Modelism - RHC Forum: Modele F3P &AM - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 42 Pagini +
  • « Prima
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Ultima »

Modele F3P &AM Despre modele si lupta cu gramul

#841 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1513
  • Inregistrat: 06-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 31 January 2015 - 09:01 AM

Vezi postareamvpricop, la 31 January 2015 - 12:22 AM, a spus:

Cred ca o sa-mi faca Bicut o Trivie de-aia ca a lui, pana la urma. ;)
Ii dau tuburile de carbon, milar si-i urez spor la treaba.

Nu cred ca e bine.Bicut e din echipa adversa si o sa-ti faca un model greu si stramb. :)
Mai bine apelezi la un coleg din clubul tau si esti sigur ca va iesi ceva bun. ;)
0

#842 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1189
  • Inregistrat: 20-June 07

Postat 02 February 2015 - 12:01 AM

Bre nene... pai cat am fost noi ocupati la ..cupe si concursuri as tia si-au cam facut de cap.
ASTA este raspunsul lui Kimmo... credeati ca a adormit?.. nu avea cum ,el este primul care a introdus contrarotativul in f3p si datoram un multumesc pentru ca astazi se zboara si la noi cu asa minunatii.
Bravo Maestre!
Multumesc!

http://www.rcgroups....61#post30659265
0

#843 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 12:06 AM

Da ce .. credeati ca s-a terminat evolutia? pana la toamna aste aveoane care au zburatara ieri si azi pe meleaguri mioritice sunt istorie.

Deci cine se baga la facut elici de balsa ?
0

#844 Useril este offline   Mama Soacra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 678
  • Inregistrat: 27-April 09

Postat 02 February 2015 - 11:54 AM

Bicutule, iar ai calcat pe bec.
Mai informeaza-te pana sa acuzi ca am sfatuit/ sau nu am sfatuit corect. Bogdan-bacau poate sa confirme, i-am spus de 1000 ori ( inclusiv aici pe forum ) ce rotite sa foloseasca si de ce. I-am spus si cum sa puna propsaverele si ce sa faca. El a vrut sa experimenteze cu ceva noi altfel decat ce era deja construit si pentru asta am tot respectul si l-am sustinut si ajutat cum am putut.

Ca de obicei ramai un golan care stie doar sa arunce cu rahat in oamenii care candva l-au ajutat ! Tot nu mi-ai adus receptorul .... sa iti fie rusine !

Nu mai este bun minunatul model facut de tine cu care ma puneai pe mine sa frec la stikuri de ieshea fum ca nu statea pe nici o parte? Facushi altul ca sa nu te faci de rusine cu jarghina aia de model care mi-l tot bagai pe gat ca este de vina mana si nu modelul.
Ar trebui sa iti fie rusine si nu fata de mine ci fata de oamenii de pe aici, dar cum esti si vei ramane un golan, nu ai cum sa faci tu asa ceva.

Ti-am mai spus si iti repet. Inceteaza sa ma mai mananci de cur si sa te mai bagi in seama cu mine.
Nu vreau sa am numele meu afisat pe langa al tau si imi este scarba de fiecare data cand aud de tine, scarba care se pare ca se propaga destul de repede printre mai multi membrii ai forumului.
Vezi-ti de viata ta si lasa-ma in pace pe mine.

Nu ma fa al dreaq ca pana acum nu ai vazut nimic. Pana acum am fost bine crescut si am evitat sa iti raspund cu aceeasi moneda la jigniri si la improscatul cu rahat.
Inca o data, vezi-ti de viata ta, de familia ta, de pasiunile tale si LASA-MA in pace pe mine sa imi vad de ale mele.
Ai fost ca un frate pentru mine, acum nu mai valorezi nici macar cat o ceapa degerata, indiferent de ce faci si spui.
Za Mama Soacra !!!
Nothing special ... only RC !!!
3D Printed - https://plus.google....476954078556961 - album foto
Youtube Channel - http://www.youtube.com/matbogdan
0

#845 Useril este offline   Mama Soacra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 03:32 PM

Pt. Bicut:Si acum dupa o analiza mai detaliata a problemei si vazand ca nu poti sa traiesti, ca ai cojmaruri noaptea si ca te tavalesti in chinuri din cauza mea,
Da pretenash, tu ai construit si ai inventat contrarotativul eu doar am scris dupa dictare, tu esti taticul lor si stii tot ce este de stiut in materie de aeromodelism si mai ales F3P si imi ridic palaria si ma plec in fata ta ca la un maestru.
Acum ca am rezolvat si problema aceasta si ti-am recunoscut meritele si mai mult de atat, ma si plec in fata ta umil ca la un Guru in materie de aeromodelism, sper ca poti sa iti continui existenta pe planeta fara sa te mai chinuie gandul ca esti nedreptatit si sa ma lasi pe mine in pace cu ale mele.

Sa ai o viata frumoasa in continuare si sa fii respectat asa cum iti respecti tu prietenii !

PS: Sper ca ai terminat cu mancatul de cur si cu jignirile la adresa mea !!!

Eu mai am si alta treaba in viata decat sa iti dau tie atentie. Asa ca acesta este ultima mea postare pe threadul asta.

Pt. restul:
Succes tuturor la concursuri si sa ne vedem cu bine pe la diversele evenimente in materie de modelism !

Aceasta postare a fost editata de Mama Soacra: 02 February 2015 - 03:35 PM

Za Mama Soacra !!!
0

#846 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2414
  • Inregistrat: 12-April 13
  • Interests:Zbor.

Postat 02 February 2015 - 05:01 PM

Faină treaba cu balsa. Trebuia să se gândească cineva și la asta. Mă gândisem să iau bohr-ul de pe elicea de la micro, dar nici să-mi treacă prin neuron să iau și elicea de acolo. :D Neuron obosit, ce mai ...?

Socrelo, nu-i frumos ce se întâmplă indiferent de partea cui e dreptatea, plus că de data asta ești în eroare. Cât am fost prin preajmă nu am auzit de la Cătălin să deschidă discuția despre tine, iar modelul cu care a venit nu părea a fi deloc nou. De fapt era același model (zic eu) pe care l-am văzut în filmări și cu care venise anul trecut. Oricum am avut impresia că și modelul juniorului era identic, mai puțin sistemul motor. Acum vorbeam cu juniorul nostru Cosmin (suntem la club) și spune că cele 2 modele (al lui Bicuț și al juniorului) erau identice cu excepția sistemului propulsor.
În rest... poate vă vine mintea la cap (nu pot să spun cu exactitate căruia dintre voi și nici nu are prea mare importanță). Pentru coride sunt arene speciale. Cearta asta nu face bine nimănui, mai ales că nu mai spun că ați ajuns nepermis de departe cu ea.
URA şi la zbor fofezelor !
0

#847 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 05:05 PM

P.S. Vă rog pe amândoi să nu-mi răspundeți mai ales dacă răspunsul presupune să aruncați "o vină" unul asupra celuilalt.
0

#848 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 06:29 PM

Iar te-ai impuscat in picior puisor! ...e grav! ...dar eu nu mai pot sa fac nimic sa te salvez ca esti prea insistent.
Ia fii un pic atent aici cam cum stau treburile in realitate ,... nu in lumea in care traiesti tu:

*Jarghina aia de avion..asa cum il numesti tu a fost construita de mine in 3 exemplare prin 2013 pe la sfarsitul anului pentru pentru sezonul 2014,
unul pentru mine ,unul pentru Camil si unul pentru tine si asa jargina cum e ,anul trecut a ocupat locul 1,2si 3 in CN F3P... eu locul 1,Camil 2 si tu locul 3 la prima ta participare la un campionat national, anul asta dupa numai o zi de antrenamente ai inceput sa-ti bagi carne in el ca nu e bun ca nu sta bine ca tu esti super pilot dar nu e bun avionul asa ca drept urmare ai scos electronica ta din el la modul smuls si l-ai parcat pe gardul meu.
Ce nu stii tu puisor este ca Jarghina a fost reparata dupa intreventia ta brutala si a ajuns sub forma de cadou la un copil ...Racasanu Stefan,care desi nu a avut un set-up foarte performant ...105g AUW fata de 80g cat avea la tine dupa ultimele modificari...tocmai a castigat locul 1 la juniori in cele doua etape de cupa care au avut loc la Bacau,a castigat meritat si o sa vezi filmele puisor ,asta mic zboara mai bine si mai drept ca tine .
Asta se numeste razbunarea Jarghinei bre!... ia uite ce fericit erai:
Imagine atasata: F3P- CN 2014 Pitesti-73.jpg
Este adevarat ca am construit alt model..se numeste evolutie ,ai fi inteles si treaba asta daca stateai mai mult cu noi dar vezi tu pentru tine sunt toate la fel si iar ai dat cu inteligenta ta in gard ca ai incurcat Jarghina cu autobuzul.
Uite o poza cu scris ca sa stii si tu pe viitor:
Imagine atasata: poz-â 2(2).JPG
Si acum ia vezi ce e in filmul asta Jarghina sau autobuz?
https://www.youtube....h?v=mdFO2abN_ys
La concurs eu am fost cu Jarghina ,aia nasoala,ia ceva medicamente cand o sa citesti rezultatele ca nu sunt pe placul tau si sa nu faci vreo prostie .
Sunt sigur ca i-ai explicat lui Bogdan-Bacau cum trebuie sa faca cu coaxialul ala ,am vorbit cu el la concurs si mi-a confirmat ca doar tu stii cum e treaba ca tu l-ai gandit nu?... asa ai scris pe forum ...daa ne arati si noua unul ca sa intelegem si noi ...
Te cunosc de prea multi ani puisor si iti pot spune sincer ca amenitarile tale introduse sublimal in text nu sperie nici macar o cioara,dar tu poti sa incerci ,sa ne arati ca esti barbat si ai orgoliu...
Receptorul ala este platit ti-am explicat de 3 ori ..60 lei pentru 10$ de la comanda de baterii platita impreuna daca nu e bine imi pare rau poti face reclamatie la Protectia Vanzatorului ca eu nu platesc de doua ori acelasi obiect.

Cu Insanity se mai aude ceva ,o data estimativa ceva? ....coaxialul cu diferential? ...ceva constructiv in tema cu topicul in care scrii?
Cred ca mai trebuie sa asteptam ca acum e ocupat construieste altceva....

http://www.rhcforum....740#entry783169 postul 4748
Deci sa vedeti voi ca pe asta chiar o face...bravo nea!

Cer scuze cititorilor pentru off topic!
0

#849 Useril este offline   Mama Soacra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 07:30 PM

Spre deosebire de tine eu mi-am bagat carnita in modul cum zbura in acel moment aeromodelul.
Tu cu cele 2 clase mai putin ca trenul ai inceput sa iti bagi si sa iti scoti in familia si in neamul meu familie, familie care te-a primit in casa cu bratele deschise, golanule!
Cand am pomenit ca trebuie facut ca nu este in regula cu aeromodelele, ceva ceea ce tu acum numesti evolutie ai inceput sa te strambi la mine si sa sustii sus si tare ca modelul este perfect. Daca erai barbat adevarat si mare pilot participai si anul asta tot cu modelul de anul trecut.
Sa zici merci ca ti-am deschi ochii si te-am facut sa realizezi ca nu ai ce cauta cu modelul de anul trecut la concursul de anul asta ca nu ai nici o sansa.
Shhh... ca deja pute!

