Dupa cateva dezbateri pe diferite topicuri, a fost propusa si infiintarea unei noi clase de planoare (F3K sau DLG), insa fara succes.
Din cate stiu trebuie sa fie minimum 3 cluburi participante pentru a se putea organiza un Campionat National insa cu siguranta sunt si alte conditii pe care nu le cunoastem.
Oficial nu am primit niciun raspuns insa poate cei care cunosc mai bine problema, pot sa detalieze un pic.
Nu ar fi rau sa confirme si cine ar fi de acord cu organizarea unei competitii oficiale, astfel putem face un mic recensamant.
Regulamentul se gaseste pe http://www.fai.org/fai-documents la sectiunea Aeromodelling - F3 Soaring (F3K)
Pagina 1 din 1
F3K, o noua clasa propusa catre FRMD Pe cand primul campionat national?
Postat 03 August 2013 - 02:30 PM
cred ca mai intai ar trebui sa organizam niste "miute" cum le ziceau unii, si apoi, daca ne strangem cativa, poate o punem si de o competitie....
Zburatori de DLG sunt destui, dar cei mai multi o facem din pasiune si din placere. Daca ar fi sa ne strangem, pana ne organizam imi fac repede o "Mantuta" si ma bag si eu.
Zburatori de DLG sunt destui, dar cei mai multi o facem din pasiune si din placere. Daca ar fi sa ne strangem, pana ne organizam imi fac repede o "Mantuta" si ma bag si eu.
Postat 03 August 2013 - 09:57 PM
Orice proba nou infiintata presupune si niste cheltuieli suportate de federatie insa nu cred ca exagerate daca se poate "lipi" cu clasele F3J de ex.
Este o proba spectaculoasa si foarte populara in afara. Pentru viitori DLG-isti, pot urmari evolutia de la Campionatul Mondial de anul acesta: Vezi galeria foto
Da Mihai, o miuta ar fi un inceput insa nu stiu cati ar fi interesati de competitie.
Este o proba spectaculoasa si foarte populara in afara. Pentru viitori DLG-isti, pot urmari evolutia de la Campionatul Mondial de anul acesta: Vezi galeria foto
Da Mihai, o miuta ar fi un inceput insa nu stiu cati ar fi interesati de competitie.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1