Modele F3P &AM Despre modele si lupta cu gramul
Postat 29 January 2015 - 11:51 AM
La sistemul Glavak ,axul pentru prima elicie(cea mai apropiata de motor/model) are diametru de maxim 4,5 mm.Dimensiunea asta mi-a transmis-o Alan.
Setul meu de elicii cumparate de la Alan au fost incercate initial(pentru-ca nu mai avea alt set nou de 11" in stoc sa-mi trimita) de acesta pe ultimul sistem Glavak(cel cu patru rulmenti).
Gaura de la prima elicie are diametrul de 4,5 mm(deci nu de 6 mm asa cum s-a scris mai sus).A doua elicie avea gaura de 2 mm.
Postat 29 January 2015 - 12:48 PM
Ideea generalฤ este cฤ din toate discuศiile ศi atรขt de mult scris ศi proiectat, sistemul evolueazฤ indiferent cine-l construieศte primul.
Deja s-a ajuns la un mecanism mai bun ศi mai uศor decรขt a "domnilor zei" din strฤinฤtฤศuri. Ar trebui sฤ mฤ iau la trรขntฤ cu Cฤtฤlin pentru cฤ a preluat ideea de presetupe din schiศa "greศitฤ" de mine ? Nici pe departe. Bravo lui, mai ales cฤ ideea de presetupฤ nu-mi aparศine. A fost inventatฤ de alศii cu mult รฎnainte sฤ mฤ nasc eu.
Oricine, cu niศte cunoศtinศe tehnice ศi experienศฤ poate ajunge la aceeaศi soluศie constructivฤ fฤrฤ sฤ se poatฤ afirma cฤ a "furat" de la altul (am mai spus asta).
Pentru ceea ce vreau sฤ protejez ca fiind drept intelectual mฤ duc ศi fac depozit la OSIM ศi OIM ศi pe urmฤ iau bani de pe urma ideii, adicฤ exact sursa de venit pe care o am acum.
Concluzionรขnd, rezultatul final este pozitiv dincolo de orgolii extreme, รฎnjurฤturi, sau alte "calitฤศi" omeneศti duse la extrem de romรขni.
Postat 29 January 2015 - 02:47 PM
Ne vedem sambata la zbor !
Cu placere!
Auzi da tu ai condus vreodata masina cu volan pe dreapta pe strazi de stanga? , sa stii ca nu e imposibil dar cam peste mana.
Aceasta postare a fost editata de bicut: 29 January 2015 - 02:48 PM
Postat 29 January 2015 - 03:24 PM
http://www.rcgroups....52&postcount=60 a se citi data postului.
http://www.rcgroups....d.php?t=2138109 asta este tot subiectul a se citi cu atentie inainte de face afirmatii
este o parte din inbox ,la inceputuri am primit chiar mesaje nu tocmai prietenoase de la Morozov,prieten bun si sustinator in business-ul lui Lantsov ca deh asta era open si costa putin.
Nu am afirmat niciodata ca am inventat ceva ,toate au fost inventate dinainte sa ne nastem noi dar incercam sa adaptam lucruri foarte comune in viata de zi cu zi la ce avem noi nevoie.
Accept si ma inchin cu jos palaria in fata oricarei imbunatatiri referitor la performanta in caracteristici la ceea ce facem noi dar voi critica franc involutia cu titlu de imbunatatire si asta pentru ca altii sa nu faca aceeasi greseala.
Accept si este binevenita orice critica daca are si un temei caci nimeni nu-i perfect nu-i asa?
La f3p-ul asta lucrurile se misca mai repede decat imbatranim noi si de multe ori suntem nevoiti sa mai facem si compromisuri caci altfel am sta numai pe la posta sa luam colete cu lucrui noi.
Chestia cu tranta sper sa fie la figurativ ca io sunt mai impulsiv si foarte bagaretz la chestii de gen dar nu sunt idiot asa ca trebuie sa te antrenezi la fuga ca sa ma prinzi :rolleyes:
Postat 29 January 2015 - 06:04 PM
Stiam deja cum ar trebuie sa arate noul sistem ce urma sa fie construit de Catalin si de aceea i-am spus lui Viorel ca,cred ca schita lui e gresita in privinta pozitionarii rulmentului din spate,deoarece din discutiile avute cu Catalin si din urmarirea topicului de pe rcgroups,acel rulment ar trebui montat intre cele doua pinioane.Binenteles asta nu e unica regula/posibilitate dar mi s-a parut mai buna decat varianta schitata de Viorel. Deci ideea nu e preluata nicidecum din inovatoarea schita la care am pus o intrebare si nu am mai primit raspuns.
Catalin avea deja sistemul cu doi rulmenti construit de care era multumit si ar fi facut sistemul cu patru rulmenti mai devreme dar abia acum a facut rost de rulmenti mici.Dealtfel asa cum a scris Catalin(care citeste zilnic topicul F3P de pe rcgroups si i-a inspirat si pe altii) sistemul a fost construit in Noiembrie de un tip si postat pe rcgroups.
Momentan in Romania nu am vazut un sistem mai usor decat a "domnilor zei" de pe alte meleaguri.Eu unul mi-as dori ca cineva de la noi sa construiasca asa ceva,dar probabil un sistem mai usor ca al lui Glavak si Lantsov nu se va realiza in Romania in viitorul apropiat,deoarece vor trebui investiti bani in materiale si matrite.
Aceasta postare a fost editata de dan 73: 29 January 2015 - 06:08 PM
Postat 29 January 2015 - 06:06 PM
bicut, la 29 January 2015 - 02:47 PM, a spus:
Ne vedem sambata la zbor !
Cu placere!
Auzi da tu ai condus vreodata masina cu volan pe dreapta pe strazi de stanga? , sa stii ca nu e imposibil dar cam peste mana.
Pentru moment....atat am putut sa fac.Pentru alte modoficari le voi face pe parcurs.Timp prea scurt si ca sa maresc gaura la cealalta elicie ...momentan o las asa.Ca sa nu mai zic..ca nu am avut timp nici de avion sa ma ocup..voi repara primul si ma voi da asa cu el..Bun sau rau..asta e.Tot ce am facut ..am facut din placere...la ura urmei....puteam sa am cel mai tare model..ca nu plecam acasa decat cu ce am venit la mine๐ Si voi tot la fel.๐ asa ...ca mai bine spuneti cine da de baut? Si cine face cinste.Lasati prostiile si injectiile si haide-ti la distractie.
Postat 29 January 2015 - 06:13 PM
Aceasta postare a fost editata de bicut: 29 January 2015 - 06:14 PM
Postat 29 January 2015 - 06:41 PM
bicut, la 29 January 2015 - 06:13 PM, a spus:
Nam inteles nimica๐ iar ai ocoolitooooo ๐๐๐๐ apropo...In textul de mai sus...Frumoasa Incurajare.
Postat 29 January 2015 - 06:56 PM
Personal, am รฎnceput sฤ analizez contrarotativele abia anul ฤsta cรขnd am รฎnceput construcศia profilatului. Nici de subiectul de aici nu ศtiam. Am aflat tot de la Dan.
รn condiศiile astea, cineva ar trebui sฤ fie cel puศin "bleguศ" sฤ aibฤ impresia cฤ am vreo pretenศie de apartenenศฤ asupra unui sistem sau soluศie anume.
Din fericire pentru mine, analizez lucrurile din douฤ perspective, una tehnicฤ ศi una legalฤ. Asta e, chiar dacฤ cineva poate fi iritat de faptul cฤ am ceva mai multe studii. Asta m-a ajutat ศi mฤ ajutฤ sฤ nu mฤ arunc cu afirmaศii de genul "ideea mea".
Pentru aศa ceva e necesarฤ รฎndeplinirea unei proceduri obligatorii, pe care o cunosc รฎn amฤnunt. Nu dezvolt subiectul aici.
Singurul lucru interesant ศi pe care l-am urmฤrit aici a fost, brainstorming-ul (procedurฤ imposibilฤ cu un singur "neuron":D) cumulat cu ambiศia ศi orgoliul tฤu. Recunosc, sunt vinovat, dar mi-ai ridicat mingea la fileu cu cearta dintre tine ศi Bogdan (Mama Soacrฤ), ceartฤ cu a cฤrui termeni nu sunt de acord. รn consecinศฤ, ambiศia ta a produs noul sistem, care este mai bun chiar dacฤ nu e gata รฎn toate privinศele. Sincer, nu mฤ aศteptam sฤ-l produci aศa repede, ci abia dupฤ concurs.:D
Ajunge. :)
Treaba cu "trรขnta" era o รฎntrebare peiorativฤ adresatฤ celor de aici.
Hm. Oare alergi mai repede decรขt mฤ rostogolesc eu ? :D
P.S. Dane nu e necesar sฤ dai vreo replicฤ. ศtiu ! "Te-am jignit" din nou.
Ne vedem la concurs bฤieศi. :)
Postat 29 January 2015 - 07:41 PM
Evit pe cat posibil discutiile neconstructive si nu ma bag de obicei sa-mi dau cu parerea unde nu cunosc amanunte dar limitele acceptabile au fost depasite de multe ori pe aici .
Sunt adeptul conversatiilor placute dar pentru unii asta este un semn de slabiciune si profita de ocazie.
Continui sa iubesc diversitatea, altfel cred ca ar fi plictisitor.
Postat 30 January 2015 - 02:31 PM
Postat 30 January 2015 - 04:56 PM
Postat 30 January 2015 - 05:58 PM
De zburat sigur o sa zboare,cum? nu stie nimeni exact comportamentul dinainte,speram bine.
Postat 30 January 2015 - 06:03 PM
bicut, la 30 January 2015 - 05:58 PM, a spus:
De zburat sigur o sa zboare,cum? nu stie nimeni exact comportamentul dinainte,speram bine.
Uite cum facem...ia cantarul cu tine ๐ daca acumulatorii mei au 6g ..dai de baut..daca nu dau eu. Am asa 5 buc 180mh.6g bucata ๐
Postat 30 January 2015 - 06:23 PM
Baterie 2s180mah cum ai zis si cu mufe jst asa cum aveai in poze.
Te bagi?
Aceasta postare a fost editata de bicut: 30 January 2015 - 06:24 PM
Postat 30 January 2015 - 09:59 PM
bicut, la 30 January 2015 - 06:23 PM, a spus:
Baterie 2s180mah cum ai zis si cu mufe jst asa cum aveai in poze.
Te bagi?
Ighen ๐๐๐๐๐ ca sa nu mai zic....ca dupa ce am terminat de trimat...si am pus totul..am pus un acumulator inca o data 6g...si dai howerinng..am plecat la o tigara..๐๐๐ si tot acolo era...nemiscat..."Parca era agatat in cui " si la turatie la jumatate.deci functioneaza si cu eliciile invers...๐ asa ca sigur castig...concursul๐๐๐๐๐๐"Nici macar nu stiu programul "
Postat 30 January 2015 - 10:50 PM
https://www.youtube....h?v=mdFO2abN_ys
Postat 30 January 2015 - 11:39 PM
bicut, la 30 January 2015 - 10:50 PM, a spus:
https://www.youtube....h?v=mdFO2abN_ys
Ce model e? Cate g?:si ai grija cum il trasporti..๐ am avut o viziune....๐๐๐๐๐๐
Postat 31 January 2015 - 12:00 AM
Probabil 110g cu baterie.
Sper sa ma tina cele de 150mAh. Mai sunt si de 180 si de 200.
Mai am de facut comenzile si franele, pentru maine dimineata.
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Postat 31 January 2015 - 12:10 AM
mvpricop, la 31 January 2015 - 12:00 AM, a spus:
Probabil 110g cu baterie.
Sper sa ma tina cele de 150mAh. Mai sunt si de 180 si de 200.
Mai am de facut comenzile si franele, pentru maine dimineata.
Misto...mai degraba..le faci la noi..ca si asa faci 4 ore pe drum.๐
Postat 31 January 2015 - 12:34 AM
Aลa cฤ se pare cฤ trebuie sฤ vฤ pฤrฤsesc.
Am primit un telefon ลi trebuie sฤ mฤ prezint de urgenลฃฤ la Vatican. Se pare cฤ Papa abdicฤ ลi au nevoie de mine sฤ mฤ facฤ Papa Puius de Fum Verde. :rolleyes: