bicut, la 23 January 2015 - 02:08 AM, a spus:
O data estimativa pentru disponibilitate?
Deci sa nu ziceti ca am prevazut iar ca ma blesteama Mama Omida.
Cred ca a adormit in timp ce scria ca nu mai raspunde la provocari ,cine stie ce mai viseaza... brrr
Nu ,,prietene'', receptorul, l-ai primit comandat de mine ca si CADO in prima zi cand ai venit din Italia si ai trecut pe la mine asa cum ai primit ulterior si setul de rotitze si piesele printate pentru minunatul contrarotativ.
Ai vrut atunci sa imi dai bani pe el, i-ai scos din buzunar si ti-am spus sa ii bagi la loc ca nu iti mai dau nimic daca scoti bani, ca este pentru fratele meu Bicutz si este placerea mea, placere care intre timp s-a transformat in scarba.
Intre timp fratile meu Bicut a devenit un golan care ma injura de familie si ma denigreaza pe unde poate si cum poate, doar - doar reuseste sa ma scoata din sarite sau sa ma defaimeze.
Nu o sa reusesti sa ma scoti din sarite, iar faima pe care crezi tu ca o denigrezi nu o am si nici nu vreau sa o am.
Scopul meu in viata, poate spre mirarea ta, nu este aeromodelismul sau concursurile de aeromodelism.
Pentru mine aeromodelismul este doar un hobby, un mod de a ma distra in weekend si nu un scop in viata, asa cum se pare este pentru tine, iar inceputul meu cu concursurile F3P a fost la insistentele tale ca sa facem echipa sa avem sanse la locul 1 pe echipe, rugaminti la care am cedat pana la urma.
Intre timp te-am vazut care iti este defapt fata adevarata, iar pentru mine ( si nu numai ) ai devenit un mare ZERO, un laudaros (pe munca si cunostintele altora) si un golan cu care nu mai vreau sa imi fie asociat numele.
Deocamdata, unde sunt eu in viata tu nu o sa ajungi niciodata, iar faptul ca incerci sa ma denigrezi pe la mebrii forumului, nu face decat sa imi confirme ce esti. Poate candva o sa iti arat si eu discutii pe PM si inregistrare telefonica cu ce mai cred altii despre tine, poate asa iti fac un bine si revii cu picioarele pe pamant.
Asa ca, in concluzie, te rog frumos sa imi aduci receptorul pentru ca am nevoie de el si imi trebuie saptamana viitoare pe vineri pentru unul din proiectele la care lucrez.
Presupun ca cel de pe model nu ai cum sa il scoti ca ramai fara model de concurs, tu habar neavand nici macar cum se imperecheaza (binduieshte) statia cu el si nu vreau ca din cauza asta sa zici ca deasta nu ai mai participat la eveniment.
Dar din ce am verificat este pe stoc la HK.
Daca cumva cei 10.95 USD plus transport sunt o problema pentru tine, te pot intelege, doar sa ma anunti ca sa stiu sa imi comand eu altul care din pacate va ajunge mai tarziu de saptamana viitoare cu transportul normal si ma vad nevoit sa dau banii pe EMS.
Legat de aluzia ta la cei 15-20 Lei, nici nu are rost sa ma pronunt. Sistemul cu differential de care vorbesc eu este in discutie pe minunatul rcgroups pe care il tot pomenesti, dar nu ai tu cum sa stii de el. Este un sistem aflat in faza de concept si inca se incearca analiza de fezabilitate pentru un astfel de sistem.
Nu ai tu cum sa intelegi ce inseamna ceva revolutionar si nici nu am cum sa iti explic pentru ca nu ai cum fizic sa intelegi, pentru ca tu nu esti decat un COPY/PASTE.
Aceasta postare a fost editata de Mama Soacra: 23 January 2015 - 10:20 AM