Primesc cate doua beepuri la 2-3 secunde de la Aurora 9 care e legata la un Optima 9. Dupa ce am citit ma gandesc ca e de la receiver si ca e pe low. Poate inteleg eu rau, Optima 9 trebuie incarcata si el? Am la adaptorul pentru A9 si o iesire pentru RX dar oare e aia? Tot caut pe net de mai bine de o ora si nu gasesc informatii. Am cumparat A9 + Optima 9 de pe forum deci nu e noua si nu are manual, dar le-am gasit si pe net, numai ca la receptor nu scrie cum sa il incarc, doar spune unde anume afiseaza voltajul pentru receptor.
Are careva idee?
Pagina 1 din 1
Incarcare Optima 9?
Postat 14 May 2013 - 04:34 PM
salut,eu am optic 6,are acelasi modul de emisie si receptor optima 7(doar 7 canale si 1 antena BODA spre deosebire de optima 9,9 canale 2 antene boda).La mine bipaie statia cand receptorul nu primeste suficienta tensiune.Receptorul nu se incarca,ca nu are acumulator intern.Incearca sa masori tensiunea cu care il alimentezi si asigura-te ca e intre 5v si 6v.Cel mai probabil ai un ni-mh de receptie descarcat.
Postat 15 May 2013 - 07:49 PM
Ciprian97, la 14 May 2013 - 04:34 PM, a spus:
salut,eu am optic 6,are acelasi modul de emisie si receptor optima 7(doar 7 canale si 1 antena BODA spre deosebire de optima 9,9 canale 2 antene boda).La mine bipaie statia cand receptorul nu primeste suficienta tensiune.Receptorul nu se incarca,ca nu are acumulator intern.Incearca sa masori tensiunea cu care il alimentezi si asigura-te ca e intre 5v si 6v.Cel mai probabil ai un ni-mh de receptie descarcat.
Multumesc de raspuns. Era de la baterie. Era pe low. Habar nu aveam ca bateria de la A9 tine cam o ora jumate ... acum stiu :)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1