Modelism - RHC Forum: Modele F3P &AM - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 42 Pagini +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »

Modele F3P &AM Despre modele si lupta cu gramul

#811 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2414
  • Inregistrat: 12-April 13
  • Interests:Zbor.

Postat 29 January 2015 - 02:21 AM

Bogdane, rotorul de la interior trebuie sฤƒ aibฤƒ turaศ›ie mai mare aศ™a cฤƒ vezi cum pui rotiศ›ele.
URA ลŸi la zbor fofezelor !
0

#812 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1513
  • Inregistrat: 06-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 29 January 2015 - 11:51 AM

Pentru cine nu a fost atent la ce am scris eu,repet inca o data.
La sistemul Glavak ,axul pentru prima elicie(cea mai apropiata de motor/model) are diametru de maxim 4,5 mm.Dimensiunea asta mi-a transmis-o Alan.
Setul meu de elicii cumparate de la Alan au fost incercate initial(pentru-ca nu mai avea alt set nou de 11" in stoc sa-mi trimita) de acesta pe ultimul sistem Glavak(cel cu patru rulmenti).
Gaura de la prima elicie are diametrul de 4,5 mm(deci nu de 6 mm asa cum s-a scris mai sus).A doua elicie avea gaura de 2 mm.
0

#813 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2015 - 12:48 PM

Aศ™a ศ›ineam minte cฤƒ ศ›i-am fฤƒcut bucศ™a de adaptare. Pot sฤƒ o mฤƒsor pe prima cฤƒ o mai am. Oricum nu are importanศ›ฤƒ. Ideea e cฤƒ sistemul fฤƒcut de Bogdan (aศ™a hutuchit cum este ศ™i nu stฤƒ sฤƒ asculte explicaศ›iile pรขnฤƒ la capฤƒt) poate fi pus รฎn funcศ›ie fฤƒrฤƒ probleme. Soluศ›ii sunt, simple ศ™i fฤƒrฤƒ sฤƒ ia รฎn greutate
Ideea generalฤƒ este cฤƒ din toate discuศ›iile ศ™i atรขt de mult scris ศ™i proiectat, sistemul evolueazฤƒ indiferent cine-l construieศ™te primul.
Deja s-a ajuns la un mecanism mai bun ศ™i mai uศ™or decรขt a "domnilor zei" din strฤƒinฤƒtฤƒศ›uri. Ar trebui sฤƒ mฤƒ iau la trรขntฤƒ cu Cฤƒtฤƒlin pentru cฤƒ a preluat ideea de presetupe din schiศ›a "greศ™itฤƒ" de mine ? Nici pe departe. Bravo lui, mai ales cฤƒ ideea de presetupฤƒ nu-mi aparศ›ine. A fost inventatฤƒ de alศ›ii cu mult รฎnainte sฤƒ mฤƒ nasc eu.
Oricine, cu niศ™te cunoศ™tinศ›e tehnice ศ™i experienศ›ฤƒ poate ajunge la aceeaศ™i soluศ›ie constructivฤƒ fฤƒrฤƒ sฤƒ se poatฤƒ afirma cฤƒ a "furat" de la altul (am mai spus asta).
Pentru ceea ce vreau sฤƒ protejez ca fiind drept intelectual mฤƒ duc ศ™i fac depozit la OSIM ศ™i OIM ศ™i pe urmฤƒ iau bani de pe urma ideii, adicฤƒ exact sursa de venit pe care o am acum.
Concluzionรขnd, rezultatul final este pozitiv dincolo de orgolii extreme, รฎnjurฤƒturi, sau alte "calitฤƒศ›i" omeneศ™ti duse la extrem de romรขni.
0

#814 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 778
  • Inregistrat: 23-March 13

Postat 29 January 2015 - 02:15 PM

Am rezolvat problema..am facut teste...e perfect.si functioneaza bine.Ne intalnim la zbor.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: rps20150129_141335.jpg
  • Imagine atasata: rps20150129_141359.jpg

0

#815 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1189
  • Inregistrat: 20-June 07

Postat 29 January 2015 - 02:47 PM

Bravo Bogdan! ai reusit! ai citit printre randuri si deci ai inteles tot.
Ne vedem sambata la zbor !
Cu placere!
Auzi da tu ai condus vreodata masina cu volan pe dreapta pe strazi de stanga? , sa stii ca nu e imposibil dar cam peste mana.

