Desi nu prea am multa experientza , imi permit sa fiu carcotas . Am doua obiectzii (voi mai avea si altele , dar la ora aceasta mi-e cam somn) .
Prima e reala . La turnul de asediu , franghiile nu sunt destul de intinse . De acord ca rampa era din lemn , dar parca nici asa de ursoara era incat sa lase franghiile libere . Mi-as fi imaginat ca sunt foarte intinse . Nu stiu insa cum ai putea corecta acest lucru . A doua observatie este mai mult de moft
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif . Desi sunt muuuuulte figurine , mi se par cam putini romani . Vorbesc serios . Mi-as imagina mai multi , macar inca vreo 5-6 pe pajiste fugind catre scari (inca o scara ar da bine zic eu) .
Am si o idee , dar nu stiu cat de realizabila este . Am citit recenzia la chitul cu daci dar chiar nu imi mai amintesc ce fel de plastic aveau . Dar daca este plastic care se poate lipi , sugerez o noua ipostaza de dac . Cu una bucata "cataroi" in mana . Sau de fapt in maini , la cat de grele or fi fost . Eventual jos , sa fie un roman care se fereste de pietre (Eventual unul strivit de o piatra mai mare - sunt si eu sadic acum :D ) .
Later edit . Nu ar merge oare si niste urme ale catapultei . Nu am fost atent cu ce arunca , dar daca folosea bolovanei ceva mai mari , o urma doua in zid ?
Later , later edit . Ca tot am vazut un film de actiune (prea mult sange pt un copilas) ... unde sunt urmele asediului . In fatza zidului ar trebui sa se vada . Macar vreo doi ranitzi sau ceva . O scara cazuta care a strivit un roman , un dac cazut de pe zid .
As mai zice despre iarba ca are o culoare "prea vesela" :D dar ai zis tu deja :) .
Cam atat pentru azi . Sper sa nu imi facetzi vant de aici la cate mofturi am ....
De obicei practic modelismul static ...dar daca imi cade un avion de pe biblioteca , asta inseamna ca practic si aeromodelismul ?