Modele F3P &AM Despre modele si lupta cu gramul
Postat 31 January 2017 - 06:10 PM
Postat 01 February 2017 - 04:55 PM
bicut, la 31 January 2017 - 06:10 PM, a spus:
Ai experimentat vreodata cu airbrakes pe eleroane? Am vazut acum niste poze cu Trivia si are un fel de triunghi - e o fata a unei piramide de fapt.
Parca i-as pune la autobuzul meu, sa-l mai incetineasca un pic pe coborare, insa mi-e teama sa nu-l influenteze la tracking ...
Postat 01 February 2017 - 06:54 PM
ANDUNG, la 01 February 2017 - 04:55 PM, a spus:
Parca i-as pune la autobuzul meu, sa-l mai incetineasca un pic pe coborare, insa mi-e teama sa nu-l influenteze la tracking ...
Tu pune si vezi ce efect au.
Daca nu esti multumit le poti da jos foarte usor.
Postat 02 February 2017 - 11:51 AM
Multumesc!
Postat 03 February 2017 - 06:11 PM
Zilele trecute m-am apucat de treaba, am facut negative din fibra de sticla si am bagat intre intradosul elicei si negativ un sandwich format din doua straturi de carbon unidirectional de 80g si stratimat de 10g la mijloc.
Fara tehnologie si doar cu ce am avut prin casa am scos prima elice care are....2,7g (in poza apare 3g pentru ca nu este inca decupata).
L-am contactat pe Mugurel (FLY aici pe forum) care s-a oferit sa ne dea o mana de ajutor si sa incerce sa le faca mai usoare un pic asa ca am pus deja coletul cu elici master la posta si este in drum spre Bran .
Multumesc Mugu ! ,comunitatea f3p din Ro iti tine pumnii si daca iese treaba te aruncam in sus la urmatoarea intalnire din Brasov ,daca nu iese nu te mai prindem dupa ce zbori :clapping: :clapping: :clapping:
Postat 04 February 2017 - 07:55 PM
Toata lumea munceste f3p-ul se cladeste!
Allen a vectorizat sablonul autobuzului si a taiat laser frate kit-uri gratis pentru Dragos,Florin si Doru Matei!
Dragos printeaza ,se antreneaza si a facut pentru cine a vrut comenzi la carbon si mylar!
Mama Soacra a printat gratis pentru cine mai doreste 4 seturi complete echii,batiuri si propsavere!
Mugurel intra in paine de luni la facut elici!
Andu a sponsorizat depron la Iasi ,se antreneaza si ii mai dau eu ceva de facut maine ca e cam lejer!
Doru Matei construieste autobuz si intretine flota de la Iasi (va rugam sa nu puneti baterii 2s 14300 pe autobuz ca zboara un an la antrenamente)
MLGore a comandat electronice si a sponsorizat gras pinioane pentru contrarotative!
Victor are pauza acum dar il trec pe lista caci a sponsorizat si ajutat mereu cu orice !(Victoras hai inapoi,te iubim, te vrem cu noi !:clapping: :clapping: :clapping: )
Dan 73 cred ca se antreneaza ca nu zice nimic ,unge propulsia cu nu stiu ce ca nu spune, zici ca merge pe frictiune nene!
Florin s-a ascuns ,nu zice nimic, cred ca se pregateste sa ne-o traga fara crema!
Stefan 40 e nemotivat la ultima competitie sper sa fie doar de moment!
Simi croseteaza opt-uri thailandeze!
Pop Vasile se ocupa sa avem unde sa ne jucam!
Yo ....vai steaua mea ce ma asteapta dar sunt _poternik_ si o fac!
Va multumesc tuturor celor care va place sa zburati haveoane in sala!
Postat 05 February 2017 - 07:36 PM
Ajuns acasa ,papat,facut nani 1 ora de intretinere la burta si apucat de treaba.
Prima impresie...LASER NENE!
Piesele au in total 14,3 g ,se separa foarte usor ,trebuie facut sanfrenul 45* inainte de separarea interioara caci asa este mult mai usor si trebuie un pic slefuit cantul unde se lipeste platbanda de carbon ,dureaza max 20 min sanfrenare si separare.
Postat 06 February 2017 - 10:47 AM
bicut, la 04 February 2017 - 07:55 PM, a spus:
Toata lumea munceste f3p-ul se cladeste!
Allen a vectorizat sablonul autobuzului si a taiat laser frate kit-uri gratis pentru Dragos,Florin si Doru Matei!
Dragos printeaza ,se antreneaza si a facut pentru cine a vrut comenzi la carbon si mylar!
Mama Soacra a printat gratis pentru cine mai doreste 4 seturi complete echii,batiuri si propsavere!
Mugurel intra in paine de luni la facut elici!
Andu a sponsorizat depron la Iasi ,se antreneaza si ii mai dau eu ceva de facut maine ca e cam lejer!
Doru Matei construieste autobuz si intretine flota de la Iasi (va rugam sa nu puneti baterii 2s 14300 pe autobuz ca zboara un an la antrenamente)
MLGore a comandat electronice si a sponsorizat gras pinioane pentru contrarotative!
Victor are pauza acum dar il trec pe lista caci a sponsorizat si ajutat mereu cu orice !(Victoras hai inapoi,te iubim, te vrem cu noi !:clapping: :clapping: :clapping: )
Dan 73 cred ca se antreneaza ca nu zice nimic ,unge propulsia cu nu stiu ce ca nu spune, zici ca merge pe frictiune nene!
Florin s-a ascuns ,nu zice nimic, cred ca se pregateste sa ne-o traga fara crema!
Stefan 40 e nemotivat la ultima competitie sper sa fie doar de moment!
Simi croseteaza opt-uri thailandeze!
Pop Vasile se ocupa sa avem unde sa ne jucam!
Yo ....vai steaua mea ce ma asteapta dar sunt _poternik_ si o fac!
Va multumesc tuturor celor care va place sa zburati haveoane in sala!
Mobilizare generala, "cine nu sare / nu vrea schimbare" !!! http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/yahoo.gif".
Postat 06 February 2017 - 04:34 PM
Sa pictezi sau sa tragi linii drepte cu markerul pe o suprafata care are 2 microni si se misca nu este foarte usor!
Aceasta postare a fost editata de bicut: 06 February 2017 - 04:36 PM
Postat 06 February 2017 - 04:46 PM
bicut, la 06 February 2017 - 04:39 PM, a spus:
Foarte tare ideea! Si mie mi-a mancat ficatii coloratul asta cu markerul pe mylar...daca apesi prea usor nu scrie, daca apesi prea tare ajungi sa scrii pe masa...
Postat 06 February 2017 - 05:36 PM
Postat 06 February 2017 - 08:53 PM