Aceasta postare a fost editata de bicut: 29 January 2015 - 02:48 PM

0

#816 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2015 - 03:24 PM

@ Viorel , ma jur sa mor io ca nu m-am inpirat din desenul tau,am incercat mai demult chestia asta dar nu aveam rulmenti asa mici asa ca am cam dat chix ca am folosit tot ax de 2 in gaura de 2 si practic era sustinut numai la capete deci ineficient.
http://www.rcgroups....52&postcount=60 a se citi data postului.

http://www.rcgroups....d.php?t=2138109 asta este tot subiectul a se citi cu atentie inainte de face afirmatii

Imagine atasata: inbox.png este o parte din inbox ,la inceputuri am primit chiar mesaje nu tocmai prietenoase de la Morozov,prieten bun si sustinator in business-ul lui Lantsov ca deh asta era open si costa putin.

Nu am afirmat niciodata ca am inventat ceva ,toate au fost inventate dinainte sa ne nastem noi dar incercam sa adaptam lucruri foarte comune in viata de zi cu zi la ce avem noi nevoie.
Accept si ma inchin cu jos palaria in fata oricarei imbunatatiri referitor la performanta in caracteristici la ceea ce facem noi dar voi critica franc involutia cu titlu de imbunatatire si asta pentru ca altii sa nu faca aceeasi greseala.
Accept si este binevenita orice critica daca are si un temei caci nimeni nu-i perfect nu-i asa?
La f3p-ul asta lucrurile se misca mai repede decat imbatranim noi si de multe ori suntem nevoiti sa mai facem si compromisuri caci altfel am sta numai pe la posta sa luam colete cu lucrui noi.
Chestia cu tranta sper sa fie la figurativ ca io sunt mai impulsiv si foarte bagaretz la chestii de gen dar nu sunt idiot asa ca trebuie sa te antrenezi la fuga ca sa ma prinzi :rolleyes:
0

#817 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2015 - 06:04 PM

Confirm cele scrise de Catalin. Dorinta lui Catalin de a incerca sa construiasca un sistem contra cu patru rulmenti cu presetupe,am auzit-o la el de anul trecut.
Stiam deja cum ar trebuie sa arate noul sistem ce urma sa fie construit de Catalin si de aceea i-am spus lui Viorel ca,cred ca schita lui e gresita in privinta pozitionarii rulmentului din spate,deoarece din discutiile avute cu Catalin si din urmarirea topicului de pe rcgroups,acel rulment ar trebui montat intre cele doua pinioane.Binenteles asta nu e unica regula/posibilitate dar mi s-a parut mai buna decat varianta schitata de Viorel. Deci ideea nu e preluata nicidecum din inovatoarea schita la care am pus o intrebare si nu am mai primit raspuns.
Catalin avea deja sistemul cu doi rulmenti construit de care era multumit si ar fi facut sistemul cu patru rulmenti mai devreme dar abia acum a facut rost de rulmenti mici.Dealtfel asa cum a scris Catalin(care citeste zilnic topicul F3P de pe rcgroups si i-a inspirat si pe altii) sistemul a fost construit in Noiembrie de un tip si postat pe rcgroups.
Momentan in Romania nu am vazut un sistem mai usor decat a "domnilor zei" de pe alte meleaguri.Eu unul mi-as dori ca cineva de la noi sa construiasca asa ceva,dar probabil un sistem mai usor ca al lui Glavak si Lantsov nu se va realiza in Romania in viitorul apropiat,deoarece vor trebui investiti bani in materiale si matrite.

Aceasta postare a fost editata de dan 73: 29 January 2015 - 06:08 PM

0

#818 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2015 - 06:06 PM

Vezi postareabicut, la 29 January 2015 - 02:47 PM, a spus:

Bravo Bogdan! ai reusit! ai citit printre randuri si deci ai inteles tot.
Ne vedem sambata la zbor !
Cu placere!
Auzi da tu ai condus vreodata masina cu volan pe dreapta pe strazi de stanga? , sa stii ca nu e imposibil dar cam peste mana.

