Salut, eu sunt Dragos am o problema la savage, in urma unui back flip me-au ramas blocate rotile,(ca si cum s coti stanga ) iar knd le-am impins inapoi functioneaza normal doar ca se aude un trancanit si se intampa doar knd fac cotul la viteze mai mari si cateodata, mai raman si blocate rotile fata , am si urme de uzura pe o cupa . Ati putea spune de la ce este, tin sa mentionez ca sunt nou in modelism . Multumesc anticipat . Astept pareti si dac puteti sa imi spuneti de la ce ar fi .
Pagina 1 din 1
O problema la savage
Postat 16 March 2013 - 08:54 PM
Servo defect.
The 5 P's theory : Proper Preparation Prevents Poor Performance.
Postat 16 March 2013 - 09:43 PM
ia un servo nou pe directie....cauta ceva cu pinioane metalice,e mai sfant ! stima !
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
Postat 17 March 2013 - 07:49 AM
de la servo nu este deoarece knd raman blocate el forteaza se le aduca la forma initiala si knd fac cotul o rata se misca(foarte putin ) iar cealalta sta fita iar trancanitul de aude de la roata
Postat 17 March 2013 - 09:02 AM
ai cvd-uri pe ea?
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
Postat 17 March 2013 - 09:13 AM
Eu zic ca are o problema cu o cupa de la diferential, fiind uzata ii iese planetara partial, sau ii intra intr-un loc de uzura mare si blocheaza rotile atunci cand vireaza maxim si accelereaza.
BAJA 5SC 30cc gas
Hobbytech str8 rally electric conversion
Postat 17 March 2013 - 09:33 AM
Salut MKR-JR sau DRAGOS sau BOSCHE BD , pune o`ring`uri in cupele de la roti , strange arcul de la servo`saver aprox. 60-75% , mai lasa din garda de la sol , sa nu fie tantosa ridicata , dupa nu o sa mai ai stres cu astfel de probleme .
Pune o poza cu cupele .
Consecinte:
- o`ring`urile tin planetara FIXA in cupe ( un o`ring in cupa diff si unu in cupa roata ) ;
- arc servo`saver , nu se mai misca rotile de nebune ( e cam mult de explicat ) ;
- garda la sol afecteaza planetara in cupe , cu cat e mai ridicata masina cu atat planetara atinge mai putin cupele si din cauza la lovituri , cotiri bruste iasa din lacas .
MANU !
Pune o poza cu cupele .
Consecinte:
- o`ring`urile tin planetara FIXA in cupe ( un o`ring in cupa diff si unu in cupa roata ) ;
- arc servo`saver , nu se mai misca rotile de nebune ( e cam mult de explicat ) ;
- garda la sol afecteaza planetara in cupe , cu cat e mai ridicata masina cu atat planetara atinge mai putin cupele si din cauza la lovituri , cotiri bruste iasa din lacas .
MANU !
> > > Pro Bodybuilder < < <
________________________________________________________________________________________________________________________
~ Topicul meu cu Feed-Back ~
________________________________________________________________________________________________________________________
~ Topicul meu cu Feed-Back ~
Postat 17 March 2013 - 12:23 PM
sunt de acord cu Hassel...verifica bine cupa si planetara....dc iti permiti pune CVD...pune-o pe un suport si vezi cum merge in gol...si te uiti atent la fiecare roata
1:10 MST XS-Drift, Ford mustang cabrio Reely 1:10, Rc plane Piper J Cub 2.6m, Traxxas E-MAXX brushless, Axial SCX 10
Arata acest topic
Pagina 1 din 1