Modelism - RHC Forum: Intalniri Fun-Fly in aceeasi perioada.... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »

Intalniri Fun-Fly in aceeasi perioada.... Pro si Contra

#121 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 06 May 2013 - 10:58 PM

Gigi sa sti ca m-am gandit si eu la asta. Ce treaba am eu sa ma bag intre organizatorii de intalniri ? Ca eu intalniri nu organizez.

Asa ca pe partea asta iti dau dreptate. Nu ar fi trebuit sa ma bag.

De ce m-am bagat totusi ? Am facut-o cand deja discutiile o luasera la vale cand se spuneau lucruri prea nasoale si jigniri prea urate pentru ca nimeni nu spunea unde e problema; si anume ca cele doua intalniri nu trebuiau suprapuse.

Acum in mod firesc tunurile sunt puse pe mine.

Imi cer inca odata scuze lui big, adyc, flypol si tuturor celor care organizeaza astfel de intalniri daca i-am jignit cu ceva. Am toata admiratia pentru voi, eu nu sunt in stare sa organizez intalniri si de aceea nici nu incerc.

Vezi postareaREAL DESIGN, la 06 May 2013 - 10:40 PM, a spus:

Stefane .. esti vesnic la zbor, esti un impatimit , un pasionat .. iarba de pe Chitila miroase a cauciucuri de Suzuki 4x4
iti doresti sa fii prezent precum amicul meu la toate nuntile.. pardon .. intalnirile !

Dar e treaba altora sa le programeze .. altfel daca la inceput il sfatuiai pe FlyPol sa isi ceara scuze acum cazi in plasa
noastra .. a "sefilor de sala " pentru insistenta ta izvorata din dorinta proprie de a prinde si tortul miresii de la Sanpetru .. nu se poate intotdeauna .. asta este !

Eu zic sa o lasam cum a cazut si sa se rezolve astea intre bosi( sefi )!

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 06 May 2013 - 11:00 PM

0

#122 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 06 May 2013 - 10:59 PM

Vezi postareastiganas, la 06 May 2013 - 10:48 PM, a spus:

Foarte bine scris, la asta ma gandeam si eu, e un exemplu excelent. Intre producatorii de masini si posturile de televiziune e concurenta.

Eu cred ca intre intalnirile FunFly al caror scop e sa adune la un loc oameni pasionati de modelism (care altfel merge fiecare la modelodromul/tarlaua de langa casa) nu trebuie sa fie concurenta (doar un pic). In momentul in care le suprapui, cu toate bunele intentii, generezi concurenta.

Si daca nu le suprapui e un pic de concurenta caci, precum spunea Bogdan Stancu poate nu ai buget decat pentru o intalnire si trebuie sa alegi. Dar concurenta asta e OK.

Eu nu m-am referit la concurenta ci am dat niste exemple (poate nu tocmai bune) de niste situatii in care suntem pusi sa alegem in functie de necesitatile noaste individuale, pentru mine era mult mai aproape sa merg la BV decat la RR din simplele si urmatoarele motive: am fost cu piticul care are aproape 2 ani; am dorit sa fiu cazat aproape de eveniment si in conditii pe care le poti banui; nu am avut nimic la mine cu ce zbura ci doar am fost alaturi de oameni cunoscuti si de prieteni; a fost pur si simplu alegerea mea .... si poate ca mine au fost si altii care au ales BV in loc de RR si imi pare bine ca au fost doua evenimente suprapuse caci altfel stateam acasa in loc sa ies cu prietenii.

Aici nu este vorba de concurenta ci de alegeri personale.

Pe bune acum ce va suparati asa de tare?
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#123 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 06 May 2013 - 11:06 PM

Vezi postareastiganas, la 06 May 2013 - 10:58 PM, a spus:

Nu ar fi trebuit sa ma bag.
Stefan, cu tot respectul, ai dreptate.

Lasa pe altii, loviti crunt de andropauza, sa se bage. Tu esti inca tanar. SI nici nu te pricepi sa vocalizezi bine problemele lor, nici sa resoftezi statii open.

Tunurile nu s-au pus pe tine: te-a imbrobodit vreun tamplar ... il stim imbarligator si de asta ne facem griji pentru tine.

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#124 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 06 May 2013 - 11:11 PM

Ufff, m-am linistit. Abia astept sa ajung la Adunati, acolo imi puteti da castane in cap pe direct si pentru cine doreste o sa explic din nou, pe viu, de ce nu e bine sa se suprapuna doua intalniri funfly.

Vezi postareaBogdanStancu, la 06 May 2013 - 11:06 PM, a spus:

Stefan, cu tot respectul, ai dreptate.

