Modelism - RHC Forum: Incepatorrrr.Nev de ajutor! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Incepatorrrr.Nev de ajutor!

#1 Useril este offline   GabiAndRHC 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 21-April 13

Postat 22 April 2013 - 02:08 PM

Salutare. Sunt Gabi si sunt nou in modelism , vreau sa imi iau un automodel electric TRIBESHEAD 2 1:10 de pe Sierra.ro. Am inteles de la ei ca prinde 35 km / h. Nu am mai pus intrebari sa nu fiu stiti voi, genu ala dar acolo cum e acolo cum e. Si m-am gandit ca poate ma ajutati voi. Nu stiu cum s-ar descurca masina pe un teren cu gropi , daca ar avea suficienta putere sa treaca printr-un sant nu foarte adanc, nu vreau sa fac extreme cu ea, prin noroi mare etc. Cat de cat, de farmec :).(dar nici sa merg pe asfalt cu ea ). Puteti sa va dati cu parerea despre masina daca ati avut-o sau daca ii ajunge 35 km/h? ( PS : au zis ca prinde 35 km/h pe orice tip de teren) . Multumesc de raspunsuri.. :drinks:
0

#2 Useril este offline   Memento 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 14-February 13

Postat 22 April 2013 - 04:24 PM

Doamne Dumnezeule !!!!!! Apara si Pazeste !!!!!!!!

Ce mama naibii mai e si masina aia "Cap de Triburi" in traducere ????????

Nu cumpara asa ceva.

Cresc petardele de masini pe forum ca ciupercile dupa ploaie.

Aceasta postare a fost editata de Memento: 22 April 2013 - 04:25 PM

0

#3 Useril este offline   GabiAndRHC 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 21-April 13

Postat 22 April 2013 - 04:26 PM

De ce nu as cumpara, ca are un nume prost?+ ca acel buggy de pe Sierra cu care am vazut ca s-au apucat multi, are exact aceleasi caracteristici si pret.

Aceasta postare a fost editata de GabiAndRHC: 22 April 2013 - 04:28 PM

0

#4 Useril este offline   Tudorb 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 620
  • Inregistrat: 25-July 11
  • Interests:Automodelism, MTB, si uitatul cu telescopu' la stele :D

Postat 22 April 2013 - 09:00 PM

Am avut acel buggy de care ai amintit drept prima mea masina. Momentan este roller, e pus la vanzare. Masina e foarte buna de incepatori, sunt multi pe forum care au avut drept prima lor masina acel model. Are anumite componente slabute, dar avantajul e ca se repara usor-perfecta pt. un incepator. Nu e o masina de top, dar iti poate aduce acel zambet specific care apare in timp ce te dai cu ea. Spor! :)
1/8-Hpi Hellfire-SS DONE!
1/10 Hpi Blitz-Racing Beast (Work In Progress)

May contain traces of nitro, human flesh and craziness.
0

#5 Useril este offline   Mato 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 29-May 11

Postat 03 May 2013 - 02:04 PM

Eu nu cred ca e o greseala sa cumperi acel Truggy.
Prima mea masina a fost un Monster Truck (tot de la un producator neinsemnat) pe acelasi sasiu cu Truggy-ul pe care il urmaresti iar un prieten si-a luat modelul Buggy cu mentiunea ca ambele aveau motoare Brushless (ceea ce ii da un plus de performanta semnificativ)
Este adevarat ca daca o sa o ii fortezi limitele si vei incerca sa faci cascadorii cu ea vei reusi sa o strici destul de repede insa tot atat de repede o vei putea repara (iti trebuie un minim de scule, ceva cunostinte despre mecanica, electrica si entuziasm)
Odata ce vei prinde microbul, vei avea si ceva experienta pentru a iti putea alege singur modelul care ti se potriveste cel mai bine sau sa faci upgrade acestui model (ma refer la esc + motor brushless si baterie lipo care te-ar impinge cu peste 60km/h).
Modelul ruleaza bine atat pe asphalt cat si offroad. Totusi in cazul offroad recomand sa te limitezi la pamant uscat si pietris deoarece daca il rulezi prin iarba sau prin noroi, modelul inainteaza destul de greu, se incinge imediat si iti termina bateria instantaneu.

PRO:
- Pret mic comparativ cu modelele consecrate
- Varianta Truggy este un compromis intre stabilitate si performanta offroad
- performante suficiente pentru un incepator. (eu mi-am luat un brushless si i-am rupt de cateva ori "oasele" in ea pana sa invat sa o controlez corect)
- usor de reparat si piese de schimb accesibile
- Tractiune integrala ceea ce o face mai usor de controlat

Contra:
- Performante scazute. Dupa ce te vei familiariza cu modelul vei constata ca are performante scazute (pana atunci eu cred ca este un aspect pozitiv)
- calitate mai slaba ceea ce o face mai vulnerabila la accidente
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro