Modelism - RHC Forum: Intalniri Fun-Fly in aceeasi perioada.... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »

Intalniri Fun-Fly in aceeasi perioada.... Pro si Contra

#151 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 07 May 2013 - 10:47 AM

Vezi postareaflypol, la 07 May 2013 - 10:45 AM, a spus:

Acum e bine! Nici nu mai am chef sa ma duelez. Pace!

Programul de zbor al FlyPolAerogrup,pentru HobbyConstruct,19-21 iulie Sanpetru:
- prezentare avantaje de zbor la modelele clasa 140. Maiden: Giles202 30cmc4T
Marathon 25 /26cmc
- zbor demonstrativ aeromodel mare: Cessna 182 Skylane 3m/ 55 cmc
- zbor demonstrativ F4C RAF SE5a 2,5 m/ Laser 55cmc/4T/V
- zbor in formatie cu doua modele mari identice 2 x CAP202 2m/50cmc
- zbor inaugural de tractare planoare PZL104Wilga 2m/26cmc -Discus 4m
- participare la combat polistirene(numai daca organizatorul permite) Arcus 1,8/2826/2200 LiFeA123
"Tocanitza de capritza" sau "Borsh de peste(sau perisoare)pentru 150 participanti se va face numai cu acceptul
organizatorului si numai vineri seara.
- intalnire cu amicii: vineri si sambata ,dupa ora 23,in stand FlyPolAerogrup( caimac,jinars frantzuzesc,dulcegarii,CubaLibre
si Daiquiri pentru doamne,alte fineturi).Tematica: "cum s-o facem ,ca s-o dregem". Narghilea ,pe bune ! Adica "pipa pacii".
Se premiaza cele mai faine 245 bancuri despre FlyFlowerPower(pe bune).
- Fara violentza,constipatie,ranchiune,s.a.....cenaclu literar de oameni fainutzi.Fara clase,fara fitze ! :rolleyes:
Multumim tie,parinte al sufletelor noastre,Silviu66 care aprinzi "Pipa Pacii" si ne lasi sa ne aberam in voie!

Sa va fie de bine ( era sa zic sa va fie de cap ) .. eu nu ma mai " aciuiez" pe langa voi !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#152 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 07 May 2013 - 11:05 AM

Vezi postareaBogdanStancu, la 07 May 2013 - 10:42 AM, a spus:

Poate voia sa va roage sa-i resoftati vreo statie :pardon:

Open! Open! :yahoo:

Domnule Stancu, va respectam dar deja sunteti deplasat, si daca o iau din urma circul l-ati deschis dv., cu o replica pe acelasi subiect.
Poate va interesati printre cei de la RR daca am avut cea mai mica discutie pe acest subiect acolo cu cineva....
... cu picioarele pe pamant ...
0

#153 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 07 May 2013 - 11:05 AM

Acum ca vinovatul, navigator, a iesit la iveala niste scuze ar fi binevenite.

Ar fi bine sa detaliezi si lista aia cu porcarii facute de mine (eventual pe pm), poate o mai scurtam si de restul o sa imi cer scuze.

Cele bune.

Vezi postareaBogdanStancu, la 06 May 2013 - 09:31 PM, a spus:

Nope, arati neadevaruri, dupa ce ai ascuns o pstare si ai scos-o.

Nu noi aratam cum a fost acolo, ci unul CARE A FOST ACOLO si nu are parti-prix-uri. (sa vezi ce si-o ia, saracu).

Eu nu as fi mers la rapa, pentru ca nu mi-am alocat in bugetul de anul asta nici atata motorina, nici vreun avion rupt. Nu vreau sa imi permit asta.

Ca mine, (dar voi nu puteti sa acceptati si nu vreti sa intelegeti) au fost 90% din cei de la FFP; vrei sa ti-i insir?. E asa de greu sa intelegeti, sau va fac un desen, ca pentru ingineri? Sau voi doar vocalizati discutiile purtate de altii?

Si sa iti intre bine in cap, ca nu suntem prieteni. Nici noi doi, nici cu multi cu care ma vad la vreun camp. Eu te respect pentru multe, dar pentru ce porcarii faci cateodata, nu. Prietenia e cu totul altceva si nu se masoara nici in pacuri/rezervoare zburate, nici in numarul de mesaje, nici in cat ajutor dai/primesti de la acel om. E vorba de ceva mai presus de astea, care nu se poate cuantifica. Sper ca si tu s-ar putea sa stii despre ce vorbesc.

0

#154 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 07 May 2013 - 11:11 AM

@Renatoa.E posibil sa te fi atentionat cineva. Sunt trist sa aflu ca nu ai zburat din plin.Promit sa-l ajut,anul acesta,pe Giro Zoltan, sa nu se mai repete.Acum la FFP am vazut ce inseamna sa fi organizator.Sa fi investitor e usor.Sa se simta toti bine si sa zboare in siguranta ,e extrem de greu.Planoarele mari,normal,pot zbura cate 3-4 simultan(la competitii sunt si 20!)la Sanpetru in sectorul Nord/West fara sa deranjeze pe"fiorosii motorizati".Acum spatiul de evolutie este marit substantial.FFP a fost un testimportant.
Luati initiativa si gestionati activitatea asta.Albert Stefan,Vali,Avi,Nea Iordan,V.Pulbere...sunt consacrati la planoare mari. Vrem sa va simtiti in largul vostru...ca acasa!
Aniversam,anul acesta,pe unul din marii modelisti din Romania,Giro Zoltan, caruia eu si noi toti, ii datoram mult...foarte mult.Daca vom colabora,evenimentul va fi memorabil!
Nu exista sa nu putem sa ne intelegem ! Scuzele mele au venit cred la timp; nu inteleg incrancenarile pe ideea suprapunerii
pentru ca eu,personal,nu concep, in aeromodelism,decat competitia deschisa,amuzanta,libera,altruista...Necazul mare e ca aceste
intalniri costa mult iar sponsorii nu se inghesuie la ajutor(au interese in spatii mai mari, normal).Punem din saracia noastra putin si acum ,ca sa mai ramana si de investitii in modele,ca sa ne vedem si...bine ai zis ,sa zburam!
Te respect si mai mult nu e de zis!
Bine ca zboara si....insectele !
0

#155 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 11:17 AM

Bogdan Stancu,dar eu sunt prietenul tau?
0

#156 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 07 May 2013 - 11:24 AM

Asta e o intrebare periculoasa. E ca in dragoste, nu e bine sa intrebi, lasa-l sa o spuna singur, altfel poti avea surprize.

Vezi postareaflypol, la 07 May 2013 - 11:17 AM, a spus:

0

#157 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 11:31 AM

La cat de mult tin eu la el, raspunsul poate fi doar: "ce te-a apucat si pe tine acum...du-te de te dueleaza ,boshorog zburdalnic, cu Stiganas !" Sa fi iubit Stefan.Noi rar am apucat sa sporovaim in liniste despre starea natiunii. :blush:
Nu se concepe sa nu ne vedem in iulie.Pace!
0

#158 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 11:38 AM

Jurnal de campanie.FlyPolAerogrup,cu ocazia HobbyConstruct 2013,instaleaza pe Lempes un foisor dotat cu tot ce trebuie(inclusiv generator solar de 12V/DC) pentru iubitorii de privelisti si zbor de panta! Aducem si vant!.Toyota Hilux ,plus sofer, pentru deplasari intre Baza 1 Sanpetru si Baza 2.Lempes! Aviz dl.Born pe care-l solicit, personal, sa vina. Danke!
0

#159 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 07 May 2013 - 11:39 AM

Vezi postarearenatoa, la 07 May 2013 - 10:29 AM, a spus:

Bun, si acum ajungem la partea care mi-a fost frica sa o spun pana acum lui flypol, din jena pentru modul deosebit cum am fost gazduit, ei bine, eu anul trecut la Sanpetru nu am zburat cat as fi dorit...
Eram cu planorul la 200m, unde nu ajungea nici unul din cei care evoluau acro desupra pistei, dar in permanenta eram tras de maneca de cate un domn steward ca sa cobor ca deranjez pe cel care zbura in acel moment.
Si nu am putut sa nu remarc selectivitatea actiunii, zburand de multe ori in aceasi zona cu Vali, care nu era deranjat.

eu te-am tras de mana si te rog sa-ti masori cuvintele. tii minte ca am strigat la tine sa iesi de pe spatial pistei, in momentul in care 3 benzinare mari evoluau. si asta la cererea pilotilor. daca erau 100 planoare, si va intelegeati intre voi, nu era deranjant, dar sa stai in cap de pista si sa deranjezi evolutiile celorlalti, a fost deranjant.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#160 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 11:43 AM

Referitor#123. Si eu sunt tamplar :blush:
0

#161 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 07 May 2013 - 11:55 AM

Cu siguranta o sa ne vedem, eu am dorit sa ne vedem si in aprilie dar s-au suprapus (ooops o luam de la capat).

Am vrut sa mai scriu cate ceva dar m-am uitat in urma si am spus tot ce aveam de spus de mai multe ori. Am senzatia ca pe langa mistouri cei care au citit au inteles.

Mai zic inca odata ca am la fel de multa simpatie pentru cei care organizeaza intalniri si aduna la un loc comunitatea: BIG, Adyc, flypol, Lucian, Mihai si ceilalti, lista e mai lunga.

Am la fel de multa simpatie si anume foarte multa. Simpatia e unidirectionala, nu e musai sa fie reciproca. Daca i-am enervat imi cer scuze, sper sa nu ma foloseasca ca pretext pentru neorganizarea de alte intalniri.

Atunci chiar ca mi s-ar urca la cap si as crede ca sunt important asa cum a scris Zod undeva mai sus.

Vezi postareaflypol, la 07 May 2013 - 11:31 AM, a spus:

La cat de mult tin eu la el, raspunsul poate fi doar: "ce te-a apucat si pe tine acum...du-te de te dueleaza ,boshorog zburdalnic, cu Stiganas !" Sa fi iubit Stefan.Noi rar am apucat sa sporovaim in liniste despre starea natiunii. :blush:
Nu se concepe sa nu ne vedem in iulie.Pace!

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 07 May 2013 - 11:56 AM

0

#162 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 11:59 AM

Buey e misto ! .. daca pana acum ne balacaream pe motiv de suprapunere de evenimente acu ati dat-o in cine e prieten si cine nu, in critici aduse modului de administrare a spatiului de zbor de la Sanpetru ...
Da mai baieti .. asa este .. e nasol la Brasov .. tuciu e prea mare , nici nu ai loc sa ridici si tu un planor ca lumea fara
sa iti sara in cap careva si multe altele
Dar de ce nu ati spus-o de la bun inceput si ati asteptat un an intreg ? se evitau multe discutii inutile ...

Si DA ! cu " Firicel " e riscant sa ii pui intrebari ca poti avea surprize ... numa Celentano il dovedeste ..
0

#163 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 07 May 2013 - 12:02 PM

Vezi postareaALLEN, la 07 May 2013 - 11:39 AM, a spus:

eu te-am tras de mana si te rog sa-ti masori cuvintele. tii minte ca am strigat la tine sa iesi de pe spatial pistei, in momentul in care 3 benzinare mari evoluau. si asta la cererea pilotilor. daca erau 100 planoare, si va intelegeati intre voi, nu era deranjant, dar sa stai in cap de pista si sa deranjezi evolutiile celorlalti, a fost deranjant.

Sa imi masor cuvintele referitor la ce?
Nu cred ca am ajuns la nivelul tau din noaptea de Inviere, de care se pare ca nu iti e jena de loc.
Nici o grija, nu vei mai avea ocazia, m-am lamurit unde nu imi e locul.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 07 May 2013 - 12:04 PM

... cu picioarele pe pamant ...
0

#164 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2652
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 07 May 2013 - 12:16 PM

Fly... si eventual alti organizatori.

Este deranjant sa mergi la o intilnire (cu cit mai departe/costisiotare cu atit mai deranjant), si sa stai la coada. Coada la buda, coada la decolare, coada la aterizare, coada ... si mai deranjant este sa mergi, si sa fii statuat ca un inferior. Nu am eu damfurile/moaca necesara, da nu ma simt bine cind unii au prioritate, altii nu (indiferent de argument). Ar trebui sa avem cu totii acelasi statut, si cit mai putine constringeri de zbor.
0

#165 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 07 May 2013 - 12:37 PM

Vezi postareavlad1, la 07 May 2013 - 12:16 PM, a spus:

Este deranjant sa mergi la o intilnire (cu cit mai departe/costisiotare cu atit mai deranjant), si sa stai la coada. Coada la buda, coada la decolare, coada la aterizare, coada ... si mai deranjant este sa mergi, si sa fii statuat ca un inferior. Nu am eu damfurile/moaca necesara, da nu ma simt bine cind unii au prioritate, altii nu (indiferent de argument). Ar trebui sa avem cu totii acelasi statut, si cit mai putine constringeri de zbor.

Vlad, cand tu vei zbura, din respect pt tine, eu nu o voi face. dar vreau acelasi respect si din partea ta, in a nu ma deranja cand zbor. stii proverbul: ce tie nu-ti place, atuia nu-i face. pana la urma, le lasam dracu de reguli etc etc, totul se rezuma la bunul simt. cum ar fi ca in momentul cand tu te dai cu un heli, eu sa vin langa pista si sa incep sa turez motorul????

hai ce deja se deviaza mult de la subiect. discutii despre siguranta zborului au fost cu sutele si degeaba. pana o sa se intample inevitabilul: un model I-a luat viata unui participant. si atunci sa va vad. parca si vad titlu mare in presa...
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#166 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 12:41 PM

Vezi postareavlad1, la 07 May 2013 - 12:16 PM, a spus:

Hai ca usor usor incepeti sa dati din casa , incepe sa se vada care sunt de fapt botosii si suparaciosii .. si sa va spuneti adevaratele off-uri proprii pentru care nu participati la anumite genuri de intruniri ( desi penru mine sunt din filmul cu teoria conspiratiei mondiale ) .. ca de .. unii se simt inferiori, mai prost imbracati , fara moaca adecvata, altii sunt favorizati la zbor, la buda nu se intra in grup ci pe rand si chestii .. dal d'astea ..

CONCLUZIE : fie ca se suprapuneau sau nu cele doua momente tot nu se se venea la ambele intruniri decat asa din doi in doi .. pe sarite si anume cei cativa abonati ..

Vlad1 .. am rugamintea dupa ce te uiti putin pe pozele de mai jos ( eventual si in link-ul postat de Wabo1 ) ce crezi ..
" fraierii " aia din Elvetia stau la coada sau o tasnesc direct din portbagaje cu Jet-urile, Biplanele , Compositele si ce or mai avea ei la show .. da sa fii sincer ca de vrejeala sunt satul ...

Uite link-ul
http://www.rhcforum....d-2013-elvetia/

Uite si doua poze ( doar )

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Aero 1.jpg
  • Imagine atasata: Aero 2.jpg

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 07 May 2013 - 12:45 PM

0

#167 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1550
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 07 May 2013 - 12:44 PM

Nu stiu cum tot postez si eu dupa Vlad1 :)
Iar am recitit topicul de aici si trebuie sa spun @renatoa ca anul trecut altceas sentiment aveam la RR cind am stat pregatit la zbor cu Rascalul si tot asa am asteptat pana am abandonat zborul. Tot altceva, Ba zbor 3D, ba heli 3D, ba ULM, ba un trainer cae facea nonstop ture peste pista(Vlad1), ba altceva.
Si da, pot intelege foarte bine sentimentul, chiar daca esti tras doar o singura data la maneca, care am patit alta data si la HF.
In ambele cazuri am facut bagaje si am stat linistit spectator.

Acum de data asta foarte bine am vazut ca ba, nu e chiar asa dezastruos cind vrea sa zbora altcineva mai urgent, ca ba e chiar frumos cind te poti uta la zbor de la alti si ba ca in unele cazuri e si mai safe sa poti fugi cind apare o pasare mare zgomotos si roz deasupra ta, si nu ai de avut grija de modelul tau in acest moment:)

Cred ca am ajuns, daca imi permiteti sa facem o comparatie intre intalnirile romanesti si "Flugtaguri" in alta parte.
Ce este RR numai poti face nicaieri in lume, mai ales vestica. Are un aer a parte si nu sa poate amesteca cu idea de ordine si siguranta.

