Modelism - RHC Forum: Incarcare Optima 9? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Incarcare Optima 9?

#1 Useril este offline   Cristian Luca1 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 260
  • Inregistrat: 01-May 13

Postat 14 May 2013 - 04:25 PM

Primesc cate doua beepuri la 2-3 secunde de la Aurora 9 care e legata la un Optima 9. Dupa ce am citit ma gandesc ca e de la receiver si ca e pe low. Poate inteleg eu rau, Optima 9 trebuie incarcata si el? Am la adaptorul pentru A9 si o iesire pentru RX dar oare e aia? Tot caut pe net de mai bine de o ora si nu gasesc informatii. Am cumparat A9 + Optima 9 de pe forum deci nu e noua si nu are manual, dar le-am gasit si pe net, numai ca la receptor nu scrie cum sa il incarc, doar spune unde anume afiseaza voltajul pentru receptor.

Are careva idee?
0

#2 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3949
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 14 May 2013 - 04:34 PM

salut,eu am optic 6,are acelasi modul de emisie si receptor optima 7(doar 7 canale si 1 antena BODA spre deosebire de optima 9,9 canale 2 antene boda).La mine bipaie statia cand receptorul nu primeste suficienta tensiune.Receptorul nu se incarca,ca nu are acumulator intern.Incearca sa masori tensiunea cu care il alimentezi si asigura-te ca e intre 5v si 6v.Cel mai probabil ai un ni-mh de receptie descarcat.
0

#3 Useril este offline   Cristian Luca1 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 260
  • Inregistrat: 01-May 13

Postat 15 May 2013 - 07:49 PM

Vezi postareaCiprian97, la 14 May 2013 - 04:34 PM, a spus:

salut,eu am optic 6,are acelasi modul de emisie si receptor optima 7(doar 7 canale si 1 antena BODA spre deosebire de optima 9,9 canale 2 antene boda).La mine bipaie statia cand receptorul nu primeste suficienta tensiune.Receptorul nu se incarca,ca nu are acumulator intern.Incearca sa masori tensiunea cu care il alimentezi si asigura-te ca e intre 5v si 6v.Cel mai probabil ai un ni-mh de receptie descarcat.

Multumesc de raspuns. Era de la baterie. Era pe low. Habar nu aveam ca bateria de la A9 tine cam o ora jumate ... acum stiu :)
0

#4 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 15 May 2013 - 08:35 PM

E dusa sau neincarcata, trebuie sa tina o zi, nu o ora.
... cu picioarele pe pamant ...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro