bicut, la 23 January 2015 - 12:43 AM, a spus:
Esti penibil si insistent!...singurul tau aport la dezvoltarea acestui proiect a fost desenarea in format electronic dupa dictare in team viewer a batiului si a propsavere-lor care au inlocuit batiul original din carbon si a facut sistemul mai accesibil pentru doritori.
Tu nu ai habar pe ce lume traiesti si esti trist din nastere ,ai doua maini stangi asa cum ai recunoscut de fiecare data cand a trebuit sa faci ceva in materie de modelism in general, sistemul pe care il ai acasa este tot de mine construit si am dubii ca macar ai inteles cum functioneaza dar te pricepi de minune sa minti cu gura plina si sa-ti asumi munca altora ...pentru asta o sa castigi maxim un loc langa Dramida alias Drone Maker care intreba in stanga si in dreapta cum se invarte elicea si la televizor a zis ca el a inventat si creat multicopterul/drona.
Ai anuntat la fel ca bA.R.C.A. proiecte stratosferice de 40g cu nume englezesc rasunator ...Insanity v1,2,3 dar asa cum am prevazut tragedia realitatii ti-a frant elanul si a ramas la stadiul de iluzie caci am dubii ca ai putea macar sa montezi un kit comercial ca sa nu mai vorbim de unul de competitie.
Ai promis ca o sa faci model sa vii sa participi la competitii si te-ai dat ranit asa cum am fost sigur si am anuntat dinainte pentru ca stiu ce poti
, poti doar sa promiti ca vei face,sa ceri ca vrei dar tu nu ai si pe urma sa dispari.
Pentru tine special am pastrat toate mesajele intre mine si niste oameni pe RC groups de care tu nu ai habar si care pot dovedi cine si cum e treaba.
Si toate astea le faci tot pentru ca ai promis...ai promis ca anul asta o sa-mi sufli in ceafa dar nu ai putut sa ajungi si ai suflat mai jos.
Nici nu ma obosesc sa iti raspund. Probabil va aparea si pe net convorbirea telefonica intre mine si tine in care incepi sa iti bagi pUl.a in familia mea si in neamul meu si ca atunci cand ma prinzi o sa imi rupi capul, iar cand te-am intrebat face to face de fata cu dl. profesor sa imi explici si mie la care categorie de F3P intra injuraturile tale despre familia mea, sport sau master, ai incepu sa o dai in balbaiala. Am tot sperat ca macar este cu 7 ani de acasa si sa iti ceri scuze ( fiind doar noi doi ), dar raspunsul tau a fost: Nu-mi pare rau ca ti-am zis asa!
Asta esti tu, Dl. Catalin, un golan si ma bucur ca am aflat in final ce fel de om esti si ca am rupt cu tine orice fel de relatie amicala.
Sa fii sanatos si sa ai parte de tot binele din lume! - si iti urez cu sinceritate si fara sarcasm ca un mare Adio!
Nu ma intereseaza persoana ta nici cat negru sub unghie, iar de acum in colo te rog sa nu te mai bagi in seama cu mine.
Ce ai mancat tu despre mine pe la diversi ma lasa total indiferent. Ce am auzit eu despre tine de la diversi, ma lasa la fel de indiferent, pentru ca spre deosebire de tine eu am 7 ani de acasa.
Daca tot vrei sa lamuresc de ce nu particip anul acesta, este pentru ca imi este scarba sa stau in preajma ta sau sa te zaresc. Lehamitea pe care mi-o produci dumneata, m-a facut sa zic pass anul aceasta.
Aberezi despre desenarea dupa dictare si despre multe altele.
Ai impresia ca esti regele F3P si ca doar tu le stii sa le faci.
Adio dl. Catalin Dinu ( alias Bicut ), adio si du-te si lasa-ma in pace. http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif