Pe toata lumea a deranjat limbajul folosit de catre tine, care nu are nici o legatura cu "tehnica" sau cu maturitatea pe care ne laudam ca le avem.
mincof, la 09 June 2013 - 10:16 PM, a spus:
Daca tie nu-ti place sa ti se dea unele sfaturi, sau sa faca cineva o observatie, atunci nu mai sta pe forum.
...
N-ai insurubat suruburi tu cate cnc-uri am facut eu.
...
Am mai scos eu din mesaj, dar ajunge ce am citat.
Poate se intelege altfel, dar de regula cand ascund cate un mesaj de-al cuiva, incerc sa-i fac bine celui care l-a scris, nu sa-l avantajez pe cel caruia ii era destinat. Personal nu va cunosc pe nici unul, nu va stiu varstele si nici experienta. Si nici nu ma intereseaza sa le aflu. Imi este suficient ca vad pasiune si munca. Si din nefericire nici rezultatul nu ma intereseaza, ca nu depinde de mine si nici n-o sa-l pot schimba indiferent cate sfaturi sau exemple personale o sa dau. Fiecare face ce vrea, cum poate si cu ce poate. Nu stiu ce-si propune fiecare sa faca, nu are rost sa insist si sa schimb ce nu stiu.
Fiecare invata cel mai bine din propria experianta si indiferent ce spui pana nu se convinge singur nu se lasa. Cand o sa am timp o sa fac si eu niste observatii, dar strict legate de subiect.
Dupa cum discuti si daca te superi din atata lucru, probabil ca o sa ai o colaborare frumoasa doar cu cei care te cunosc si te accepta asa.
Vorbim.
Spor la treaba in continuare!