Pagina 1 din 1
unitati flybarless
Postat 17 April 2012 - 04:47 PM
Acum1 -2 ani cand a aparut pe la noi unitatea fbl de la align,eram foarte entuziasmati.S-a cumparat la greu, s-a zburat mult ,intre timp concurentii nu au stat pe loc.Cei de la Mikado s-au pozitionat in frunte si unitatile lor sunt si la ora actuala printre cele mai bune(si mai scumpe).A urmat replica germanilor cu beast-X,urmata de Spectrum cu Ar 7200BX care este defapt un Beast-x cu receptor incorporat DSM2-DSM X. Intre timp, cei de la Spartan coceau la greu.Vor scoate pe piata noua unitate fbl Vortex VX1.Se zice ca :va avea senzor separat ptr. atenuarea vibratiilor, compatibil cu toate tipurile de servo digitale pe coada 760us, 960us şi 1520us , compatibil cu servo digitale cat si analogice pe swash , compatibil cu puls standard, PPM, SBUS şi 1 sau 2 receptoare satelit , governor ptr. electrice si termice , configuraţie uşoara prin intermediul lui DataPod -Spartan si firmware upgradabil.Sa vedem ce urmeaza...
Postat 17 April 2012 - 08:33 PM
radulp, la 17 April 2012 - 04:47 PM, a spus:
Acum1 -2 ani cand a aparut pe la noi unitatea fbl de la align,eram foarte entuziasmati.S-a cumparat la greu, s-a zburat mult ,intre timp concurentii nu au stat pe loc.Cei de la Mikado s-au pozitionat in frunte si unitatile lor sunt si la ora actuala printre cele mai bune(si mai scumpe).A urmat replica germanilor cu beast-X,urmata de Spectrum cu Ar 7200BX care este defapt un Beast-x cu receptor incorporat DSM2-DSM X. Intre timp, cei de la Spartan coceau la greu.Vor scoate pe piata noua unitate fbl Vortex VX1.Se zice ca :va avea senzor separat ptr. atenuarea vibratiilor, compatibil cu toate tipurile de servo digitale pe coada 760us, 960us şi 1520us , compatibil cu servo digitale cat si analogice pe swash , compatibil cu puls standard, PPM, SBUS şi 1 sau 2 receptoare satelit , governor ptr. electrice si termice , configuraţie uşoara prin intermediul lui DataPod -Spartan si firmware upgradabil.Sa vedem ce urmeaza...
Radu , ai si un pret ?
Trex 700 V BAR
FMS P-51 D MUSTANG 1700 mm
ESM F4U CORSAIR 1900 mm SAITO FA 200 R 33
JU- 87 STUKA 1920 mm
A-10 Freewing 1700 mm EDF
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
FMS P-51 D MUSTANG 1700 mm
ESM F4U CORSAIR 1900 mm SAITO FA 200 R 33
JU- 87 STUKA 1920 mm
A-10 Freewing 1700 mm EDF
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
Postat 07 October 2014 - 03:44 PM
Am pus Vortex v1n pe trex 500. Reglarea a fost foarte simpla.
DataPod-ul este o scula fenominala, nu iti trebuie comp pentru a seta valorile pe camp (stiu ca nici la BeastX nu trebuie, dar vorbim de alt FBL de alta generatie).
A zburat din prima cu setarile default (ultima versiune de fimrware). La manevrele pe care le pot face fara frica in real pot spune ca este foarte precis.
E ca si cum ai fi conectat direct cu cu heli-ul. Are preseturi predefinite ca si la BeastX. De exemplu are un preset BertK, daca vrei sa te simtsi ca si Bert :)
Recomand cu incredere :)
DataPod-ul este o scula fenominala, nu iti trebuie comp pentru a seta valorile pe camp (stiu ca nici la BeastX nu trebuie, dar vorbim de alt FBL de alta generatie).
A zburat din prima cu setarile default (ultima versiune de fimrware). La manevrele pe care le pot face fara frica in real pot spune ca este foarte precis.
E ca si cum ai fi conectat direct cu cu heli-ul. Are preseturi predefinite ca si la BeastX. De exemplu are un preset BertK, daca vrei sa te simtsi ca si Bert :)
Recomand cu incredere :)
The Truth Is Out There.
Postat 27 January 2016 - 01:59 PM
Am interfata de la Spektrum - din cate stiu eu e identica.
radulp, la 27 January 2016 - 11:08 AM, a spus:
Am o unitate microbeast v1 - si doresc un update la ultima versiune. Aveti careva o interfata ptr. a face update la unitate? Ma puteti ajuta?
planoarele mele http://www.rhcforum....lanoarele-mele/
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 03 March 2016 - 03:16 PM
stiganas, la 27 January 2016 - 01:59 PM, a spus:
Am interfata de la Spektrum - din cate stiu eu e identica.
Confirm cele spuse. Interfata de la Spectrum merge la toate unitatile FBL - Microbeast -Spectrum
Azi am facut update la toate unitatile pe care le detin , f. usor de facut.
AR7200BX- are si un upgreade de governor ptr. nitro
Aceasta postare a fost editata de radulp: 03 March 2016 - 03:16 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1