Asociatia Judeteana de Modelism Buzau organizeaza Cupa Romaniei etapa a III-a - sambata 23 martie 2013.
Dimineata e antrenament, dupa masa rundele de concurs.
Se plateste taxa de concurs, din ce stiu e 50 lei.
Programul: intrare in sala pe la ora 09:00, zbor cat cuprinde, pranz, runde + calcul online/afisare, premiere inapoi la hotel, cina, bere, masa festiva (adica gramada de zburatori fac cina sa fie festiva).
FRMd si Asociatia de mai sus organizeaza Campionatul National in ziua de duminica 24 martie 2013.
Deasemeni se plateste taxa de concurs catre FRMd. E ceva de genul 40 lei seniorii, 15 lei juniorii.
Programul: mic dejun, intrare in sala pe la ora 09:00, zbor cat cuprinde, pranz, runde, premiere si cam atat, ca luni mergem la servici sau la scoala.
Evenimentul are loc la sala sporturilor in comuna Cislau, jud. Buzau, cu sprijinul primariei Cislau.
Organizatorii aduc laptop/imprimanta/diplome/cupe.
Avem cazare la hotelul din localitate, cu o mica reducere - Hotel 2D.
Poate intr-o buna zi o sa se numeasca Hotel 3D. ;)
Legimitati, nelegitimati, nu stiu sa conteze. Veniti si sigur vom putea zbura cu totii programele cu avioanele din dotare, sau de ce nu, de imprumut, la o adica(macar la cupa). ;)
Poate la final de competitie, daca v-a placut, va legitimati. Nu semnati un contract cu nimeni, nu trebuie sa va fie frica de asta. Nu va inregimentati in nu stiu ce chestie politica, de stat, de securitate, de nu stiu de mai ce.... In principiu fiecare "nelegitimat" actioneaza in raza de actiune si influenta a unui club.
Deci, suntem asteptati pentru doua zile pline de F3P. Cine stie, face si aeromusical, mai ales daca-si aduce muzica.
Programele le stiti: SPORT si MASTER. Sunt descrise in materialele din CR I si CR II.
Sunt si aici: http://www.frmd.ro/A...nuarie.2013.pdf
Mihai_supy, Bicut, sunteti asteptati.
Fiecare poate contribui cumva. Arbitru in devenire - de ce nu?
Daca nu avem arbitri la cupa, dl. Mihai e asteptat, desi ii sta bine si cu un depron, in concurs.
E bine de stiut cine vine, ca sa rezervam in bloc pe cuvant hotelul si cheful (pe bani).
Doritorii sunt rugati sa se anunte.
Aceasta postare a fost editata de mvpricop: 15 February 2013 - 11:53 PM