@Stefan (stiganas), cumva primeaza ceva interese? ar trebui sa fii moderator, nici-decum aparator. daca maine vreau sa fac o intalnire, eveniment, fii sigur ca nu o sa cer voie nimanui. de iaia o sa ma repet: cine doreste e binevenit. daca sta si cere voie... atunci e exact cum a spus cologul GIGIGL, milog. daca maq simt bine undeva, acolo merg, chiar daca se suprapune cu N alte evenimente. chiar nu ma intereseaza. RR ca si zona, e bestiala, dar atat. daca vreau sa zbor acolo, o fac in alta perioada, in care nu se organizeaza ceva, si, asta din considerente de siguranta.
daca nu se anunta nimic pe forum, si se afla dupa, cum era? si da, noi, o mana de oameni, am ales sa ne simtim bine in stilul nostrum. altii au ales sa se simta bine la RR. ce atata tevatura? in loc sa ne bucuram ca putem face asemenea evenimente, trebuie sa arumcam cu rahat? fiti siguri, cei care am fost la Bv, nu am fi venit la RR. ce-am avut si ce-am pierdut???? nu inteleg de ce atata inversunare. acum 2 sau 3 ani nu am ajuns la Alba, nu mi-a permis serviciul. si daca am zburat cu cei care au ramas acasa, s-a suparat Luci? poate ca da, poate ca nu, dar omul a inteles situatia.
mai loasati mofturile astea de fata mare, si intelegeti odata, fiecare merge acolo unde se simte ca acasa si in siguranta. respect efortul celor care fac posibila intalnirea de la RR, dar asta nu inseamna ca trebuie sa si merg. eforturile sunt mari, cunosc prea bine, dar de ce trebuie sa arunc cu mizerie in cel care participa sau nu? si atunci revine intrebarea: care sunt interesele?
@GigiGl: prietene, daca am fost la Bv, nu am facut-o pt milogeala de care zici tu, ci din contra, pentru a ma simti bine alaturi de prieteni. daca in continuare nu intelegi acest aspect, sa-mi fie cu iertare, dar esti deplasat.
acesta este ultimul post al meu legat de RR.
PS: RD, asa cum este el, are dreptate in 90% din posturi. degeaba il blamati si acuzati. sau o faceti din alte motive. frica, disperare... nu stiu, dar nu e correct.
aterizari line (nu in copaci)
Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 06 May 2013 - 02:18 PM
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________