti sa o pupi .... in raspuns ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 08 May 2013 - 10:47 PM

0

#321 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 10:46 PM

AdyC,o mai ti minte de GoGo DancingGirl....de la Tariceni. Fata de Hangar9,rasata,vanjoasa....ce vremuri,ce vremuri.Normal ca-i arde fierea.N-au vazut minunea,stau in bezna. Somnul ratiunii naste monstri.
0

#322 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 10:48 PM

Vezi postareaflypol, la 08 May 2013 - 10:46 PM, a spus:

AdyC,o mai ti minte de GoGo DancingGirl....de la Tariceni. Fata de Hangar9,rasata,vanjoasa....ce vremuri,ce vremuri.Normal ca-i arde fierea.N-au vazut minunea,stau in bezna. Somnul ratiunii naste monstri.

Doamne ce vremuri, asa ceva nu se uita niciodata!
0

#323 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 08 May 2013 - 11:05 PM

Cred ca doar eu am sarit si tot eu am scris de scuze. Asta a fost, hat, demult, cand intalnirea abia fusese anuntata.

Asa cum am mai scris cei pe care nu ii intereseaza Rapa Rosie nu au vazut nici o problema in cele doua intalniri suprapuse (ca eu tot nu calc acolo), cei care merg numai la Rapa Rosie nu au vazut nici o problema (fitosii si-au tras o intalnire peste a noastra ca ii rodea la ficati), astia mai idealisti (idioti) ca mine au vazut o problema.

By the way; Adyc a aparut mai tarziu cu italianul/prietenul drag. Aparent lui i se datoreaza totul, evenimentul ar trebui sa-i poarte numele.

De scris (injurat) la acest topic pe forum nu au fost decat cativa, dar de citit l-au citit foarte multi.

Vezi postareaREAL DESIGN, la 08 May 2013 - 09:36 PM, a spus:

Si in cazul cu FlyFlower tot voi ati sarit la gatul lui FlyPol sa isi ceara scuze ... si restu sa stea dracu acasa ca ce pastele masii sa mearca la zbor ca doar era pelerinaj la MECA Aeromodelistica .. abia mai tarziu dupa aberatii profunde a sarit tandara mai multora si s-a ajuns la asa vrea muschii mei ...

Vezi postareastiganas, la 16 April 2013 - 02:01 PM, a spus:

- NU se pun intalniri aero simultan. Nu e elegant, nu e frumos, nu e bine. O luna are 4 saptamani. Era loc berechet in calendar sa fie intalnirea de la Sanpetru altadata fara sa se suprapuna cu RR sau HighFly.

- Fiecare se duce unde vrea, unii nu merg nicaieri, altii merg la toate. Daca ai doua intalniri suprapuse obligi oamenii sa aleaga si nu e bine.

- Suprapunerea intalnirii de la Cluj cu cea din Bucuresti nu a fost buna, suprapunerea RR cu Sanpetru e mult mai putin inspirata.

- Cei din Brasov erau participanti traditionali la RR, acum trebuie sa aleaga - din chestia asta cel mai prost o sa iasa flypol.

- Cei de la DreamTeam nu vin la RR. De ce, nu m-am lamurit, e clar ca vine din niste suparari de acum multi ani, unii dintre ei nu stiu nici macar despre ce e vorba dar nu vin la RR si gata. Pentru sanatatea comunitatii modelistice poate e bine sa lamureasca/treaca odata peste vechile nemultumiri. Astea cu se zboara haotic, se zboara spume sunt praf in ochi.

Asadar, flypol, inititiva voastra este excelenta, vreau sa vin (cred ca o sa si vin duminica dimineata de la RR in drum spre casa) dar faptul ca e simultan cu RR a fost o idee proasta.

Cel mai sanatos e sa recunosti, sa ceri scuze si sa spui ca asta e, am comis-o. Am gresit.

Toate celelalte argumente aduse pana acum au facut mai mult rau sau au fost pur si simplu jignitoare. Este un caz tipic, cu cat dai mai multe explicatii cu atat te afunzi mai rau.

0

#324 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 May 2013 - 12:01 AM

Vezi postareastiganas, la 08 May 2013 - 11:05 PM, a spus:

Cred ca doar eu am sarit si tot eu am scris de scuze. Asta a fost, hat, demult, cand intalnirea abia fusese anuntata.

Asa cum am mai scris cei pe care nu ii intereseaza Rapa Rosie nu au vazut nici o problema in cele doua intalniri suprapuse (ca eu tot nu calc acolo), cei care merg numai la Rapa Rosie nu au vazut nici o problema (fitosii si-au tras o intalnire peste a noastra ca ii rodea la ficati), astia mai idealisti (idioti) ca mine au vazut o problema.

By the way; Adyc a aparut mai tarziu cu italianul/prietenul drag. Aparent lui i se datoreaza totul, evenimentul ar trebui sa-i poarte numele.

De scris (injurat) la acest topic pe forum nu au fost decat cativa, dar de citit l-au citit foarte multi.

Nu !

Prima reactia a fost a lui RenatoA in stilul caracteristic
___________________________________________________________________________________________
1 - " Multumim pentru "aerisirea" atmosferei de la RR, spatiul aerian de acolo devenise cam neincapator.
Asa mai rasuflam si noi, cei din centru-vest."

a doua a lui Stiganas ( a ta ) :
___________________________________________________________________________________________
2 - " Nu era o regula nescrisa si de bun simt sa nu punem intalnirile simultan ? intalniri la vin fix aceeasi participanti.

Eu m-am uitat la repezeala printre postarile mai vechi si nu am vazut nicaieri traditia FlyFlowerPower Sanpetru.

Adica e minunat ca mai este o intalnire intre modelisti, imi doresc sa vin dar de ce se suprapune cu Rapa Rosie ?

As merge chiar mai departe cu indrazneala si as sugera ca FlyFlowerPower Sanpetru sa fie mutata in alta perioada.

Si sa ne vedem cu totii la Rapa Rosie.

Daca in anii urmatori nu o sa mai aibe energie Big sa tina RR atunci o intalnire la Sanpetru in jurul lui 1 Mai e perfecta "

a treia a lui EZ
3 - " ...sigur ca da...era inevitabil sa se (re)intample ce se intampla acum 10 ani...insa de atunci lucrurile pareau linistite...si o sa fie in continuare, pentru ca Woodstock-ul aeromodelismului romanesc nu poate si nu va fi umbrit sau concurat de flowerpower...sunt oarecum surprins ca oameni care au intrat in modelism cu sticla de whiskey in mana, si cu trompete, capre si alte cele, asemeni unui one man band incearca acum sa faca acest lucru, din partea mea....rusinica, rusinica...adica toate astea sunt posibile datorita personajelor care participa...oamenii neaosi din Ardeal, molcomi si rabdatori nu ar face asa ceva... "

a patra a lui Gigi GL
____________________________________________________________________________________________
4 - " ..Si perioada 29/04 - 02/05 cu ce ar fi deranjat? Intreb si eu.... Daca aveti unele antipatii din intamplare, puteti evita persoanele, dar a-i pune pe altii in postura de a alege o tabara sau alta cand ei nu au asa ceva mi se pare macar imoral daca nu altfel.... Nu sunt membru al vreunui club, nici expert in ale zborului, imi stiu locul (mai la coada intre voi), sunt doar un simplu cetatean, turmentat de data aceasta.... Din motive de criza interminabila ne rarim, rar mai apare cate cineva nou.... In bunul stil romanesc, daca secole la rand ne-au tras-o tot felul de natii, acum, cand am scapat de toti, in virtutea obisnuintei ne-o tragem intre noi..... Ete d-aia merge tara asa prost.... Tara suntem noi! "

a cincea a lui RenatoA .. de data asta eleganta
____________________________________________________________________________________________
5 - "Pentru cine n-a inteles nimic pana acum, de fapt aici avem de-a face cu una din binefacerile viitoarei regionalizari, e doar un episod din meciul care sa fie capitala de regiune: Brasovul, Sibiul sau Alba Iulia.

In final, asa cum ne invata stramosul nostru 'zda-mahlxis, vom zbura fiecare in regiunea lui si vom povesti la nepoti despre vremurile alea nebune cand se aduna toata tara... "

a sasea a lui Gigi GL sparat tare pe natiune si realizarile ei
6 - "Si acum iata confirmarea celor scrise de mine in topicul lui Renatoa despre noua statie Turnigy 9XR, in dialogul cu Real Design.
Se face impartirea in caste: "Greii" si "restul lumii".O consider o greseala fundamentala. Nu contest nici munca, nici valoarea celor cu multi ani de activitate si multe performante in spate.
Contest in schimb atitudinea LOR.
Aveti DATORIA MORALA, ca pe langa tot ce ati realizat sa lasati si ceva in urma.
Va plangeti de dezordinea de la Rapa.... Pai dragilor, si eu si multi altii, nu avem un club, un indrumator, niste reguli scrise pe undeva.... suntem autodidacti cu resurse sub minimul necesar in ceea ce priveste un sfat, o regula mai mult sau mai putin scrisa....
Noi construim si zburam aiurea, e adevarat! VOI cu ce va ocupati in acest timp?
Imi spune si mie cineva ce-i aia F3A? Sau Micromagic? Ca eu n-am gasit decat cateva clasamente cu cativa dintre VOI!
Cum imi anunt decolarea sau aterizarea? Dar mai ales cum sa le fac CORECT?
Pai Mama Omida a decedat de mult... iar VOI sunteti foarte ocupati....
Ramane INSPIRATIA si BUNUL PLAC al fiecaruia dintre noi.
Daca va deranjeaza, suparati-va intai pe VOI si apoi pe NOI, Restul Lumii! "
au mai fost , au fost si raspunsuri, incercari de explicatii , contre pe masura acuzelor .. diverse .. chestia cu cerut scuze a fost mai la vale ... da cand tot nu lasam nimic in urma te cam apuca si dai cu nuca in perete .. cand esti pus sa stai in casa .. iar te cam apuca ... tare fericit as fi sa se organizeze intruniri doar intre prieteni intre cei care au realizat ceva - restul .. treaba lor campurile patriei sunt mari inca ..
Nu e nici o smecherie sa iti vina 200 de participanti ca sa aiba cine te barfii dupa aia .. si daca vin 300 si te agiti ca nebunuu .. unde e chichireaza ? .. la nunta e daru mai mare da aici .. ? au fost dea lungul anilor zeci de intruniri si ... ? .. la ce au folosit ? ... aaaa se vede la ce !

