BogdanStancu, la 23 April 2013 - 10:48 PM, a spus:
Si daca citezi din ziare de laturi tricoloroide, te dovedesti in vreun fel superior? Ar fi pacat de impresia artistica pe care ai creat-o, cu acea culoare a pantofilor trecuti si viitori.
Ice. Tea. Poop!
Pa pariu ca am dreptae .. si fara ziare a caror singura utilitate pentru mine e la machete ... de cornete ! ..
Iar superioritatea e ceva relativ ( pana dai de unul mai .. ) daca nu chiar daunatoare reusind sa te rupa de realitate ...
Am copilarit mult la tara la bunici si exista o curatenie sufleteasca la acea vreme in satul romanesc .. a devenit doar o amintire cand am intrat la ASE ... cica urma sa intru in randul intelectualilor .. doar un surplus de cunostinte dar care nu ma faceau mai superior decat bunica care se semna cu .. degetu ..
Dar e o chestie complicata, subiectiva si pentru mine un lucru e clar orice ai zice .. o societate nu poate exista doar cu
superiori .. ai nevoie si de ingineri, si de medici, si de profesori, si de filologi dar si de tractoristi, si de taximetristi, si de drumari si de vacari si de cacanari ... nu il vad pe Plesu sa isi goleasca singur haznaua ..
Faptul ca ne plac unii sau altii mai mult sau mai putin e doar .. hobby !
Puterea de ai accepta, de ai intelege si de ai tolera pe toti din jur da o nota de superioritate .. refuzul si ochelarii de cal ne ajuta sa vedem doar intr-o directie .. de multe ori gresita .
Da ajungem de unde am plecat acum un an .. cel putin eu nu stiam cu cine combat .. acu stiu .. cu Firicel !
Laku noć ! Pane Rumburak !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !