Sfaturi: nick-name Se poate indrepta.
Postat 05 May 2013 - 09:20 AM
1 - nick name-ul:
Ne adresam unei persoane cind comunicam, de aia nick-name-ul trebuie sa reprezinte o persoana nu un obiect. Cind intilnesti pe cineva, il intrebi cum il cheama. Daca zice Speedy Gonzales, sau Mirobutsu-tobishone, comunicare inceteaza. Il lasi pe fiecare in durerea lui si-ti vezi de treaba, pentru ca viata e mai frumoasa fara. Frantuzismele (sau englezismele) de tip 'furculision' arata un anumit nivel, sunt cel putin puerile.
2 - imaginea avatar:
Face parte din comunicarea nonverbala (similar cu limajul trupului sau mimica), transmite informatie si creaza reactie in comunicare. De multe ori creaza repulsie/respingere la interlocutor. Aveti o buna ocazie de a folosi o imagine facuta de altii, in avantajul dvs. pentru ca va caracterizeaza pe fiecare.
3 - textul comunicat. Surprinzator nu volumul, nu valoarea utila a comunicarii, ce perceptiea (proiectia) textului in mintea interlocutorului creaza impresie despre cineva. Si impresia se pastreaza mult, si se schimba greu.
Pentru cei care au gresit, sau care nu mai sunt multumiti despre ce-i reprezinta in spatiul virtual, cu o bere la moderatori lucrurile se pot indrepta. Moderatorii au putinta sa faca si fapte bune (utile),oricum cenzura este interzisa in Romania.
Postat 05 May 2013 - 09:44 AM
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 05 May 2013 - 09:49 AM
1 - Acest subiect era bine sa fie deschis la Generalitati caci e valabil la toti, nu numai elicopteristilor.
2 - Doar adminii se pot bucura de berea aia deoarece moderatorii nu au acces la (acele) butoane.
3 - Cenzura nu e interzisa in Romania, e doar reglementata. Si e bine asa.
Postat 05 May 2013 - 09:57 AM
De multe ori te inregistrezi pe un forum la repezeala cu nikuri la misto/intamplare caci vrei doar sa vezi o poza. Si acela este primul si ultimul contact cu respectivul forum. Se intampla insa sa te prinda acel hobby/forum si ramai (pana rogi un admin) blocat cu acel nik.
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 05 May 2013 - 10:38 AM
La elicoptere, in mod particular, nu ajuta sa te ascunzi in spatele unui nick-name (fie el evoluat intr-o limba straina). Trebuie sa-ti asumi cine esti si unde esti (poate si cum te chiama Ion, Vasile, Gicu... pentru cei carora nu le e rusine de propiul nume). Asta te ajuta sa evoluezi. Daca nu-ti recunosti propria identitate/statut, mai bine te apuci de alt ceva (heli-RC devine un sport costisitor), elicopterul mai scump sau mai mare nu ajuta sa zbori mai bine (cum e la aeromodele).
Aceasta postare a fost editata de vlad1: 05 May 2013 - 10:39 AM
Postat 05 May 2013 - 11:11 AM
Postat 05 May 2013 - 01:09 PM
nicolas, la 05 May 2013 - 11:11 AM, a spus:
Porecla ? Zboara singur ? poate mai faci un efort.
La aeromodele este o axioma ca aeromodelul mai mare (implicit mai scump), zboara mai bine. La elicoptere nu e neaparat adevarat. Sunt colegii care se lanseaza cu elicoptere scumpe, si apoi constata ca nu-i ajuta la nimic, nici pe ei nici pe noi. Ca sa zbori elicopter, ai nevoie (ajuta) de un anumit temperament, de o abordare cel putin progresiva. Trebuie sa realizezi cine esti, unde esti si sa progresezi, daca ingropi mii de euro ai sansa sa nu te ajute.
Postat 05 May 2013 - 04:46 PM
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
---------Alexe Gabriel----------
Postat 05 May 2013 - 06:10 PM
furios, la 05 May 2013 - 04:46 PM, a spus:
Nu m-am gindit la nimeni in mod special.
Dar remarc:
Daca de la o vreme-ti doresti sa fii Rambo sau Batman, gindul poate fi catalogat cam pueril. Mult mai bine ar fi sa fii Brad Pitt, cel putin pentru acces la ....
Faptul ca te cheama Furios, cred ca nu te face furios (nu ajuta), cu atit mai putin daca o scriai elaborat Fourious sau Furiozo. Ar fost fost exotic sau ex-pat. (in original era 'Philosofum non pfacit barba')
Postat 05 May 2013 - 06:14 PM
vlad1, la 05 May 2013 - 01:09 PM, a spus:
La aeromodele este o axioma ca aeromodelul mai mare (implicit mai scump), zboara mai bine. La elicoptere nu e neaparat adevarat. Sunt colegii care se lanseaza cu elicoptere scumpe, si apoi constata ca nu-i ajuta la nimic, nici pe ei nici pe noi. Ca sa zbori elicopter, ai nevoie (ajuta) de un anumit temperament, de o abordare cel putin progresiva. Trebuie sa realizezi cine esti, unde esti si sa progresezi, daca ingropi mii de euro ai sansa sa nu te ajute.
Asta si incerc sa fac "eforturi".Apropo de englezisme ,frantuzisme porecla mea este "nicolas" ,pardon nick-name si in particular ma "chiama" Nicu.Acum ca mi-am dezvaluit identitatea cred ca am crescut in ochii multora.
Cu avioanele m-am lamurit cum stam in schimb cu elicopterele inca nu m-am prins cum e cu porecla pardon "nick neim".
Postat 05 May 2013 - 10:39 PM
Invata-ti copilul sa iubeasca masinile si nu va avea bani de droguri.
Postat 05 May 2013 - 10:41 PM
vlad1, la 05 May 2013 - 09:20 AM, a spus:
Cu respect si scuzele de rigoare,ati trecut prin vie cand ati scris aceasta filozofie pura? sa inteleg ca astea-s reguli de "conduita virtuala" ,sau ce ? :lol:
Aceasta postare a fost editata de soarece: 05 May 2013 - 10:43 PM
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
Postat 06 May 2013 - 09:15 AM
soarece, la 05 May 2013 - 10:41 PM, a spus:
Nu e filosofie e observatie, nu sint reguli sunt sfaturi; lol-ul ala tine loc de semnatura in jargon ? (o fi ceva local)
Folosirea unui substantiv comun cu utilizare proprie, poate fi eronata. De exemplu, 'soarece' este numele ales de tine, aici (in spatiul virtual) este element de identificare unica (tine loc de nume, prenume, CNP, CI, si adresa de domiciliu). Ti l-ai ales si te reprezinta pe tine. Problema este ca majoritatea avem o imagine despre soarece, ce este, cum este...
Daca cumva (de la o virsta) doresti sa schimbi asta, am sugerat ca se poate, si cum se poate.
Postat 06 May 2013 - 05:10 PM
Aveti intre 40-50 ani,pun pariu ca n-ati injurat vreodata nici macar la nervi,nu beti decat apa plata,socializati mai mult pe net,va place sa fiti considerat/sa va considerati un om intelept/cult,acasa va persecuta sotia iar pe forum o faceti pe lupul moralist cand in fapt sunteti oita.... :lol: ...Mama lor de soareci ,rozatoare afurisite,nu ? :good:
LE :Daca cineva pe aici are id-ul "serial killer" nu vad de ce n-as vorbi cu el sau de ce l-as evita,asta-i teoria "cucului" mort.
Chiar nu-mi face placere sa vb. aici despre dvs sau sa facem vreo mica afacere pe la bursa si nici nu vreau sa avem de-a face....
Va salut si cu toata stima va sfatuiesc s-o lasati moarta,subiectul fiind similar cu "cine a infipt securea-n geam" !
PS:Mi-am permis dat fiind faptul ca mi-ati luat-o inainte cu caracterizarile.CNP-ul are caracter personal. :drinks:
Aceasta postare a fost editata de soarece: 06 May 2013 - 05:11 PM
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
Postat 06 May 2013 - 10:10 PM
Domnule soarece.
Intrucit singur v-ati intitulat soarece, daca pe dumneavoastra va caracterizeaza, pe mine nu ma supara defel chestiunea. Nu-mi reprosati fapta, pentru ca nu am nici un merit. Nu-mi luati observatia ca un atac la persoana, era un sfat. Va asigur ca sunt in continuare acelasi coleg de forum cu dvs. care considera ca avem si noi nevoie de un soarece al nostru.
Postat 06 May 2013 - 10:21 PM
alta culeasa din popor :
Postat 06 May 2013 - 11:24 PM
vlad1, la 06 May 2013 - 10:10 PM, a spus:
Domnule soarece.
Intrucit singur v-ati intitulat soarece, daca pe dumneavoastra va caracterizeaza, pe mine nu ma supara defel chestiunea. Nu-mi reprosati fapta, pentru ca nu am nici un merit. Nu-mi luati observatia ca un atac la persoana, era un sfat. Va asigur ca sunt in continuare acelasi coleg de forum cu dvs. care considera ca avem si noi nevoie de un soarece al nostru.
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 06 May 2013 - 11:26 PM
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 07 May 2013 - 07:00 AM
E ceva temporar, putem spera la o revenire?
e. Am uitat sa pun :)
Aceasta postare a fost editata de navigator: 07 May 2013 - 07:05 AM
Postat 18 May 2013 - 06:35 PM
Toate cele bune si multa , multa bafta :rolleyes:
Aceasta postare a fost editata de dj.bobo: 18 May 2013 - 06:39 PM
Impingator de 2400 CP
Nava de pasageri Tudor Vladimirescu
R.N.L.B. Ruby &Artur Reed 2
Yaht Milla - in lucru .
bobo shipyard
"Do not be a prisoner of his own style "- Armin van Buuren
Postat 18 May 2013 - 10:44 PM
Acum ca ne-ai explicat de la ce vine ID-ul tau, dormim ceva mai linistiti, dar nu in totalitate, pana nu ne explica si Bogdan S. ce s-a intamplat cu avatarulu sau. :) Am o banuiala ca e ceva legat chiar de acest topic. :lol:
Postat 19 May 2013 - 12:34 AM
navigator, la 18 May 2013 - 10:44 PM, a spus:
Acum ca ne-ai explicat de la ce vine ID-ul tau, dormim ceva mai linistiti, dar nu in totalitate, pana nu ne explica si Bogdan S. ce s-a intamplat cu avatarulu sau. :) Am o banuiala ca e ceva legat chiar de acest topic. :lol:
Navigator,
Scuze, de-abia am vazut ultimele postari din topicul asta.
Avatarul meu era invechit, incerc sa-l primenesc cu un fatzau de personaj, care mie mi-e drag. Cand o sa am motive sa-l schimb, o s-o fac. Deocamdata, cam prin orice face, omul ala castiga multe puncte in sufletul meu, pe masura ce il cunosc mai bine. Ca nu e frumusetea de pe lume si ca de la o vreme, da, aduce a Shar Pei, asta e alta poveste.
Banuiala ta nu e intemeiata, ar fi greu sa ma convinga protagonistul-postului-anului sa fac schimbari (orice fel de-) in viata mea.
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 19 May 2013 - 12:36 AM
Postat 19 May 2013 - 06:27 PM
Restul schimbarilor, vor veni de la sine. Dar in viata altora...
Sa vedem reactia Vlad1-lui, un incepator la capitolul crearea imaginii de sine false, impotriva perceptiei lumii.
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 19 May 2013 - 06:28 PM
Postat 20 May 2013 - 08:02 AM
navigator, la 19 May 2013 - 08:25 AM, a spus:
Un Shar Pei ar fi fost chiar dragut.
Eu mi-am facut treaba, multumesc pe aceasta cale celor ce inteleg rostul glumelor.
Canisa Shar Pei are pui proaspeti.
Postat 20 May 2013 - 08:42 AM
Eu ma bucur cand scrierile mele sunt citite si produc efecte (chiar daca sunt efecte revelatoare). Ma stradui sa transmit idei si concepte nu sentimente (m-ar eradica astia daca as scrie tot ce gindesc). Uneori reactiile colegilor, i-mi alunga banuielile... si pentru asta sunt multumit.
Ne fiind o autoritate pe forum, am luxul de a scrie activ nu reactiv, de aceea nu trebuie (eventual pot) sa reactionez. Da de ce ti-ai sters imaginea precedenta din avatar ? Te-ai razgindit asa de repede ? nu mai te reprezinta pe tine ? (ma rog, avatarul tau). Asta era, nu-i asa ?
Aceasta postare a fost editata de vlad1: 20 May 2013 - 08:45 AM
Postat 20 May 2013 - 08:49 AM
vlad1, la 20 May 2013 - 08:42 AM, a spus:
Eu ma bucur cand scrierile mele sunt citite si produc efecte (chiar daca sunt efecte revelatoare). Ma stradui sa transmit idei si concepte nu sentimente (m-ar eradica astia daca as scrie tot ce gindesc). Uneori reactiile colegilor, i-mi alunga banuielile... si pentru asta sunt multumit.
Ne fiind o autoritate pe forum, am luxul de a scrie activ nu reactiv, de aceea nu trebuie (eventual pot) sa reactionez. Da de ce ti-ai sters imaginea precedenta din avatar ? Te-ai razgindit asa de repede ? nu mai te reprezinta pe tine ? (ma rog, avatarul tau). Asta era, nu-i asa ?
Vlad,
Sa spunem ca e o alegere legata de strategia de comunicare. Suna bine raspunsul?
Postat 20 May 2013 - 09:09 AM
Vlad, nu incetezi sa ma uimesti la fiecare postare. De unde le tot scoti?
Postat 21 May 2013 - 07:18 PM
....(m-ar eradica astia daca as scrie tot ce gindesc)....
Da'ce bre, esti planta sau boala ca sa te eradicheze astia......poate sa te omoare, da'le arati tu lor dupa aia...
Io sunt MLGore de la ML-ul lui Gore, valutistu' de la Gorjului (sa traiesti barosane daca ma auzi!), ca toata viata mea mi-am dorit ML ca sa-i scuip pe fraieri de sus.
PS: Ce postul anului Bogdane, asta e topicul anului!
Aceasta postare a fost editata de MLGore: 21 May 2013 - 07:20 PM
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 22 May 2013 - 02:56 PM
MLGore, la 21 May 2013 - 07:18 PM, a spus: