Hobbyconstruct Aero show 2013 - editia a X-a Brasov, Sanpetru, 19-21 iulie 2013
Postat 12 July 2013 - 07:42 AM
incep sa ma preocupe.Prognoza pe 14 zile la Brasov se schimba de la zi la zi,deci,confuzia e maricica.Speram ca sa nu se potriveasca la Sanpetru aflat la 12 km. de Brasov. Nu e gluma,de multe ori se zboara pe aerodrom in timp ce la Brasov toarna !
Oricum nu va speriati,mai facem marti un "voodoo disperat". B)
Postat 13 July 2013 - 07:32 AM
Postat 13 July 2013 - 10:53 AM
In alta ordine de idei, ptr dl. FlyPol: STATIILE SUNT GATA!!! Sistemul prof. elev a ajuns in mainile mele si este gata testat! Urmeaza sa il testez si la camp, pana ajung, cu conditiile sa imi gasesc un elev cobai.
Sa ne vedem cu bine! Alex!
www.facebook.com/aeromodeletimisoara
www.aeromodelismtm.enjin.com
tel: 0745.307.011
Postat 14 July 2013 - 09:06 PM
pinti2d, la 14 July 2013 - 08:23 PM, a spus:
DiXtrati-va pe unde o sa fiti, ca si noi o sa facem acelasi lucru la HC! Trust me! Passioane, portia ta de gulash o sa o imprumut eu, promit ca-ti scriu impresii.
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 15 July 2013 - 09:38 AM
Modelistii sunt rugati sa foloseasca mesele rotunde si prizele220V din exterior.
Joi se transfera una capra maricica la Gulash
In foisoare se vor monta 2 aparate apa plus anexe ceai/cafea.
1 buc.frigider in foisorul nou.
La pista se vor aduce tarusii noi si plasa protectie.
Rezervari locuri cazare: Dream Team @Co 10 locuri
AdiGva,Kele,Pinti,Alex 99, 8 locuri
Posesori saltele : 14 locuri/cladire noua
Vineri seara: mamaliga cu branza ca la Ciucas estimat: 40 portii(sau mai mult).
Postat 15 July 2013 - 11:16 AM
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 15 July 2013 - 11:16 AM
Postat 15 July 2013 - 11:29 AM
flypol, la 15 July 2013 - 09:38 AM, a spus:
Modelistii sunt rugati sa foloseasca mesele rotunde si prizele220V din exterior.
Joi se transfera una capra maricica la Gulash
In foisoare se vor monta 2 aparate apa plus anexe ceai/cafea.
1 buc.frigider in foisorul nou.
La pista se vor aduce tarusii noi si plasa protectie.
Rezervari locuri cazare: Dream Team @Co 10 locuri
AdiGva,Kele,Pinti,Alex 99, 8 locuri
Posesori saltele : 14 locuri/cladire noua
Vineri seara: mamaliga cu branza ca la Ciucas estimat: 40 portii(sau mai mult).
Sper ca nu ai uitat de mine cu camera?
Postat 15 July 2013 - 12:34 PM
REAL DESIGN, la 15 July 2013 - 11:16 AM, a spus:
Continui sa nu ma uit la chestii care mi-ar putea dauna ochilor si neuronului, asa ca ma prefac ca nu am observat aluzia.
Cat despre hamac, n-am sa-l iau de data asta, in schimb iau un model mare si scump, sa ma dau mare cu el. 8)
Postat 15 July 2013 - 01:23 PM
Ceaun mare ,apa cu sare la fiert.La 96 gade se scoate din apa 25% ca rezerva la amestecat.
Se adauga 7-8 kg.de malai de la sud de Bucuresti. Se fierbe bine 15-20 min.Se amesteca cu mixerul 600W .In caz ca da sa se invartosheze se adauga cate putin din rezerva fierbinte.Dupa omogenizare se scoate produsul de pe foc si se rastoarna ardeleneste pe un platou din brad proaspat udat cu apa rece.
