Modelism - RHC Forum: Modele F3P &AM - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 42 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »

Modele F3P &AM Despre modele si lupta cu gramul

#991 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1513
  • Inregistrat: 06-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 11 December 2015 - 07:54 PM

Asta tu decizi dupa ce ai sa faci primul zbor in sala.Cu cativa ani in urma la concursuri(in Romania)se zbura si cu modele asa grele.
Personal,primul meu model F3P avea in jur de 250 gr.Asta se intampla in 2011.Am zburat cu el un sezon,dar programul era mult mai usor.
Acum modelul meu are aproximativ 70 gr complet echipat.Poate ti se pare foarte usor la 70 gr,dar in afara s-a ajuns la modele de sub 40 gr complet echipate.
Chiar daca ai model foarte usor nu inseamna ca vei zbura foarte bine,conteaza foarte mult ce stiu mainile tale sa faca cu stik-urile statiei.
Eu sunt de parere ca trebuie mult antrenament in sala,dar ca sa intri intr-o sala corespunzatoare la noi(cel putin la mine in Bacau)este destul de greu.
Succes si poate ne intalnim la concursuri.

P.S.
Receptorul de pe modelul meu are 0,9 gr :)
Al lui mvpricop e si mai usor.

Aceasta postare a fost editata de dan 73: 11 December 2015 - 07:55 PM

0

#992 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1429
  • Inregistrat: 19-December 13

Postat 11 December 2015 - 08:48 PM

Vezi postareadan 73, la 11 December 2015 - 07:54 PM, a spus:

Asta tu decizi dupa ce ai sa faci primul zbor in sala.Cu cativa ani in urma la concursuri(in Romania)se zbura si cu modele asa grele.
Personal,primul meu model F3P avea in jur de 250 gr.Asta se intampla in 2011.Am zburat cu el un sezon,dar programul era mult mai usor.
Acum modelul meu are aproximativ 70 gr complet echipat.Poate ti se pare foarte usor la 70 gr,dar in afara s-a ajuns la modele de sub 40 gr complet echipate.
Chiar daca ai model foarte usor nu inseamna ca vei zbura foarte bine,conteaza foarte mult ce stiu mainile tale sa faca cu stik-urile statiei.
Eu sunt de parere ca trebuie mult antrenament in sala,dar ca sa intri intr-o sala corespunzatoare la noi(cel putin la mine in Bacau)este destul de greu.
Succes si poate ne intalnim la concursuri.

P.S.
Receptorul de pe modelul meu are 0,9 gr :)
Al lui mvpricop e si mai usor.

0.9g? :) iar eu am 16g acum si imi vine de 3.5g si ziceam, moamama 3.5g e beton :D, de unde.
Ok, merg in concediu la Suceava si ma duca colo daca e la o sala.
Cert este ca cu cat zboara mai lent cu atat ai mai mult timp sa executi figura, al meu pare relative lent dar sa vedem in sala cum mi se pare.
Din programul de pe topic, am executat prima partea pana la plecat in verticala si pare digerabila pe simulator, continuam. Am deja 2 ore de ieri :D.
0

#993 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1189
  • Inregistrat: 20-June 07

Postat 11 December 2015 - 09:02 PM

Bogdan programul propus este simplu ,se desfasoara pe o singura linie ,nu are manevre combinate si nu are mai mult de juma de roll pe coborare deci poate fi abordat.
Este logic ,cu un avion mai usor te poti concentra mai mult pe acuratetea figurilor si iti va fi si tie mai usor dar sunt sigur ca daca inveti programul o sa te descurci.
Zburatul in sala este mai greu un pic dar odata ce ai prins ideea si manutza o sa iti vina greu sa te mai lasi.
0

#994 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 December 2015 - 09:39 PM

Vezi postareabicut, la 11 December 2015 - 09:02 PM, a spus:

Bogdan programul propus este simplu ,se desfasoara pe o singura linie ,nu are manevre combinate si nu are mai mult de juma de roll pe coborare deci poate fi abordat.
Este logic ,cu un avion mai usor te poti concentra mai mult pe acuratetea figurilor si iti va fi si tie mai usor dar sunt sigur ca daca inveti programul o sa te descurci.
Zburatul in sala este mai greu un pic dar odata ce ai prins ideea si manutza o sa iti vina greu sa te mai lasi.