Aceasta postare a fost editata de Mama Soacra: 02 February 2015 - 07:31 PM

Za Mama Soacra !!!
0

#850 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 07:47 PM

Te rog sa mai citesti o data ca tot nu ai inteles, la concurs am fost cu jarghina nu cu ala nou... special pentru tine... sunt poze si filme care vor veni si o sa te convingi....cred. :rofl:
0

#851 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 08:10 PM

Despre treaba cu doua clase ale mele....iti pot spune draga academicianule ca ..ansamblat si cojmar cum zici tu nu se incadreaza la greseli de tastare
8P
0

#852 Useril este offline   Mama Soacra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 09:38 PM

Vezi postareabicut, la 02 February 2015 - 08:10 PM, a spus:

Despre treaba cu doua clase ale mele....iti pot spune draga academicianule ca ..ansamblat si cojmar cum zici tu nu se incadreaza la greseli de tastare
8P

Cand asamblam eu gramatica pe paine ... tu erai la shmenuit una alta.
Acum ca iti sunt recunoscute meritele poate nu mai ai coshmaruri noaptea si nu te mai tavaleshti in chinuri.

Out and over. Gata ca am pierdut prea mult timp cu tine si ti-am dat prea multa atentie.

Aceasta postare a fost editata de Mama Soacra: 02 February 2015 - 09:39 PM

Za Mama Soacra !!!
0

#853 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 09:45 PM

8P
0

#854 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 09:59 PM

Poate vă opriţi de ansamblat, sau asamblat certuri, nu de alta dar deveniţi redundanţi prin repetarea care se transformă în sfere transcendentale şi ascendentale, pleonastice, mai puţin plastice, cu reluări şi ridicări, cu introduceri şi traduceri, până la punct ochit şi ratat.

Aşa că având în vedere şi luând în considerare cele arătate mai sus, concluzia este că Ceauşescu este reales la al XIV-lea Congres, dar nu a vrut să recunoască decât în faţa MAN şi uite de aia, în loc să trăiască până la adânci bătrâneţi (oricum nu ar mai fi trăit) a fost prea-împuşcat şi îngropat.

Dacă primul paragraf nu v-a convins că aşa face fi-miu la 16 ani (adicătelea ca voi doi), înseamnă că prin expunerea de fond a paragrafului doi v-am jignit maxim şi în consecinţă mă apuc şi deschid un nou topic, la concurenţă, cu numele de "F3P & oare cum o fi fără ceartă !"

Scuzaţi intervenţiunea....

Cu stimă, fără rimă

Zgăbearţă Iftode... respectele mele stimabililor
0

#855 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 11:37 PM

Si eu am avut cu colegii mei de club cateva discutii mai nepotrivite,dar nu s-a ajuns la cuvinte asa de grosolane.Daca un moderator ar putea sterge toate discutiile din acest topic care nu tin strict de constructia si zborul F3P ar fi foarte bine si m-as bucura.
Eu am fost ajutat la constructia sistemului contrarotativ si de Bicut si de Mama Soacra si va multumesc pentru acest lucru.
Totodata stiu sigur si cu ce modele ati zburat anul trecut la concursurile F3P. Acum la Bacau,Bicut a zburat cu modelul lui de anul trecut si Racasanu jr a zburat cu avionul cu care a zburat anul trecut Mama Soacra.

Pacat ca sa rupt prietenia voastra,anul trecut era-ti ca niste frati si o echipa foarte unita.
Eu recunosc ca va invidiam ca echipa.
Dar nu se stie niciodata ce va rezerva viitorul.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_00261.JPG

Aceasta postare a fost editata de dan 73: 02 February 2015 - 11:40 PM

0

#856 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 03 February 2015 - 12:53 AM

"Modele F3P &AM Despre modele si lupta cu gramul" a devenit "Despre manele și lupta cu ciocanul". ;)

Dacă era pentru fotomodele mai înțelegeam.

Si ingerii au demonii lor
https://www.youtube....h?v=xia2Gs6MqmM

Rock the nations
https://www.youtube....h?v=zghILwSkp3A

Muzica e pentru AM, care e sublim, dar și ... desăvârșit in prezentul subiect, sau topic, dupa caz.

Aceasta postare a fost editata de mvpricop: 03 February 2015 - 12:54 AM

Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#857 Useril este offline   cosmin xair 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 251
  • Inregistrat: 22-November 14
  • Interests:Distractie

Postat 03 February 2015 - 11:12 AM

F3P BACAU

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCN3777+1.jpg

0

#858 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 February 2015 - 08:17 PM

Gata si autobuzul!....are 65,5g cu vreo 10g mai usor decat cel de anul trecut dar este mai mare ,imi pare rau am facut poze dar la lumina becului nu vede aparatul scrisul pe cantar,o sa fac maine altele.
Am profitat de faptul ca a trebuit sa mut contrarotativul si i-am facut o verificare generala....se prezinta bine are un minim de uzura in zona dintre rotile dintate dar nu a fost deocamdata cazul sa inlocuiesc axul de carbon,in poza este o galma pe ax in zona aia si poate deruta ,este cianoacrilat de la lipitura rotii pe ax,pinionul de atac deasemenea prezinta cateva ciupituri in zona de rulaj dar sunt atat de mici ca nu se vad decat cu lupa asa ca l-am curatat,gresat si l-am montat pe model.

Imagine atasata: DSCN1455.JPG Imagine atasata: DSCN1456.JPG Imagine atasata: DSCN1453.JPG
0

#859 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 February 2015 - 10:43 PM

Vezi postareacosmin xair, la 03 February 2015 - 11:12 AM, a spus:

F3P BACAU

Cosmine, postează poza la competiţie. Te rog ! :rolleyes:
0

#860 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 February 2015 - 10:46 PM

Vezi postareabicut, la 03 February 2015 - 08:17 PM, a spus:

Gata si autobuzul!....are 65,5g cu vreo 10g mai usor decat cel de anul trecut dar este mai mare ,imi pare rau am facut poze dar la lumina becului nu vede aparatul scrisul pe cantar,o sa fac maine altele.
Am profitat de faptul ca a trebuit sa mut contrarotativul si i-am facut o verificare generala....se prezinta bine are un minim de uzura in zona dintre rotile dintate dar nu a fost deocamdata cazul sa inlocuiesc axul de carbon,in poza este o galma pe ax in zona aia si poate deruta ,este cianoacrilat de la lipitura rotii pe ax,pinionul de atac deasemenea prezinta cateva ciupituri in zona de rulaj dar sunt atat de mici ca nu se vad decat cu lupa asa ca l-am curatat,gresat si l-am montat pe model.

Ce autobuz nene ? E ditamai autocarul. Meiiii. Voi vreţi să concuraţi doi odată cu acelaşi model şi două staţii. Neeee.
V-am prins vrăjitoarelor. :D

P.S. Arată fain. :clapping:
0

#861 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 February 2015 - 10:57 PM

Şi acum să vă spun ultima păţanie cu coletul de la Lindinger. Cel de care v-am povestit la masă, nu cel cu premii. Sper să nu fie şi cu ăla probleme.
Deci : venit azi înştiinţare (de fapt fost poştaş, sunat la interfon, eu la baie, nu răspuns nimeni, aşa că lăsat aviz)
m-am dus la mine la poştă şi-mi spune că e priori-post şi nu a ajuns încă acolo, aşa că plec spre gară unde e priori ...
ajuns gară, intrat, nu găsit poştaş, dar sunat doamnă de la ghişeu şi venit la el în 5 minute dat pachet la mine.
Pachet ? :D Un plic mai măricel, galben şi frumos cu sigla Lindinger pe el. Fericire pe mine, deschis pachet, rămas consternat. În loc de 8 servo, doar 7. În loc de două seturi de pânze de traforaj, doar unul. Dau fuga acasă, deschid mail şi caut comanda cu pricina şi următoarele conversaţii pe tema comenzii care era deja împărţită în două din lipsă încărcător de pe stoc. Am constatat că nu mi-s io nebun. Buun. Mă duc la club cu ele şi de curiozitate le pun pe cântar. Ştiţi cum se uită viţelul la poarta nouă ? Ca mine la cântar. În loc de 2,25 gr cu tot cu fire şi cuplă şi şurub pe eche, arăta 3,2gr fără eche şi şurub.
Poftim educaţia lucrului făcut bine. Oare mai sunt nemţi pe acolo ? :nea:

P.S. Scuzaţi limba. Am dat în bâlbâială. Nu-mi vine să cred.

Aceasta postare a fost editata de ViP_Eol: 03 February 2015 - 10:59 PM

0

#862 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 February 2015 - 11:03 PM

Mai zi Ştefane ceva. :pardon:
0

#863 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 February 2015 - 11:51 PM

Cred ca cea mai buna explicatie la patania ta Viorel este ca astia au citit specificatiile mincinoase si apoi la colet le-au cantarit doar fara sa le mai numere.
Sunt curios cum reactioneaza serviciul clienti de la LINDI la treaba asta.
In decursul anilor am constatat ca nu se prea potrivesc greutatile anuntate de vanzator cu cele reale,desi sunt des specificate ca masa cuprinde cablul si conectorul,in realitate de cele mai multe ori nici daca ii scoti cablul nu ajunge la greutatea anuntata.
Pune si tu un link ca sa vada si ceilalti despre care servo e vorba.
0

#864 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 778
  • Inregistrat: 23-March 13

Postat 04 February 2015 - 03:20 PM

O intrebare...cine are 2 rulmenti cu gaura 1.5mm la interior?😆 as avea si eu mare nevoie.....😁😄😄😄

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: rps20150204_151951.jpg
  • Imagine atasata: rps20150204_152004.jpg

0

#865 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 February 2015 - 03:31 PM

Pozele promise ieri...

Imagine atasata: DSCN1458.JPG Imagine atasata: DSCN1461.JPG

Mentionez ca bateria este incarcata.

Aceasta postare a fost editata de bicut: 04 February 2015 - 03:32 PM

0

#866 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 February 2015 - 04:20 PM

Frumos si usor.

Aceasta postare a fost editata de dan 73: 04 February 2015 - 04:23 PM

0

#867 Useril este offline   Mama Soacra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 February 2015 - 04:22 PM

ViP_Eol eu sunt patit cu HK NL (EU warehouse), pus comanda, facut plata, bani disparut din cont dar dupa 2 zile trezit ca plata nu confirmata pe site, colet nu trimis, produs nu mai este pe stoc, trebuie asteptat 3 luni pana revine stoc.
Facut scandal la support si schimbat produs care nu este pe stoc cu produs care este pe stoc, primit si bonus USD si cerut scuze de la suport.
Colet venit in 3 zile http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/yahoo.gif cu postasul la usa.

Sper sa ai aceeași soarta, sa poti rezolva. Nasol cu comenzile astea online uneori.

Alt caz este ca am primit cu foarte mare intarziere coletul de la China, am cerut banii inapoi, am primit banii si ulterior dupa inca 2 luni si coletul. Chinezii facut CADO produse de 140 USD http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif
Se mai intampla si asa ....
Za Mama Soacra !!!
0

#868 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 778
  • Inregistrat: 23-March 13

Postat 04 February 2015 - 10:32 PM

Asa va arata modelul meu.Cred ca voi mai face o mica modificare la aripa.Acum are 840 anvergura pe 940mm lungime.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: rps20150204_223008.jpg

0

#869 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 February 2015 - 10:37 PM

Putem sa-i zicem Burtica?...pls,,pls pls :clapping: :clapping: :clapping:
0