Hobbyconstruct Aero show 2013 - editia a X-a Brasov, Sanpetru, 19-21 iulie 2013
Postat 20 July 2013 - 10:20 PM
Apropos de Sukhoi î-mi pare rău că nu am putut poza în acelaşi timp modelul şi faţa lui Nea Vasile... ar fi fost o poză de colecţie... :)
Evident modelul a fost pilotat de Andrei... DJ Andrei.
Aceasta postare a fost editata de vasipop: 20 July 2013 - 10:21 PM
Postat 20 July 2013 - 10:30 PM
Un jet 3D cu propulsie vectorială....,dar la fel de spectaculos
a fost şi reactorul dublu condus "pilotat" de echipa HC... :)
Poze în zbor cu jetul 3D nu prea am... dar am filmat câteva secvenţe,
cum le montez, le şi ridic pe youtube... :)
Postat 21 July 2013 - 07:40 PM
na c-am făcut şi rime...nici mie nu-mi vine să cred ce poet sunt azi... :)
Postat 21 July 2013 - 07:42 PM
Ca de obicei, am fost ca acasa, am revazut prieteni dragi, am si zburat. Cel mai important e ca am socializat si cel mai frumos (desi cu mult fum), focul de sambata seara, dupa ce ziua fusese excelenta!
Multumim organizatorilor, sponsorilor si tuturor celor ce ati fost acolo, chiar si doar cu sufletul, alaturi de noi (Adyc, Hash, Gore, ..)
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 21 July 2013 - 08:32 PM
acum sa trecem si la ceva imagini, ce am mai reusit sa salvez de pe al doilea card (primul e distrus irecuperabil, din prostia mea)
MX-ul fratilor Dinu: avionul asta nu stie sa zboaredrept si nici nu vrea....
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 21 July 2013 - 08:33 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 21 July 2013 - 08:36 PM
din ciclul O Pasa cat de darnic esti!
ba, da va hotarati odata care e pasa si care nu??!
Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 21 July 2013 - 08:37 PM
Postat 21 July 2013 - 08:40 PM
Postat 21 July 2013 - 08:42 PM