Iar te-ai impuscat in picior puisor! ...e grav! ...dar eu nu mai pot sa fac nimic sa te salvez ca esti prea insistent.
Ia fii un pic atent aici cam cum stau treburile in realitate ,... nu in lumea in care traiesti tu:
*Jarghina aia de avion..asa cum il numesti tu a fost construita de mine in 3 exemplare prin 2013 pe la sfarsitul anului pentru pentru sezonul 2014,
unul pentru mine ,unul pentru Camil si unul pentru tine si asa jargina cum e ,anul trecut a ocupat locul 1,2si 3 in CN F3P... eu locul 1,Camil 2 si tu locul 3 la prima ta participare la un campionat national, anul asta dupa numai o zi de antrenamente ai inceput sa-ti bagi carne in el ca nu e bun ca nu sta bine ca tu esti super pilot dar nu e bun avionul asa ca drept urmare ai scos electronica ta din el la modul smuls si l-ai parcat pe gardul meu.
Ce nu stii tu puisor este ca Jarghina a fost reparata dupa intreventia ta brutala si a ajuns sub forma de cadou la un copil ...Racasanu Stefan,care desi nu a avut un set-up foarte performant ...105g AUW fata de 80g cat avea la tine dupa ultimele modificari...tocmai a castigat locul 1 la juniori in cele doua etape de cupa care au avut loc la Bacau,a castigat meritat si o sa vezi filmele puisor ,asta mic zboara mai bine si mai drept ca tine .
Asta se numeste razbunarea Jarghinei bre!... ia uite ce fericit erai:
Este adevarat ca am construit alt model..se numeste evolutie ,ai fi inteles si treaba asta daca stateai mai mult cu noi dar vezi tu pentru tine sunt toate la fel si iar ai dat cu inteligenta ta in gard ca ai incurcat Jarghina cu autobuzul.
Uite o poza cu scris ca sa stii si tu pe viitor:
Si acum ia vezi ce e in filmul asta Jarghina sau autobuz?
https://www.youtube....h?v=mdFO2abN_ys
La concurs eu am fost cu Jarghina ,aia nasoala,ia ceva medicamente cand o sa citesti rezultatele ca nu sunt pe placul tau si sa nu faci vreo prostie .
Sunt sigur ca i-ai explicat lui Bogdan-Bacau cum trebuie sa faca cu coaxialul ala ,am vorbit cu el la concurs si mi-a confirmat ca doar tu stii cum e treaba ca tu l-ai gandit nu?... asa ai scris pe forum ...daa ne arati si noua unul ca sa intelegem si noi ...
Te cunosc de prea multi ani puisor si iti pot spune sincer ca amenitarile tale introduse sublimal in text nu sperie nici macar o cioara,dar tu poti sa incerci ,sa ne arati ca esti barbat si ai orgoliu...
Receptorul ala este platit ti-am explicat de 3 ori ..60 lei pentru 10$ de la comanda de baterii platita impreuna daca nu e bine imi pare rau poti face reclamatie la Protectia Vanzatorului ca eu nu platesc de doua ori acelasi obiect.
Cu Insanity se mai aude ceva ,o data estimativa ceva? ....coaxialul cu diferential? ...ceva constructiv in tema cu topicul in care scrii?
Cred ca mai trebuie sa asteptam ca acum e ocupat construieste altceva....
http://www.rhcforum....740#entry783169 postul 4748
Deci sa vedeti voi ca pe asta chiar o face...bravo nea!
Cer scuze cititorilor pentru off topic!