Aceasta postare a fost editata de passion: 27 February 2013 - 08:10 PM
Pagina 1 din 1
Problema cablu simulator MPX cockpit sx
Postat 27 February 2013 - 08:07 PM
Pentru ca imi doream sa pun statia pe simulator de ceva vreme, ieri am cumparat un cablu oarecare ptr simulator, ma refer la inetrfata UART, care avea in conector mini-din, si am adaptat.o la statia mea MPX cockpit sx.problema e ca nu ii dau de cap, adica phoenixul nu simte cum ca ar primi ceva semnal la fel si PPJOY.Semnalul catre interfata l.am dat de unde am dat si catre modulul frsky care merge perfect,adica GND si Modulatie.interrfata svea trei fire dar presupun ca al treilea, cel rosu era altceva, cele pe care le.am conectat fiind negru(gnd) si galben(semnal).Oare ce am gresit?!firul rosu are vreo treaba?modulul frsky care functioneaza in acelasi timp si pe aceleasi fire cu interfata conteaza?Rulez windows 7 iar drivele ptr interfata le.am luat de pe silabs.com ea neavand nici un disc la cumparare. http://www.rcgroups....ad.php?t=877463 Aici mi se si confirma cum ca pe pinii respectivi este ceea ce trebuie.Multumiri!
Nu ma cãuta!
Postat 15 March 2013 - 08:12 PM
am si eu o problema cu cablul de simulator..am un dx6i care pana acum ceva timp a mers perfect cu cablul meu..http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__24348__USB_Simulator_Lead_for_Turnigy_GTX3_Transmitter_VRC_Sim_Compatible.html ....este ceva asemanator cu cel din link doar ca e pe albastru..doar ca acum nu se conecteaza..de fapt nu imi recunoaste statia..o conectez, o gaseste in control panel ca si rc joystick...dar dc ii dau calibrate nu se misca nimic...in joc la fel..nu stiu ce s-a intamplat de nu mai merge..ca pna acum a mers..sa fie oare cablul? cand il conectez la pc se aprinde albastru dar dupa o perioada se stinge...dar chair si cand se aprinde nu merge..se paote sa fie si din windows..am 7..dar tot 7 am avut si pana acum?pls help..nu am absolut nici o idee
1:10 MST XS-Drift, Ford mustang cabrio Reely 1:10, Rc plane Piper J Cub 2.6m, Traxxas E-MAXX brushless, Axial SCX 10
Postat 17 March 2013 - 12:24 PM
am descoperit problema..mufa jack care intra in telecomanda avea un cablu rupt...am lipit provizoriu...dar a trebuit sa instalez iar si emulatorul...deci erau 2 probleme
1:10 MST XS-Drift, Ford mustang cabrio Reely 1:10, Rc plane Piper J Cub 2.6m, Traxxas E-MAXX brushless, Axial SCX 10
Arata acest topic
Pagina 1 din 1