Modelism - RHC Forum: Vand Aeromodel Mustang P-51 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vand Aeromodel Mustang P-51 Vand Mustang P-51

#1 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 778
  • Inregistrat: 23-March 13

Postat 27 March 2013 - 08:00 PM

Vand Mustang P-51 .Injectat in matrita din EPO .Anvergura 980mm ,670g ,Modificat Motor Echivalent BL ,4 servo ,regulator profesional 20A,Acumulator Lipo 1100mah,Elicie Kavan 11x6 , suport prindere motor duraluminiu,Panou de foc din plexic cu silicon special pt la crash sa nu se rupa.Ax modificat de 6mm pt a nu se indoi.Tije prelungite la tren de aterizare,etc. Foarte rezistent la crash. Modelul nu e Nou. Are circa 60-80 min de zbor. Un singur Crash la aterizare. Nu e Rupt /Pocnit,doar cateva zgarieturi. Arata foarte bine.Este recomandat pt pilotii cu oarecum un pic mai multa experienta. Este un model Acrobat. Zboara perfect. Va trebuie o statie cu EXPO.Acest model a costat 600 lei Nou.cu tot cu acumulator. Il vand cu 250 lei.Relatii 0751099079 sau maxairofficial@yahoo.com
0

#2 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 March 2013 - 09:50 PM

mai multe poze.va pot trimite pe e-mail .

Fisiere atasate

0

#3 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1280
  • Inregistrat: 05-February 11

Postat 27 March 2013 - 09:55 PM

Vezi postareabogdan_bacau, la 27 March 2013 - 09:50 PM, a spus:

mai multe poze.va pot trimite pe e-mail .

Ce-ti veni fratioare sa te desparti de aceste pasari?
0

#4 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 March 2013 - 12:25 PM

Vezi postareahype, la 27 March 2013 - 09:55 PM, a spus:

Ce-ti veni fratioare sa te desparti de aceste pasari?

intentionez la un sbach de 2 m . ceva mai distractiv. din lipsa de banuti le dau pe cele mici si raman la unu.
0

#5 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 March 2013 - 03:02 PM

Vezi postareabogdan_bacau, la 28 March 2013 - 12:25 PM, a spus:

intentionez la un sbach de 2 m . ceva mai distractiv. din lipsa de banuti le dau pe cele mici si raman la unu.

Frumos proiectul tau,exact invers ca la mine,am din alea mari,timp nu prea am si nici nu ma pot desparti de ele.Face cu ochiul zburatoarea ta,mai am un fratior de-al lui.Fac cateva sapaturi si vad poate se leaga ceva :drinks:
0

#6 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 March 2013 - 08:37 PM

Vand Mustang P-51 .Injectat in matrita din EPO .Anvergura 980mm ,670g ,Modificat Motor Echivalent BL ,4 servo ,regulator profesional 20A,Acumulator Lipo 1100mah,Elicie Kavan 11x6 , suport prindere motor duraluminiu,Panou de foc din plexic cu silicon special pt la crash sa nu se rupa.Ax modificat de 6mm pt a nu se indoi.Tije prelungite la tren de aterizare,etc. Foarte rezistent la crash. Modelul nu e Nou. Are circa 60-80 min de zbor. Un singur Crash la aterizare. Nu e Rupt /Pocnit,doar cateva zgarieturi. Arata foarte bine.Este recomandat pt pilotii cu oarecum un pic mai multa experienta. Este un model Acrobat. Zboara perfect. Va trebuie o statie cu EXPO.Acest model a costat 600 lei Nou.cu tot cu acumulator. Il vand cu 250 lei.Relatii 0751099079 sau maxairofficial@yahoo.com

Fisiere atasate

0

#7 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 March 2013 - 08:42 PM

Vezi postareahype, la 28 March 2013 - 03:02 PM, a spus:

Frumos proiectul tau,exact invers ca la mine,am din alea mari,timp nu prea am si nici nu ma pot desparti de ele.Face cu ochiul zburatoarea ta,mai am un fratior de-al lui.Fac cateva sapaturi si vad poate se leaga ceva :drinks:

da... mam saturat.si ma cert cu sotia. am casa plina si pe balcon plin numai de aeronave.stiu ca sunt si altii care ar dori sa zboare ceva din ce am eu.si de aceea le vand.IMI iau unul adevarat care la gata ma ajunge undeva la vreo 1000$. si ca sa nu fac cheltuieli in plus,le dau... dar nu vad prea multi doritori. cred ca e lipsa banilor.
0

#8 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 March 2013 - 09:25 PM

Vezi postareabogdan_bacau, la 28 March 2013 - 08:42 PM, a spus:

da... mam saturat.si ma cert cu sotia. am casa plina si pe balcon plin numai de aeronave.stiu ca sunt si altii care ar dori sa zboare ceva din ce am eu.si de aceea le vand.IMI iau unul adevarat care la gata ma ajunge undeva la vreo 1000$. si ca sa nu fac cheltuieli in plus,le dau... dar nu vad prea multi doritori. cred ca e lipsa banilor.

Ai dreptate,casa plina,sefa de cabinet nervoasa.Mare noroc pe capul tau,nu stai la casa.Facea sefa focul in soba cu modelele tale.Eu am program sa le inventariez zilnic.In privinta banilor,recunosc,ai dreptate.Pasiunea asta nu produce nimic,axceptie placerea.Acum cca.2 ani,daca spunea cineva ca voi zbura electrice,saream la scandal.S-a limitat timpul liber,m-am reorientat spre modele mici care incap in masina si nu necesita timp ptr.pregatire.Raman termist convins,acolo e marea placere.Saraciile astea mici sunt infinit mai bune ca simulatorul,(crede-ma,stiu ce spun,cunosc senzatia de tremurici la degete pe modelul zburat si,uitat in pod)pastreaza reflexele.Doritori sunt,banii,sunt problema.Iarna,toti zburatorii au plan de investitie din economii,acum toti vor sa vada in ce au investit.Nu considera jignire te rog,am in investitie pe forum cate ceva,astept un benzinar de 15cmc.de la mama lui.Raman cu disponibilitate de plata 150 ron. daca consideri ca se poate...?!Aterizari usoare.
PS.Un model mare,pretentios,transport,pregatire de zbor.Lasa frate si ceva mic, sa tina "nervul" tare.
0

#9 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 March 2013 - 12:40 PM

:) Asa ai dreptate... in urma cu un an... de la un termic... care era sami taie gatul :))) am ajuns la urgenta cu un deget aproape lipsa. :)) de atunci gata cu termicile. Zburam un piper cub de vreo 2,6 m si mai era sami fac si masina praf. Prefer un sbach de 1400mm din epo gata echipat si usor de transportat. Zic eu ca e ceva distractiv. Iam inbogatit pe cei de la phonix ;) am stricat undeva la vreo 4-5 deproane. Pana am invatat si eu cate ceva deale zborului. Deci raman la electric. 10 acumulatori de schimb. si plec acasa intreg :) am spus acasa da? nu la urgenta;)
0

#10 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 March 2013 - 12:50 PM

:)) pai 150? ma nene, numai acumulatorul e 128lei ??? Ieri am schimbat axul la motor,suport prindere elicie si con si ma mai costat inca ceva,stiu ca nu imi recuperez banutii dar mai astept oferte. E prea putin. Lam modificat cap coada pt ca nu e un model bun echipat de fabrica. lam inbunatatit. pt ca ce avea el , era varza.. daca aveai si vant il tranteai obligat. stii ca cele ce sunt machete zburatoare necesita multa indemanare. ultimul pret e de 220 lei.
0

#11 Useril este offline   hype 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 March 2013 - 07:50 AM

Vezi postareabogdan_bacau, la 30 March 2013 - 12:50 PM, a spus:

:)) pai 150? ma nene, numai acumulatorul e 128lei ??? Ieri am schimbat axul la motor,suport prindere elicie si con si ma mai costat inca ceva,stiu ca nu imi recuperez banutii dar mai astept oferte. E prea putin. Lam modificat cap coada pt ca nu e un model bun echipat de fabrica. lam inbunatatit. pt ca ce avea el , era varza.. daca aveai si vant il tranteai obligat. stii ca cele ce sunt machete zburatoare necesita multa indemanare. ultimul pret e de 220 lei.

Te rog nu considera jignire,am specificat ca sunt prins in alte proiecte, atat am lichiditate momentan cu toata bunavointa mea de a face pereche cu asta Fisier atasat  Fotografie-0027.jpg (84.75K)
Number of downloads: 55Subiectul ramane deschis fara sa fug de acasa cu banii de paine :pardon:
0

#12 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 April 2013 - 01:04 PM

Ultima Oferta 180 lei Urgent !!! Cine da primul Banutii il Trimit.. Astept telefoane :)
0

#13 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2013 - 09:39 AM

Mustangul P51 sa vandut!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1