Salutari tuturor ,
Am construit barcuta asta "Billing Boats - White Star" numai ca are coca din abs si am folosit un adeziv prost pentru a lipi lemnul de abs , abs care dupa cateva zile a devenit casant si s-a spart.
Am tot cautat variante apropiate sa o inlocuiesc cu una de fibra deja constuita de cineva mai priceput dar si planuri ca sa o construiesc eu din lemn. Dimensiunile cautate ar fi in jur de 70 lungime cu 20 latime . Daca aveti vreo sugestie , please share .
Pagina 1 din 1
Billing Boats - White Star - coca sparta ... variante
Postat 20 April 2013 - 11:18 AM
Radu_, la 19 April 2013 - 10:08 PM, a spus:
Termoformare. Ai deja modelul si poti sa-ti faci cate vrei. Trebuie insa sa-ti construiesti o lada adecvata si rama pentru termoformare.
O cautare pe youtube dupa cuvantul termoformare te va lumina asupra procedurii.
O cautare pe youtube dupa cuvantul termoformare te va lumina asupra procedurii.
Interesant dar mai putin plauzibil pentru mine decat construirea ei din lemn sau sa o iau gata facuta din fibra. In plus barcuta actuala are cam 54 cu 16 cm ... si as vrea sa o reconstruiesc un pic mai mare , cam pe la 70 cu 20 cm . De ceva timp ma tot uit la rc fishing pe youtube si cum asta e o barca de pescuit as incerca sa fac si eu acelasi lucru cu ea. Modelul actual e prea mic si usor iar puntea aia de lemn pe care stau bateriile , electronica samd e deasupra liniei de plutire , ceea ce o face destul de instabila la un impuls sa zicem din varful unei undite . Pentru partea de sus am planurile , le-am scanat, trebuie doar sa le maresc la scara la care o sa gasesc coca .
Arata acest topic
Pagina 1 din 1