Ok, tocmai de aia vreau sa si zbor in sala ca ma ajuta in formarea pe 3D la benzinare sa zbor cat mai precis, F3P+F3A+F3M=3D freestyle de nota 10+.
Sunt curios, abia astept sa vad cum e in sala. Bag deja de 3 ore pana acum, pana la 12 noaptea tot bagam. Invatat prima partea pana acum.

Aceasta postare a fost editata de bogdan.motrici: 11 December 2015 - 09:42 PM

0

#995 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 December 2015 - 07:57 PM

Vezi postareabogdan.motrici, la 11 December 2015 - 08:48 PM, a spus:

0.9g? :) iar eu am 16g acum si imi vine de 3.5g si ziceam, moamama 3.5g e beton :D, de unde.
Ok, merg in concediu la Suceava si ma duca colo daca e la o sala.
Cert este ca cu cat zboara mai lent cu atat ai mai mult timp sa executi figura, al meu pare relative lent dar sa vedem in sala cum mi se pare.
Din programul de pe topic, am executat prima partea pana la plecat in verticala si pare digerabila pe simulator, continuam. Am deja 2 ore de ieri :D.

Daca treci prin Bacau saptamana viitoare,da-mi un telefon si poate mergem impreuna la sala.
0722781626
0

#996 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 21 December 2015 - 09:42 PM

Am receptor de 1.8g Jeti. Daca scot tipla e peste gram oricum. Nu am de 0.9g.

Am incercat sa-l comand pe cel de 0.3g, dar nu am avut noroc sau succes. Mai incerc.

Ca sa nu-i fie ciuda lui Bogdan. :-)

Insist in continuare pentru concursuri pe nezburatea.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#997 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 December 2015 - 10:24 AM

Vezi postareamvpricop, la 21 December 2015 - 09:42 PM, a spus:

Am receptor de 1.8g Jeti. Daca scot tipla e peste gram oricum. Nu am de 0.9g.

Am incercat sa-l comand pe cel de 0.3g, dar nu am avut noroc sau succes. Mai incerc.

Ca sa nu-i fie ciuda lui Bogdan. :-)

Insist in continuare pentru concursuri pe nezburatea.

Eu am crezut ca tu ai deja receptorul de 0,3 gr.Mi-ai trimis link-ul cu el si ai zis ca il cumperi.
Cat despre concursuri pe nezburatea,in cazul meu nu merge.Am facut greseala anul asta si am mers la un concurs fara niciun antrenament,si a iesit o mare caricatura.E adevarat ca si cu antrenament nu imi iese foarte bine,dar fara antrenament prefer sa nu mai particip.
Dar in final fiecare decide cum este mai bine pentru el.
0

#998 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 December 2015 - 05:04 PM

Dan, mersi de invitatie dar nu cred ca am cum sa ajung ca si la dus am fost in graba si la intors la fel.
Astazi am zburat pentru prima data in sala :), WOW, FUCK, AMAZING, CRAZY :).
https://youtu.be/xUCdgnB_xIE
1. In total vreo 20 de zbroruri a cate 5 minute. Am plecat cu el intreg, doar un pic zburlit, la zbor pe spate nu am dat suficienta directie la timp.
2. Sala foarte mica cu tavanul inalt, foarte lunga dar restul salii era cu tavanul foarte scund.
3. Nu e greu dar nici usor, conteaza avionul sa fie perfect, acum inteleg de ce trebuie asa usor.
4. Nu am avut tupeu sa fac hover, nu stiu de ce, e un pic greut avionul si nu imi dadea o stare de confort ( afara fac hover la firul ierbii cu el), de fapt am zburat clasic mai mult, opturi la inceput la greu ca sa ma obisnuiesc.
5. Satisfactia este enorma, nu credeam ca o sa imi placa atat de mult, bagat accumulator dupa accumulator, nici nu il lasam sa il incarce complet.
6. Zborul in sala te invata sa fii disciplinat, nu iti permiti sa zbori a prost, fiecare miscare este dinainte gandita cu pasi marunti si amanunte.
7. Reflexele se formeaza destul de repede, dat si un cutit si un inverted, si un asa zis snap, si un mini harrier, si un 8 Cuban sau cum I-o zice.
8. Ma uit deja dupa alt avion mai usor ca asta e prea greu :) ca si concluzie. E misto tare sa zbori in sala, imi place.

Vine si filmuletul numarul 2, e la upload.

Aceasta postare a fost editata de bogdan.motrici: 22 December 2015 - 05:05 PM

0

#999 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 December 2015 - 05:19 PM

Si filmuletul 2
https://youtu.be/9hT-51BTOHs
Cum vi se pare acest model? L-as lua pe acesta, ei spun undeva la 110g gata de zbor, fata de 170 ce am eu acum ar fi o diferenta mare.
https://www.lindinge...-leicht-bausatz

Aceasta postare a fost editata de bogdan.motrici: 22 December 2015 - 05:23 PM

0

#1000 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 December 2015 - 05:41 PM

Acuma sunt la posta sa iau unul pentru Stefan. E greut, dar sa speram ca merge bine. Daca ar avea contrarotativ cu pale mari.....

De la model de genul asta la unul de varf, diferenta de bani e foarte mare.

La aerobertix.be sunt trivia2 si celalalt, cum are Danut.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
0

#1001 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 December 2015 - 05:58 PM

Vezi postareamvpricop, la 22 December 2015 - 05:41 PM, a spus:

Acuma sunt la posta sa iau unul pentru Stefan. E greut, dar sa speram ca merge bine. Daca ar avea contrarotativ cu pale mari.....

Dar mult mai usor fata de ce am, nu? Adica arata ca iese undeva la 110g fata de cele 170 ale mele. Te-ai uitat la filmulete?
Cu timpul o sa iau si ce are Dan daca e. In functie de ce sala gasesc in Bucuresti sa zbor.

Aceasta postare a fost editata de bogdan.motrici: 22 December 2015 - 05:59 PM

0

#1002 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 December 2015 - 08:02 PM

Felicitari pentru primele zboruri in sala.
Imi place ca ai zburat cu mult tupeu.Iti trebuie un model mai usor.
Ia in calcul si varianta asta; https://www.elektrom...even-F3P-Hacker

Eu am unul asa si l-am scos pana in 115 gr complet echipat si asta nu cu electronica foarte usoara asa cum am acum pe Elanor.

Aceasta postare a fost editata de dan 73: 22 December 2015 - 08:05 PM

0

#1003 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 December 2015 - 08:04 PM

Trebuie un model mai usor, asta e. Relanti la motor si in rest nu stiu sa zic, da-i tare! ;)
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
0

#1004 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 December 2015 - 10:33 PM

Vezi postareadan 73, la 22 December 2015 - 08:02 PM, a spus:

Felicitari pentru primele zboruri in sala.
Imi place ca ai zburat cu mult tupeu.Iti trebuie un model mai usor.
Ia in calcul si varianta asta; https://www.elektrom...even-F3P-Hacker

Eu am unul asa si l-am scos pana in 115 gr complet echipat si asta nu cu electronica foarte usoara asa cum am acum pe Elanor.

Multumesc, ok. Iau in considerare si acest model.
0

#1005 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 December 2015 - 05:26 PM

Care-I faza cu motorul asta cu cei trei pini? sunt un fel de conectori? Dar banuiesc ca sunt cele 3 fire clasice pe care le pot lipi direct pe regulator, nu? L-am luat pentru https://www.lindinge...Article=9704600
https://www.hobbykin...idProduct=77462 - motor
https://www.hobbykin...idProduct=45857 - servo-uri
https://www.hobbykin...idProduct=31692 - regulator
Cum vi se pare configuratia?
Pe viitor ma bag si la ceva mai sus daca o fi dar in functie de buget si ce sala gasesc in Bucuresti unde sa pot zbura linistit si nu la un cost prea mare.
0

#1006 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 December 2015 - 06:20 PM

Vezi postareamvpricop, la 22 December 2015 - 05:41 PM, a spus:

Cat cantareste gol? Vorbim de varianta light, da? Ca mai e una similara dar mai grea.
Eu echiparea pentru el ma duce la 57.4g si vreau sa vad pana imi vine avionul cat are el gol cu toate cele.
0

#1007 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 December 2015 - 06:36 PM

Iti trebuie un motor la care sa pui o elicie cu diametru mai mare de 8 sau 9'.
Iti recomand acest motor,eu l-am avut si e foarte bun.
http://www.topmodel....aspietu-feather

Elicie de aici;
http://www.rc-factor...9028i-1750.html
http://www.rc-factor...9030i-1751.html

Servouri poti lua de astea
http://www.hobbyking...Warehouse_.html
Eu folosesc aceste servo pe Elanor.

Regulatorul cred ca e bun,mai reduci din greutate lipind firele de la motor direct pe ESC.Dai si tipla jos de pe el.
0

#1008 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 December 2015 - 06:40 PM

Imi permit fara sa-l intreb in prealabil pe Catalin sa vorbesti cu el poate iti face un model asa ca al lui.
0

#1009 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 December 2015 - 08:30 PM

Vezi postareadan 73, la 25 December 2015 - 06:40 PM, a spus:

Imi permit fara sa-l intreb in prealabil pe Catalin sa vorbesti cu el poate iti face un model asa ca al lui.

O sa vorbesc cu Cata, intre timp am fost prea lacom :( si am comandat tot ce am zis, daca e, motorul il dau si imi iau ce mi-ai recomandat. La servo-uri ar trebui sa fie ok, vedem cum se comporta.
Mersi de sfaturi,
0

#1010 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 December 2015 - 09:18 AM

Salut!
Am vazut aseara tarziu dar nu eram suficient de lucid sa pot raspunde...chestii de alcool :rolleyes:
Ma bucur ca vrei ceva mai performant si vad ca deja te-ai apucat de treaba ,daca am inteles bine si deja ai comandat setup-ul din link-uri hai sa-ti spun cam ce se poate face>
Modelul este unul din gama de mijloc, un conpromis intre hobby si performance si cu putina atentie la montaj si echipare putem sa batem limita inferioara de 100g specificata de producator.
De zburat sut sigur va zbura ....altfel decat ce zbori acum si cu putin antrenament iti va permite sa abordezi programe de zbor mai complicate.
Servourile sunt bune dar erau si mai bune cele mentionate de Dan si aveai avantajul ca le puteai folosi in viitor si la un model de top.
Controlerul poate ajunge sa cantareasca 3,5 g te invat eu cum....deci este Ok.
Motorul ....? nu stiu cum ai gandit dar una peste alta nu e rau de loc, eu ,Dan si Victor folosim acelasi motor dar nu direct drive ci in sisteme contrarotative si pentru modele care se invart in jur de 70g.
Partea buna e ca il poti folosi si la modelul comandat,iti fac eu un grup de propulsie cu reductor care in viitor cand o sa ai cele necesare poate deveni un sistem contrarotativ.
Ai deasemenea avantajul ca poti sa mergi cu baterie 2s 120mah care sta pe la 7g fata de motoarele direct drive care au nevoie de baterii mai mari ...12-15g.
Iti mai trebuie un receptor usor si daca mergi pe futaba asta e maxim deocamdata>

http://www.hobbyking...Compatible.html

Cred ca trebuie cautat prin Europa ca altfel se termina sezonul pana vine din china.
Pentru baterii te sfatuiesc >

Bune in concursuri!

Bune pentru antrenament!

Bafta!
0

#1011 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 December 2015 - 08:02 PM

Am mai mesterit un pic la model.
Cumpar chestii si in loc sa le montez imediat pe modele, o fac peste un an, sau chiar mai mult.

A venit vremea sa pun receptorul Jeti de 1.6g si ESC-ul YEP de 1g (ca i-am scos cablaraia grea).
Receptorul e facut responsabil. Se vede ditamai procesorul pe el, de fapt sunt cate unul (diferite) pe fiecare parte. Apoi e lacuit, ca sa zbori fara tipla. Plotii unde se lipesc firele nu sunt lacuiti. In cutiuta este inca un termocontractant si stickerele de rigoare, care indica numarul canalului, masa, plus, semnal, etc.

Mi-a luat vreo 5 ore sa inlocuiesc chestiile vechi. Lipituri fine, repetate intre ESC si motor....
Munca periculoasa, ca riscam sa lipesc in scurt una alta.
Am avut mare noroc cu sculele colegilor de atelier: pasta de lipit, letcon termostabilizat cu cioc ascutit. Pentru electronisti poate e ceva obisnuit, dar pentru amatori e destul de elegant.
A trebuit sa lipesc si cu mana stanga, in premiera mondiala.
In loc de BEC am pus circuitul L1117 DP-5.0 - sursa 5V. Ca acum 3 ani, am pus o tablita de cutie de bere pentru racirea circuitului, ca se incalzeste periculos. Adica se incalzea tare cu 4 servo Blue Arrow 3g.
Modelul curent are un singur servo cu pricina si doua si mai mici, de 2.5g. Probabil consuma mai putin, ca n-am observat incalzirea radiatorului.

Am eliminat vreo 4 g din model: avea 63, are 59g, fara acumulator.
Se mai pot aseza un pic cablurile, dar am renuntat, pentru ca trebuie incarcate si bateriile.
Bateria nu se fixeaza in cel mai elegant mod, dar nu le poti avea pe toate.

Avionul e de la Bicut, evident.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC_0084 (Large).JPG

Aceasta postare a fost editata de mvpricop: 26 December 2015 - 08:06 PM

Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
0

#1012 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 December 2015 - 08:26 PM

YEP 7 sau YGE7? intreb pentru ca stiu ca ai ai unul si altul.
Eu am doar yep7 si in trecut il foloseam cu motorul Pietu, am renuntat din cauza ca mai tragea rateuri la start si asta nu pentru ca eram eu ghinionist
ci doar pentru ca nu vroia el sa aiba relatii cu anumite motoare...chestie de timming.
YGE 7 e mult mai scump dar are relatii bune cu toata lumea,nu am vazut nici o plangere.
Sunt curios cat cantareste ansamblul controller+stabilizator tensiune+radiator+cablu alimentare...ar fi de comparat ca daca are in jur de 2g se merita deranjul sa ma scap si eu de plush 6 care are 3,5 g tunat si cu cablu aferent alimentarii.
0

#1013 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 December 2015 - 08:58 PM

Este YEP, ca YGE e pe sculocap, ca sa aiba si Stefan cu ce zbura.

Exact 2g are ce zici, cu toate cablurile, mai putin cele ale motorului.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
0

#1014 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 December 2015 - 05:08 PM

Am facut-o de cacao.
ESC-ul sta numai pe very slow start si i s-a dezlipit si un fir (tocmai l-am lipit si merge).
Prop saver spate crapat, dar lipit pe loc.

Al lui Stefan sculocap n-a mers neam - YGE-ul adica. Poate fi ars.

Asa ca ne-am dat cu avioanele lui Bicut, care ne-a dat si mancare si beutura...
Asa mai zic si eu sa faci modelism. ;)
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
0

#1015 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 December 2015 - 07:37 PM

Trebuia sa faca cinste Stefan,ca astazi este ziua lui.
La Multi Ani,Stefan. :drinks:
0

#1016 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 January 2016 - 09:21 PM

Pentru ca oarecum s-a redeschis apetitul pentru astfel de modele am sa fac un sumar cu necesarul de materiale si locurile unde pot fi gasite acestea,
sper din inima sa fie cat mai multi doritori si vom anunta aici cand se fac comenzi .
Am sa iau ca punct de referinta modelul meu actual dar si alternativa pentru cei care au in proiect model pentru 1 s sau 2 s full carbon.
Deci model depron >carbon> mylar cu tinta de greutate finala 65/75g.
1 coala depron mare ,extrupor sau climapor >>>este mai bun decat depronul care se gaseste in magazinele de profil din tara si este identic ca si masa specifica cu depronul aero .
2 mylar circa 3m liniari in latime de 315mm ,cel mai ieftin este in link mai jos in format de 5m liniari <un pic de rezerva nu strica>
http://www.freeflightsupplies.co.uk/
2 micron clear 1/10 mil 2.4 gms.per sq. metre 5 metres x 315mm wide £5.00plus post ....il gasiti la LW covering
3 una bucata spray adeziv contact foam friendly
http://phoenixmodels...ray-p-1238.html sau 3m 77 de afara sau se mai gaseste prin magazinele de bricolaj sub diferite forme si este in jur de 20 lei dar aici trebuie atentie sa nu aiba marcajul de nitrosolvent ..x-ul negru in patrat portocaliu ca alea ataca depronul, personal am folosit de toate natiile inclusiv cu nitrosolvent si pulverizat mai de departe>>>1m distanta plouat de sus.
4 carbon tije 0,5 14ml +2ml tuburi de 0,7 +2ml platbanda 2,7-3mm*0.13-0,2mm
http://www.x-hz.com/...oduct&info=1001
http://www.x-hz.com/...oduct&info=1076
http://www.x-hz.com/...oduct&info=1054
5 servo 3 buc
http://www.hobbyking...6sec_60deg.html pentru 70-90 g model gata
http://www.hobbyking...icro_Servo.html 65-75g model gata
6 motor in sistem contrarotativ cu elici de 11 inch si raport reductie 1-4
http://www.hobbyking..._Outrunner.html
are cam 9g dar poate fi adus foarte usor in 7g si ajut gratis pe oricine are materialele la asambarea sistemului
set pinioane
http://www.aliexpres...21-5897f24a2ee8
http://www.ebay.com/...r-/121360441125
http://phoenixmodels...3zz-p-2013.html 2 buc
si partea cea mai scumpa din model elici Glavak carbon 11 inch wide ultralight
Fisier atasat  2015-06-01_Price_list_18.pdf (226.96K)
Number of downloads: 142 prin e-mail la glavak@gmx.net
7 pentru regulator eu folosesc asta

http://www.hobbyking...Controller.html
dezbracat si cu firele schimbate are 3g
8 baterii

http://www.hobbyking...LB1202S20_.html
dezbracate ajung la 7,8-8g bucata

Cei care intentioneaza sa construiasca un astfel de model sunt rugati sa-si anunte intentia aici pentru a combina comenzile in vederea reducerii costurilor de transport avand in vedere ca materialele sunt destul de imprastiate si de multe ori costa mai mult transportul.
Deasemenea am rugamintea sa cititi cu atentie topicul si sa intrebati cand aveti neclaritati sau indoieli ...tot de buzunar e vorba .
Colegii din breasla sunt super baieti si veti primi raspunsuri si solutii pentru aproape orice fel de problema.
Spor!
0

#1017 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 16-March 13
  • Interests:Aero, 3D

Postat 25 January 2016 - 09:32 PM

Vezi postareabicut, la 25 January 2016 - 09:21 PM, a spus:

Pentru ca oarecum s-a redeschis apetitul pentru astfel de modele am sa fac un sumar cu necesarul de materiale si locurile unde pot fi gasite acestea,
sper din inima sa fie cat mai multi doritori si vom anunta aici cand se fac comenzi .
Am sa iau ca punct de referinta modelul meu actual dar si alternativa pentru cei care au in proiect model pentru 1 s sau 2 s full carbon.

Dar ceva modele gat facute, am vazut clipurile si pozele de sambata si parca ma tenteaza sa iau si eu ceva de sala, motor si regulator am, am nevoie de un model si 3 servouri, ceva recomandari?
Fly it, like you stole it!
0

#1018 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 January 2016 - 09:35 PM

In functie de motor si ce mai aia pe acasa poti fi indrumat,spune te rog ce ai ca sa iti spunem ce poti face.
0

#1019 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 16-March 13
  • Interests:Aero, 3D

Postat 25 January 2016 - 10:12 PM

Vezi postareabicut, la 25 January 2016 - 09:35 PM, a spus:

In functie de motor si ce mai aia pe acasa poti fi indrumat,spune te rog ce ai ca sa iti spunem ce poti face.

Motor turnigy 2204 1400kv, pentru modele 3d maxim 220 grame. Regulator 12 A h-king
Fly it, like you stole it!
0

#1020 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 25 January 2016 - 10:13 PM

Multumim pt. link-uri, inca ma gandesc pe ce varinta merg, 2 s sau 3s.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

Arata acest topic

• 42 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »

16 useri citesc topicul
0 membri, 16 vizitatori, 0 utilizatori anonimi