ipsihi, la 12 February 2013 - 01:59 PM, a spus:
... inainte de a face presupuneri nefondate, informeaza-te, altfel risti sa devii ridicol, in alta ordine de idei te asigur eu ca tine lejer 3A , duce un s3003 si 2 servo mg995 fara probleme ,consumul de varf al servoului tine max 1 secunda , adica exact atat cat dureaza traslatia, in rest consumul este sub 50m-100mA !!!
Nu este o certitudine ci doar o
presupunere fondata pe informatii culese din diverse locuri. Cu riscul ca ma repet, tot ce am afirmat si ce voi afirma despre acest produs este o parere.
Nu contest ca este bun la navomodele plantat pt ca sunt multi care il folosesc, dar daca analizam faptul ca o barca nu va folosi in acelasi timp decat maxim 2 servo-uri nu se poate face afirmatia ca un astfel de UBEC "duce" in acelasi timp un S3003 si 2buc MG995....le duce dar pe rand! Bobina ca si dimensiuni mi se
pare a fi imposibil sa reziste ce scrie pe eticheta, adica 3A(5A). Posibil ca pe durata scurta sa tina in spate 3A, dar sunt sceptic ca sa tina continuu aceasta valoare de curent si pe deasupra sa mai si unrce in varfuri de 5A !
La mine treaba sta simplu..eu am nevoie la o aplicatie in care sa imi reziste continuu 3A dar sa aibe dimensiuni reduse. Dvs ati afirmat ca este alt principiu acolo, de aceea v-am rugat sa imi explicati si mie ca sa invat sa fac si eu unu micut....pe mine ma depaseste....Ma puteti ajuta? Nu a reusit nimeni sa ma ajute pana in acest moment.....nici eu pe mine nu am reusit sa ma ajut.....
Daca ar fi sa aleg intre acest UBEC Turnigy si unul home made, as alege unul home made cu conditia sa stiu cine il construieste....mai sunt unii care au legat 2 buc de 7805 in paralel si s-au umflat in pene ca sunt UBEC-uri "profi".
Fara sa tin partea nimanui, din intamplare un UBEC realizat de colegul nostru Manolo a ajuns la mine si pot afirma ca e realizat net superior fata de ce am vazut la Tunigy....