Modelism - RHC Forum: Intalniri Fun-Fly in aceeasi perioada.... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »

Intalniri Fun-Fly in aceeasi perioada.... Pro si Contra

#211 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 07 May 2013 - 08:00 PM

Vezi postareastiganas, la 07 May 2013 - 07:34 PM, a spus:

E bine daca nu ceri scuze. Daca ceri scuze raman eu fara argumente.

Pentru ca am spus de la bun inceput (si de atunci tot asa langa) ca nu e bine/elegant/prieteneste sa anunti o intalnire funfly suprapusa peste alta deja anuntata (care se intampla sa fie si cea mai veche din tara).

mami, mami, iti aduc o lingura? sau o furculita? ca vad ca iti place sa scarmi ....... aiurea.

ori nu esti in stare sa pricepi, ori vrei neaparat sa fii iar in centrul atentiei. maerg acolo unde ma simt bine si in siguranta!!

facem un exercitiu? la BV am avut si fetele cu mine. pai sa fi cazut o zburatoare langa fimea, ca pilotul ar fi necesitat spitalizare instant. te rog sa iti aduci amince ce am facut cu planorul ala pe Chitila, cand a cazut la 30cm de Adi... fix cu picioarele pe el.

asa ca nu o mai da cotita atat ca s-au facut o fun-uri concomitant. cele cu traditie, raman cu traditie (RR, A515, Hobby Construct, Cluj). restul, sunt fun-uri unde prietenii se intalnesc sa se simta bine impreuna, in conditii de minima siguranta si bun simt.

si inca o chestier: crezi ca noua ne-a convenit ca ne-am suprapus cu Clujul? Clar, NU. dar asa s-a intamplat, noi stiam de ceea ce vom face inca din ianuarie, dar o lipsa de comunicare a facut ca nici unul din noi sa nu posteze. si uite asa m-am trezit eu, sa public evenimentul, fara sa vad daca ne suprapunem cu careva. (imi recunosc greseala). ei, si cu toate aste, cele 2 evenimente nu au fost incununate de success?
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#212 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 07 May 2013 - 08:01 PM

Nu e adevarat. Care noi ?

Au fost mai multi decat noi, au fost si destui care veneau la RapaRosie si nu au venit, destui care ar fi venit la Sanpetru si nu au venit.

De exemplu:

Vezi postareaAlex99, la 28 March 2013 - 04:35 PM, a spus:

Sper ca si incepatorii sunt bine primiti printre voi,... chiar daca numai pentru o zi.

Sa ne vedem cu bine!

era vorba de Rapa dar a mers la Sanpetru.

Eu am zero frustrare. Ma simt cel mai bine la Chitila, de regula singur.

Ar putea sa vina si cei de la Dream Team la RapaRosie din cand in cand, cu Telinkul, nu cu benzinarul. In felul asta ar fi mult mai credibil ca nu e vorba de o gasca de elitisti. Nu in fiecare an si nu toti.

Stau pe invizibil de ani buni, ma simt mai bine asa, nu imi place sa imi vad numele jos.

Vezi postareaBogdanStancu, la 07 May 2013 - 07:46 PM, a spus:

Pai nu vad argumente, vad doar niste motive de frustrare (or fi ale tale, or fi ale altora), pe care vad ca le tot repeti. Chiar, repet o intrebare: si care e problema REALA ca noi ne-am intalnit in alta parte? Cu ce a fost mai saraca RR fara noi? Ca oricum nu mergeam acolo. Voiati DOAR sa aveti voi atentia 'intregii' omeniri, atintita spre minunatia poeziei ispravilor de acolo !?Te rog, incearca si da-ne un raspuns logic. Stiu ca poti! Doar sa fie ala sincer!
de ce baga softul asta atatea spatii, ca sa parem ca scriem pagini intregi?

Si nu mai stai ma pe invizibil, ca se vede pe la colturi. Sau nu sunteti destul de barbati?

0

#213 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 07 May 2013 - 08:04 PM

Si anul asta ati comunicat cu BIG ? Dupa experienta de anul trecut.

Vezi postareaALLEN, la 07 May 2013 - 08:00 PM, a spus:

si inca o chestier: crezi ca noua ne-a convenit ca ne-am suprapus cu Clujul? Clar, NU. dar asa s-a intamplat, noi stiam de ceea ce vom face inca din ianuarie, dar o lipsa de comunicare a facut ca nici unul din noi sa nu posteze. si uite asa m-am trezit eu, sa public evenimentul, fara sa vad daca ne suprapunem cu careva. (imi recunosc greseala). ei, si cu toate aste, cele 2 evenimente nu au fost incununate de success?

0

#214 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2103
  • Inregistrat: 02-November 05
  • Interests:Avioane Ultrausoare, Planoare, Aeromodele , Heli

Postat 07 May 2013 - 08:07 PM

Stimate domnule Bogdan Stancu,

Domnule Sorin Caius, ca sa incheiem discutiile, ca ramaneti fara lamaie, imi cer scuze ca nu am accentuat suficient: n-ati fi avut onoarea sa ma aveti subaltern, pentru ca eu am avut -repet, va rog fiti atent o secunda-, sefi inteligenti! Sau ii rugam pe caricaturisti sa va deseneze, ca sa intelegeti mai bine?

Pe pariu , eu nu puteam sa va am subaltern , dumneavoastra nu ati fi avut onoarea , nici nu aveti sau veti avea, pentru ca nu sunteti suficient de pregatit, eu mi-am ales subalternii cu mare grija sa ma ajute in munca nu sa ma traga inapoi .
Varianta dumneavoastra cu sefii inteligenti nu sta in picioare,deoarece dumneavoastra nu sunteti nici pe departe (cel putin asa spun vreo cativa care va cunosc si inclin sa ii cred dupa ce v-am vazut elucubratiile) suficient de inteligent ca sa apreciati inteligenta sefilor.
Intamplator pe langa inginerie am facut si psihologie pe vremea lui impuscatu , stiiti care, ala care trebuia sa ma numeasca la pionieri pe Univers (ar fi fost o mare onoare pentru mine).
As putea sa va pun un diagnostic si dumneavoastra dupa 10 minute de discutii.

Asa ca sa incheiem discutiile orice ati incerca, intr-o confruntare cu mine tot pe locul 3 o sa ramaneti , nu trebuie sa va suparati pentru asta , asta e valoarea pe care o aveti.

Fara Stima
Sorin
0

#215 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 07 May 2013 - 08:08 PM

Vezi postarearenatoa, la 07 May 2013 - 07:47 PM, a spus:

Daca tot vreti informare, Joe Nall este o ferma cam cat tot terenul dintre RR si autostrada, avand 14 linii de evolutie, fiecare cu specificul ei, si fiecare isi alege unde si ce ii place sa zboare.

Dar degeaba imi tocesc degetele, asa cum scria Stefan mai sus "tonul face muzica."
Si continua accesele de superioritate ale unora, bazate in special pe valoarea jucariilor... deci daca imi iau statie de 3000$ si model tot atat devin bun intr-o data ?
Atentie, pacatul cel mai mare dintre cele 7 este trufia, de recitit un pic cele sfinte, ca tot suntem in perioada asta.

Pai vezi bre sfantule .. ca si pana la ferma aia cata da' mare zisesi ca e, aia cu tiripliciuri au fost marginalizati pe linia lor de evolutie .. cata discriminare .. pe principiul .. ba boilor voi stati aici si dati-va in cap cat vreti !

Pe partea aialalta o iau si eu ca Stiganas ca sa fiu ON TOPIC de data asta :

Fir-ar mama lui a draq de idiot si IO CE MA FAC MA ?
Ca e clar ca nu pot sa fiu pe 14 linii in acelasi timp !
De ce SA FIU OBLIGAT SA ALEG MA ?
Nu putea sa faca draq doar o linie si zborurile pe clase
sa fie puse la 2 luni distanta intre ele cum "bine "zicea un coleg sa vada si ochiu meu pe toate ?

Unde e bre logica ca doar esti softist OPEN sau gresesc ? ..