Lasa pe altii, loviti crunt de andropauza, sa se bage. Tu esti inca tanar. SI nici nu te pricepi sa vocalizezi bine problemele lor, nici sa resoftezi statii open.

Tunurile nu s-au pus pe tine: te-a imbrobodit vreun tamplar ... il stim imbarligator si de asta ne facem griji pentru tine.

0

#125 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 May 2013 - 11:12 PM

Vezi postareastiganas, la 06 May 2013 - 11:11 PM, a spus:

, de ce nu e bine sa se suprapuna doua intalniri funfly.
Batman, batman!

0

#126 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 06 May 2013 - 11:26 PM

Vezi postareastiganas, la 06 May 2013 - 11:11 PM, a spus:

Ufff, m-am linistit. Abia astept sa ajung la Adunati, acolo imi puteti da castane in cap pe direct si pentru cine doreste o sa explic din nou, pe viu, de ce nu e bine sa se suprapuna doua intalniri funfly.

Am inteles perfect punctul tau de vedere si am simtit-o anul trecut pe pielea mea insa ... FlyFlowerPower s-a nascut din dorinta de a fi alaturi de bunul nostru prieten Stefano care se afla in Brasov in acea perioada. Daca poti intelege asta, e ok, daca nu, cred ca nu ai ce sa imi explici si nici castanele nu isi au rostul.
0

#127 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2103
  • Inregistrat: 02-November 05
  • Interests:Avioane Ultrausoare, Planoare, Aeromodele , Heli

Postat 06 May 2013 - 11:32 PM

STEFAN ai DREPTATE,
pana la urma chiar daca ai sau nu prieteni vine un moment cand trebuie sa te delimitezi de anumite actiuni.
EU nu mai am chehf sa citesc toate tampeniile care s-au debitat.
Oricum e rusinos ceea ce se intampla , intr-o alta tara mai civilizata sigur nu se intampla, dar la noi e ceva normal , vezi ca undeva merge bine , oamenii sunt relaxati, este traditie,este bunavointa, oamenii se intalnesc cu placere si zboara,fa tot posibilul sa ii faci de cacao,si sa iesi tu in evidenta, pai care putea fi atat de pervers si misel sa saboteze o intalnire care se se tine de ceva ani?Ce nu era timp destul pentru alte intalniri?
Nu am fost RR pana acum ,daca ma duc la Sanpetru anul viitor va fi doar daca nu se suprapune cu o alta intalnire.Nici nu pot sa-mi imaginez cum a avut cineva TUPEU sa incerce sa obstructioneze o intalnire ca RR?
Dar asta denota ca indiferent de pregatire , situatie materiala, varsta , experienta in aeromodelism,exista anumite tabere care vor sa-i exculda pe cei din tabara adversa.
Daca RHC tolereaza aceste apucaturi va fi curand sanctionat ,in primul rand de membrii si apoi de autoritati.
Este mai mult decat jennant ce se inatampla.

Pentru a preveni situatii asemanatoare propun ca pe acest forum sa nu mai poata fi mediatizate intalniri care se suprapun cu altele.
Ar fi si un get de fair play din partea admin.
Si poate ar trebui ca rolul federatiei sa devina ceea ce a fost inainte de 1989 ca sa nu mai existe atatea pareri si atatia contestatari.Daca cativa sa zicem amici vor sa se intalneasca sa zboare sa o faca fara a publica ceva oficial despre asta.
Si te rog Stefan,fa si un sondaj, despre parerea aeromodelistilor , in legatura cu intalnirile suprapuse.
Ma tot intreb cum s-a ajuns la aceasta situatie?
Am impresia ca suntem prea multi in tara asta, si nu avem loc unul de altul.
Ciao Sorin

Aceasta postare a fost editata de SORIN CAIUS: 06 May 2013 - 11:36 PM

0

#128 Useril este offline   eellaa 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 10-November 11
  • Interests:Elicoptere, Avioane & Planoare

Postat 06 May 2013 - 11:33 PM

Nu stiu cat va intereseaza parerea participantilor, mai ales incepatori dar :

- am fost la RR ( intalnirea nr. 2 pentru mine. Multumesc organizatorilor! Nota 20 din 10 din partea mea. Cat se organizeaza si sunt sanatos sunt prezent - desi efortul este mult mai mare fata de Brasov pentru mine.)
- am fost anul trecut si la Brasov (Am fost incantat)

Nu mi se pare corect ce s-a intamplat in acest an prin organizarea celor doua intalniri simultan.
1) Cel mai important este faptul ca am fost pus sa aleg. ORICAT DE RAU MA AFECTA FINANCIAR PARTICIPAM LA AMBELE INTALNIRI.
2) Anul trecut am facut cunostinta cu mai multe persoane pe care doream sa le revad ( doar cateva exemple : BogdanStancu, AdyC, Allen, Flypol,NavoMarius....etc). Se pare ca in loc sa ii vad de 3 ori in acest an (la intalniri mai numeroase) o sa reusesc doar de 2 ori ( sau nici atat)

Sper ca pe viitor o sa ne dati sansa sa alegem, nu o sa ne impuneti acest lucru.

(PS: La astfel de intalniri nu sunt prezent sa zbor ci mai mult sa ma intalnesc cu voi, sa mai invat cate ceva, pentru spectacol... etc. De consumat acumulatorii pot sa o fac langa Ploiesti cu pretul unui litru de benzina.)
0

#129 Useril este offline   Huffy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 811
  • Inregistrat: 30-July 08
  • Interests:Aeromodelism si automodelism...mai rar

Postat 07 May 2013 - 01:00 AM

Vezi postareaeellaa, la 06 May 2013 - 11:33 PM, a spus:

Nu stiu cat va intereseaza parerea participantilor...
Nu mi se pare corect ce s-a intamplat in acest an prin organizarea celor doua intalniri simultan.CORECT !
1) Cel mai important este faptul ca am fost pus sa aleg. ORICAT DE RAU MA AFECTA FINANCIAR PARTICIPAM LA AMBELE INTALNIRI.CORECT !
2) Anul trecut am facut cunostinta cu mai multe persoane pe care doream sa le revad... CORECT !

Sper ca pe viitor o sa ne dati sansa sa alegem, nu o sa ne impuneti acest lucru. Sa speram.

(PS: La astfel de intalniri nu sunt prezent sa zbor ci mai mult sa ma intalnesc cu voi, sa mai invat cate ceva, pentru spectacol... etc. De consumat acumulatorii pot sa o fac langa Ploiesti cu pretul unui litru de benzina.) CORECT ! 10 puncte !

Indiferent care ar fi divergentele intre anumiti membrii ai forumului(habar nu am care sunt acestia si nici nu ma intereseaza),va rog din suflet sa nu mai suprapuneti intilnirile.Anul trecut nu am reusit sa ajung la Brasov,iar anul asta a fost suprapus cu RR.Sunt convins ca nu numai eu gindesc asa si multi dintre participantii la ambele intilniri(Rapa Rosie si Sinpetru) ar fi vrut sa participe la amindoua,chiar daca trebuia facut un efort financiar suplimentar.
Bondar cu 4 elici
Discus
Easy Star 2
HEPTAD 2200
Easy Glider
Diamond 2500-resuscitat si zburat
0722.464.922. - 0744.100.626.
http://www.youtube.com/my_videos
http://www.vimeo.com...r2400545/videos
Resoftari Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4
Programari chei Logan
- http://www.rhcforum....970#entry476970
Poze Rapa Rosie 2012 - https://picasaweb.go.../RapaRosie2012#
Poze Rapa Rosie 2013 : https://picasaweb.go...7/RapaRosie2013
Poze Rapa Rosie 2014 : https://picasaweb.go...7/RapaRosie2014
0

#130 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 07 May 2013 - 05:41 AM

@ Sorin Caius. Domnule ma jignesti.Te provoc la aeroduel! Combat curat aeromodelistic....asa pentru trezirea la realitate. Ai curaj! Unde,cand si cu ce model?
Bine ca zboara si....insectele !
0

#131 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 05:54 AM

Vezi postareaSORIN CAIUS, la 06 May 2013 - 11:32 PM, a spus:

STEFAN ai DREPTATE,
pana la urma chiar daca ai sau nu prieteni vine un moment cand trebuie sa te delimitezi de anumite actiuni.
Oricum e rusinos ceea ce se intampla , intr-o alta tara mai civilizata sigur nu se intampla, dar la noi e ceva normal , vezi ca undeva merge bine , oamenii sunt relaxati, este traditie,este bunavointa, oamenii se intalnesc cu placere si zboara,fa tot posibilul sa ii faci de cacao,si sa iesi tu in evidenta, pai care putea fi atat de pervers si misel sa saboteze o intalnire care se se tine de ceva ani?Ce nu era timp destul pentru alte intalniri?
Nu am fost RR pana acum ,daca ma duc la Sanpetru anul viitor va fi doar daca nu se suprapune cu o alta intalnire.Nici nu pot sa-mi imaginez cum a avut cineva TUPEU sa incerce sa obstructioneze o intalnire ca RR?
Dar asta denota ca indiferent de pregatire , situatie materiala, varsta , experienta in aeromodelism,exista anumite tabere care vor sa-i exculda pe cei din tabara adversa.
Daca RHC tolereaza aceste apucaturi va fi curand sanctionat ,in primul rand de membrii si apoi de autoritati.

Pentru a preveni situatii asemanatoare propun ca pe acest forum sa nu mai poata fi mediatizate intalniri care se suprapun cu altele.
Si poate ar trebui ca rolul federatiei sa devina ceea ce a fost inainte de 1989 ca sa nu mai existe atatea pareri si atatia contestatari.Daca cativa sa zicem amici vor sa se intalneasca sa zboare sa o faca fara a publica ceva oficial despre asta.
Si te rog Stefan,fa si un sondaj, despre parerea aeromodelistilor , in legatura cu intalnirile suprapuse.
Ciao Sorin

Dom'le, mi-ai facut dimineata! Daca mai traia impuscatu', te-ar fi pus sef la pionieri pe Univers!Uite, cu dedicatie, ce ti-au scris Catavencii.

:fool:

0

#132 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 07 May 2013 - 06:16 AM

Nici nu pot sa-mi imaginez cum a avut cineva TUPEU sa incerce sa obstructioneze o intalnire ca RR?

Ciao Sorin

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

adica cum am avut tupeu sa ne intalnim in alta parte ????

Nu a obstructionat nimeni nimic. oamenii care au venit la Brasov nu puteau sau nu doreau sa se duca la RR. E Chiar asa greu de inteles ?

Dupa logica ta daca nu mergem la RR suntem consemnati in casa?

Din pacate se pare ca voi astia care comentati ca o parte din modelisti s-au intalnit in alta parte de fapt obstructionati si faceti rau intalnirii dela RR . Il loc sa impartiti impresii de la RR sunteti botosi cu ne-am strans si in alta parte . Iti garantez ca daca cei care s-au gandit la brasov au facut-o ca oricum nu ajungeau la RR.

din ce vad in poze la RR au fost modele superbe si cred ca unele dintre ele unice in romania . A fost vant de panta si voie buna.

Bravo RR 2013.
DT
0

#133 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 06:19 AM

STEFAN ai DREPTATE,

Ciao Sorin

Orice comentariu pe aceasta tema e inutil...
0

#134 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 06:44 AM

.. totusi ma mananca si nu pot sa ma abtin asa ca intreb si eu din pura curiozitate, unde erai domnule Sorin Caius in anii in care Zozo organiza evenimentele de la Arad?
Nu imi aduc aminte sa fi facut cunostinta!
0

#135 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2652
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 07 May 2013 - 07:13 AM

Daca am reactiva o traditie cazona unanim recunoscuta si respectata de toti beligerantii? Daca am picta/aplica intre carlinga si botul avionului un semn distinctiv al 'raidului' la care acesta a participat/supravietuit.

Noi la ripa, am avea doua probleme. Pe deoparte, fiind a n-a editie, ar fi mai greu cu socotela (cu care model am zburat in editia VII?). Apoi, si semnul e cu cintec. Mai greu un semn specific ripei, ripa ar fi o vale, daca pictam un V, sar floricicii in sus, prea ar fi V de la victorie, nu se poate nu-i asa?

Colegilor care au fost la Simpetru le-ar fi mai usor. O florcica acolo (conform titulaturii), sau un sfint Petru (eventual un sfintisor redus la scara). Sau cel mai bine un ceaun maret cu niste chestii deasupra, oricum a fost un element definitor indelung apreciat si savurat, doar se mindresc cu asta, nu-i asa?

Scriu si eu, asa ca mucalitul.

Aceasta postare a fost editata de vlad1: 07 May 2013 - 07:15 AM

0

#136 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1550
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 07 May 2013 - 07:18 AM

Wow, am cezut ca este topic RR si sa pot sa gasesc inca ceva poze.
Ar fi cazul sa fie separat discutia intrun topic denumit : suprapunere de evenimente modelistice si bisericute de cartier.
Cu tot ca sunt deacord cu suprapunere, sunt si deacord cu Stiganas in referinta la eleganta.
Doar ca cred ca niciunul dintre voi, care discutatii contradictor, nu ati fi mers la amabele daca ar fi fost unul dupa altul lipite cu o zi intre ele.
Pur si simplu ar fi overload. de modelism. Eu unul, dupa RR imi trebuie macar 2-3 saptamani pana incep sa scot aeromodele din casa, indiferent de vremea, de vint pe panata sau de nori cumulus.

--------------

Am fost la RR si am fost foarte multumit din cauza ca tot timpul era vint si termica acollo unde trebuia.
Poate nu a fost chiar asa spectactulos de cit in alti ani cind pista de decolare era ocupata mai tot timpul cu un zburator 3D, iar in schimb aveam alte lucruri spectaculoase.
Gunmen avea pentru gustul meu si cu mare distanta cel mai frumos aeromodel.
Ar fi fost frumos ca si aparatul roz care mai tot zbura peste tot si acelerat la maxim sa invata de la el din stilul pilotaj si sa rduca throttle din cind in cind, mai ales asupra corturilor :)

Doar doua lucruri ma cam deranjat anul asta.

Unul era alergia mea care ma facut sa abandonez zborul inca de vineri.

Al doila este abandonul de spatiu verde pe linga poligon catre panta in directia sudica.
Cred ca la anul cumva trebuie gasit o methoda de convingere a ciobanului sa re-permite acces acollo. Asi zice si cu orice pret..(la care asi participa)
Astfel mai multa lumea putea sa savoreze priveliste spre Sebes.

La anul, daca arata ca meteo/vintul va fi in favorea RR, voi merge tot acollo. Daca vintul va fi invers, imi fac program in alta parte, daca va fi ceva modelistic. RR pentru mine insemena zbor la panta cu priveliste spre valea Sebesului.
In schimb pozele de la SanPetru imi au amintit ce si cine imi lipsea la Ripa.
Dar cum nu poti fi in doua locuri o data am facut o decisie care nu regret.
Walter Born
rhc@born.ro
0

#137 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 07:40 AM

Vlad 1.Daca vi la Hobby Construct in iulie iti cant un cantec vechi drag mie: "Bate vantul din Oraghe...."despre oameni,nacazuri,suferinte,prietenie si intelegere.Va rog Domnilor,fiti intelepti,buni si impaciuitori.
Eu,FlyPol, imi cer scuze daca v-am jignit cumva cu ideea FFP.N-am avut intentia sa va supar.
Unii au confundat intalnirea de primavara cu HobbyConstruct.A fost altceva,acum punem umarul sa facem din HC cea mai mare intalnire a anului 2013.Voi evita pe viitor suprapunerile de data.
GigiGL,Eellaa,Huffy,Sorin Caius,Renatoa,Wabo1( tot respectul pentru cuvinte intelepte),Mr.Big(mai ales),Ciprian97....va invit in numele meu pesonal la Sanpetru HC 2013 19-21.iulie, sa fumam" pipa pacii" si sa dovedim ca ne-am "aprins" degeaba, ca romanul,foc de paie ,pasiune sudica, suflare in vant.
Voi jertfi ,ca de obicei,o capra sau un ied mai mare,ca sa ne bucuram ca putem fi impreuna in vremurile astea grele.
Va rog " nu trageti in pianist ",incercati sa-i intelegeti muzica !
HobbyConstruct 2013 stand.nr.2 FlyPolAerogrup.
0

#138 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 07:41 AM

Vezi postareavlad1, la 07 May 2013 - 07:13 AM, a spus:

Daca am reactiva o traditie cazona unanim recunoscuta si respectata de toti beligerantii? Daca am picta/aplica intre carlinga si botul avionului un semn distinctiv al 'raidului' la care acesta a participat/supravietuit.

Noi la ripa, am avea doua probleme. Pe deoparte, fiind a n-a editie, ar fi mai greu cu socotela (cu care model am zburat in editia VII?). Apoi, si semnul e cu cintec. Mai greu un semn specific ripei, ripa ar fi o vale, daca pictam un V, sar floricicii in sus, prea ar fi V de la victorie, nu se poate nu-i asa?

Colegilor care au fost la Simpetru le-ar fi mai usor. O florcica acolo (conform titulaturii), sau un sfint Petru (eventual un sfintisor redus la scara). Sau cel mai bine un ceaun maret cu niste chestii deasupra, oricum a fost un element definitor indelung apreciat si savurat, doar se mindresc cu asta, nu-i asa?

Scriu si eu, asa ca mucalitul.

