Modelism - RHC Forum: Bombe largabile QUANUM - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bombe largabile QUANUM de la HobbyKing

#1 Useril este offline   Radu_ 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1784
  • Inregistrat: 13-March 04

Postat 24 March 2013 - 12:35 PM

Am achizitionat acum ceva timp, doua bombe largabile de la HobbyKing si m-am gandit sa le prezint pentru cine are interes.
Au venit din WareHouse NL si totusi am platit vama, modic, 8ron.
Pachetul contine o bomba, un sistem de prindere cu servomecanism, un decal si un amortizor din plastic-cauciuc, care se ataseaza in varf. Destul de bine turnate, si arata bine pe un scale. Eu le-am luat pentru Mustang, dar cred ca o sa le folosesc si la alte modele.
Se pot desface si incarca cu tot felul. Am vazut pe youtube, faina,(sa nu intelegeti gresit prafuri :lol: ) punguta cu apa, nisip, etc. Daca sunt incarcate, la impactul cu solul, inerent, se desfac si rezulta o elipsa a imprastierii destul de spectaculoasa.
Inca nu le-am incercat. Am vazut ca au fost lansate chiar si de batrana Cessna de la ArtTeck, numai ca era numai una pe burta fuselajului.
Suportul se poate prinde cu scai pe aripa sau fuselaj, asa ca pot fi folosite la mai multe modele.
DiGitAll, mi-a facut un device, cu care sa pot folosi comanda trenului de aterizare segvential, cu patru bombe. Segventa este armat 4 bombe (switch ON-OFF-ON-OFF-ON-OFF-ON-OFF) apoi decolare si inghidere tren(switch off) apoi lansare 4 bombe (switch ON-OFF-ON-OFF-ON-OFF-ON-OFF-on) apoi deschidere tren (switch off) siramane asa pana la un nou ciclu, indiferent daca se opreste alimentarea sau nu. Practic 5 servo pe un canal, in segventa descrisa.
Pe linga Linkul de la HobbyKing, postez si ceva foto pentru cei interesati.

Fisiere atasate

Invata repede si aplica...tot repede!
0

#2 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3621
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 16 February 2014 - 01:53 PM

Cum ai platit vama daca a venit din NL warehouse???? :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#3 Useril este offline   Radu_ 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1784
  • Inregistrat: 13-March 04

Postat 16 February 2014 - 03:13 PM

Nu stiu. Au venit din Nl, dar scria expeditie HK. Pentru 8lei nu am avut timp sa stau la explicatii.
Invata repede si aplica...tot repede!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro