Modelism - RHC Forum: Intalniri Fun-Fly in aceeasi perioada.... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 18 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

Intalniri Fun-Fly in aceeasi perioada.... Pro si Contra

#1 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 04 May 2013 - 06:00 PM

La anu' 1 Mai va fi joi, deci va fi in sfarsit o Rapa in weekend de 1 Mai.
In 2015 la fel, 1 Mai vineri, si in cei doi ani care vor veni Pastele va fi in aprilie, deci fara "interferente floristice"...

In schimb peste trei ani, in 2016, va fi cu durere de cap, Pastele va cadea Duminica 1 Mai ! Logic ar fi sa facem intalnirea in urmatorul sfarsit de saptamana, pe 6-8 Mai, pentru a evita suprapunerea cu Floriile ;)
... cu picioarele pe pamant ...
0

#2 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 04 May 2013 - 06:34 PM

Renatoa Nu are sens ma sa coboram la mintea lor, sa faca ce vor ,cum vor si lasa-i, sa latre pa camp aiurea ! Nu se merita, ca oricand se va gasi vreo unu mai destept si mai istet sa faca vreo intalnire ca sa se afle in treaba! Lasa i ma ca nu de astea ne-am distrat noi ok !

Aceasta postare a fost editata de gun man: 04 May 2013 - 06:35 PM

0

#3 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 04 May 2013 - 08:28 PM

Vezi postareagun man, la 04 May 2013 - 06:34 PM, a spus:

Renatoa Nu are sens ma sa coboram la mintea lor, sa faca ce vor ,cum vor si lasa-i, sa latre pa camp aiurea ! Nu se merita, ca oricand se va gasi vreo unu mai destept si mai istet sa faca vreo intalnire ca sa se afle in treaba! Lasa i ma ca nu de astea ne-am distrat noi ok !

Macar in saptamana mare puteati fi mai buni , mai ingaduitori , fara soparle si experti in p.m.-uri
.. ati gasit voi remarci nepotrivite sau gesturi obscene in postul celor care latra aiurea
referitoare la intrunirea de la Rapa ?

Zici ca latram aiurea ? asa o fi .. atunci mi-e clara distributia personajelor .................. marrrrrrrrr !!

- misto trening ai !!

P.S.

Si mai temperati pe Nostradamus de Oltenia ca a ajuns cu prezicerile in 2016 ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 04 May 2013 - 08:31 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#4 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 04 May 2013 - 08:55 PM

Vezi postareagun man, la 04 May 2013 - 06:34 PM, a spus:

Domnule , noi nu am jignit pe nimeni dar se pare ca va place sa ne muscati rau. Daca erai atent la modul in care s-a nascut intalnirea noastra nu cred ca ai mai fi avut nimic de comentat . Zici ca noi latram, da , se poate dar vad ca altora le place tare mult sa muste. Paste fericit!
0

#5 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956

Postat 04 May 2013 - 08:57 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 04 May 2013 - 08:28 PM, a spus:

Macar in saptamana mare puteati fi mai buni , mai ingaduitori , fara soparle si experti in p.m.-uri
.. ati gasit voi remarci nepotrivite sau gesturi obscene in postul celor care latra aiurea
referitoare la intrunirea de la Rapa ?

Zici ca latram aiurea ? asa o fi .. atunci mi-e clara distributia personajelor .................. marrrrrrrrr !!

- misto trening ai !!

P.S.

Si mai temperati pe Nostradamus de Oltenia ca a ajuns cu prezicerile in 2016 ..

