In urma unui schimb am de dat un planoras, ASK21 de la Art-Tech. Planorul e luat de
aici de pe forum. Starea lui este excelenta. A avut o piesa la aripa dezlipita, si rezolvarea a fost simpla. L-am zburat astazi dar zboara cu viteza mare, mai mare decat as fi vrut eu. Locul de zbor de la tara nu-mi permite aterizarea lui, spatiul fiind limitat. Cred ca e un model excelent pentru vant sau pentru zbor la panta. Cu lipo 3S 1500mah are aproape un kg. Planeaza bine, si nu am observat tendinte ciudate. Face o vrie excelenta, planeaza bine. Doar ca ii place viteza. Suiera bestial. Nu face flutter, iar structura este desul de rigida pentru o spuma.
Modelul se poate da cu statie Futaba T6EXP in 40MHz, stare excelenta (acumulator Robbe NiMh care tine o saptamana de zbor zilnic, cam 3 ore pe zi, fara probleme). Receptorul Futaba F136F este montat pe model.
Preturile cerute si sunt clar negociabile: model - 300 de lei. Model + statie 600 lei. Statia pot sa o dau cu 300 de lei, daca cineva chiar o vrea. La nevoie mai am inca doua receptoare micro plus cristalele aferente, dar mai adaugam ceva la pret..
Contact, Mihai, 0748788076
Ps - cutia originala mai exista, asa ca transportul nu ar fi o problema.
Aceasta postare a fost editata de Mihai_supy: 04 April 2013 - 08:34 PM