Pagina 1 din 1
2012/2013 EOS Offroad Race - Etapa 4 12-14 Aprilie
Postat 27 March 2013 - 11:47 AM
Daca tot se discuta atat de aprig legat de a 3-a etapa de la EOS, a venit vremea sa promovam si etapa a 4-a care va fi sustinuta in Dortmund Germania, in cadrul unui foarte renumit targ de modelism anual
INTERMODELLBAUExhibition for model-making and model sport
10-14 Aprilie 2013
Clase de concurs: Buggy 2WD (fara limitari), Buggy 4WD (fara limitari), Short Course 4WD (fara limitari), Short Course 2wd (motor 17.5T Brushless)
Taxe concurs: 25 Euro/Clasa (include tricou oficial EOS)
Obligatoriu: Cauciucurile oficiale si singurele acceptate: Dboots Nanobyte A Comp
Daca ne-am strans atatia participanti pentru a 3-a etapa, haideti sa incercam sa ne strangem si pentru aceasta, eventual sa mergem toti cu un microbus de persoane, pentru a minimiza costurile deplasarii. In cazul in care ne strangem minim 5-6 persoane, ma oblig sa ma ocup de toata organizarea deplasarii.
Round 4 – Dortmund, Germany
Date: 12th – 14th April 2013
Address: Exhibition Centre Westfallenhalle Dortmund, Strobelallee 45, 44139, Dortmund
ENTER Round 4
> View a map of the area here.
> Hotel information to follow.
> Visit the Local Airport website here & here.
Mai multe informatii pe eos.redrc.net
TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T
Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T
Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM
Postat 27 March 2013 - 11:56 AM
Din pacate, cred ca este putin cam tarziu. Inscrieri pentru Dortmund nu se mai pot face.
Cred ca putem deschide un nou topic in care sa ne pregatim pentru urmatorul campionat. Topic in care sa vedem cine ar fi interesat sa mearga, posibilitati de deplasare in grup - pentru minimizare costuri ( aici pot fi utile experientele celor care au fost in acest an sau in seriile precedente ), variante de cazare si, nu in ultimul rand, impartasire de informatii tehnice.
Cred ca putem deschide un nou topic in care sa ne pregatim pentru urmatorul campionat. Topic in care sa vedem cine ar fi interesat sa mearga, posibilitati de deplasare in grup - pentru minimizare costuri ( aici pot fi utile experientele celor care au fost in acest an sau in seriile precedente ), variante de cazare si, nu in ultimul rand, impartasire de informatii tehnice.
The 5 P's theory : Proper Preparation Prevents Poor Performance.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1