Asa e, scrii si tu ... eu unul inteleg asa, daca nu te-ar fi racait pe mate, nu te-ai fi luat de ceaunul cu pricina. Se pare ca pe multi i-a afectat intalnirea de la SanPetru , oare de ce?
Spumele pe care le fac unii lovind in intalnirea de la SanPetru ma fac sa cred ca sunt datorate regretelor lor ca nu au putut fi prezenti si ei. Lasati domnilor, nu mai fiti tristi, vom face un efort data viitoare cand veti fi prezenti si vom umple iar ceaunul asa cum ne pricepem noi mai bine... si va dam si la pachet sa nu mai plangeti ca ati ratat editia aceasta pentru ca s-a suprapus cu RR.
0

#139 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2652
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 07 May 2013 - 07:49 AM

Mai, eu as veni la Simpetru, in definitiv i-mi place foarte mult zona, da as face-o pentru zbor nu pentru oala. Daca gasiti o modalitate (deocamdata eu nu o vad)... chiar s-ar putea sa vin. Sunt sanse mari sa-mi fac concediul in poiana, asa ca p-acolo trec neabatut.
0

#140 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 07:54 AM

Si noi suntem mandri de a fi membri in Aeroclubul Romaniei.Ma inclin in fata deciziei tale vlad1.Tot respectul pentru intelepciune! Si Cristos a impartit painea si pestii multimii .Crede in gestul nostru curat!
0

#141 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 07 May 2013 - 08:10 AM

Vezi postareawabo1, la 07 May 2013 - 07:18 AM, a spus:

Wow, am cezut ca este topic RR si sa pot sa gasesc inca ceva poze.
Ar fi cazul sa fie separat discutia intrun topic denumit : suprapunere de evenimente modelistice si bisericute de cartier.

In primul rand trebuie sa-mi asum responsabilitatea pentru disparitia si reaparitia acelui post pentru care a fost acuzat Stefan. Ca si Wabo, am intrat sa ma delectez cu poze si descrieri dar am nimerit in toiul unei discutii nu tocmai placute. M-am apucat sa dezaprob unele postari, vreo 5-6 si cand am dat comanda finala si se facea refresul la pagina, am observat ca nu puteam tine pasul cu voi. Mai aparusera alte 5-6 postari off-topice. Ba chiar si o afirmatie cum ca nu trebuiesc sterse ci cel mult mutate. Cum deja "stricasem" o parte din "cursivitatea" discutiilor voastre, am decis sa repar si sa fac vizibile acele 5-6 postari. Nefiind toate consecutive ci intercalate printre cele ontopic, mi-a scapat una pe care am observat-o deabia la a doua intrare pe forum si pe acest subiect. Ochii vigilenti au remarcat doar disparitia si reaparitia acelei postari buclucase.

In al doilea rand, desi nu stiu exact cine a declansat aceasta tevatura, un lucru stiu ca nu e Stefan, dupa parerea mea, un post foarte bun mi s-a parut cel al lui Zod care a pus punctul pe i

Citeaza

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

adica cum am avut tupeu sa ne intalnim in alta parte ????

Nu a obstructionat nimeni nimic. oamenii care au venit la Brasov nu puteau sau nu doreau sa se duca la RR. E Chiar asa greu de inteles ?

Dupa logica ta daca nu mergem la RR suntem consemnati in casa?

Din pacate se pare ca voi astia care comentati ca o parte din modelisti s-au intalnit in alta parte de fapt obstructionati si faceti rau intalnirii dela RR . Il loc sa impartiti impresii de la RR sunteti botosi cu ne-am strans si in alta parte . Iti garantez ca daca cei care s-au gandit la brasov au facut-o ca oricum nu ajungeau la RR.

din ce vad in poze la RR au fost modele superbe si cred ca unele dintre ele unice in romania . A fost vant de panta si voie buna.

Bravo RR 2013.

Am observat cu cateva postari in urma tendinta de impacare, linistire a taberelor, cea ce e un lucru foarte bun. Sper sa nu mai reaprinda cineva focul, sa poata Silviu sa curete si sa lase topicul sa fie o placere sa-l parcurgi.

(edit. uff, ma omoara dictionarul asta din Internet explorer care imi modifica unele cuvinte. Alta data am stiut sa-l dezactivez dar acum nu-i mai dau de cap. Ma poate ajuta cineva cu o indrumare?)l.e. Am gasit in Manage Add-ons

Aceasta postare a fost editata de navigator: 07 May 2013 - 08:25 AM

0

#142 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 08:22 AM

Vezi postareanavigator, la 07 May 2013 - 08:10 AM, a spus:

(edit. uff, ma omoara dictionarul asta din Internet explorer care imi modifica unele cuvinte. Alta data am stiut sa-l dezactivez dar acum nu-i mai dau de cap. Ma poate ajuta cineva cu o indrumare?)

Foloseste Opera! :clapping:

0

#143 Useril este offline   Huffy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 811
  • Inregistrat: 30-July 08
  • Interests:Aeromodelism si automodelism...mai rar

Postat 07 May 2013 - 08:25 AM

Vezi postareaadyc, la 07 May 2013 - 07:41 AM, a spus:

Spumele pe care le fac unii lovind in intalnirea de la SanPetru ma fac sa cred ca sunt datorate regretelor lor ca nu au putut fi prezenti si ei. Lasati domnilor, nu mai fiti tristi, vom face un efort data viitoare cand veti fi prezenti si vom umple iar ceaunul asa cum ne pricepem noi mai bine... si va dam si la pachet sa nu mai plangeti ca ati ratat editia aceasta pentru ca s-a suprapus cu RR.

Sa-mi fie cu iertare ca indraznesc,dar se apre ca nu ati inteles de unde pleaca marea nemultumire in legatura cu suprapunerea celor doua intilniri.Nu am mers la RR pentru locatie si nici la Sinpetru nu veneam pentru pista si in mod sigur la nici una dintre ele pentru continutul ceaunului.La toate intilnirile de pina acum,am partcipat pentru placerea de a intilnii oameni care au aceeasi pasiune,oameni pe care poate ca am ocazia sa-i vad o singura data pe an.
Cred ca nu sunt singurul care gindeste asa.
Bondar cu 4 elici
Discus
Easy Star 2
HEPTAD 2200
Easy Glider
Diamond 2500-resuscitat si zburat
0722.464.922. - 0744.100.626.
http://www.youtube.com/my_videos
http://www.vimeo.com...r2400545/videos
Resoftari Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4
Programari chei Logan
- http://www.rhcforum....970#entry476970
Poze Rapa Rosie 2012 - https://picasaweb.go.../RapaRosie2012#
Poze Rapa Rosie 2013 : https://picasaweb.go...7/RapaRosie2013
Poze Rapa Rosie 2014 : https://picasaweb.go...7/RapaRosie2014
0

#144 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 07 May 2013 - 08:38 AM

Vezi postareaHuffy, la 07 May 2013 - 08:25 AM, a spus:

Sa-mi fie cu iertare ca indraznesc,dar se apre ca nu ati inteles de unde pleaca marea nemultumire in legatura cu suprapunerea celor doua intilniri.Nu am mers la RR pentru locatie si nici la Sinpetru nu veneam pentru pista si in mod sigur la nici una dintre ele pentru continutul ceaunului.La toate intilnirile de pina acum,am partcipat pentru placerea de a intilnii oameni care au aceeasi pasiune,oameni pe care poate ca am ocazia sa-i vad o singura data pe an.
Cred ca nu sunt singurul care gindeste asa.

Ii poti revedea la Hobby Construct, poti da o fuga si la HF, la Aeropower Fly In nu am vazut deloc atata inghesuiala anul trecut ca sa va strangeti in brate de drag, asa ca e foarte simplu si e cazul sa nu va mai tot vaicariti si sa va dati ochii pe spate invocand dorul fata de unul sau altul ca nu au fugit inca din tara !

Eu nu o sa mai merg la nici o intrunire .. o sa stau acasa si o sa zbor la cel mai apropiat teren .. o sa fie liber lumea find plecata la intruniri si o sa ma dau pana ma satur !

Sa fiti sanatosi ca la vre-un liman nu o sa se ajunga cu discutiile astea !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 07 May 2013 - 08:40 AM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#145 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 09:45 AM

@Real Design. Bine domnule draga,se bate omu' in duel cu toata tzara pentru onoare si mata-l lasi? :D
De HobbyConstruct pun la zbor RAF SE5a 2,5m ,Laser 300V,retroshow,razboiu' prim mondial,plus macelul de spume la gramada
propus de AdyC.Vorbesc eu cu minunata dumneavoastra pereche si acum cand se lumineaza cerul si o dam la pace,poti face un efort "mic pentru om ,mare pentru omenire" :wub: Pace!

@Huffy. Daca nici la HobbyConstruct, pe Sanpetru ,nu o sa intalnesti oameni dragi cu care sa povestesti,cate'n luna si-n stele,(anticipand 200-210 participanti) ,apoi nu stiu unde.Hai macar sa vezi cum da de pamant FlyPol cu biplanul englezesc ce se vrea F4C evidentiat =@ Pace!
Si ,lasati-l naibii de ceaun,putem face si un gratar cu 100kg.de orice pe el! Ce, e greu? Gulashul unguresc a lui Giro nu are legatura cu caprele lui FlyPol.E dat din suflet de un om care nu poate fi contestat ca promotor al modelismului romanesc...si
secuiesc,daca vreti!
0

#146 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 07 May 2013 - 10:11 AM

Am facut curat in cele doua subiecte RR si FFP.
Discutiile in contradictoriu le putem purta aici ,cat mai civilizat cu putinta.Au fost unii useri care au depasit limita bunului simt si de o parte si de alta,dar pun asta pe seama pasiunii pentru aeromodelism si nicidecum din cauza "urii de clasa",bisericutelor si alte asemenea.
In mod cert fiecare are partea lui de dreptate ,nu trebuie sa ne injuram pentru asta.Putem dezbate civilizat.
Multumesc.
flying is my life...
0

#147 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 07 May 2013 - 10:29 AM

Vezi postareavlad1, la 07 May 2013 - 07:49 AM, a spus:

Mai, eu as veni la Simpetru, in definitiv i-mi place foarte mult zona, da as face-o pentru zbor nu pentru oala. Daca gasiti o modalitate (deocamdata eu nu o vad)... chiar s-ar putea sa vin. Sunt sanse mari sa-mi fac concediul in poiana, asa ca p-acolo trec neabatut.

Bun, si acum ajungem la partea care mi-a fost frica sa o spun pana acum lui flypol, din jena pentru modul deosebit cum am fost gazduit, ei bine, eu anul trecut la Sanpetru nu am zburat cat as fi dorit...
Eram cu planorul la 200m, unde nu ajungea nici unul din cei care evoluau acro desupra pistei, dar in permanenta eram tras de maneca de cate un domn steward ca sa cobor ca deranjez pe cel care zbura in acel moment.
Si nu am putut sa nu remarc selectivitatea actiunii, zburand de multe ori in aceasi zona cu Vali, care nu era deranjat.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#148 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 10:42 AM

Vezi postarearenatoa, la 07 May 2013 - 10:29 AM, a spus:

...in permanenta eram tras de maneca de cate un domn steward ca sa cobor ca deranjez pe cel care zbura in acel moment.

Poate voia sa va roage sa-i resoftati vreo statie :pardon:

Open! Open! :yahoo:

0

#149 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 07 May 2013 - 10:43 AM

Vezi postarearenatoa, la 07 May 2013 - 10:29 AM, a spus:

Bun, si acum ajungem la partea care mi-a fost frica sa o spun pana acum lui flypol, din jena pentru modul deosebit cum am fost gazduit, ei bine, eu anul trecut la Sanpetru nu am zburat cat as fi dorit...
Eram cu planorul la 200m, unde nu ajungea nici unul din cei care evoluau acro desupra pistei, dar in permanenta eram tras de maneca de cate un domn steward ca sa cobor ca deranjez pe cel care zbura in acel moment.
Si nu am putut sa nu remarc selectivitatea actiunii, zburand de multe ori in aceasi zona cu Vali, care nu era deranjat.

Mai taie din ele si nu mai dramatiza atat! Ai fost tras o singura data de maneca, cand erai deasupra pistei si se zbura in formatie cu benzinare mari.

Aceasta postare a fost editata de MLGore: 07 May 2013 - 10:44 AM

Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#150 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 10:45 AM

Acum e bine! Nici nu mai am chef sa ma duelez. Pace!

Programul de zbor al FlyPolAerogrup,pentru HobbyConstruct,19-21 iulie Sanpetru:
- prezentare avantaje de zbor la modelele clasa 140. Maiden: Giles202 30cmc4T
Marathon 25 /26cmc
- zbor demonstrativ aeromodel mare: Cessna 182 Skylane 3m/ 55 cmc
- zbor demonstrativ F4C RAF SE5a 2,5 m/ Laser 55cmc/4T/V
- zbor in formatie cu doua modele mari identice 2 x CAP202 2m/50cmc
- zbor inaugural de tractare planoare PZL104Wilga 2m/26cmc -Discus 4m
- participare la combat polistirene(numai daca organizatorul permite) Arcus 1,8/2826/2200 LiFeA123
"Tocanitza de capritza" sau "Borsh de peste(sau perisoare)pentru 150 participanti se va face numai cu acceptul
organizatorului si numai vineri seara.
- intalnire cu amicii: vineri si sambata ,dupa ora 23,in stand FlyPolAerogrup( caimac,jinars frantzuzesc,dulcegarii,CubaLibre
si Daiquiri pentru doamne,alte fineturi).Tematica: "cum s-o facem ,ca s-o dregem". Narghilea ,pe bune ! Adica "pipa pacii".
Se premiaza cele mai faine 245 bancuri despre FlyFlowerPower(pe bune).
- Fara violentza,constipatie,ranchiune,s.a.....cenaclu literar de oameni fainutzi.Fara clase,fara fitze ! :rolleyes:
Multumim tie,parinte al sufletelor noastre,Silviu66 care aprinzi "Pipa Pacii" si ne lasi sa ne aberam in voie!
0

Arata acest topic

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »

14 useri citesc topicul