casper20, la 12 October 2013 - 11:50 AM, a spus:
PS. Pe placuta din HITECUL meu scrie mare made in korea.
Asa este .. si Sebart isi face modele in China , doar ca fiecare panou de placaj, balsa sau ce mai are el acolo, are si cate o stampila mica .. un fel de CTC al lor .. daca iei un model NoName din China nu are stampilute dar daca la vre-un incident esti nevoit sa il exfoliezi pentru remediere ai toate sansele sa vezi ca lipiciul a lipsit in inventar dar in schimb sigur le-a mai ramas o bucata de coada de matura pe care au infipt-o cu nadejde la directie .. ca sa tina ! ( si ne miram de ce nu se centreaza )
Aaaaaa .. mda .. Sebart, Pilot Rc, Extreme Flight, Hangar .. nu sunt ieftine ... dar zboara al naibii de bine din prima ..
In rest .. si salamul plin de E-uri din supermarket se duce la fel de repede pe gatlej ca si carnatul facut de bunica la tara .. tocat marunt cu satarul, cu carnita ECO, cu usturoi de Daresti nu clona China ... in mat de oaie nu silicoane ca a lui Bianca ..
Aaaaa .. m-am abatut de la subiect - scuze - .. aici era vorba de electronica .. pai atunci sa comparam un Galaxy S-III original cu o replica 100 % chinezarie ( cica nu i se mai zice colona ci replica ) .. or fi la fel meniu, fiabilitate , service .. etc ?
E tot Android, tot plastic alb sau negru, tot touch screen ... de Iphone nu amintesc ca la ala inca nu au reusit sa ii
" replicheze " sistemul de operare .. au bagat android .. si toate parca tot in China si imprejurimi se fac ...
Dar fiecare isi ia ce vrea .. doamne fereste .. nu exista constrangeri .. doar ca fiind forum mai barfim si noi ca e frig afara ..
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !