Asa arata barcuta. Trebuie sa-i temin cabina si apoi sa o imbrac in mahon. Din pacate nu am timp. :huh:
Constructie Mincio #704 SpeedBoat
Postat 30 August 2013 - 05:15 PM
Statie: Turnigy 9xAERO: Wing Dragon, EDGE 540T, Planor Guppy homemade, EZ Glider Pro, BEAVER 2,5m, Robbe ARCUS 1.8m, BETA1400, ST MX2, ArtTech P51-D Mustang, Lil Ripper homemade, FT BloodyWonder homemade, Micro Cessna homemade, Robbe SeaGull 2,2mHELI: Angel 300, LRP Disco Hornet, clona SYMA 107AUTO: CARSON CPT 27cc, LRP Blast S10 TX
Postat 01 September 2013 - 09:57 PM
Postat 01 September 2013 - 11:06 PM
Ai dreptate. Imi este groaza cand ma gandesc ca trebuie sa o plachez cu mahon toata. Puntea nu cred ca va fi mare scofala dar pe chila, am incercat, nu vor nicicum sa se muleze baghetele de mahon. Cred ca trebuie sa le pun in apa si apoi sa mai incerc. Trebuie sa o fac pentru ca este cadou pentru sora mea si vreau sa fie ceva frumos.
Aceasta postare a fost editata de catamures: 01 September 2013 - 11:07 PM
Statie: Turnigy 9xAERO: Wing Dragon, EDGE 540T, Planor Guppy homemade, EZ Glider Pro, BEAVER 2,5m, Robbe ARCUS 1.8m, BETA1400, ST MX2, ArtTech P51-D Mustang, Lil Ripper homemade, FT BloodyWonder homemade, Micro Cessna homemade, Robbe SeaGull 2,2mHELI: Angel 300, LRP Disco Hornet, clona SYMA 107AUTO: CARSON CPT 27cc, LRP Blast S10 TX
Postat 03 September 2013 - 06:40 AM
catamures, la 01 September 2013 - 11:06 PM, a spus:
Ai dreptate. Imi este groaza cand ma gandesc ca trebuie sa o plachez cu mahon toata. Puntea nu cred ca va fi mare scofala dar pe chila, am incercat, nu vor nicicum sa se muleze baghetele de mahon. Cred ca trebuie sa le pun in apa si apoi sa mai incerc. Trebuie sa o fac pentru ca este cadou pentru sora mea si vreau sa fie ceva frumos.
Vis-a-vis de curbarea baghetelor am vazut un filmulet pe net. Un tip tinea la inmuiuat baghete dupa care le infasura cu o carpa de bumbac (nu strans ci un pic mai larg) si le baga la microunde dupa care le mula mai usor la forma dorita. Eu am incercat metoda la barca care lucrez acum si s-ar parea ca e buna. Ce e drept nu pentru baghete ci pentru cateva piese mai mici care trebuiau curbate. La tine totusi nu stiu daca incap baghetele in microunde...