Neavand expo mi-a fost frica sa nu fac la aterizare ce am facut la decolare.
Multumesc Mihai.
Funtana 125 G Hangar 9
Postat 03 April 2017 - 08:30 PM
jymmy05, la 03 April 2017 - 08:20 PM, a spus:
Neavand expo mi-a fost frica sa nu fac la aterizare ce am facut la decolare.
Multumesc Mihai.
Multumesc Mihai.
pune expo ca in manual. nu o sa-ti para rau. chir mai mare decat acolo.
aterizari line!:clapping:
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
Postat 08 April 2017 - 06:02 PM
jymmy05, la 08 April 2017 - 03:25 PM, a spus:
baaaa.... 2 treburi nasoale, vad eu
1. ai casco la masina? :pardon: :yahoo: :yahoo:
2. zboara-l mai aproape. vad ca vine fulg la aterizare.
bravo si sa te bucuri mult timp de el.
Postat 08 April 2017 - 06:15 PM
Multumesc Edy.
Multumesc Allen.
Nu am avut niciodata casco la masina. Asa incalzesc eu avionul legat de roata.:))
Inca ma obisnuiesc cu el.
Multumesc Pt avion.:)
Multumesc Allen.
Nu am avut niciodata casco la masina. Asa incalzesc eu avionul legat de roata.:))
Inca ma obisnuiesc cu el.
Multumesc Pt avion.:)
Postat 08 April 2017 - 08:56 PM
jimmy, nu e vorba despre unde încălzeşti motorul, este vorba de zburatul peste maşini. Povestea aia veche depre zborul/aterizarea în siguranţă. Este plin netul cu aeromodele înfipte în maşini şi alte asemenea.
Sultan Eduard
Postat 10 April 2017 - 10:21 AM
Am văzut zburau-se peste masini la Oierie, cand am fost la voi. Foarte periculos.. de la clasa asta disciplina trebuie să se aplice obligatoriu. Altfel vor apărea accidente. !!!!