Evenimente modelistice in alte locuri, care parca ar trbuie sa le conosteti sa fac dupa alte reguli, mai stricte si mai putin permisive.
Poate veni oricine, dar sa poate ca nu vei zbura daca modelul tau sa pare neinteresant pentru public, sau daca sa pare ca este plictisitor.

Si poate ca toata discutia este inutil cind vedem ca de fapt comparam doue evenimente complet diferite ca si scop si participanti. Sincer pe poza de grup de la San Petru nu am vazut, poate am o problema oftalmologic, un singeur om care ar fi fost in ultimi 11 ani la RR. si aici Zod are 100% dreptate in posturile lui. Oare de ce ciuda asta si ridicare pe picioare ca si cum , daca "noi" facem RR, "voi" nu aveti dreptul sa faceti altceva.

Inclin sa cred ca imi plac argumentele din partea Sanpetru mai mult cu tot ca inclin sa merg la RR daca meteo este favorabil. Sint doua complet diferite evenimente cu scop diferit.
Cu modele mari nu prea poti sa zbor la RR in sigiranta, mai ales cind acum piloti numai stau pe margina pistei ci la capat si trebuie sa aterizezi de pe asupra corturilor pe panta in jos.

Aceasta postare a fost editata de wabo1: 07 May 2013 - 12:48 PM

Walter Born
rhc@born.ro
0

#168 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 12:52 PM

@ vlad1.Omule draga....la ce mama dracu'( ca ma enervez acum, eu ,omul cu frica lui Dumnezeu)de constrangere ganditi acum!
Nu e nici o constrangere, stau la coada cei cu modele mari si periculoase! Ceilalti au putut zbura in voie pe o anumita bucata de cer,destul de mare,ca abia se distingeau modelele in aer.Un zbor pe Lempes nu se compara,cand e vant,cu nici o alta panta. Ti se taie respiratia de frumusete,poti tine in aer planorul ore in sir fara sa te bata la cap decat ulii si berzele!
E putina aglomeratie la anumite ore,dar asta asa...de pofta de mancare si dureaza putin (intre 10 si 13).In rest se zboara in draci cu orice model!E Giro sef la zbor,serios si autoritar,carte de aeromodelism,n-ai cum sa nu-l stimezi si respecti.
Avem cu totii acelasi statut!Suntem egali!Pe mine m-a primit DreamTeam in grup cand abia tineam in mana telecomanda si-mi tremurau chilotii de frica de zbor.Am invatat,m-am integrat,ma bucur de libertatea zborului!Cati vor fi cu "fiare mari" ? 25.
Crezi ca ei zboara incontinuu? Exclus! Multi prefera umbra si povestesc la bere de te saturi.In rest toti isi fac loc si se bucura de zbor.Vrei sa spun ca Sanpetru si Lempesul sunt un fel de Rapa Rosie....dar mai plata :unsure:
Eu sunt zburator de umplutura...adica am rolul de a umple golurile din program cu un model usor de pilotat ,bland dar spectaculos.De obicei il pun jos dupa 1-2 minute cand un motoplanor cere drept de zbor sau....se serveste singur si decoleaza.
Renatoa s-a suparat.E dreptul lui insa cand DJ Andrei vine cu gigantul de 12kg.cu 170 la ora in "cutit rotunjit" :rofl: urmarit de o Extra de 110cmc si un Yak de 140cmc e bine sa fi atentionat si sa ti oratania ta plutitoare mai sus.Evolutia aceea a fost unica in 3 zile de minunat HobbyConstruct.In rest pace si liniste.Pe la ora 17 zburau toti copii de se umpluse cerul!La FFP a fost la fel,dar nu asa de grandios ca HC2012. Se face comert,se schimba idei,...vibreaza aerul !
Va mai ganditi! Eu sprijin evenimentul si-mi ofer ajutorul daca imi e cerut.
0

#169 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 01:27 PM

Eu am o singura rugaminte.Nu pilotati modelul din mijlocul pistei! E obiceiul asta si atat la Sanpetru cat si la alte terenuri de zbor, e periculos.Nu pentru model,ca el e sus,pentru pilot! Asta ar fi prima regula.Meticulos cum il stiu,Giro va delimita cu banda sau gardut zonele de pregatire modele si zbor.
Publicul si fotografii vor fi restrictionati intr-o zona in care nu sunt in pericol.Publicul crede,in majoritatea cazurilor,ca modelele sunt jucari iar fotografii sunt ca cel ce trece strada cu telefonul mobil la ureche.
De obicei modelele sunt aliniate intr-un spatiu in care copiii sa nu le atinga( stiti de ce).

Asa am scris primele restrictii! :rolleyes: Celelalte le-a spus ALLEN.Simple si de bun simt!
0

#170 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 07 May 2013 - 01:51 PM

Vezi postareaflypol, la 07 May 2013 - 11:17 AM, a spus:

Nu mai suntem prieteni, ca iti vine sa te duelezi aiurea.

Pana nu auzim un susur de Cuba libre, nu mai vreau sa te vaz la ochi! :drinks: Adica la HAlba Iulia!

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#171 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 01:54 PM

Vezi postarearenatoa, la 07 May 2013 - 11:05 AM, a spus:

Domnule Stancu, va respectam dar deja sunteti deplasat, si daca o iau din urma circul l-ati deschis dv., cu o replica pe acelasi subiect.
Poate va interesati printre cei de la RR daca am avut cea mai mica discutie pe acest subiect acolo cu cineva....

Domnule A, nu sunt demn de respectul dv.! ASta cu resoftarea e o gluma: eu sunt multumit cu am dat o gramada de banipentru un soft facut de cineva din Germania: eu am muncit banii aia, nu mi i-a dat nimeni!

Cat despre circ, nu caut acum, ca sunt la munca si astia ma platesc sa fac altceva acum, dar ar merita sa vedeti cine a inceput cu basinile de postari.

0

#172 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 02:05 PM

"Cuba libre" stai sa vezi,ca vremea trece si vine Alba! Da o Cuba adevarata unde muierile umbla dansand pe strazi fara grija aeromodelismului,ce zici?Pe cine luam cu noi?
0

#173 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 02:10 PM

Vezi postareaflypol, la 07 May 2013 - 02:05 PM, a spus:

"Cuba libre" stai sa vezi,ca vremea trece si vine Alba! Da o Cuba adevarata unde muierile umbla dansand pe strazi fara grija aeromodelismului,ce zici?Pe cine luam cu noi?

Ma, e un raspuns cu 2 taisuri:

daca zic Renato, se supara Renato.A;

daca zic Renato, se supara si Adyc, ca pe el nu l-am luat cu noi :blush:

0

#174 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 02:53 PM

0

#175 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2103
  • Inregistrat: 02-November 05
  • Interests:Avioane Ultrausoare, Planoare, Aeromodele , Heli

Postat 07 May 2013 - 03:25 PM

Pt .Flypol @ Sorin Caius. Domnule ma jignesti.Te provoc la aeroduel! Combat curat aeromodelistic....asa pentru trezirea la realitate. Ai curaj! Unde,cand si cu ce model?

Nu stiu daca ai tu curaj eu , ma aeroduelez doar zburand cu avioane adevarate.
Asa ca daca vrei putem sa ne aeroduelam cu niste avioane ultrausoare, eu am 2 un Air Camper si un Sky Ranger cu care vrei sa zbori? ca oricum sunt mai bun ca tine.

Ciao Sorin

0

#176 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 03:49 PM

Pt . adyc,

.. totusi ma mananca si nu pot sa ma abtin asa ca intreb si eu din pura curiozitate, unde erai domnule Sorin Caius in anii in care Zozo organiza evenimentele de la Arad?
Nu imi aduc aminte sa fi facut cunostinta!

Pe vremea aia , cand Zoli (care imi este un bun prieten si un baiat exceptional) organiza intalniri aeromodelistice eu ma ocupam exclusiv de avioane ultrausoare. De altfel din 1995 pana acum vreun an si jumatate nu am mai facut nici un aeromodel.
Eram foarte ocupat cu serviciul, cu toata modestia, eram director la o firma italiana apoi germana si in putinul timp liber ma ocupam doar de planorism, ultrausoare (zburat si construit) si de femei, ca eram divortat, lamurit?
Totusi am fost de cateva ori la intalnirile de la Siria (jud. Arad) dar acolo am vorbit mai mult cu cei din Arad pe care ii cunosteam de exemplu cu Cristi Matica ( un baiat exceptional) cu al carui tata sunt prieten de foarte multi ani, cu Zoli etc. .
Probabil ca tu nu erai reprezentativ daca nu mi te-a prezentat nimeni.

Ciao Sorin
0

#177 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 04:00 PM

Pt Bogdan Stancu

Dom'le, mi-ai facut dimineata! Daca mai traia impuscatu', te-ar fi pus sef la pionieri pe Univers!Uite, cu dedicatie, ce ti-au scris Catavencii.

Domnule chiar mi-ar fi placut in primul rand pentru ca ai fi fost subalternul meu, in al doilea rand pentru ca nu am avut nici o functie pe vremea lui impuscatu,nici macar pionier nu m-au facut decat printre ultimii ca eram rau, nu eram membru de partid, ca tine,eram doar un simplu inginer rebel.

Oricum pentru noi romanii cred ca o dictatura ,ca a lui impuscatu , e mai buna ca democratia deoarece sunt prea multi idioti care fac ce le trece prin cap fara sa gandeasca , ca prin actiunile lor deranjeaza pe altii.

Cu Stima
Sorin
0

#178 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 04:09 PM

Vezi postareaSORIN CAIUS, la 07 May 2013 - 03:49 PM, a spus:

Pt . adyc,

.. totusi ma mananca si nu pot sa ma abtin asa ca intreb si eu din pura curiozitate, unde erai domnule Sorin Caius in anii in care Zozo organiza evenimentele de la Arad?
Nu imi aduc aminte sa fi facut cunostinta!

Pe vremea aia , cand Zoli (care imi este un bun prieten si un baiat exceptional) organiza intalniri aeromodelistice eu ma ocupam exclusiv de avioane ultrausoare. De altfel din 1995 pana acum vreun an si jumatate nu am mai facut nici un aeromodel.
Eram foarte ocupat cu serviciul, cu toata modestia, eram director la o firma italiana apoi germana si in putinul timp liber ma ocupam doar de planorism, ultrausoare (zburat si construit) si de femei, ca eram divortat, lamurit?
Totusi am fost de cateva ori la intalnirile de la Siria (jud. Arad) dar acolo am vorbit mai mult cu cei din Arad pe care ii cunosteam de exemplu cu Cristi Matica ( un baiat exceptional) cu al carui tata sunt prieten de foarte multi ani, cu Zoli etc. .
Probabil ca tu nu erai reprezentativ daca nu mi te-a prezentat nimeni.

Ciao Sorin

Exact la subiect ..

Asa ziceam si io' ... ca d'aia e bine sa se suprapuna doua sau mai multe intruniri .. vroia si tata sa posteze ca si el a fost sef la cateva firme straine da noroc ca nu si-a gasit ochelarii la timp ... la intruniri nu a fost da ce ! nu e si el cetatean european .. si are drepturi !

Propun ca urmatoarele intruniri gen FlyFlowerPower sa se faca fara a se mai anunta pe RHC .. intre preteni, intre pasionati dar .. ordonati .. fara ca cineva sa se simta stanjenit, marginalizat, inghesuit la buda .. etc
Evitam si disctii inutile ca precum bine graia domn Sorin - nu master Chef-ul ci Caius dar nu romanul ci contemporanul - sunt ptrea multi idioti care fac ce le trece prin cap fara sa gandeasca .. spre exemplu sa organizeze un FlyFlowerPower .. RUSINE !

Ciao Gigi

P.S.

Eu i-as reclama lui Baroso

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 07 May 2013 - 04:14 PM

0

#179 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 04:18 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 07 May 2013 - 04:09 PM, a spus:

Eu i-as reclama lui Baroso

de la federatia pionierilor... :pardon:

0

#180 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 04:20 PM

Vezi postareaBogdanStancu, la 07 May 2013 - 04:18 PM, a spus:

de la federatia pionierilor... :pardon:

Da sa vina si ............. MILITIA si MILITENII !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 07 May 2013 - 04:21 PM

0

Arata acest topic

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »

46 useri citesc topicul
0 membri, 46 vizitatori, 0 utilizatori anonimi