adyc, la 07 May 2013 - 09:50 PM, a spus:
:) Eu anul trecut n-am mai vrut sa merg la High Fly ptr ca m-am enervat... stii ce-a facut grupul DreamTeam ? S-au oprit in parcare la Carrefour Militari si au refuzat sa plece fara mine.
Ce-o fi asta ? Oare de ce au procedat asa ?
Uite un subiect la care sa te gandesti in noaptea asta!
Adi, relax tati, relax. probabil nu au inteles si nu vor intelege vreodata spiritul de echipa.
Sorin, stiu ca ai o varsta, dar sa te comporti/scrii in asa fel... NO COMMENT.
@restul calamti-va. asa cum a zis RD, daca o faceam in liniste si apoi se afla... era mai nasol si mai urat. noi am mers acolo pentru un bun prieten al nostru, Stefano, pentru ca acolo era in acel moment. totul s-a facut public datorita faptului ca au fost multi cei care nu au avut disponibilitate/finante sau cum vreti voi, sa ajunga la RR. si atunci, de ce sa nu le oferim un WE de zbor alaturi de colegi/prieteni?
daca e asa mare tragedia, atunci
imi cer scuze fata de BIG, fata de efortul organizarii si fata de participanti.
cel mai bine ar fi sa continuam discutiile in mod si pe un ton civilizat. balacareala nu duce nicaieri si nici incapatanarea.
personal, repet, personal, sunt de accord cu cat mai multe evenimente, fie ca se suprapun sau nu. daca se intampla sa se suprapuna, atunci au de castigat participantii. poate cei in Vestul tarii nu au cum sa ajunga la BV si atunci merg la RR. poate cei din est nu au cum sa ajunga la RR si atunci merg la Bv. si tot asa. de castigat au doar participantii. ce anume/ un WE placut alaturi de prieteni. oare e asa de greu de inteles?
Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 08 May 2013 - 05:49 AM
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________