Iar evolutia topicului cu spume la gura din partea unora care nu fac, nu au facut, nu organizeaza si nici macar nu ajuta la organizare, de fapt nici nu zboara RC decat din an in paste dar le place sa se bage in seama .. arata la ce au folosit intrunirile .. poate mai bine de unii care dupa ce au atins perfectiunea au renuntat si isi vad de viata lor ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 09 May 2013 - 12:03 AM

0

#325 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 09 May 2013 - 05:12 AM

Fetelor,pana va calmati un pic inchid cateva zile,ca nici nu mai stiu ce sa moderez in varza asta.
flying is my life...
0

#326 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2652
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 16 May 2013 - 10:15 PM

Vad ca s-or cam inmuiat posmagii. Concluzionez, sa raminem si noi cu ceva dupa discutie:

- se poate face simultana (e 'fair play'). Dar numai peste ripa. Simultan cu Hobby Construct sau Hi-Fly, n-au sa organizeze nimic colegii de la Adunati sau alti doritori (la Cluj, la Iasi...).
- nu-si pune nimeni ciaune pe fuselaj. Ca n-a fost element caracteristic.
0

#327 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2013 - 05:08 AM

Subiectul e rasuflat deja insa concluzia e in ceatza.Cum sa puna ,trupele reunite in Centrul National de Modelism ,intalniri peste propriile creatzii.Nu are sens.RR a picat nevinovata de...victima.Pe viitor nu vor fi suprapuneri decat daca "bunutzu"
schimba calendarul cu Floriile.
Ceaunul si ce se pregateste in el, e specific fiecarei intalniri.Bag eu de seama ca de aici au inceput problemele?! Exclus desi marile iubiri trec,vrei,nuvrei ,prin burti. Oricum ceaunul nu zboara !
0

#328 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2013 - 05:40 PM

Vezi postareavlad1, la 16 May 2013 - 10:15 PM, a spus:

Vad ca s-or cam inmuiat posmagii. Concluzionez, sa raminem si noi cu ceva dupa discutie:

- se poate face simultana (e 'fair play'). Dar numai peste ripa. Simultan cu Hobby Construct sau Hi-Fly, n-au sa organizeze nimic colegii de la Adunati sau alti doritori (la Cluj, la Iasi...).
- nu-si pune nimeni ciaune pe fuselaj. Ca n-a fost element caracteristic.

Domnule vlad1, daca dumneata crezi ca pe munca si banii nostrii poate cineva sa ne interzica ceaunul sau sa ne interzica sa ne intalnim acolo unde ne face placere, te inseli. Cei care au vrut sa ni se alature au fost si vor fi bineveniti, cei pe care ii deranjeaza zborul organizat, voia buna si ceaunul, sunt rugati sa ne ocoleasca.
0

#329 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 501
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:0727620967

Postat 17 May 2013 - 08:00 PM

Ma bag si eu in seama, am tot incercat sa ma abtin de la comentarii ca sa nu ofensez pe nimeni. Dar cum altii pe care ii admiram arunca deja cu noroi in gasca mea de "oameni cu ceauane" care am intrat in modelism "cu o sticla de wisky in mana" nu va zic nimic mai mult decat VALEA. Baaaaaaa, treziti-va ca nu mai suntem pe vremea lui Ceasca. Cine nu gandeste ca si "turma" este pus la zid. Traim intr-o tara libera si facem ce vrem, zburam cand vrem, unde vrem, cum vre, cu cine vrem. Si stiti ceva? Da, chiar ni se rupe de parerile voastre. Vaaaaaaai cat tupeu, am facut noi astia de umblam cu "capre" eveniment peste RR, mama nu mai pot, sa imi fie rusine. Hai ba, fiti seriosi. Va dati mari modelisti, cand ati dat ultima oara pe la topicul "moca". V-ati intrebat daca toti avem banii necesari sa venim taman pana acolo doar ca sa dam din mansa de 2 ori? Acuma daca brusc vreau sa imi adun gasca de ziua mea si sa tragem un zbor trebe sa cer permisiunea vreunui "GREU" de pe aici?

Concluzionez si eu, hai sa ne vedem fiecare de treaba lui ca e mai frumos asa. Toata stima. :drinks:

Aceasta postare a fost editata de pinti2d: 17 May 2013 - 08:01 PM

0

#330 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 17 May 2013 - 08:09 PM

Vezi postareapinti2d, la 17 May 2013 - 08:00 PM, a spus:

...Traim intr-o tara libera si facem ce vrem, zburam cand vrem, unde vrem, cum vrem...

Nu zau ? :unsure: Asta s-a predat la FlowerPower ?
... cu picioarele pe pamant ...
0

Arata acest topic

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »

30 useri citesc topicul