Salut.
In primul rand doresc sa spun de la inceput ca acest post este pentru un prieten motociclist care nu are cont pe acest forum. Chiar daca exista topicuri ce ating oarecum acest subiect am ales sa fac unul nou intrucat nu este vorba de o piesa obisnuita pt modelism.
Problema este un parbriz moto [mai precis o parte componenta] care in acest moment arata cam asa :
S-ar dori reparatia acestei piese prin lipire. Materialul este un plastic care seamana oarecum cu ebonita [se poate lipi bine cu adezivi bicomponenti] mentionez ca are niste bucati lipsa. Odata ce piesa este reparata amicul meu ar dori duplicarea ei fie in fibra de carbon [avantajul este ca nu mai trebuie vopsita] sau daca nu se poate in fibra de sticla si ulterior vopsita. Motivul pentru care a ajuns la modelisti este ca pana acum nu a gasit pe cineva care sa aiba atentie la detaliu si care sa-i scoata piesa "identica" cu originalul.
Daca exista oameni care activeaza in acest domeniu si sunt interesati de asa ceva sau daca cunoasteti meseriasi cu experienta va rog sa imi lasati niste contacte pe acest topic.
Multumesc si sper ca nu am deranjat pe nimeni cu acest post.
Pagina 1 din 1
Reparare/prelucrare plastic, fibra de carbon/sticla
Arata acest topic
Pagina 1 din 1