Pentru moment....atat am putut sa fac.Pentru alte modoficari le voi face pe parcurs.Timp prea scurt si ca sa maresc gaura la cealalta elicie ...momentan o las asa.Ca sa nu mai zic..ca nu am avut timp nici de avion sa ma ocup..voi repara primul si ma voi da asa cu el..Bun sau rau..asta e.Tot ce am facut ..am facut din placere...la ura urmei....puteam sa am cel mai tare model..ca nu plecam acasa decat cu ce am venit la mine๐Ÿ˜€ Si voi tot la fel.๐Ÿ˜ƒ asa ...ca mai bine spuneti cine da de baut? Si cine face cinste.Lasati prostiile si injectiile si haide-ti la distractie.
0

#819 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2015 - 06:13 PM

De baut da de obicei cine intreaba eu m-am abtinut si nu am intrebat pe tine te-a mancat si acush trebe sa te scarpini,pastram traditia cu sticlandul la centru salii pentru orientare mai buna spatiu timp :drinks:

Aceasta postare a fost editata de bicut: 29 January 2015 - 06:14 PM

0

#820 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2015 - 06:41 PM

Vezi postareabicut, la 29 January 2015 - 06:13 PM, a spus:

De baut da de obicei cine intreaba eu m-am abtinut si nu am intrebat pe tine te-a mancat si acush trebe sa te scarpini,pastram traditia cu sticlandul la centru salii pentru orientare mai buna spatiu timp :drinks:

Nam inteles nimica๐Ÿ˜‚ iar ai ocoolitooooo ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ apropo...In textul de mai sus...Frumoasa Incurajare.
0

#821 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2015 - 06:50 PM

Pai cum cine???Cel care are cel mai bun motor,cel care castiga si cel care are cel mai usor model ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ asa e normal.Si eu de alte traditii nu am auzit.si nici nu vreau sa aud.๐Ÿ˜ asa ca trage concluzia.
0

#822 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2015 - 06:56 PM

Ioiiii :) Cฤƒtฤƒline, ศ™tiu sigur cฤƒ ai priceput bine ce am scris. Trimiterea la schiศ›a mea a fost doar figurativฤƒ. Nici prin cap nu mi-a trecut sฤƒ te acuz de ceva. Am ศ™i scris mai departe despre soluศ›ii tehnice similare ศ™i ce se รฎntรขmplฤƒ รฎn mod normal รฎn lume. Nu era nevoie de argumentaศ›ie, dar na, ai fฤƒcut-o. Mi se pare absolut normal. Deplasatฤƒ ศ™i total inutilฤƒ e susศ›inerea lui Dan care nu pierde nicio ocazie sฤƒ se situeze cumva " contra" mea. Nu vrea sฤƒ priceapฤƒ ศ™i pace cฤƒ se pune รฎn situaศ›ia lui Don Quijote รฎn ceea ce mฤƒ priveศ™te. Am cu totul alte interese ศ™i prioritฤƒศ›i faศ›ฤƒ de ceea ce crede el. :D
Personal, am รฎnceput sฤƒ analizez contrarotativele abia anul ฤƒsta cรขnd am รฎnceput construcศ›ia profilatului. Nici de subiectul de aici nu ศ™tiam. Am aflat tot de la Dan.
รŽn condiศ›iile astea, cineva ar trebui sฤƒ fie cel puศ›in "bleguศ›" sฤƒ aibฤƒ impresia cฤƒ am vreo pretenศ›ie de apartenenศ›ฤƒ asupra unui sistem sau soluศ›ie anume.
Din fericire pentru mine, analizez lucrurile din douฤƒ perspective, una tehnicฤƒ ศ™i una legalฤƒ. Asta e, chiar dacฤƒ cineva poate fi iritat de faptul cฤƒ am ceva mai multe studii. Asta m-a ajutat ศ™i mฤƒ ajutฤƒ sฤƒ nu mฤƒ arunc cu afirmaศ›ii de genul "ideea mea".
Pentru aศ™a ceva e necesarฤƒ รฎndeplinirea unei proceduri obligatorii, pe care o cunosc รฎn amฤƒnunt. Nu dezvolt subiectul aici.
Singurul lucru interesant ศ™i pe care l-am urmฤƒrit aici a fost, brainstorming-ul (procedurฤƒ imposibilฤƒ cu un singur "neuron":D) cumulat cu ambiศ›ia ศ™i orgoliul tฤƒu. Recunosc, sunt vinovat, dar mi-ai ridicat mingea la fileu cu cearta dintre tine ศ™i Bogdan (Mama Soacrฤƒ), ceartฤƒ cu a cฤƒrui termeni nu sunt de acord. รŽn consecinศ›ฤƒ, ambiศ›ia ta a produs noul sistem, care este mai bun chiar dacฤƒ nu e gata รฎn toate privinศ›ele. Sincer, nu mฤƒ aศ™teptam sฤƒ-l produci aศ™a repede, ci abia dupฤƒ concurs.:D

Ajunge. :)

Treaba cu "trรขnta" era o รฎntrebare peiorativฤƒ adresatฤƒ celor de aici.
Hm. Oare alergi mai repede decรขt mฤƒ rostogolesc eu ? :D

P.S. Dane nu e necesar sฤƒ dai vreo replicฤƒ. ศ˜tiu ! "Te-am jignit" din nou.

Ne vedem la concurs bฤƒieศ›i. :)
0

#823 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2015 - 07:41 PM

Am inteles exact ce ai scris,vezi tu eu m-am nascut intr-o seara dar asta nu a fost aseara !
Evit pe cat posibil discutiile neconstructive si nu ma bag de obicei sa-mi dau cu parerea unde nu cunosc amanunte dar limitele acceptabile au fost depasite de multe ori pe aici .
Sunt adeptul conversatiilor placute dar pentru unii asta este un semn de slabiciune si profita de ocazie.
Continui sa iubesc diversitatea, altfel cred ca ar fi plictisitor.
0

#824 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2015 - 02:31 PM

Salutare!! Dupa ce a cazut si nezburat nuciodata..si rupt tot botul ๐Ÿ˜€ am fost cat pe ce sa abandonez.Deja taiasem alt model si ori cum timpul ar fi fost prea scurt,asa ca am decis sal refac si sa ies si eu cu el la zbor.Nam facut nici un test.Dar ori cum va zbura...si chiar de nu va fi de competitie..tot ma voi distra cu el.Am montat si motorul ..chair daca nu e corect...dar va zbura. Iata cateva poze.In rest ne vedem la sala.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: rps20150130_142606.jpg
  • Imagine atasata: rps20150130_142619.jpg
  • Imagine atasata: rps20150130_142635.jpg

0

#825 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2015 - 03:12 PM

Felicitar! sincere si fara nici o urma de rautate ,arata exact ca un model de top,bravo Bogdan :clapping: :clapping: :clapping:
:hi:
0

#826 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2015 - 04:56 PM

Vezi postareabicut, la 30 January 2015 - 03:12 PM, a spus:

Felicitar! sincere si fara nici o urma de rautate ,arata exact ca un model de top,bravo Bogdan :clapping: :clapping: :clapping:
:hi:

In sfarsit !!!! A dat dumnezeu...sa zici si tu una buna ๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
0

#827 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2015 - 04:57 PM

Aaaaa si de aratat...arata" dar sa vedem si daca zboara...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
0

#828 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2015 - 05:30 PM

Si pentru ca maine incepe concursul va prezint modelul meu,un proiect TOP SECRET.
Bandit,nu-i asa. ;)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: bandit F3P (7) (1).jpg

0

#829 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2015 - 05:58 PM

Am zis si in alte dati,cand ai facut lucruri bune si pe viitor o sa zic jos palaria !, cand meriti sau aho ! cand mai raportezi baterii de 6g ,modele de 40 etc ,etc.
De zburat sigur o sa zboare,cum? nu stie nimeni exact comportamentul dinainte,speram bine.
0

#830 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2015 - 06:03 PM

Vezi postareabicut, la 30 January 2015 - 05:58 PM, a spus:

Am zis si in alte dati,cand ai facut lucruri bune si pe viitor o sa zic jos palaria !, cand meriti sau aho ! cand mai raportezi baterii de 6g ,modele de 40 etc ,etc.
De zburat sigur o sa zboare,cum? nu stie nimeni exact comportamentul dinainte,speram bine.

Uite cum facem...ia cantarul cu tine ๐Ÿ˜€ daca acumulatorii mei au 6g ..dai de baut..daca nu dau eu. Am asa 5 buc 180mh.6g bucata ๐Ÿ˜†
0

#831 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2015 - 06:23 PM

Cantarul este deja in bagaj, accept sa dau de baut daca ai dreptate, ba mai mult te car in carca o lungime de pista si ma si filmez,daca nu dai de baut , ma cari tu si io te filmez.
Baterie 2s180mah cum ai zis si cu mufe jst asa cum aveai in poze.
Te bagi?

