Audax F3A proiect nou pentru 2013
Postat 17 May 2016 - 12:48 PM
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad
Postat 26 May 2016 - 09:27 AM
REAL DESIGN, la 26 May 2016 - 07:31 AM, a spus:
Pacat ca nu mai sunt participanti la F3A ...
In ritmul asta frumusetile de modele vor deveni machete statice ..
Multumesc !
Asa este, valul de entuziasm din perioada 2009-2013 s-a mai temperat pana a disparut cu totul :)
Dar fie ca exista sau nu competitii la noi in tara, important e sa continui sa faci ce iti place.
Aceasta postare a fost editata de Bloodhound: 26 May 2016 - 09:28 AM
Postat 26 May 2016 - 01:47 PM
Bloodhound, la 26 May 2016 - 09:27 AM, a spus:
Asa este, valul de entuziasm din perioada 2009-2013 s-a mai temperat pana a disparut cu totul :)
Dar fie ca exista sau nu competitii la noi in tara, important e sa continui sa faci ce iti place.
Asa este ... cand faci ceea ce iti place nu mai conteaza restul .... cred ca nu este imposibila inscrierea in competitii din tarile vecine ... asa cum si posesorii de Jet-uri sunt mai numerosu decat la noi , si regina F3A este mai bine reprezentata.
Odata intrat in " circuit " , deja va fi alta lume ! Numa sa nu trebuiasca vre-o stampila de la Federatie ca atunci ajungem ca in desenele animate cu : Cele 12 porunci ale lui Axterix si Obelix " ajunsi la Anaf-ul vremurilor pentru nu stiu ce aviz ....
Oricum .... multa bafta !
Postat 26 May 2016 - 05:43 PM
Aceasta postare a fost editata de Bloodhound: 26 May 2016 - 05:46 PM
Postat 12 September 2016 - 09:51 AM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 12 September 2016 - 09:52 AM
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Postat 12 September 2016 - 10:21 AM
Ca nivel pilotii din Ungaria sunt evident foarte buni, iar primii 3 clasati participa in fiecare an la campionatul mondial sau european. Oricum, daca ma uit la punctaj cel de pe primul loc are 2000 de puncte iar eu aproape 1800, deci diferenta nu este enorma.
In primul rand am constatat inca de la antrenamente ca ei zboara mult mai lent in comparatie cu mine, asa ca a trebuit sa ma adaptez rapid la stilul lor. Am coborat toate punctele de pe curba de gaz, dar evident comenzile reactioneaza diferit la viteza mai mica asa ca a trebuit sa modific cursele comenzilor si setarile expo. Ca nivel de precizie stau destul de bine dar evident sunt unele lucruri care se pot imbunatati. Am avut o conversatie de 5 minute cu unul dintre arbitri si cred ca am invatat mai mult decat as fi invatat antrenandu-ma singur in cativa ani.
Spre exemplu, una dintre figuri este un hexagon cu niste sferturi de tonou pe laturi. Arbitrul mi-a explicat ca raza de pe primul colt al hexagonului le conditioneaza pe toate celelalte; daca ai facut prima raza stransa si restul de 5 largi, ei vor compara toate razele urmatoare cu prima si vor depuncta cate 1 punct pentru fiecare. Prin urmare te poti trezi notat cu 5 desi nu ai gresit decat prima raza (ai facut-o prea stransa). De asemenea am luat un 0 pentru o intrare in vrie care mie mi s-a parut ok, dar in urma discutiei cu arbitrul am inteles ce vor ei sa vada.
Un alt lucru la care a trebuit sa ma adaptez a fost sa zbor cu soarele in fata pe pracursul intregului concurs. S-a folosit un disc prins pe un trepied reglabil pentru a bloca lumina orbitoare a soarelui, dar totusi figurile a trebuit sa le fac ocolind soarele si modelul era tot timpul in umbra, ceea ce il facea mult mai greu de vazut. Dar asta e o practica des folosita la competitiile internationale, asa ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ea.
In general a fost o experienta foarte utila, am inteles ca sunt unele chestii de finete care necesita multa atentie dar baza este ok asa ca ma simt destul de optimist si incurajat.
Postat 12 September 2016 - 10:58 AM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________