Modelism - RHC Forum: Campionat National F4C 2013 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Campionat National F4C 2013

#1 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 13 March 2013 - 06:57 PM

Data de desfasurare : 06-08 Septembrie 2013
Locatia: Modelodrom Luica
Regulament in vigoare publicat pe site-ul FRMD.( cu multumiri Marinaru&Mihai)
http://www.frmd.ro/A..._Scale_12_Rev_1[1].pdf

Campionatul European de Machete programat in iulie la Strejnic se anuleaza din lipsa de participanti.
Spor la treaba machetistilor!
flying is my life...
0

#2 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1849
  • Inregistrat: 08-May 03

Postat 13 March 2013 - 08:40 PM

Vezi postareaSILVIU66, la 13 March 2013 - 06:57 PM, a spus:

Campionatul European de Machete programat in iulie la Strejnic se anuleaza din lipsa de participanti.

Mai nasol de atat nu cred ca se poate .

Aceasta postare a fost editata de gicosu: 13 March 2013 - 08:41 PM

0

#3 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 14 March 2013 - 05:43 PM

La ce te referi? Data,locatie,regulament sau anulare de european?
flying is my life...
0

#4 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 March 2013 - 10:09 PM

Ma refer la tot . Daca am ajuns sa-i multumim lui Marinaru pentru regulament nu stiu ce ar mai putea fi de spus .
0

#5 Useril este offline   MADA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 987
  • Inregistrat: 09-August 04

Postat 15 March 2013 - 11:09 AM

Vezi postareagicosu, la 14 March 2013 - 10:09 PM, a spus:

Ma refer la tot . Daca am ajuns sa-i multumim lui Marinaru pentru regulament nu stiu ce ar mai putea fi de spus .

Ar mai putea fi de spus tot un "multumesc", insa nu e obligatoriu este optional.
Multumirile sunt pentru faptul ca dupa traducerea regulamentului documentul a fost corectat cu termenii de specialitate pe care traducatorul autorizat nu ii cunostea si pentru sustinerea financiara a traducerii.
0

#6 Useril este offline   Screamer 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 318
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 15 March 2013 - 12:21 PM

Exact. Cred ca trebuia sa stam toti in fund in fata televizorului si sa urmarim meciu', in timp ce aeromodelismul in tara noastra moare cate un pic pe zi ce trece. Foarte putini oameni se mai lupta ca sa mai avem niste competitii de aeromodelism in tara asta. Si nu se lupta pentru vreun beneficiu personal, ci pentru cei ce or sa vina dupa noi.

Daca Mihai pune la dispozitie un melodrom pentru o competitie iar Marinaru a ajutat cu traducerea unui document fara de care nu ar fi avut loc aceasta competitie (si pot sa adaug ca au fost traduse toate regulamentele FAI pentru aeromodele captive si radiocomanda), tu ce ai facut pentru aeromodelismul din Romania?
P-40E - Captiv (Video cu primul zbor)
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
2x Combat "Pionierul" - Captiv
Graupner "Amateur II" - Trainer
Bombonel - Acro/Trainer (Video cu prima tractare de planor)
0

#7 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 15 March 2013 - 12:47 PM

Pacat de Europene .. poate alta data .
Misto pentru Nationale .. locatie super, Gazdele si mai super ... o sa fie frumos chiar daca
nu vor veni " greii - zeii " .
Nu vin taman acu cand au si .. reguli scrise ? ...
E cum am zis eu .. mult trambitatul regulamentul doar un pretext .
Acum cand altii in loc sa joace berbunca si-au rupt din timpul lor ca sa il faca sa existe pe el regulamentul
parca nu ne mai convine trebuie gasit repejor alt pretext ! Ha Ha Ha !
Poate ca trebuia scoasa proba de zbor .. cine stie ! sau atribuita o sponsorizare prin regulament celui care
ar construi un model sacara 1:1 sau macar 1:2 .. nu ar fi rau dar cu o singura conditie .. constructorul sa nu isi
piloteze capodopera cu statia ci direct din cockpit .... miso nu ?( eroul impuns de vaca )

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 15 March 2013 - 12:48 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#8 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 15 March 2013 - 01:37 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 15 March 2013 - 12:47 PM, a spus:

Pacat de Europene .. poate alta data .
Misto pentru Nationale .. locatie super, Gazdele si mai super ... o sa fie frumos chiar daca
nu vor veni " greii - zeii " .
Nu vin taman acu cand au si .. reguli scrise ? ...
E cum am zis eu .. mult trambitatul regulamentul doar un pretext .
Acum cand altii in loc sa joace berbunca si-au rupt din timpul lor ca sa il faca sa existe pe el regulamentul
parca nu ne mai convine trebuie gasit repejor alt pretext ! Ha Ha Ha !
Poate ca trebuia scoasa proba de zbor .. cine stie ! sau atribuita o sponsorizare prin regulament celui care
ar construi un model sacara 1:1 sau macar 1:2 .. nu ar fi rau dar cu o singura conditie .. constructorul sa nu isi
piloteze capodopera cu statia ci direct din cockpit .... miso nu ?( eroul impuns de vaca )

Dear Marius,

What I was afraid of did happen, but you should be proud of yourself for putting all the necessary work into this event with not to good an outlook.

Thanks for trying and as I said earlier, I will welcome an application for a World Championship, same workload more people.

Regards

Narve Jensen
Chairman F4 s/c

No brain, no headache.....
0

#9 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 15 March 2013 - 01:43 PM

Pe mine puteti conta ca spectator. Un concurs reusit inseamna si spectatori, cu cat mai multi cu atat mai bine. Daca nu ajung pana atunci o sa fie o ocazie perfecta sa vizitez Luica.
0

#10 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 15 March 2013 - 01:58 PM

Daca erai asa smecher cum te crezi de ce nu ai pus tu manuta sa-l traduci asa cum poti .... mai bine sau mai putin bine ....?
Da, merita multumiri si Marinaru si Mihai pentru eforturile depuse .... tu ce astepti?

Haide .... ne mai lasi cu mofturile tale sau esti suparat ca nu te-a bagat nimeni in seama si pe tine?
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#11 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 March 2013 - 03:11 PM

Vezi postareapitts, la 15 March 2013 - 01:37 PM, a spus:

Dear Marius,

What I was afraid of did happen, but you should be proud of yourself for putting all the necessary work into this event with not to good an outlook.

Thanks for trying and as I said earlier, I will welcome an application for a World Championship, same workload more people.

Regards

Narve Jensen
Chairman F4 s/c

Oooo ! Super daca se va pune vreodata de un Mondial in Romania ! Cum spune o vorba tot raul spre bine ...
0

#12 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 March 2013 - 03:17 PM

Vezi postareaTeo-Costin, la 15 March 2013 - 01:58 PM, a spus:

Daca erai asa smecher cum te crezi de ce nu ai pus tu manuta sa-l traduci asa cum poti .... mai bine sau mai putin bine ....?
Da, merita multumiri si Marinaru si Mihai pentru eforturile depuse .... tu ce astepti?

Haide .... ne mai lasi cu mofturile tale sau esti suparat ca nu te-a bagat nimeni in seama si pe tine?

Upsss !

Vezi ca te sterge nu numai din lista de prieteni de pe Facebook dar risti sa te stearga chiar si din cartea de telefoane, aia de bucate etc
si nu o se te mai poti reabilita vreodata !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 15 March 2013 - 03:18 PM

0

#13 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 744
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 18 March 2013 - 09:53 PM

Vezi postareaSILVIU66, la 13 March 2013 - 06:57 PM, a spus:

Salutare,

in final am ajuns sa traim sa vedem regulamentul pe site-ul federatiei. Am avut multe confruntari mai mult sau mai putin decente, am folosit argumente mai mult sau mai putin convingatoare, am iritat a multime de membri ai forumului dar in final a meritat. Chiar daca suntem inamicii publici ai ambelor forumuri acest lucru nu ne impiedica sa felicitam Federatia si pe cei doi modelisti care au depus un efort major pentru a avea acest regulament.
Contrar multor afirmatii nu mai dorim nimic in plus. Doar competitii in litera si spiritul regulamentului si a fair-playului. Sa castige macheta cea mai buna cu zborul cel mai bun realizat de constructor. Mai departe se pot face speculatii despre ce ar putea fi etc, dar nu acesta e mesajul pe care vrem sa il transmitem. Am fi carcotasi si ne-am calca in picioare crezul nostru aeromodelistic pentru care am militat atata amar de ani.
Asadar ne vom vedea la Luica. Aceasta postare este facuta in mumele meu si al lui Jimmy.

Va dorim doar zboruri si aterizari de vis.
0

#14 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 March 2013 - 08:17 AM

Vezi postareaMUGUREL., la 18 March 2013 - 09:53 PM, a spus:

Salutare,

in final am ajuns sa traim sa vedem regulamentul pe site-ul federatiei. Am avut multe confruntari mai mult sau mai putin decente, am folosit argumente mai mult sau mai putin convingatoare, am iritat a multime de membri ai forumului dar in final a meritat. Chiar daca suntem inamicii publici ai ambelor forumuri acest lucru nu ne impiedica sa felicitam Federatia si pe cei doi modelisti care au depus un efort major pentru a avea acest regulament.
Contrar multor afirmatii nu mai dorim nimic in plus. Doar competitii in litera si spiritul regulamentului si a fair-playului. Sa castige macheta cea mai buna cu zborul cel mai bun realizat de constructor. Mai departe se pot face speculatii despre ce ar putea fi etc, dar nu acesta e mesajul pe care vrem sa il transmitem. Am fi carcotasi si ne-am calca in picioare crezul nostru aeromodelistic pentru care am militat atata amar de ani.
Asadar ne vom vedea la Luica. Aceasta postare este facuta in mumele meu si al lui Jimmy.

Va dorim doar zboruri si aterizari de vis.

Super !

Ne vom intalni cu placere , si se va vedea ca oamenii sunt altfel decat in viata virtuala de pe forum .
Sigur vom avea ce vedea si invata de la voi si de la toti cei care vor participa .

P.S.

Si cu mama lu' regulament daca cineva vrea sa te " faulteze " o poate face .. ( vezi calificarile la Eurovision ).. dar asta nu trebuie sa opreasca
pe nimeni in a continua .. ca o face si din placere , din pasiune nu doar pentru vre-un premiu iar la un moment dat iese soarele si pe strada celui faultat ..
asta-i viata .
0

#15 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 March 2013 - 09:03 PM

M-am gandit mai bine si cred ca o sa-mi retrag cele spuse . Chiar daca sunt balacarit si eu pe celalalt forum , eu am votat pentru locatie si nu-mi pare rau . Locul este foarte bun pentru concurs ,dupa cum spuneam conditiile sunt de lux . Din pacate eu nu am cum sa particip din mai multe motive . Deci din partea mea va doresc o participare reusita . Daca doreste un moderator sa stearga cele spuse de mine .
0

#16 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 March 2013 - 09:15 PM

Vezi postareagicosu, la 19 March 2013 - 09:03 PM, a spus:

M-am gandit mai bine si cred ca o sa-mi retrag cele spuse . Chiar daca sunt balacarit si eu pe celalalt forum , eu am votat pentru locatie si nu-mi pare rau . Locul este foarte bun pentru concurs ,dupa cum spuneam conditiile sunt de lux . Din pacate eu nu am cum sa particip din mai multe motive . Deci din partea mea va doresc o participare reusita . Daca doreste un moderator sa stearga cele spuse de mine .

"Prietene" .... tu ai impresia ca cele spuse se sterg usor cu tasta "Delete"?
Mai bine nu ziceai nimic caci ai dat dovada de imaturitate.

Auzi .... "M-am gandit mai bine si cred ca o sa-mi retrag cele spuse." .... cum vine asta? M-am gandit mai bine si cred ca o sa-mi retrag cele spuse .... adica nu esti sigur?

No more comments.
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#17 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 March 2013 - 09:40 PM

Vezi postareaTeo-Costin, la 19 March 2013 - 09:15 PM, a spus:

"Prietene" .... tu ai impresia ca cele spuse se sterg usor cu tasta "Delete"?
Mai bine nu ziceai nimic caci ai dat dovada de imaturitate.

Auzi .... "M-am gandit mai bine si cred ca o sa-mi retrag cele spuse." .... cum vine asta? M-am gandit mai bine si cred ca o sa-mi retrag cele spuse .... adica nu esti sigur?

No more comments.

Domnul Teo .. nu e frumos ! nu asa se raspunde ! .. uite poti retine si chiar folosi la nevoie formularea urmatoare foarte eleganta de altfel si nici nu e supusa drepturilor de autor ... e la liber :

" Salutare Gigi , sa nu te superi pe noi dar daca subiectul nu-ti convine sau nu-ti place esti liber sa nu mai scrii nimic in topic "

Bineiteles cu schimbarea numelui "adrisantului" dupa caz.

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 19 March 2013 - 09:41 PM

0

#18 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 March 2013 - 10:55 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 19 March 2013 - 09:40 PM, a spus:

Domnul Teo .. nu e frumos ! nu asa se raspunde ! .. uite poti retine si chiar folosi la nevoie formularea urmatoare foarte eleganta de altfel si nici nu e supusa drepturilor de autor ... e la liber :

" Salutare Gigi , sa nu te superi pe noi dar daca subiectul nu-ti convine sau nu-ti place esti liber sa nu mai scrii nimic in topic "

Bineiteles cu schimbarea numelui "adrisantului" dupa caz.

Sa ne vedem sanatosi in Septembrie cu machete dar si fara machete.

Eu imi sustin afirmatiile si nu ma dau dupa usa de la baie cand vad ca se aduna gasca.

Inca odata ii felicit pe cei care au depus eforturile necesare pentru a avea un regulament tradus si pentru organizarea evenimentului, pe mine asta ma intereseaza sa putem sa ne intalnim la acest eveniment si sa uitam de divergente si alte neintelegeri.

BAFTA tuturor.
0

#19 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 15 April 2013 - 11:18 AM

Flypol....are model gata apt de zbor RAF SE5a .Obiectiv: daca nu primul loc ,macar ultimul. In rest ,regulament este,locatia ,mai mult nu putea fi decat Sanpetru(dar e super buna),documentatia arata bine,avionul zboara,Lasarul e laser,data aleasa e
favorabila....orice discutie e de prisos.Cer punctaj pentru prezentare.Vin numai daca Bogdan Stancu sta in spatele meu si-mi da peste ceafa daca pilotez cu erori fata de program.
Bine ca zboara si....insectele !
0

#20 Useril este offline   Vreascu 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 73
  • Inregistrat: 15-January 09
  • Interests:desenu, pictura, sculptura, motociclismul, tirul cu arcu, drumetiile si mai nu "zboru'"

Postat 17 April 2013 - 08:25 AM

Salutare, va rog daca se poate, sa ma lamureasca si pe mine cineva... la inceputul acestui topic se spune F4C 6-8 septembrie, pe sit-ul federatiei apare in continuarie 6-8 iulie ca data de desfasurare a concursului national de machete. Calendarul de la Federatie zice ca ar fi actualizat pe 27.02.2013.

Multumesc mult...cine stie poate ca anul acesta va veni si Iasul la concurs cu ceva... :rolleyes:
Nulla dies sine linea!
0

#21 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 April 2013 - 09:05 AM

Vezi postareaVreascu, la 17 April 2013 - 08:25 AM, a spus:

Salutare, va rog daca se poate, sa ma lamureasca si pe mine cineva... la inceputul acestui topic se spune F4C 6-8 septembrie, pe sit-ul federatiei apare in continuarie 6-8 iulie ca data de desfasurare a concursului national de machete. Calendarul de la Federatie zice ca ar fi actualizat pe 27.02.2013.

Multumesc mult...cine stie poate ca anul acesta va veni si Iasul la concurs cu ceva... :rolleyes:

Citire de pe forumul Gazdei (modelodromului) unde se organizeaza campionatul.

" Trebuie precizat ca data de desfasurare a fost mutata pe 06-08 septembrie, mai mult timp pentru pregatit machete."
0

#22 Useril este offline   odin 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 426
  • Inregistrat: 19-June 08
  • Interests:aero, navo, auto

Postat 24 April 2013 - 10:45 PM

Salutari!
Am si eu o intrebare: Unde e Luica ?
0

#23 Useril este offline   radur 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 16-October 12

Postat 29 May 2013 - 09:29 AM

Varianta I iesire prin sectorul4:
Popesti-Leordeni/Sos. de centura/DN4 Bucuresti-Oltenita/Frumusani/Gruiu/Budesti/Negoesti/Soldanu/Luica
Varianta II iesire prin sectorul3:
Sos. de centura/DN4 Bucuresti-Oltenita/Frumusani/Gruiu/Budesti/Negoesti/Soldanu/Luica

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: luica_idicativ.jpg

0

#24 Useril este offline   aeromax 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 523
  • Inregistrat: 12-May 11
  • Interests:Aeromodelism, Aeronautica, Aviatie, Desen, Muzica (chitara)

Postat 06 June 2013 - 10:27 AM

Am inteles ca stati bine la categoria F4C. Intrebare: Cu categoriile F4G si F4H cum stati?. Sint concurenti?
"Odata ce ai cunoscut zborul...vei pasi pe pamint privind spre cer...pentru ca acolo ai fost si acolo...ai vrea sa te intorci" -Leonardo Da Vinci
0

#25 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 06 June 2013 - 05:53 PM

Vezi postareaaeromax, la 06 June 2013 - 10:27 AM, a spus:

Am inteles ca stati bine la categoria F4C. Intrebare: Cu categoriile F4G si F4H cum stati?. Sint concurenti?

Stam foarte bine,anul trecut nici nu s-a mai tinut concursul.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#26 Useril este offline   daniel v 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 73
  • Inregistrat: 21-November 07

Postat 12 August 2013 - 11:56 AM

Anul asta, vom fi mai multi de doi la Campionatul National F4C ?...
0

#27 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 12 August 2013 - 05:12 PM

Daca ma scazi pe mine.......poate.
Bine ca zboara si....insectele !
0

#28 Useril este offline   aeromax 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 September 2013 - 04:58 PM

Miine, conform calendarului FRMd, va fi "Ziua cea mai lunga". Se va da startul Campionatului National F4C - editia 2013. Daca va fi sau nu o invazie de machete zburatoare deasupra localitatii Luica, ramine de vazut. Eu, urez:
-succes concurentilor si machetelor acestora !
-arbitrilor, sa dea dovada de moralitate, constiinta, etc. ( o minune dumnezeiasca ar fi binevenita ) pentru a puncta corect si obiectiv !
-sa aveti parte de un Campionat corect din toate punctele de vedere ! ( si, daca totusi...)
-vremea sa va fie un aliat !
-motoarele sa porneasca iar aterizarile sa fie cit mai reusite !
-sa zburati cu capul nu cu muschii !
Cred ca... mi-as ura si mie ceva ! Sa-mi realizez visul de a participa, in viitorul apropiat, la un astfel de concurs.

Nu uitati : Decolarea este o optiune, aterizarea insa, o obligativitate !

Mult Succes !
"Odata ce ai cunoscut zborul...vei pasi pe pamint privind spre cer...pentru ca acolo ai fost si acolo...ai vrea sa te intorci" -Leonardo Da Vinci
0

#29 Useril este offline   aeromax 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 September 2013 - 11:24 AM

Cum s-a desfasurat CN F4C 2013 ?.
0

#30 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2013 - 07:29 AM

Vezi postareaaeromax, la 10 September 2013 - 11:24 AM, a spus:

Cum s-a desfasurat CN F4C 2013 ?.

Foarte bine .. organizare super, participare relaxata fara frustrari .. fara nemultumiri asupra comisiei de arbitraj .. intr-un cuvant a fost
ca o zi de zbor normala desfasurata intr-o locatie la standarde ridicate !

Poze si comentarii pe site-ul organizatorului ..

Nu am participat din pacate nici macar ca spectator asa cum imi propusesem si relatarea de mai sus e din auzite, citite, si poze .. poate este un nou inceput de drum, lansand in urma o pagina din istoria acestei ramuri odata cu dinozaurii ei mofturosi care tot comenteaza pe la "colturile" Facebook-ului .
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro