la motorizare am 2 perechi cu elice pusher, prima pereche este de la o chinezarie de la care am si telecomanda si receiverul din pacate doar 2 canale, unul pentru acceleratie unu pentru modificat turatia la motoare pentru intoarcere...asa ca nu elevator nu eleroane nu nimic :), a 2a pereche este de la un elicopter(motorasele din dreapta) nu stiu exact care sa le folosesc si nu am nici cum sa le masor turatia asa ca voi alege greutatea ca punct de reper si voi merge cu cele mai mici pentru moment...se vor putea schimba intre ele foarte usor.
anvergura este de 41cm forma aripii nu stiu cat de buna este fiindca am facuto la ochiometru fara nici o masurare doar un creion, am decupat prima piesa si restul leam taiat dupa ea. Aripa a iesit destul de rezistenta chiar prea rezistenta dupa ce a strans folia totul la un loc restul aripii ma gandesc sa il fac ori din poliester ori doar o bagheta asemanator gliderelor, as alege poliester fiindca vreau o baterie destul de maricica de 3,7v 1300mah si in aripa nu prea am unde sa o pun si parca nici nu as lega bateria de bagheta.
Momentan nu sunt hotarat la ce lungime sa il fac ma voi hotara in functie de cum ii fac corpul si coada.
Multam de ascultat.