Nenea Gigi din cate vad doar puneti paie pe foc cand voi din celalat topic ati inceput cu intepaturile!
Nu viseaza nimeni la Sanpetru Rapa rosie nu va fi niciodata inlocuita de alte evenimente si daca gandea putin nenea Flypol veneam cu drag si la Sanpetru dar nu s au potrivit programarile! ramane sa vin in vara la intalnirea organizata de Giro ! Si din princip eu nu port trening daca asta insinuai mai sus!
0

#6 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 04 May 2013 - 09:52 PM

Vezi postareagun man, la 04 May 2013 - 08:57 PM, a spus:

Nenea Gigi din cate vad doar puneti paie pe foc cand voi din celalat topic ati inceput cu intepaturile!
Nu viseaza nimeni la Sanpetru Rapa rosie nu va fi niciodata inlocuita de alte evenimente si daca gandea putin nenea Flypol veneam cu drag si la Sanpetru dar nu s au potrivit programarile! ramane sa vin in vara la intalnirea organizata de Giro ! Si din princip eu nu port trening daca asta insinuai mai sus!

Fir-ar ale naiba de programari .. aici nu e numa de programari e si multa frustrarea, rautate, invidie ..

Au fost peste 80 de suflete care s-au distrat , care s-au simtit bine, care au glumit asa cum numa ei stiu la FlyFlower ..
... dintre care hai sa spunem ca 10-15% ar fi putut ajunge la Rapa ..

O.K.

Da acum sa o tinem danga/langa cu chestia asta pana in 2016 si sa fi obligat ca toti ceilalti 85-90 % sa stea inchisi in casa in Duminica Floriilor mi se pare o mare prostie !

Referitor la intepaturi si ordinea aplicarii lor ? eu zic sa mai treci in revista putin .... si nu noi v-am aratat dosul .. poate eu am anticipat asta deja de anul trecut ( o trecem la capitolul predictii - paranormal ) :

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 04 May 2013 - 09:54 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#7 Useril este offline   Huffy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 811
  • Inregistrat: 30-July 08
  • Interests:Aeromodelism si automodelism...mai rar

Postat 04 May 2013 - 11:19 PM

Vezi postareaadyc, la 04 May 2013 - 08:55 PM, a spus:

Domnule , noi nu am jignit pe nimeni dar se pare ca va place sa ne muscati rau. Daca erai atent la modul in care s-a nascut intalnirea noastra nu cred ca ai mai fi avut nimic de comentat . Zici ca noi latram, da , se poate dar vad ca altora le place tare mult sa muste. Paste fericit!

De vreo 4 ani particip la intilnirea de la Rapa Rosie.Anul trecut am avut onoarea sa vad pista de la A-51 ,la intilnirea HIGH FLY 2012,unde nu am zburat nimic,dar am admirat niste modele deosebite.Tot anul trecut am vrut sa particip si la intilnirea de la Sanpetru/Brasov,dar din pacate timpul si bugetul nu mi-au permis.Daca nu se suprapunea cu intilnirea de la Rapa Rosie,anul asta ma dadeam peste cap si veneam macar pentru o zi.
Desi pista de la RR nu se ridica la nivelul celei de la A-51 sau Sanpetru/Brasov, nu mi-am dorit nici o secunda sa fiu in alta parte.Cu siguranta,toate intilnirile au partile lor bune,dar cea de la Rapa Rosie are farmecul ei.Unii vor reguli si doar un model in aer,altii vor libertate,fara restrictii la zbor si cerul plin de aeromodele.
Sper ca intr-o zi,toate intepaturile si muscaturile sa fie uitate sau iertate,pentru ca toti avem aceeasi pasiune pentru zbor si toti suntem oameni.Oamennii mai si gresesc,dar de asta exista iertarea,ca sa iertam greselile altora si altii pe ale noastre.

PASTE FERICIT !
Bondar cu 4 elici
Discus
Easy Star 2
HEPTAD 2200
Easy Glider
Diamond 2500-resuscitat si zburat
0722.464.922. - 0744.100.626.
http://www.youtube.com/my_videos
http://www.vimeo.com...r2400545/videos
Resoftari Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4
Programari chei Logan
- http://www.rhcforum....970#entry476970
Poze Rapa Rosie 2012 - https://picasaweb.go.../RapaRosie2012#
Poze Rapa Rosie 2013 : https://picasaweb.go...7/RapaRosie2013
Poze Rapa Rosie 2014 : https://picasaweb.go...7/RapaRosie2014
0

#8 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 05 May 2013 - 08:28 AM

Ce-o sa fie anul viitor la Rapa Rosie stim deja cu precizie.Noi ! Cu toata flotila ! Cu toti gigantii! Cu toate ceaunele! Cu stilul nostru de zbor si trai!
Suprapunerea evenimentelor era perfecta.Acum o sa ne aveti pe cap! Ne antrenam asiduu.Puteti veni la HobbyConstruct si la Alba sa ne cunoastem si sa punem tara la cale,sa dispara schisma,sa coboare pacea.Pe cer va fi razboi!
Bine ca zboara si....insectele !
0

#9 Useril este offline   furios 

• RAPTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1172
  • Inregistrat: 30-May 08
  • Interests:Heli

Postat 05 May 2013 - 08:54 AM

Aici e RR 2013 si propaganda altui eveniment aici mi se pare putin deplasata.
Paste fericit.

Ps.Am considerat ca Silviu a facut bine cand a modificat postarea lui flypol si pe a mea...dar din cate sa pare flypol este foarte deranjat de cei care agreaza conceptul RR.
T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!

---------Alexe Gabriel----------
0

#10 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2013 - 08:57 AM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 04 May 2013 - 09:52 PM, a spus:

Fir-ar ale naiba de programari .. aici nu e numa de programari e si multa frustrarea, rautate, invidie ..

Au fost peste 80 de suflete care s-au distrat , care s-au simtit bine, care au glumit asa cum numa ei stiu la FlyFlower ..
... dintre care hai sa spunem ca 10-15% ar fi putut ajunge la Rapa ..

O.K.

Da acum sa o tinem danga/langa cu chestia asta pana in 2016 si sa fi obligat ca toti ceilalti 85-90 % sa stea inchisi in casa in Duminica Floriilor mi se pare o mare prostie !

Referitor la intepaturi si ordinea aplicarii lor ? eu zic sa mai treci in revista putin .... si nu noi v-am aratat dosul .. poate eu am anticipat asta deja de anul trecut ( o trecem la capitolul predictii - paranormal ) :

Asa, asa... si noi aia care eram cu mainile pe sus ziceam: SI MIE !!!
0

#11 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2013 - 09:04 AM

Vezi postareafurios, la 05 May 2013 - 08:54 AM, a spus:

Aici e RR 2013 si propaganda altui eveniment aici mi se pare putin deplasata.
Paste fericit.

Ps.Am considerat ca Silviu a facut bine cand a modificat postarea lui flypol si pe a mea...dar din cate sa pare flypol este foarte deranjat de cei care agreaza conceptul RR.

Nimeni nu e deranjat de nimic, fiecare merge acolo unde pofteste, probabil unii au ramas comunisti in inima lor si nu concep ca fiecare are dreptul de a alege.
Eu unul va doresc multe editii reusite asa cum vi le doriti!
Paste fericit tuturor!
0

#12 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3950
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 05 May 2013 - 09:06 AM

RR+SANPETRU=dezastru.

combini strictetea armatei cu libertatea totala.La rapa se zboara pe toate directiile,oricand,oriunde.La sanpetru din cate vad se aduna cei care baga bani multi in modele si vor reguli si doar un 1 model in aer nu 5,vor pista mai dreapta ca un geam si vor turn radio.

Ei,la rapa noi vrem(avem defapt) o atmosfera prietenoasa,lipsita de restrictii si de cei care tin pista doar pentru ei(pe cei cu heli ii iertam ca nu sunt multi si fac show).

Daca se unesc rapa cu sanpetru,nimanui nu o sa ii convina.Cei de la sanpetru o sa se planga ca e pista proasta si ca e aglomerat cerul de spume iar cei de la rapa o sa se planga de pista vesnic ocupata de cei cu modele mari tari si care nici ca mai termina de reglat motoare si altele...
0

#13 Useril este offline   furios 

• RAPTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1172
  • Inregistrat: 30-May 08
  • Interests:Heli

Postat 05 May 2013 - 09:15 AM

Vezi postareaadyc, la 05 May 2013 - 09:04 AM, a spus:

Nimeni nu e deranjat de nimic, fiecare merge acolo unde pofteste, probabil unii au ramas comunisti in inima lor si nu concep ca fiecare are dreptul de a alege.
Eu unul va doresc multe editii reusite asa cum vi le doriti!
Paste fericit tuturor!

Un text care a fost editat intre timp dar care cateva persoane au apucat sa il vada in forma originala.

"Din motive de securitate,nu vrem sa blocam serverele forumului nostru drag,o parte din postari vor intra si la Terenuri de zbor...aeroclubul Sanpetru,locul de vis la care jinduiesc sigur si cei de la Rapa"

Ia inlocuieste "jinduiesc sigur si cei de la Rapa" cu "caricaturisti de la Rapa nici nu viseaza"(nu mai stiu sigur daca exprimarea este exacta dar cine a vazut varianta"originala" ma poate corecta)

Dupa ce inlocuiesti dati cu parerea daca deranjaza sau nu.
T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!

---------Alexe Gabriel----------
0

#14 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2013 - 09:43 AM

Vezi postareaCiprian97, la 05 May 2013 - 09:06 AM, a spus:

RR+SANPETRU=dezastru.

combini strictetea armatei cu libertatea totala.La rapa se zboara pe toate directiile,oricand,oriunde.La sanpetru din cate vad se aduna cei care baga bani multi in modele si vor reguli si doar un 1 model in aer nu 5,vor pista mai dreapta ca un geam si vor turn radio.

Ei,la rapa noi vrem(avem defapt) o atmosfera prietenoasa,lipsita de restrictii si de cei care tin pista doar pentru ei(pe cei cu heli ii iertam ca nu sunt multi si fac show).

Daca se unesc rapa cu sanpetru,nimanui nu o sa ii convina.Cei de la sanpetru o sa se planga ca e pista proasta si ca e aglomerat cerul de spume iar cei de la rapa o sa se planga de pista vesnic ocupata de cei cu modele mari tari si care nici ca mai termina de reglat motoare si altele...

Corect, asa ceva nu e posibil, de aceea fiecare merge acolo unde ii place ... banuiesc ca n-ai sa fi prezent la Hobbyconstruct deoarece se cere strictete si vin multi cu avioane scumpe si mari. Vezi te rog ce a zburat passion la FlyFlowerPower si apoi poate te gandesti de doua ori inainte de a posta aiurea.
Faptul ca cerem strictete este pentru siguranta celor din jur si de ce nu , pentru protejarea investitiei fiecaruia. Indiferent daca ai avion mare sau spuma, daca il trosnesti pe unul in cap sau daca spargi un parbriz nu stiu cum ii cade partii vatamate si pe unde scoti tu camasa daca pagubitul as fi eu. Tocmai de aceea unii au preferat adrenalina de la Rapa iar altii disciplina de la Sanpetru. Orice comentariu pe aceasta tema e inutil.
Cei care cred ca pot zbura in conditii de siguranta si pot respecta anumite reguli de bunsimt, sunt bineveniti la oricare dintre intalnirile viitoare indiferent de ceea ce au in dotare, spume, planoare, avioane sau elicoptere... ceilalti sunt rugati sa-si organizeze propriile lor intalniri, poate cine stie, vom veni si noi!
0

#15 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2013 - 09:47 AM

"caricaturisti de la Rapa nici nu viseaza" ...cu siguranta prietenul nostru drag facea referire la cei de la Antena ale caror reprtaje le cunoasteti!

Aceasta postare a fost editata de adyc: 05 May 2013 - 09:47 AM

0

#16 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2652

Postat 05 May 2013 - 09:49 AM

An de an avem tot mai putin entuziasm la organizatori. Ma astept ca la anul sa ne anunte cu o zi inainte ca RR se tine. Avem o tombola la care eu particip a n-a oara, da n-am dreptul sa primesc nimic
(c'asa-i in tenis). Cit am fost eu acolo, nu s-a organizat nimic, nimic. Avem o sustinere/promovare media, nu comentez, dar ma slaba ca a oricarei alte intilniri. O imagine de prezenta (foto la inscriere), publicare liste, regulament, organizare, sustinere audio (vezi ca trece parapanta, vezi ca s-a deschis panta sau termica pe stinga, vezi vintul la aterizare, bai elicopter de dormi pista - pirtieeeee...), lipsa cu desavirsire. Oamenii aceia nu cunosc digitalul, aceasta e o realitate. Totusi, ne-am descurcat noi si fara organizatori, poate mai merge si la anul.

Pentru mine, RR a fost super. Ma bucur ca am putut sa merg, m-am bucurat de fiecare clipa acolo. Am sa incerc sa merg si la anul viitor, pentru ca-mi creaza un reper anual cu amintiri placute. Am savurat faptul ca au fost mai putini artisti cu damfuri, crocodili in vazduh , coada la start... mi-am vazut mai in voie de ale mele.

Apreciez efortul logistic al brasovenilor, au ceaun si cu asta se preocupa, au regulament si sunt fericiti sa-l respecte, au... astea le au si noi la ripa nu le-am avut.
0

#17 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 05 May 2013 - 10:37 AM

cu riscul de a pune paie pe foc, va spun asa: ba, ce rahat atatea discutii pt o nimica toata? nimeni nnu a obligat pe nimeni cu nimic. fiecare are dreptul si libertatea de a alege!

RR a fost si va ramane Woodstock-ul modelistilor din Ro. doar ca unii nu inteleg ca mai sunt oameni care vor un pic mai mult. ca in orice societate civilizata, totul se construieste dupa reguli (mai aspre sau mai putin aspre).

si un alt aspect, nu mai lasati fratilor televiziunile de rahat sa promoveze tampenii. ori sunt obiectivi si spun ce trebuie, ori la dracu cu ei. explicatile ca o "jucarie" chiar si de spuma, pentru a o controla, necesita ceva antrenament.

no, sa ne vedem cu bine la A51 si va doresc un Paste Fericit.

PS: atentie la mancaruri.... stiti voi care!
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#18 Useril este offline   Huffy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 811
  • Inregistrat: 30-July 08
  • Interests:Aeromodelism si automodelism...mai rar

Postat 05 May 2013 - 10:40 AM

Vezi postareaCiprian97, la 05 May 2013 - 09:06 AM, a spus:

RR+SANPETRU=dezastru.

Eu zic ca se poate.Intotdeauna se poate gasii o cale de mijloc.Spume o sa existe intotdeauna si o sa fie multe.Modele mari si tari ne-au incintat privirile de fiecare data,iar maiestria de care au dat dovada pilotii acestora au facut ca spectacolul sa fie unul de neuitat.Pista nu a fost o problema extraordinara niciodata.Incercati sa ingropati securea razboiului,ca sa ne putem bucura toti de spectacol,libertatea de a zbura(nu deasupra corturilor),povestile din jurul focului si multe alte chestii pe care toti le avem in comun.
Poate ca anul viitor o sa facem si un HARLEM SHAKE cu aviona la Rapa Rosie.
Ce ziceti?
Bondar cu 4 elici
Discus
Easy Star 2
HEPTAD 2200
Easy Glider
Diamond 2500-resuscitat si zburat
0722.464.922. - 0744.100.626.
http://www.youtube.com/my_videos
http://www.vimeo.com...r2400545/videos
Resoftari Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4
Programari chei Logan
- http://www.rhcforum....970#entry476970
Poze Rapa Rosie 2012 - https://picasaweb.go.../RapaRosie2012#
Poze Rapa Rosie 2013 : https://picasaweb.go...7/RapaRosie2013
Poze Rapa Rosie 2014 : https://picasaweb.go...7/RapaRosie2014
0

#19 Useril este offline   fly 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3415
  • Inregistrat: 09-November 08
  • Interests:Jeturi ,f3j ,f5j

Postat 05 May 2013 - 10:42 AM

Eu sunt pentru reguli stricte in aeromodelism ,oriunde in lumea civilizata se zboara ordonat indiferent de ce model ai,sa aveti aterizari line :drinks:
0

#20 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2652

Postat 05 May 2013 - 10:47 AM

Corect Allen (exceptie exprimarea), cu doua observatii:
- suntem la topicul despre RR, si comentam despre RR, ceilalti sa-si vada fericiti de ale lor, pe topicurile lor. Este cel putin nepotrivit sa intram la floricici si sa laudam la greu RR.
- daca ei pot, poate putem si la noi. Creaza o asteptare (evolutie), care daca nu o primim, putem sa o cerem.

Sun lucruri care ar fi utile, si ar aduce mai multa distractie la ripa, nu costa si nu doare.
0

#21 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 05 May 2013 - 10:48 AM

Vezi postareafly, la 05 May 2013 - 10:42 AM, a spus:

Eu sunt pentru reguli stricte in aeromodelism ,oriunde in lumea civilizata se zboara ordonat indiferent de ce model ai,sa aveti aterizari line :drinks:

tocmai aici e problema, ca nu vrem sa ne civilizam. aruncati o privire pe la altii. drept de zbor dupa ce iti iei un fel de brevet, care se acorda doar daca esti declarant apt pentru asemenea activitati si faci dovada ca ai unde sa zbori in conditii de minima siguranta. iar daca te-a prins ca zbori in spatii neorganizate, te arde la buzunar.
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#22 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 05 May 2013 - 11:01 AM

Bere mai am de aseara, seminte de bostan are careva?
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#23 Useril este offline   Mihai Oprescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 666
  • Inregistrat: 03-October 08
  • Interests:Aero

Postat 05 May 2013 - 12:05 PM

Vezi postareaALLEN, la 05 May 2013 - 10:48 AM, a spus:

tocmai aici e problema, ca nu vrem sa ne civilizam. aruncati o privire pe la altii. drept de zbor dupa ce iti iei un fel de brevet, care se acorda doar daca esti declarant apt pentru asemenea activitati si faci dovada ca ai unde sa zbori in conditii de minima siguranta. iar daca te-a prins ca zbori in spatii neorganizate, te arde la buzunar.

Civilizaţia înseamnă cât mai multe reguli şi legi date de lideri care de cele mai multe ori habar nu au despre ce este vorba. Obedienţa nu aduce mulţumirea de sine ci naşte conformismul, dacă nu te aliniezi eşti un alienat, un neadaptat. Părerea mea umilă, este că ambele întâlniri sunt bune pentru oameni diferiţi - din fericire (cum sună o reclamă). Prea multe orgolii la mijloc pentru un lucru care ne place la toţi. Îmi e clar că sunt diferenţe de tot felul între participanţii la cele două întâlniri (culturale, materiale, de idei şi de concepte) deci alegerea depinde de simţămintele fiecăruia.

Hai să ne bucurăm de Sfintele Sărbători şi să ne zburăm unde ne place mai mult !

Hristos a Înviat ! (pentru cei care sărbătoresc Paştele Ortodox)
0

#24 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11

Postat 05 May 2013 - 12:40 PM

Reguli stricte.... stim toti ca sunt jucarii periculoase, tocmai de aceea am zis pe topicul concurent ca era bine ca cei care sunt la inceput sa le afle de la cei cu experienta. Dar n-am facut decat sa starnesc un viespar. Atunci ramane cum am zis: bunul plac si inspiratia. Credeti ca vor veni americanii sau nemtii sa ne instruiasca in zborul RC? Sigur nu. Ori pun umarul cei cu experienta practica si competitionala, ori ne lasa in pace si reinventam noi incepatorii regulile noastre pentru a ne fi bine. Pentru dotari si zbor civilizat mai avem mult de asteptat, cand este foarte greu sa gasesti si o pasune pe care sa zbori cat de cat in siguranta.
Va doresc Sarbatori fericite tuturor! :drinks:
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#25 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 05 May 2013 - 03:30 PM

Vezi postareaGigiGL, la 05 May 2013 - 12:40 PM, a spus:

Reguli stricte.... stim toti ca sunt jucarii periculoase, tocmai de aceea am zis pe topicul concurent ca era bine ca cei care sunt la inceput sa le afle de la cei cu experienta. Dar n-am facut decat sa starnesc un viespar. Atunci ramane cum am zis: bunul plac si inspiratia. Credeti ca vor veni americanii sau nemtii sa ne instruiasca in zborul RC? Sigur nu. Ori pun umarul cei cu experienta practica si competitionala, ori ne lasa in pace si reinventam noi incepatorii regulile noastre pentru a ne fi bine. Pentru dotari si zbor civilizat mai avem mult de asteptat, cand este foarte greu sa gasesti si o pasune pe care sa zbori cat de cat in siguranta.
Va doresc Sarbatori fericite tuturor! :drinks:

Cei ce vor sa invete mai multe sunt bineveniti la intalnirile la care exista un regulament de zbor (HighFly, Hobbyconstruct, Aeropower) sau la concursurile oficiale, doar nu te astepti sa venim noi la RR si sa impunem vreun regulament pt. ca nu ar fi corect, nu suntem pe tarlaua noastra. Asa zisele reguli stricte, nu sunt decat vreo doua-trei si , in general, sunt respectate fara ca cineva sa-ti atraga atentia: se sta la rand ca sa zbori (modele mari), un singur model mare in aer cu exceptia cazului in care pilotii se inteleg sa zboare-n formatie , nu se zboara in afara zonei de siguranta. In rest, si la intalniile noastre vezi 3-4 spume in aer, dar in afara locului de zbor pt. modele mari.
Dotari si zbor in siguranta exista in cel putin trei locatii private din tara, locatii cladite de catre modelisti pasionati tocmai in ideea de a zbura dupa un regulament pe un teren ce nu pune probleme decolarilor-aterizarilor cu modele mari (Aeropower Dreamland, A51, Luica- poate mai exista si altele de care nu stiu).
Eu am fost o singura data la RR, e o locatie superba dar nivelul de siguranta si disciplina in zbor nu ma satisface, iar cand ma refer la siguranta nu ma gandesc la mine sau la modele ci la ceilalti participanti.

Aceasta postare a fost editata de MLGore: 05 May 2013 - 03:31 PM

Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#26 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11

Postat 05 May 2013 - 03:46 PM

Vezi postareaMLGore, la 05 May 2013 - 03:30 PM, a spus:

Cei ce vor sa invete mai multe sunt bineveniti la intalnirile la care exista un regulament de zbor (HighFly, Hobbyconstruct, Aeropower) sau la concursurile oficiale....

Afirmatiile mele se bazeaza pe doua situatii reale:
-Multi dintre noi nu au la indemana posibilitatea de a ajunge in acele locatii; aici ma incadrez si eu.
-Multi dintre noi nu au pe nimeni in apropiere si invata singuri zborul RC, cu dezamagirile si lipsurile aferente.
In cazul meu, SINCER mi-as fi dorit sa fiu si la Sanpetru prezent. NU MA INTERESA mancarea si bautura, nu sunt un pomanagiu; ma descurc si singur si nu sunt un gurmand. Felul in care s-au manifestat cei de acolo m-au determinat sa aman pe termen nedefinit o astfel de vizita. "Daca dragoste nu e, nimic nu e!". Nu sunt invatat sa stau cu mana intinsa sau sa pup mana lui "Godfather".
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#27 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2013 - 05:36 PM

Vezi postareaGigiGL, la 05 May 2013 - 03:46 PM, a spus:

Afirmatiile mele se bazeaza pe doua situatii reale:
-Multi dintre noi nu au la indemana posibilitatea de a ajunge in acele locatii; aici ma incadrez si eu.
-Multi dintre noi nu au pe nimeni in apropiere si invata singuri zborul RC, cu dezamagirile si lipsurile aferente.
In cazul meu, SINCER mi-as fi dorit sa fiu si la Sanpetru prezent. NU MA INTERESA mancarea si bautura, nu sunt un pomanagiu; ma descurc si singur si nu sunt un gurmand. Felul in care s-au manifestat cei de acolo m-au determinat sa aman pe termen nedefinit o astfel de vizita. "Daca dragoste nu e, nimic nu e!". Nu sunt invatat sa stau cu mana intinsa sau sa pup mana lui "Godfather".

Nici unul din cei prezenti la Sanpetru nu e pomanagiu si nici unul nu a pupat mana nimanui. Faptul ca s-au servit mancaruri si bauturi a fost asa , doar de dragul artei, am imbinat placutul cu utilul si nimic altceva. Asa cum tu ai placere sa zbori, poate eu am placere sa gatesc si bucuria mea e sa vad ca cei care gusta din bucate , o fac cu placere. Daca pui pasiune in ceea ce faci, lucrurile nu au cum sa iasa rau. Probabil daca ai fi gustat o singura data din tocanita , parerea ta ar fi fost alta.
Spuneai ca:"Multi dintre noi nu au la indemana posibilitatea de a ajunge in acele locatii" ... ei bine, de aceea organizatorii apreciaza efortul fiecaruia de a ajunge la astfel de intalniri si incearca sa le ofere macar o masa in semn de recunostinta. Acea masa a devenit traditie la astfel de intalniri si nu e considerata nicidecum o pomana, dimpotriva, mai degraba poate fi comparat cu o intrecere, bucatele carei intruniri au fost mai gustoase ... si n-ai ce sa reprosezi, toate sunt gustoase!
Faptul ca ai hotarat sa amani o astfel de vizita la una din intalnirile ce urmeaza, ne intristeaza oarecum deoarece ai perceput gresit felul nostru de a fi. Indiferent de ce hotarare vei lua in final, iti vom respecta decizia, pana atunci, Sarbatori fericite!

Aceasta postare a fost editata de adyc: 05 May 2013 - 05:37 PM

0

#28 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 05 May 2013 - 07:58 PM

Vezi postareaGigiGL, la 05 May 2013 - 03:46 PM, a spus:

1.

2.
Felul in care s-au manifestat cei de acolo m-au determinat sa aman pe termen nedefinit o astfel de vizita. "Daca dragoste nu e, nimic nu e!". Nu sunt invatat sa stau cu mana intinsa sau sa pup mana lui "Godfather".

Domnule Gigi-gl, am 'decat' 2 intrebari:

1. Pe Gunman cred ca il stiti; din cate imi aduc aminte, e din Galati, iar ca nivel de zbor e superior fata de multi pe care ii stiu; sunt sigur ca de la el ati fi putut deprinde cateva obiceiuri sanatoase intr-ale zborului RC.

2.In poza asta sunteti dv.alaturi de Big?

Multumesc pt amabilitatea de a-mi raspunde.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#29 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2862
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 05 May 2013 - 08:21 PM

nop..@BOGDAN io sunt ...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC_8269.JPG

Aceasta postare a fost editata de incepatoru: 05 May 2013 - 08:24 PM

0

#30 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 05 May 2013 - 08:23 PM

Vezi postareaincepatoru, la 05 May 2013 - 08:21 PM, a spus:

nop..@BOGDAN io sunt ...
OK, mersi.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

Arata acest topic

• 18 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

21 useri citesc topicul
0 membri, 21 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro