bicut, la 01 December 2014 - 07:10 AM, a spus:
Eu am un model de rezerva de 90g si iti pot spune sigur ca diferenta se vede dar nu este ucigatoare ba chiar de multe ori cateva grame in plus si un model mai mare constituie un avantaj ,spre exemplu anul trecut eu am zburat cu rezerva in calificari pentru ca se aseaza mai bine pe anumite programe genul cum avem la sport noi.
Nu toata lumea are model superusor dar au invatat sa le zboare si le zboara foarte bine,dai inainte si pune electrica pe el,scoate-l la zbor,toaca baterii,vezi ce e bine si ce nu,fura secrete de la cei din jur,intreba unde nu esti sigur si rezultatele se vor vedea.
Bafta!
Anul trecut...a fost primul zbor la sala cu un brezer..(mini brezel) 😆 cum so chema..stiu ca aveam undeva la 168g..poate chiar mai mult...evident ca era mig21. Si zbura prea repede...Anul acesta...nu am vrut sa cumpar un model...de pe net..mi sa parut f scump..pt calitatile mele in sala.Asa ca am decis sa construiesc unul...depron si tije= 80lei CA.aveam de anul trecut..echipamentul l-am inoit...cei drept..dar tot acceptabil la pret.240lei.Asa ca nu am riscat.Despre cunostintiele mele de f3p..sunt modice.Am fost incapatanat...si am decis.fara ajutor.( Cum ma dus capu ) 😊 si iata ce a iesit.