Salut!
Am cateva servo-uri Simprop si as vrea sa le folosesc cu statie si receptor futaba. Stie cineva cum as putea sa fac asta? Prin inlocuirea mufei nu am reusit...
Va multumesc anticipat!
Pagina 1 din 1
Adaptare servo Simprop la receptor futaba se poate?
Postat 18 March 2013 - 06:40 PM
S-ar putea sa te pacalit culorile firelor, care la Simprop nu sunt standard.
Rosu e rosu, plusul alimentarii, dar negru nu este masa (minus), ci impulsul de comanda, iar albastru este masa.
Rosu e rosu, plusul alimentarii, dar negru nu este masa (minus), ci impulsul de comanda, iar albastru este masa.
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 18 March 2013 - 07:00 PM
Am incercat toate combinatiile, doar la una dintre ele se auzea un zgomot la cuplarea acumulatorului. O sa incerc din nou varianta asta. Multumesc!
Postat 18 March 2013 - 07:56 PM
Daca ai incercat TOATE combinatiile, pai una din ele a insemnat alimentarea inversa a servo-ului si este prajit :)
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 19 March 2013 - 08:26 AM
Da, e posibil sa-l fi prajit. Am si eu 6 servouri Simprop mai vechi si merg bine pe orice receptor Futaba sau compatibil. Au cursa mai mare decat servourile Futaba, cel putin 45 grade in fiecare parte. Culorile sunt cum a spus Renato.
Postat 19 March 2013 - 08:56 AM
Incearca din nou combinatia corecta acuma ca o stii, poate nu s-au prajit. Eventual pe alt canal. Daca n-ar exista varianta de mufa cu cheie, dar nu cumva producatorii de servo-uri sa o foloseasca, face bine la vinzari daca mai legi cite unul pe dos.
USER BANNED BY ADMIN
Postat 19 March 2013 - 06:34 PM
Gata, intr-adevar culorile erau asa cum a spus renatoa si din fericire nu l-am ars nici pe cel pe care am incercat prima data. Mie mi se par un pic cam lente, dar sunt sigur ca isi vor gasi un loc potrivit. Va multumesc!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1