Aaaa .. stai : EXISTA EXPLICATIE .. de fapt alta dezinformare .. asteptam cu drag !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#216 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 07 May 2013 - 08:16 PM

Vezi postareastiganas, la 07 May 2013 - 08:01 PM, a spus:

In felul asta ar fi mult mai credibil ca nu e vorba de o gasca de elitisti. Nu in fiecare an si nu toti.
Te asigur (si argumente sunt oamenii cu care ma mai vad uneori la camp si pe care ii cunosti oarecum, din vedere si scris) ca nu e cazul.

Dar daca ar fi asa, ce te-ar f----te pe tine grija? Si ei si-au cumparat tot ce au din bani munciti, asa ca au dreptul sa zboare ce, unde, cand si cum vor, langa cine vor, DOAR ca sa se simta bine.

De ce trebuie sa stam la prici, cand ne permitem sa mergem la un hotel cu dus si WC in casa? Doar ca sa fim simpatici? Stefan, te banuiam de ceva inteligenta, te rog nu ma face de ras. Tu realizezi ce e aia afinitate cu anumiti oameni? Daca da, atunci ce te tot rogi de unii sa ii iubeasca pe altii, doar ca sa iti faca tie (si altora) placere? Da' de cand suntem nene la gramada?!

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 07 May 2013 - 08:18 PM

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#217 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 07 May 2013 - 08:24 PM

Offtopic. Se tot bate moneda pe siguranta zborului, ca acolo e, ca dincolo nu e, etc, etc.

Din pacate nu e chiar asa. Se confunda disciplina zborului (care acolo e si dincolo nu prea e) cu siguranta.

Modelele noastre nu sunt sigure, nici cele de 60 USD, nici cele de 3000 EUR. Este mai periculos un model de 3m (zburat disciplinat) decat un EzStar zburat haotic.

Din fericire pentru noi nu am avut accidente mortale pana acum dar nu de mult a fost unul nasol in Ungaria. Si pilotul era profesionist. Si totul era facut ca la carte.

Evident e si mai periculos un model de 3m zburat haotic dar sa nu ne leganam prea tare ca suntem in siguranta langa modele care zboara.
0

#218 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 08:26 PM

Renatoa,

Unii se cred maestrii, chiar daca sunt niste frustrati sau au sub inaltimea medie, doar pentru ca au statii si modele de 2000-3000 de Euro, nu se vad pe ei ce valoare au.
Eu am 2 modele in valoare de 70000 de Euro impreuna dar deosebirea intre mine si ei este ca eu pot oricand sa construiesc un model de 50000-80000 de Euro, de aia am valoare.
Degeaba incercati mistouri de Bucuresti frustratilor si oamenilor sub inaltimea medie ca toata lumea stie valoarea voastra.
Valoarea mea uitati-va in , Romanian Aeronautical Constructions, dupa aceea mai puteti vorbi despre mine dar nu cu mine direct ci prin secretara, direct doar cand veti fi si voi acolo .
Hai ca v-am eclipsat de tot , la culcare.

Sorin
0

#219 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 08:29 PM

Intalnire de gradul 3 :

intre un "pilot" experimentat de la .. ( de unde vreti voi ) si .. multimea iubitorilor de .. dezordine :

Acum ati inteles frustrarea unora, ati inteles de ce au un sentiment de inferioritate .. dar nu mai bine ar venii ei
sa invete "miscarile" experimentatului, sa le exerseze dupa aceea in liniste acasa ?
0

#220 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 07 May 2013 - 08:32 PM

Scuze Bogdan, nu vreau sa te fac de ras.

Am inteles, e zero afinitate intre DreamTeam si cei care organizeaza RapaRosie motiv pentru care suprapunerea celor doua intalniri nu e o problema, defapt, e atat de putina afinitate incat e posibil ca cei de la DreamTeam sa fi cazut in chestia asta nevinovati, adica nici macar nu au stiut/nu si-au pus problema ca RR e in acelasi timp.

In cazul acesta imi cer scuze, fiecare isi pune intalnirile cand vrea si unde vrea. Daca e ceva afinitate ne sincronizam, daca nu e, nu are nici o importanta.

Ramane o singura intrebare; cei cu afinitati mai putin evidentiate sunt bineveniti ?

Vezi postareaBogdanStancu, la 07 May 2013 - 08:16 PM, a spus:

Te asigur (si argumente sunt oamenii cu care ma mai vad uneori la camp si pe care ii cunosti oarecum, din vedere si scris) ca nu e cazul.

Dar daca ar fi asa, ce te-ar f----te pe tine grija? Si ei si-au cumparat tot ce au din bani munciti, asa ca au dreptul sa zboare ce, unde, cand si cum vor, langa cine vor, DOAR ca sa se simta bine.

De ce trebuie sa stam la prici, cand ne permitem sa mergem la un hotel cu dus si WC in casa? Doar ca sa fim simpatici? Stefan, te banuiam de ceva inteligenta, te rog nu ma face de ras. Tu realizezi ce e aia afinitate cu anumiti oameni? Daca da, atunci ce te tot rogi de unii sa ii iubeasca pe altii, doar ca sa iti faca tie (si altora) placere? Da' de cand suntem nene la gramada?!

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 07 May 2013 - 08:33 PM

0

#221 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 07 May 2013 - 08:44 PM

Huffy
"Nu am mers la RR pentru locatie si nici la Sinpetru nu veneam pentru pista...."

Atunci nu vad de ce te –a deranjat suprapunerea evenimentelor... oricum n-ai fi venit, deci nu te-a afectat de nici un fel.

vlad1
"Fly... si eventual alti organizatori.

Este deranjant sa mergi la o intilnire (cu cit mai departe/costisiotare cu atit mai deranjant), si sa stai la coada. Coada la buda, coada la decolare, coada la aterizare, coada ... si mai deranjant este sa mergi, si sa fii statuat ca un inferior. Nu am eu damfurile/moaca necesara, da nu ma simt bine cind unii au prioritate, altii nu (indiferent de argument). Ar trebui sa avem cu totii acelasi statut, si cit mai putine constringeri de zbor."

M-ai facut curios, la care dintre evenimente ai stat la coada la buda? Nu de altceva, dar nu vreau sa am reclamatii pentru ceaun.

BogdanStancu
"...daca zic Renato, se supara si Adyc, ca pe el nu l-am luat cu noi "

Poti sa-i zici cum vrei, in toate felurile ca eu nu ma supar!

SORIN CAIUS

"Pe vremea aia , cand Zoli (care imi este un bun prieten si un baiat exceptional) organiza intalniri aeromodelistice eu ma ocupam exclusiv de avioane ultrausoare. De altfel din 1995 pana acum vreun an si jumatate nu am mai facut nici un aeromodel.
Eram foarte ocupat cu serviciul, cu toata modestia, eram director la o firma italiana apoi germana si in putinul timp liber ma ocupam doar de planorism, ultrausoare (zburat si construit) si de femei, ca eram divortat, lamurit?
Totusi am fost de cateva ori la intalnirile de la Siria (jud. Arad) dar acolo am vorbit mai mult cu cei din Arad pe care ii cunosteam de exemplu cu Cristi Matica ( un baiat exceptional) cu al carui tata sunt prieten de foarte multi ani, cu Zoli etc. .
Probabil ca tu nu erai reprezentativ daca nu mi te-a prezentat nimeni."

Probabil nici eu nu eram reprezentativ pentru tine cum nici tu acum dupa un an si jumatate dupa ce te-ai apucat de modelism nu esti reprezentativ pentru mine. Persoanele care dau din gura pe forum fara sa aiba vreo activitate recunoscuta de comuniunea in care activeaza, pentru mine sunt NULE indiferent de functie si rang. Pana cand nu ne vei demonstra abilitatile tale in ale aeromodelismului, nu cred ca ai prea multe de spus si nici nu cred ca e moral sa te bagi ca musca in lapte. Participa mai intai la cateva intalniri aeromodelistice, vino si tu la Bucuresti asa cum am venit si noi la Arad doar de dragul aeromodelismului , apoi voi lua in considerare parerile tale .
Ptr moment, nu meriti stima!

stiganas

“Flypol a schimbat tonul si ii multumesc cu atat mai mult cu cat el este sufletul intalnirilor de la Brasov si nu numai (alaturi de adyc, BIG, Giro si ceilalti bineinteles)”

Te rog din suflet, nu ma pune alaturi de elita aeromodelismului romanesc, nu merit! Ceea ce am facut am facut din pasiune si cu foarte multa placere dar se pare ca nu a fost bine ... asa e pe la noi pe la romani, tot se gaseste unul din exterior care stie mai bine ce trebuia sa faci tu. Drept urmare , pe viitor stiu ce-am sa fac!
“Si anul asta ati comunicat cu BIG ? Dupa experienta de anul trecut..”
Am obosit sa-ti mai explic cum a fost anul acesta ...dar sa o lamurim si pe asta, te intreb altceva, daca puneam intalnirea cu o saptamana inainte sau dupa RR, ai fi venit? Cati din cei care au mers la RR ar fi venit si la FFP ?
Hai sa n-o mai zguduim aiurea ca nu are sens!
0

#222 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Vezi postareaSORIN CAIUS, la 07 May 2013 - 08:26 PM, a spus:

Renatoa,

Unii se cred maestrii, chiar daca sunt niste frustrati sau au sub inaltimea medie, doar pentru ca au statii si modele de 2000-3000 de Euro, nu se vad pe ei ce valoare au.
Eu am 2 modele in valoare de 70000 de Euro impreuna dar deosebirea intre mine si ei este ca eu pot oricand sa construiesc un model de 50000-80000 de Euro, de aia am valoare.
Degeaba incercati mistouri de Bucuresti frustratilor si oamenilor sub inaltimea medie ca toata lumea stie valoarea voastra.
Valoarea mea uitati-va in , Romanian Aeronautical Constructions, dupa aceea mai puteti vorbi despre mine dar nu cu mine direct ci prin secretara, direct doar cand veti fi si voi acolo .

Sorin

Dar nu ati fost in stare sa faceti un composit de F3A sa fericiti aeromodelistii romani intr-o viata de constructor de avioane ... sau erati ocupat ... cu secretara ?

Mara rahat doua rable de 35 mii euro bucata ( parca era vre-un turbo jet ca al lui Iglesias )... mai ieftine decat dubele mele .. ( sau sunt S.H. ? )

In rest .. Fat Frumos ca mi-au murit laudatorii ...

Si inginerii sunt folositori societatii, si medicii sunt folositori societatii, si dascalii sunt folositori societatii, si brutarii sunt folositori societatii si instalatorii sunt folositori societatii dar si gunoierii sunt folositori societatii, si CACANARII sunt folositori societatii ..

Dar unii care au Valoarea mea Valoarea mea .. pot sa isi stranga singuri rahatul .. oricand .. ce de aia au valoare !

Ii incurca putin inaltimea ca altfel la cunostintele lor despre aerodinamica .. titirez - direct pe conducta erau de la un cap la altul .. si la secretara acasa ! Vajjjj !

Cu modelismul e mai greu iar cu organizarea .. imposibil ! nu mai zic de amenajarea unui modelodrom pentru modelisti ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 07 May 2013 - 08:49 PM

0

#223 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Vezi postareastiganas, la 07 May 2013 - 08:32 PM, a spus:

Scuze Bogdan, nu vreau sa te fac de ras.

Am inteles, e zero afinitate intre DreamTeam si cei care organizeaza RapaRosie motiv pentru care suprapunerea celor doua intalniri nu e o problema, defapt, e atat de putina afinitate incat e posibil ca cei de la DreamTeam sa fi cazut in chestia asta nevinovati, adica nici macar nu au stiut/nu si-au pus problema ca RR e in acelasi timp.

In cazul acesta imi cer scuze, fiecare isi pune intalnirile cand vrea si unde vrea. Daca e ceva afinitate ne sincronizam, daca nu e, nu are nici o importanta.

Ramane o singura intrebare; cei cu afinitati mai putin evidentiate sunt bineveniti ?

Pai vad ca iti dai silinta sa nu gandesti cu cleierii capului tau (Valterashu). Nu am dat nume cu cine are afinitati cu cine; am spus e o chestiune afinitati (generally speaking) si nu poti nici obliga, nici reprosa cuiva ca nu a fost la o intalnire, doar pentru ca unora le place locul ala, in conditiile alea.

Nu mi-ai raspuns la intrebarea: cu ce a fost mai saraca RR anul asta fara noi? Ca voi, vad ca v-ati distrat.

0

#224 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 08:51 PM

Vezi postareaSORIN CAIUS, la 07 May 2013 - 08:26 PM, a spus:

Renatoa,

Sorin

Nu pe noi ne-ai eclipsat, mai degraba te faci singur de rahat incercand sa ne impresionezi cu banii pe care ii invarti. Te dai zglobiu ca ai si secretara si ca ai nu stiu ce mari realizari pe la nu stiu ce santier de constructii...probabil ai inventat tezla cu care ti-ai dat in c..e dupa ce te-a parasit nevasta de viril si poama buna ce ai fost... si mai ai si aere de casanova hodorogule!
Mergi tu tataie la culcare ca nu se stie daca te tine pitpalacul pana maine!
0

#225 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 08:58 PM

STIGANAS ...

"Am inteles, e zero afinitate intre DreamTeam si cei care organizeaza RapaRosie motiv pentru care suprapunerea celor doua intalniri nu e o problema, defapt, e atat de putina afinitate incat e posibil ca cei de la DreamTeam sa fi cazut in chestia asta nevinovati, adica nici macar nu au stiut/nu si-au pus problema ca RR e in acelasi timp.

Ramane o singura intrebare; cei cu afinitati mai putin evidentiate sunt bineveniti ?"

Ai inteles pe dracu, daca vrei vino sambata la teren si iti desenez.
0

#226 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 07 May 2013 - 09:05 PM

Vezi postareastiganas, la 07 May 2013 - 08:01 PM, a spus:

Ar putea sa vina si cei de la Dream Team la RapaRosie din cand in cand, cu Telinkul, nu cu benzinarul. In felul asta ar fi mult mai credibil ca nu e vorba de o gasca de elitisti. Nu in fiecare an si nu toti.

Nu venim ca noua ne place sa stam la coada la zbor pt. ca unt si oua se gasesc, si nu ne place sa ne luam avioane-n capete (si asa-s defecte- capetele, nu avioanele).

Aceasta postare a fost editata de MLGore: 07 May 2013 - 09:06 PM

Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#227 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 09:05 PM

Tezla era din TITAN ( ca deee - e sef ) dar si cu holow point ... ca altfel nu le nimerea nici cu secretara si nici cu toti angajatii sever selectati pe post de ajutor - mici rau frate .. ca de prepelita - si la inaltimea aiaaaaa.. !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 07 May 2013 - 09:09 PM

0

#228 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 07 May 2013 - 09:19 PM

Rapa Rosie a fost mai saraca anul acesta, Nu a fost Flypol, Giro si tot grupul numeros de la Brasov care aveau un umbrar mare bine delimitat. Au fost cativa din Brasov dar grupul de care vorbesc a lipsit si am simtit lipsa lor.

Eu doream sa vin si la Rapa si la Sanpetru.

Nu cred ca o sa vin sambata asta la Adunati caci pentru Adunati trebuie sa lipsesc mai mult de acasa (2 ore e numai drumul) dar o sa vin cu placere daca sunt primit.

Vezi postareaBogdanStancu, la 07 May 2013 - 08:44 PM, a spus:

Nu mi-ai raspuns la intrebarea: cu ce a fost mai saraca RR anul asta fara noi? Ca voi, vad ca v-ati distrat.

0

#229 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 07 May 2013 - 09:23 PM

oricine e binevenit Stefan, stii prea bine.
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#230 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 09:28 PM

Vezi postareastiganas, la 07 May 2013 - 09:19 PM, a spus:

Nu cred ca o sa vin sambata asta la Adunati caci pentru Adunati trebuie sa lipsesc mai mult de acasa (2 ore e numai drumul) dar o sa vin cu placere daca sunt primit.
Multumesc de raspuns; nu ma multumeste (deh, varsta), pentru ca e numai opinia ta personala. Dar e binevenita.

Pacat ca nu te lasa Doamna sa lipsesti mai mult. Da' lasa, ca dupa vreo 3-4 zile o sa incepi sa vezi si cu ochiul drept :wacko:

0

#231 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 09:29 PM

RD ,

tu singur strangi rahatul de pe acest forum si ma mir cum poti ca esti cam micut de statura, de pregatire ce sa mai vorbim bancuri de Buftea.
Eu nu mi-am facut de lucru cu secretarele, am aratat destul de bine si am avut destul sarm ca sa cuceresc o femeie, poate tu ca esti mai mitititel te dai la secretara, de fapt sunt sigur ca e asa.

Vad ca te doare ca te-am eclipsat .

Cauta mai bine in Romanian Aeronautical Constructions, eu sunt acolo langa Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Henri Coanda, Radu Manicatide, Iosif Silimon, ..., tu unde esti? strangi rahatul prin Bucuresti, vai ce te doare asta .

Nu ma interesa sa fac un F3A pentru comercializare, oricum baiatul a pornit gresit din start cu matrita si nu este numai parea mea ci si a altora care stiu ceva meserie (am vrut sa-i dau ceva indicatii nu l-a intresat problema lui) spre deosebire de tine, care faci mobila la comanda, mare lucru sunt vreo 200000 in Romania care fac mobila.

adyc,

imi pare rau ca trebuie sa-ti spun nu ai fost reprezentativ nici atunci nici acum indiferent ce zici esti si tu pe locul 3.
Acuma insisti pe o cauza pierduta se pare ca vei cadea pe locul 5 pana la urma.

V-AM ECLIPSAT TOTAL ASTA VA DOARE SI NU AVETI ARGUMENTE,NUMAI MISTOURI DE BUCURESTI

Chiar m-am distrat in seara asta, daca ne-om intalni vreodata tot eu am sa ma distrez pe pariu, dar acuma gata, la culcare ca aveti de lucru maine.

Fara Stima
Sorin
Romanian Aeronautical Constructions

Aceasta postare a fost editata de SORIN CAIUS: 07 May 2013 - 09:30 PM

0

#232 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 07 May 2013 - 09:30 PM

Dupa discutii aprinse in contradictoriu e bine sa verifici. S-ar putea ca la camp sa nu vorbim prea mult de subiectul asta ca l-am tocat destul de marunt pe forum.

O sa aduc cele 2 zmeie, sunt bestiale.

Vezi postareaALLEN, la 07 May 2013 - 09:23 PM, a spus:

oricine e binevenit Stefan, stii prea bine.

0

#233 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 09:31 PM

Vezi postareastiganas, la 07 May 2013 - 09:19 PM, a spus:

Rapa Rosie a fost mai saraca anul acesta, Nu a fost Flypol, Giro si tot grupul numeros de la Brasov care aveau un umbrar mare bine delimitat. Au fost cativa din Brasov dar grupul de care vorbesc a lipsit si am simtit lipsa lor.

Eu doream sa vin si la Rapa si la Sanpetru.

Cu domnul Giro am facut eu o incercare de gluma spunand ca a reusit FlyPol sa il deturneze din drumul spre Rapa iar raspunsul dansului a fost ca i-a fost imposibil sa plece avand acasa pe mama domniei sale tare in varsta .. asa ca nu cred ca ar fi putut ajunge si altfel ar fi stat "pedepsit" in casa ca si noi toti ceilalti .. si ajungem, de unde am plecat ...
0

#234 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 07 May 2013 - 09:33 PM

Asa e, e doar opinia mea personala, nu sunt mesagerul altora. Doamna nu e acum in tara asa ca sunt in siguranta. Altfel trebuie sa ma port frumos ca face arte martiale periculoase.

Vezi postareaBogdanStancu, la 07 May 2013 - 09:28 PM, a spus:

Multumesc de raspuns; nu ma multumeste (deh, varsta), pentru ca e numai opinia ta personala. Dar e binevenita.

Pacat ca nu te lasa Doamna sa lipsesti mai mult. Da' lasa, ca dupa vreo 3-4 zile o sa incepi sa vezi si cu ochiul drept :wacko:

0

#235 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 09:36 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 07 May 2013 - 09:31 PM, a spus:

si ajungem, de unde am plecat ...
nu ma, macar ne-am dat seama cine e mai nebun decat noi, nebunii.

0

#236 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 09:37 PM

Vezi postareastiganas, la 07 May 2013 - 09:33 PM, a spus:

Asa e, e doar opinia mea personala, nu sunt mesagerul altora. Doamna nu e acum in tara asa ca sunt in siguranta. Altfel trebuie sa ma port frumos ca face arte martiale periculoase.

Pai nici nu ii trebuie arte martiale, isi face curaj, pune mana pe dry cooker si te educa de tot :D

0

#237 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 07 May 2013 - 09:39 PM

Eu nu am intrebat pe nimeni: de ce ai venit aici, de ce te-ai dus acolo. Pur si simplu grupul de la Brasov pe care l-am remarcat (si cu care am stat de vorba) in alti ani nu era.

La fel de tare as fi observat lipsa grupului de la Braila-Galati sau de la Petrosani daca ar fi fost sa nu vina. Daca nu veneam eu nu baga de seama nimeni.

Vezi postareaREAL DESIGN, la 07 May 2013 - 09:31 PM, a spus:

Cu domnul Giro am facut eu o incercare de gluma spunand ca a reusit FlyPol sa il deturneze din drumul spre Rapa iar raspunsul dansului a fost ca i-a fost imposibil sa plece avand acasa pe mama domniei sale tare in varsta .. asa ca nu cred ca ar fi putut ajunge si altfel ar fi stat "pedepsit" in casa ca si noi toti ceilalti .. si ajungem, de unde am plecat ...

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 07 May 2013 - 09:43 PM

0

#238 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 09:42 PM

SORIN CAIUS

"Chiar m-am distrat in seara asta, daca ne-om intalni vreodata tot eu am sa ma distrez pe pariu, dar acuma gata, la culcare ca aveti de lucru maine."

Daca nu dai coltu' pana la urmatoarea intalnire programata si te simti capabil sa ne arati abilitatile tale in ale zborului, te asteptam cu placere!
La final sunt sigur ca ne vom distra impreuna.
0

#239 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 09:45 PM

Vezi postareaSORIN CAIUS, la 07 May 2013 - 09:29 PM, a spus:

Vad ca te doare ca te-am eclipsat .

Cauta mai bine in Romanian Aeronautical Constructions, eu sunt acolo langa Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Henri Coanda, Radu Manicatide, Iosif Silimon, ..., tu unde esti?

V-AM ECLIPSAT TOTAL ASTA VA DOARE SI NU AVETI ARGUMENTE,NUMAI MISTOURI DE BUCURESTI

Fara Stima
Sorin
Romanian Aeronautical Constructions

Si langa Pitagora! (trebuia sa stie ala ceva), am auzit la scoala de corectie ceva de el...
Meet Dumitru! The Dumitru! Desi e Gheorghe de felul lui.

Un diag pentru asta ai doc? E ceva legat de eclipsa? Lipsa luminii? Ia cauta, ce zicea CG Jung de asta? Eu v-am eclipsat, eu am lumina (sau intunericu'?)... da' unde am pus intrerupatoru'?

Mai stii unde ai pus cursurile alea la ff? Dreacu sa fie de carti, ca am parlit porcu cu ele... :blush:

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 07 May 2013 - 09:47 PM

0

#240 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 07 May 2013 - 09:47 PM

E aproape ora 11 noaptea si nu mai sunt prea multi pe baricade.

Asadar, Bogdan, Gigi, allen, adyc, Gore, flypol..... e OK sa anunti un funfly peste altul deja anuntat ?

Ca asta era singura intrebare pe care am pus-o. Vorbesc de aici, la noi, nu in Germania.

Asta e de altfel si titlul topicului:

Fun-Fly in aceeasi perioada....
0

Arata acest topic

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »