stiganas, la 20 May 2013 - 01:29 PM, a spus:
Asa e, sper ca nu am jignit pe nimeni, si daca am facut-o imi cer scuze (daca cineva se simte jignit de afirmatiile mele sa ridice mana aici sau PM si imi voi cere scuze), in mod sigur nu asta a fost intentia mea. Asta este un forum, un forum inseamna (si) dezbateri.
Da pe mine.
Ai facut ca de obicei o gramada de aluzii si mi se pare ca ai depasit masura grav si tu si unii din colegii tai. Absurdul ideilor tale depaseste orice imaginatie si imi e foarte greu sa nu cataloghez interventiile tale. Tu chiar crezi, si asta este lucru cel mai grav la tine, ca nu aveam voie sa facem nimic in timp ce o parte din modelisti se vedeau la RR. Asta imi mai spunea administratorul comunist al blocului cand pleacam seara de acasa.... ca in timpul noptii se doarme nu se pleaca de acasa. Iti dai seama ca fac ce vreau cand vreau, spune-mi ca pricepi asta.. . Atata timp cat nu te incurc si sunt la 200 km distanta de tine sub nicio forma nu aveam cum sa te/va deranjam. Totusi faptul ca ne-am distrat acolo va deranjat rau. Imi e extrem de greu sa inteleg , poate sunt eu cretin dar cred ca , reducand la absurd, daca beau o bere in seara asta si tu nu o sa te superi... Nu imi cer scuze.. esti invitatul meu sa bei si tu o bere la tine acasa.. dar nu ma simt vinovat.
Ce faci tu nu e dezbatere sunt doar niste aluzii oximoronice nejustificate care sunt extrem de departe de ceea ce ar fi trebuit sa faci tu si daca era dupa mine te excludeam de pe forum definitiv.
O gramada de alte aluzii aruncate aberante si despre echipa de la Adunatii Copaceni si despre ce se intampla acolo ai lansat tu si altii ca tine facand rau unei initiative superbe in sfera aeromodelismului. Dintr-un motiv absolut neinteles si tu si inca cativa preferati sa zburati prin locuri improvizate pt ca v-ati facut o impresie sau ati citit pe forum aberatii spuse de unu si de altul fara sa cunoasteti in detaliu oamenii de acolo si locul ala ingrijit de noi. Am plecat de la chitila pt ca a aparut initiativa asta si imi e greu sa fac o comparatie intre a zbura la chitila si a zbura la adunati pe pista amenajata cu toate utilitatile la dispozitie. Totusi.. tu ai ales sa zbori pe coclauri si multi altii pt ca au dat crezare zvonurilor si barfelor lansate de tine si de altii ca tine. De ce ... imi e greu sa inteleg.
Esti la un nivel de incredibil pe care nu il putem masura .. si tu si inca o gramada , mica ce-i drept , depasiti orice imaginatie. Nici nu stiu cum sa iti raspund la astea.. ma tot gandesc ... adica m-am simtit bine cu prietenii la brasov.. si brusc am devenit vinovat si bulangiu ca nu doreai tu sa ma distrez acolo....
As mai scrie mai mult in speranta ca vei vedea aberatia acestui subiect, dar cum esti setat si tu si restul pe a nu intelege nimic si doar a face scandal inexplicabil , nu are niciun fel de sens.
Discutia asta nu face bine nimanui, nici pentru cei care au fost la RR nici pt cei care au fost la FFP. Realizezi asta... macar asta ..