Se pregatesc 3 tavi mari de placinta.Se uda ,se ung cu unt adevarat( nu Nadia Comaneci si hidrogenurile pentru copii).
Se imprastie uniform jarul de la fiert intre bordurile cuptorului improvizat.
Se intinde un strat de 1-1,5 cm. mamaliga,taiata mesteshugit cu ata ca-n reclama cu chinezul si minerala.Se depune primul strat de branza de ciucas,de oaie si capra,grasa,hotarata.Se pune cate putin unt pe la margini. Se depune al doilea strat de mamaliga(identic masurata cu sublerul) :wacko: . Se pune al doilea strat de branza( poate putin mai gros).Strat final maxim un centimetru de branza. :blink:
Ansamblul ( seamana cu dobosul ala bun din cofetariile bucurestene de prin anii 76') se acopera cu capace din lemn de brad.
Tavile se pun pe jar ( si nevestele flamande) :yahoo: cam 10 minute,pana cand se aude sfaraind branza si untul.Nu exagerati,branza de oaie poate "polimeriza " periculos daca exageram cu jarul.In acest timp se taie cate o feliuta de telemea proaspata de Huedin,din lapte de bivolita ,neagra si naravasa,(bivolita nu branza) :rofl:
Se desfac tavile in vazul multimii ,nu atat flamande cat pofticioase,se scot patrate de 120x120x50 mm de bulz,se asezoneaza cu 50-60 grame de telemea si se orneaza cu minim 80 ml. smantana de Alba(sa ne aducem aminte de HighFly).
Servirea in farfuri de plastic....n-avem ce face,furnizorul nostru de blide de lut de la Corund,ne-a terminat cu pretul...
Se serveste alaturi de un vinutz lejer ,alb,rece ca naiba....pe post de agent de lubrifiere a esofagului.
Primesc supliment,in caz ca mai ramane,numai impricinatii care se obliga ca,sambata,sa zboare minim 3 runde,spre cinstirea celei de-a zecea intalniri HobbyConstruct,eveniment sub semnul "Oh,Cessna ,My Love ",dar mai ales a marelui nostru profesor
in modelism,Giro Zoltan.
Donatiile se depun in cutia cu insemnele....."Super Bulz -HC 2013"si sprijina organizarea evenimentului.
Cine doreste sa participe la Tombola FlyPol,trebuie sa faca dovada achitarii sumei de participare ,5 lei,destinati "Picimii
din Chichis".
Postat 15 July 2013 - 01:31 PM
Se certifica prezenta a: una bucata bidon vin de 3 ani,feteasca neaosa de pietroasele,20 litri.Din partea nashului, flypol,sa ne traiasca !!!
Postat 15 July 2013 - 10:06 PM
flypol, la 15 July 2013 - 02:30 PM, a spus:
Nu, e Velea-ul asemanator - la culoare si comportament - cu fanii serialelor de neam-prost.
Stii, scuipatorii de seminte, chiar trebuie sa faca un efort sa-mi demonstreze ca exista. Da' sa fie incruntati, ca altfel nu ii baga nimeni in seama.
Postat 16 July 2013 - 06:58 AM
Flying Kettle, la 15 July 2013 - 10:06 PM, a spus:
Stii, scuipatorii de seminte, chiar trebuie sa faca un efort sa-mi demonstreze ca exista. Da' sa fie incruntati, ca altfel nu ii baga nimeni in seama.
aha ..
Postat 16 July 2013 - 11:22 AM
sa nu te lasi de aeromodelism.Extra e pacat s-o vinzi.Eu am vandut,in criza,4 aeromodele si inca mai am remuscari.
Va timitem bulzul prin curier? :yahoo: ( sau il punem in FlyingKettle ?)Daca nici Bogdan nu vine,plec in Sinai la scufundari,poate ma prind harapii si-mi fac oarece :angry: si scapati de "animatoare"( adica hcpr).
Jurnal de campanie: continuam neinfricati !