Aceasta postare a fost editata de bicut: 30 January 2015 - 06:24 PM

0

#832 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2015 - 09:59 PM

Vezi postareabicut, la 30 January 2015 - 06:23 PM, a spus:

Cantarul este deja in bagaj, accept sa dau de baut daca ai dreptate, ba mai mult te car in carca o lungime de pista si ma si filmez,daca nu dai de baut , ma cari tu si io te filmez.
Baterie 2s180mah cum ai zis si cu mufe jst asa cum aveai in poze.
Te bagi?

Ighen ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ca sa nu mai zic....ca dupa ce am terminat de trimat...si am pus totul..am pus un acumulator inca o data 6g...si dai howerinng..am plecat la o tigara..๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† si tot acolo era...nemiscat..."Parca era agatat in cui " si la turatie la jumatate.deci functioneaza si cu eliciile invers...๐Ÿ˜‰ asa ca sigur castig...concursul๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚"Nici macar nu stiu programul "
0

#833 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2015 - 10:01 PM

Vezi postareadan 73, la 30 January 2015 - 05:30 PM, a spus:

Si pentru ca maine incepe concursul va prezint modelul meu,un proiect TOP SECRET.
Bandit,nu-i asa. ;)

Frumos la tine ๐Ÿ˜ƒ
0

#834 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2015 - 10:04 PM

Am facut si o filmare...cu traba cu pricina...๐Ÿ˜ฏ si nu reusesc sa incarc pe youtube...sa vedeti si voi.ca nu glumesc..nu gasesc cantarul sunt curios cate grame are

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: rps20150130_220339.jpg

0

#835 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2015 - 10:50 PM

Deci al meu e mai tare!, l-am uitat acum doua saptamani in sala si nu imi mai aduceam aminte ce-am facut cu el,bai frate dupa doua saptamani inca mai facea programe singur,a trebuit sa-l jignesc ca nu sta pe axa ca sa coboare ca altfel nu vroia nici in ruptul capului sa asculte.
https://www.youtube....h?v=mdFO2abN_ys
0

#836 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2015 - 11:39 PM

Vezi postareabicut, la 30 January 2015 - 10:50 PM, a spus:

Deci al meu e mai tare!, l-am uitat acum doua saptamani in sala si nu imi mai aduceam aminte ce-am facut cu el,bai frate dupa doua saptamani inca mai facea programe singur,a trebuit sa-l jignesc ca nu sta pe axa ca sa coboare ca altfel nu vroia nici in ruptul capului sa asculte.
https://www.youtube....h?v=mdFO2abN_ys

Ce model e? Cate g?:si ai grija cum il trasporti..๐Ÿ˜ am avut o viziune....๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
0

#837 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 31 January 2015 - 12:00 AM

Tot nu sunt gata. Asa arata ieri.
Probabil 110g cu baterie.
Sper sa ma tina cele de 150mAh. Mai sunt si de 180 si de 200.
Mai am de facut comenzile si franele, pentru maine dimineata.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC_0102.JPG

Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#838 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 January 2015 - 12:10 AM

Vezi postareamvpricop, la 31 January 2015 - 12:00 AM, a spus:

Tot nu sunt gata. Asa arata ieri.
Probabil 110g cu baterie.
Sper sa ma tina cele de 150mAh. Mai sunt si de 180 si de 200.
Mai am de facut comenzile si franele, pentru maine dimineata.

Misto...mai degraba..le faci la noi..ca si asa faci 4 ore pe drum.๐Ÿ˜Š
0

#839 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 31 January 2015 - 12:22 AM

Cred ca o sa-mi faca Bicut o Trivie de-aia ca a lui, pana la urma. ;)
Ii dau tuburile de carbon, milar si-i urez spor la treaba.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#840 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 January 2015 - 12:34 AM

Ba al meu e ลŸi mai bun. Nici nu i-am montat a treia aripฤƒ ลŸi echipamentul ลŸi l-am gฤƒsit fฤƒcรขnd de unul singur programul, prin club.
AลŸa cฤƒ se pare cฤƒ trebuie sฤƒ vฤƒ pฤƒrฤƒsesc.
Am primit un telefon ลŸi trebuie sฤƒ mฤƒ prezint de urgenลฃฤƒ la Vatican. Se pare cฤƒ Papa abdicฤƒ ลŸi au nevoie de mine sฤƒ mฤƒ facฤƒ Papa Puius de Fum Verde. :rolleyes:
0

Arata acest topic

• 42 Pagini +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »

14 useri citesc topicul