Audax F3A proiect nou pentru 2013
Postat 12 March 2015 - 08:13 PM
Postat 12 March 2015 - 08:16 PM
Pentru a impiedica lipirea gabaritului de placa de lucru am folosit hartie de copt. Adezivul de tip CA nu trece prin hartia de copt, iar structura a fost fixata de placa cu bolduri. Nu a fost nevoie decat sa ma asigur ca primele 2 piese fixate pe placa au fost perpendiculare, in rest structura e conceputa in asa fel incat se aliniaza singura.
Aceasta postare a fost editata de Bloodhound: 12 March 2015 - 08:16 PM
Postat 12 March 2015 - 08:20 PM
Pentru a face structura usor de desprins de pe gabarit, nervurile sunt prinse de suporturile lor doar in cateva puncte. Pentru a impiedica adezivul care mai curge de la imbinari sa intre in spatiile dintre nervuri si suporturile lor (facand astfel structura dificil de desprins de pe gabarit), am prevazut toate suporturile nervurilor cu decupari semi-circulare sau ovale, plasate sub toate punctele de imbinare. Sper ca poza de mai jos sa explice mai bine:
Aceasta postare a fost editata de Bloodhound: 12 March 2015 - 08:21 PM
Postat 21 March 2015 - 09:30 PM
Nu am folosit niciodata tehnica asta la bordul de scurgere ,lasam intotdeauna cele doua placi cum ramaneau si le slefuiam ,dar sincer imi place mai mult cum ai facut tu .
Cand voi mai face ceva aripi mai mari voi face ca si tine ,imi place mult cum iese !
Cand voi mai face ceva aripi mai mari voi face ca si tine ,imi place mult cum iese !
Postat 25 March 2015 - 07:20 PM
Postat 25 March 2015 - 07:26 PM
Pentru a slefui cat mai precis bordul de atac dupa forma profilului, am improvizat o unealta care sa ma ajute sa marchez axa bordului de atac. Prin adaugarea de banda adeziva in partea de jos si slefuire usoara in partea de sus, am calibrat inaltimea astfel incat sa coincida cu axele profilelor de la varf si incastrare.