stiganas, la 07 May 2013 - 07:34 PM, a spus:
Pentru ca am spus de la bun inceput (si de atunci tot asa langa) ca nu e bine/elegant/prieteneste sa anunti o intalnire funfly suprapusa peste alta deja anuntata (care se intampla sa fie si cea mai veche din tara).
mami, mami, iti aduc o lingura? sau o furculita? ca vad ca iti place sa scarmi ....... aiurea.
ori nu esti in stare sa pricepi, ori vrei neaparat sa fii iar in centrul atentiei. maerg acolo unde ma simt bine si in siguranta!!
facem un exercitiu? la BV am avut si fetele cu mine. pai sa fi cazut o zburatoare langa fimea, ca pilotul ar fi necesitat spitalizare instant. te rog sa iti aduci amince ce am facut cu planorul ala pe Chitila, cand a cazut la 30cm de Adi... fix cu picioarele pe el.
asa ca nu o mai da cotita atat ca s-au facut o fun-uri concomitant. cele cu traditie, raman cu traditie (RR, A515, Hobby Construct, Cluj). restul, sunt fun-uri unde prietenii se intalnesc sa se simta bine impreuna, in conditii de minima siguranta si bun simt.
si inca o chestier: crezi ca noua ne-a convenit ca ne-am suprapus cu Clujul? Clar, NU. dar asa s-a intamplat, noi stiam de ceea ce vom face inca din ianuarie, dar o lipsa de comunicare a facut ca nici unul din noi sa nu posteze. si uite asa m-am trezit eu, sa public evenimentul, fara sa vad daca ne suprapunem cu careva. (imi recunosc greseala). ei, si cu toate aste, cele 2 evenimente nu au fost incununate de success?